Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
hnojeni - Klikni zde pro originální téma
ajatolah
potreboval bych poradit jestli uz ste nekdo zkouseli hnojiva (od plagronu alga grow nebo neco podobnyho) lit v primerenem mnozstvi rovnou neredeni ke kytce chci letos vysadit vic kytek a pro vodu to je daleko a pevny hnojiva co se sypou okolo se mi moc neocvedcili diky
ajatolah
dik za nazor ja sem doufal ze by to slo protoze loni sem ze zacatku zkousel sypat okolo kristalon start a byli v pohode a ten se ma taky rozpoustet do zalivky
Spacy
to SPLAT: Souhlasim s tebou.... Ty kytky by to nemuseli rozdejchat
DooMer
tohle by nerozdejchali urcite a mohla by to byt klidne uz silna vzrostla kytka stejne by ju to odrovnalo. Ale nak nechapu co by ti to pomohlo stejne budes muset zalivat. Si myslis ze bys tam prisel jednou za 3 tydny a nalil tam trochu hnojiva a mel kytku jak strom tak to bohuzel nefunguje. Trochu hledej na Groweru je tu spoustu rad a napadu jak dodat kytce vodu kdyz je voda daleko :)
Mozdik
Keď hnojivo nezriediš, tak ti rastlina vykape. Skús to napr. na Čínskej ruži.
JAMAL
ZDAR LIDI POTREBUJU PORADIT MAM BN HYDRO SUPERMIX S POZDEJSIM NAVAZOVACIM HNOJIVEM PK 13/14 A NEVIM JAK CASTO TO TIM REDENYM ROZTOKEM ZALIVAT PROSIM RYCHLE SE OZVETE JE TO NUTNY DIKEC A AT JDE VAM VSEM PESTOVANI
cajovnik
to jamal:
-koukni sem
JAMAL
DIKY ZA POMOC CAJOVCE SUPER
venkovan
cau. nejdulezitejsi je mit dobre prohnojeny misto, nejlepe statkovym ulezelym hnojem. to mas na dlouhou dobu dopredu...a pak pridavat naky jiny veci az tak v cervenci..
Hawke
Máte někdo nějakou zkušenost s kobylákama (pro lepší pochopení: koňskýma sračkama)??? Původně jsme chtěli s přítelkyní použít už vloni, ale nějak z toho sešlo, tak bychom to dohnali letos.
Řeším problém kolik a jestli na růst či na květ...
Děkuju Vám za odpovědi...

Mír s Váma:)

Hawke.
Toonk
Zdar víš co je nejlepší směska hnoje konský,kravský to je paráda prohnojit místo tak nejlépe na podzim at se to proleží a v sákne ale s konským hnojem nemám zkušenosti zatím zdar Toonk.
JAMAL
cauvec lidi skousel nekdo (bn hydro supermix,NPK 13/14) na outdoor pestovani nevim jak to davkovat.
venkovan
to hawke:
cau. no końskej je ideální, protože není tak agresivní. jak pise Toonk, tak nejlepsi je pole pripravit na podzim a pres zimu nechat ulezet. ale nic se nestane, když vyhnojíš na jare.na podzim to vetsinou nestiham, takze taky hnojim az tak 1-2 týdný pred..
Hawke
to: venkovan
a dá se nějak určit kolik a čeho v tom je??? jako myslím tím na prvky...N, K, P,...
a oba dva píšete, že vyhnojit před tím, než se kytky hodí do půdy, takže během růstu spíš nepoužívat???


děkuju:)
mialena
hawke:100%že konský hnuj není tak agresivní jako kravský atd.jak ti kucí radí že připravit na podzim a nechat na zimu uležet platí v případě že hnuj je čerstvý,ale sežen si už několika let uleželý konský,a uvidíš jak to pojede-přidej natural v době rustu kopřivy cca 14dnu ve vodě naložené+na rust slepičince-taky ve vodě kvasit 14dnu a ředit vodou pak před finishem zalévej jen vodou-at to není cítit.to je nejlevnější zpusob-zadara,kup si v akvaristice na měření ph ty lístky-nevim jak se to jmenuje a sichruj si kolik máš phčko.všude na G najdeš rady kámo. 100%natural.tímto zpusobem pojedu taky akorát mam ještě bcuzz+ahčka.i když sem novice tak to myslim pro tvoje kytí dobře.
venkovan
to hawke:

http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=34247.

nasypat ho na to muzes, ale koreny rostou dolu..
venkovan
koukněte se sem.

Vhttp://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=34247
Hawke
to: venkovan
"kořeny rostou dolů..."??? faaakt??? no ty jo :D :D :D
Ne, vážně děkuju za ten odkázek:bravo:


to: mialena
taky moc děkuju a určitě ozkouším ;) 100%natural mám přesně v úmyslu...
Mír s Váma a děkuju :rasta:
miisco
ludia chcel by som poradit s hnojenim ...ze co je najlepsie pre rastlinku v jej urcitim obdobi(napr. pre rast..,aby rastli pekne šišky)
mialena
to miisco,taky sem nováček dej si do hledání co tě zajímá a na tohle téma je toho tu na Gčku dost,jinak v každý prodejně s hnojkama ti poraděj i dávkování,spíš záleží kolik kaček chceš investovat,podle toho si zvolíš značku.a jestli nic tak jed natural hlavně uleželý bobky ne fresch chlape at nespálíš kořeny.a radil bych pokavad je to tvuj první start tak raději hnoj mín než víc.tod muj názor.
first
Chtěl bych se zeptat, je vhodný hnojit v květu Kristalonem Plod a květ? Našel jsem, že poměr NPK v něm je 15-5-30. Nemělo by tam být víc fosforu?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma