Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Euforka,Egypt- 2x 20W + 15W - HYDRO Pokracovani - Klikni zde pro originální téma
SkeletonX1
Zdravim Grower, po kratke chvilce jsem znovu zpet.
Tohle je pokracovani predchozi varky, ktera byla v hline a pomerne slusne to dopadlo :) .

Ted mam hydro.Starej kvetinac se zalepenym spodkem a miska jako viko. Ve viku dve diry, jedna na vzduch dovnitr a druha na prebytky vzduchu a casem tam pude hadicka prez ktrerou budu docerpavat automaticky vodu.V kazde vzduchovaci kaminek na probublavani, kytky drzi ve fluorexu a nahore je pisek (dobra indikace, kdyz dojde voda, a hlavne to nevypada tak strasne ) jinak se nic nezmenilo. Rizky toho maj hodne za sebou a hlavne jsem nemel ty spravny soucastky (vzduchovani) takze asi 2mesice vegetovali - zadne hnojeni jen cista voda do fluorexu kde to zakorenovalo (vyrostl lupinek, uvadl spodni a tak porad dokola :( ) Diky tomu jsou z toho takove palmicky :) .Vlhkost ve skrini 25% tak jsem na ne nasrtkal igelitaky,zatim se to zda ok,ph 6,5 jen toho hnojiva sem dal mozna moc (2ml do kazdeho kvetinacku - nekde sem cet ze je to moc - kvetinacek je asi LITROVEJ) no zatim nic nezloutne tak uvidim,kdyztak vymenim vodu. Cely to bude zase styl SCroG. S usporkama kteryma svitim jsem velmi spokojen. Minulou urodu nemuzu vynachvalit,ale casem chci stejne zkusit 70w sodik,ale toho se asi tyhle kytky nedozijou :D . A tak doufam ze nebudou zadne problemy a vse pobezi tak jak ma. Pokud je neco nejasne mrknete na stare forum.

Svetlo: 2x 20w do cervena - TESLA ; 1x15w do modra - SYLVANIA

Osazenstvo: 2x Euforka + 1x Egypt

Hnojky: Wuxal Super
schurulz
Tak ti přeju hodně uspěchu minula euforka byla fakt pěkná
SkeletonX1
Zdravim vsechny.
Takze hned druhej den bylo poznat ze to je prehnojene a ze mi nakej kvetinac tece :) tak sem to cely vylil, poradne zapatlal silikomen a napustil znova. Dal jsem tam o hodne min hnojiva. Jeste tomu ale neco chybelo a zjistil jsem ze PH se dostalo nakym zazrakem na hodnotu o neco vetsi nez 7. Tak jsem to takovym specialnim sajrajtem co mame do bazenu stahl ;) . Vlhkost taky nejak kolisa vetsinou kolem 30%.. nejak to s tim budu muset jeste poresit, zatim snad staci ty pytliky ;) . Nedivte se ze kytky nemohly o neco povyrust, jen nepatrne se zvetsili listky, ale zazili moc stresu, spravujou si korinky + hnojky + ph + vlhkost... no uvidime jestli se rozjede
Caligula
Ahoj skeletone..
Ty jo to pHáčko je fakt mozná moc vysoký..:D ja se snazím drzet 5,8 a 7 je uz mozná fakt na ne moc.. ale myslím ze by to mohlo bejt v pohode..
A ty jsi asi dost omezenej prostorem co? Ale i tak to vypada ze z toho budou pekný keříky... :) Od jaky seed banky je ten Egypt?
Jinak pestu zdar :)
SkeletonX1
Zravim Groweri :( :(
Bohuzel nezbiva mi nez vam oznamit uhyn kyticek :( , kvuli mim chybam a neznalosti v oboru hydro pestovani melo za nasledek smrt "v rodine". :( Chyby: mala vlhkost, neustale kolisani ph, spatny kvetinac - neprotykala voda (bublala).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma