Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Timer´s grow nurturelite 125W - Klikni zde pro originální téma
Timer
Tak tu mám svůj první grow po delší době shánění jsem si obstaral pár řezů, ztloukl skříň, koupil světlo, no a můžu pomalu začít :leaf:

kyti: 8xC4
Skříň: 90x60x50 (v,š,h)
Květináče: 3,6l
Světlo: Nurturelite 125W purple+stínidlo Oldschool
Substrát: kokos+agro perlit
Hnojky: Hesi Coco a Power zyme stimulátor kořenů
Ventilace:3xvětrák od PC, 2x12cm, (odtahxpřítah) 1x 8cm (ofuk)

zatím světlo 18/6, zálivka hnojka i stimul., jednou za týden jinak zalévám jak je potřeba. teplota kolem 22-26/den, 19-20/noc
na růstu je nechám tak týden až čtrnáct dní no a potom uvidím.
Jinak co se týče vlhkosti nemá pro mě cenu kupovat zvlhčovačku, takže na těch 14 dní jen rosim a mám tam vlhký hadřík.

Foto:1)2)4) kytiz
3)sluníčko:sun:
Timer
některé fotky se mi nevešli do 1. příspěvku
Foto:1) hnojky, 2)trafo 12V * 16VA, 3)4)kytičky :rasta:
Timer
Tak dnes hodlám holky přepnout na květ a to po sedmi dnech na 18/6, protože velikost mé skříně je omezená :rolleyes: jsem k tomu donucen ale podle toho jak počítám, že ještě vyrostou na květu, je už čas tak akorát :sun:
Foto:1)2)3)4)5)holky poslední den 18/6
Timer
Kytičky jsou čtvrtý den na květu a tady je pár fotek
1)2)3) kytičky
4)5) makro vršků
avonex
dost skoro si to prepol neee? ja mam skrinu cca 70cm a prepol som vo vyske cca 25-30cm....a veku 22dni ale zo semien
lamater
Ahoj výšky se příště bát nemusíš já mám vyzkoušeno na blue a red, že se to dá ukočírovat podlaha vršek stínítka 60 cm. Jinak to máš moc pěkňoučký, čistá skříň ty fotky vypadaj pěkně Co se týče přepnutí na květ můj osobní názor je, že jsi to malinko uspěchal a spíš jsi to mohl ještě tak 4-6 dní nechat na růstu a spíš si tam připravit SCROG. Možná se pletu, sám teď jedu obdobnej grow, ale na menším prostoru a víc kytek, tak budem mít rozhodne pekný porovnání, hlavně budu sledovat jak to roste pod fialovou lampičkou. Možná se mýlím, ale zdá se mi z fotek, že nemůžeš sjet lampou níž, a že ani s kytkama nejdeš blíž k lampě, to bych se snažil nějak vyřešit U těchhle lamp to můžeš dát klidně pár centimetrů pod ní s ohledem na rozptyl světla v tvém prostoru bych rozhodně nedával lampu výš jak 8-12 cm od nejbližšího vršku(většinou prostřední řada pod lampou). taky se snaž držet rosliny přibližně ve stejné výšce,resp ty krajní můžou být vyšší aby "obtékali" tu lampu Zkušenost s RED mám takovou, že kvalitní paličky jsou maximálně tak 10 cm od vršků kytek a dál ve spod to už nic moc nedělá, a je velkej rozdíl jak blízko je ten vršek lampě tak pozor na to. Jo a ještě jedna věc příjde mě že ten jeden větráček ten menší zadní, tuším ofuk je hodně u stěny, to značně sníží jeho výkonost stačej dva až tři centymetry a fučí 5*tolik než když je namáčklej na stěnu Peace a posílám K fakt se mi to líbí máš to jak vypraný v Pervolu :)
Timer
Dnes jsem se vrátil z dovolené a když jsem přišel domů, tak mě málem klepla pepka, kytky sice krásně rostou a kvetou, ale všechny jsou obaleny sviluškami jak je vidět na fotkách, jsme 15. den na květu = nelze moc zvyšovat vlhkost takže zkusím udělat tabákový výluh a pak se uvidí, jinak stínidlo jsem posunul cca 4-5cm nad vrcholky nejvyšších rostlin a jsem zvědav jak to celé dopadne. Držte mi palce v boji proti sviluškám :rocket: a brzo se opět ozvu :)
Timer
dále budu rád za vaše připomínky a rady při boji proti sviluškám předem díky :cool:
Timer
Hlásím zprávy z boje proti těm zasr****m sviluškám, udělal jsem výluh z tabáku a vypadá to, že ty svině odpadávaj a chcípou ale mám od toho výluhu dost zadělaný stěny, no nic to umyju, alespoň, že už to bude za mnou jinak svilušky už nějsou nikde vidět a na listech nejsou dokonce ani vajíčka "zlatej tabák" zbývají jen skvrny na listech ale z toho se snad kytky dostanou.
Foto:1)tabák 2)výluh 3,4)špína na stěnách
Jinak jsem 19. den na květu
Timer
pár dalších fotek
Foto1)2)3)4)5)kytičky jen tak
Timer
Dnes jsme 32. den na květu kytičky se mají dobře svilušky jsou v trapu, takže můžeme v klidu pokračovat.
Foto:1)2)3)4)5) kytičky 32.den 12/12
expiry_date1
Silne nevyužitý priestor, mohol si toho mať 4x viac za to isté svietenie, ale aj tak je to pekné a určite poteší:)
Timer
dnes jsem 42. den na květu musím uznat, že jsem to přepl moc brzo, protože jsem se bál aby mi to nepřerostlo(ponaučení do příště):teef: a tak skříň není zcela zaplněná to nic nemění na tom, že sklizeň se blíží, počítám, že je nechám ještě asi týden až dva, a pak je fiknu. Dále na fotkách to sice není vidět ale pomalu se začínají zakalovat trichomy brzo se zase ozvu a tady máte fotky pro potěchu oka
Foto1)2) detail palice
Dukarin
Fajny box a kiti krásne :) K+
Jablko
Nevim jestli špatně čtu ale ty kveteš pod tou n-lite purple?
Timer
no jasně
ANUBIS
To neni moc dobry ale vypada to ze to kytickam nevadi no uvidis sam ale stejne bych si poridil neco cervenyho nejlip sodik na kvet...jinak moc pekny...
Jablko
Ale prd sodík , spíš by bylo lepší kdyby jsis na začatku koupil místo purple rovnou RED! Roste to pod tim na pohodu a kvete ješte líp:)
ANUBIS
No ted snad nebude kupovat zase uplne novou Nlite a investuje do 125W sodika a muze pod tim jet i dalsi sezonu nebo si kup N-lite ale vyjde to cca na stejny prachy...
Rain
alebo si kup toto http://www.klecka.cz/growshop/Osvet...e_24_W_red.html 2x a mas pokoj
Jablko
Jo ale chápete že pokud tu dobře čtu je spokojen se světlem tak proč by jsi měl kupovat jiné? Ja chtěl jen upozornit že kdyby jsi koupil RED udělá líp tam mu necpěte at si něco koupí! :rocket: !
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Rain
alebo si kup toto http://www.klecka.cz/growshop/Osvet...e_24_W_red.html 2x a mas pokoj

Blbosť, nekupuj maximálne na nejaké klony, matrkárničku, ale pod tým to nejaká sláva nebude. To už radšej naďalej tú purple. tie 24w je fakt slabé svetlo.
Rain
to je pravda ze je to slabe,ale ako dosvetlovanie k tej purple by to malo zmysel,ci sa mylim?
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Rain
to je pravda ze je to slabe,ale ako dosvetlovanie k tej purple by to malo zmysel,ci sa mylim?

Aj k tomu by to bolo slabé, to už radšej na dosvecovanie nejaký sodík(70-150w), ale skôr by som to bral naopak, purple ako doplnenie spektra k sodíku( nie naopak). Tie trubice sú fakt slabé na kvet, aj keď tam píšu, že sú vhodné na kvetovú fázu, ale určite nie na MJ:)
Timer
Lidi byl to hlavně pokus prostě jak to pojede, no pěstit se pod tim da ale neni to nic moc. Jinak brzo přihodim fotky ze sklizně a nejaký smokereport:)
Timer
Zdravím všechny, kdo alespoň trochu sledují mojí galerii, děkuji za udělenou karmu i za přínosné rady ale nyní už ke sklizi:
Bohužel se mi dochovaly jen tři ne moc kvalitní fotky ale co se dá dělat. Jinak co se týče materiálu je t celkem fajn pokouření po pár šlucích má člověk dost, u všech testovaných osob účinky skoro totožné a to relaxační:frog: zde jsou fotky: zbytek co nebylo zhuleno, cca 10G a prázdná skříň:(
celkový výnos byl podprůměrný a to necelých 30G ale jako test to stálo za to tímto se s vámi loučím a těším se na vás při outdooru Timer
golgotha
Mám Redku Enviro 200 a 80 G pod tím jde ... Ale to fialový spektrum na květ moc nic ... A nechal bych to příště trochu víc vyrůst ... Bylo by dobrý přikoupit červenou a máš to o 1OO% lepší


moje počiny pro inspiration :
http://grower.cz/forum/showthread.p...9261#post559261 a http://grower.cz/forum/showthread.p...4045#post684045

,ll.. pís


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma