Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Nas znamej pan Severa a jeho dalsi kick - Klikni zde pro originální téma
Sido
Pokud by to nekoho z Vas zajimalo tak pan poslanec Severa se rozhodl verejne propagovat alkohol.|Docela zajimave vzhledem k tomu jake proti drogove represe spoluvyvolal

clanek je zde http://zpravy.idnes.cz/zpr_volby.as...as&r2=zpr_volby

Co dodat??Je te blb jako poleno a doufam ze ho po volbach konecne neuvidime.........
marc
ma-gor
Avitas
Lidovecký poslance prostě miluju :) !

Aloo
Takhle uvažují téměř všichni černoprdelníci, nejen Severa. Já považuji jakékoli náboženství za vnášení pičovin do reálného života a světa.

To co dokáží vyplodit lidé , kteří sou "závislí" na svém pohledu na svět skrz svou černou prdel jsou někdy opravdu zvěrstva.

Za všechny války v minulosti i současnosti mohou náboženství a tupá víra nepřemýšlejících a zaslepených blbů.

A Severa za to může taky:)

Aloo
Def
Fakt už nevim, dostanou někdy lidi rozum? Za takovýhle výroky imbecilů apelujících na rodiče, vydělávající na nevzdělanosti rodičů, jejich strachu o děti, bych je zbavil imunity (vlastně ani nemusel, bejčák je vůči imunitě imunní :pimp: ) a nechal spráskat na veřejném prostranství, aby si konečně uvědomili, že klamání veřejnosti, demagogie a citové vydírání vůči jedincům citově slabším (maminky a tatínkové) nebude tolerováno!
Jak se dá takovejhle člověk mediálně znemožnit? Daly by se sehnat jeho výroky a následně sestříhat, ne jako STALO SE..., ale jako dokument blbosti? Aby všechny jeho protimluvný kydy byly pokupě a člověk teprv viděl, jak že to kličkuje na politickém olympu!?!

[Edited by def on 16-04-2002 at 10:13 AM]
Al-Ban
Mě už stačil název toho článku a byl jsem hotovej. To je opravdu vůl jak anděl a ještě je na sebe hrdý:"všude mi lidi tleskali, tak proč bych to měl rušit..." a "tohle je něco jiného, než mé názory na drogy..." Necituju ho přesně, protože jsem to četl už asi před dvouma hoďkama.
A to jsem ještě dneska slyšel v rádiu reklamu, která začínala:"nemusíte pít alkohol, abyste byli v pohodě (nebo tak nějak)" Je to prostě den (a Severa) blbec.
Dude
bohužel Severa je jenom taková ta špička ledovce (lidovce) - je to politik a prostě vystihuje určitý proudy v naší společnosti, on nepotřebuje přesvědčit lidi, který o tom něco už vědí, potřebuje ty alkáče, který v hospodě u patnáctýho pifka řeší ty zasraný feťáky a takovejch (ne teda přímo takovejch) je pořád proti nám většina. Řikej lidem, co chtěj slyšet - osvědčená taktika.

Pokud po takovejhlech politicích bude poptávka zdola, tak tu budou pořád - je to takovej začarovanej kruh:(...
Hugo
Gratuluji, tleskám a připojuji se s gratulacemi. Takovouhle kravinu může vymyslet jenom pan poslanec Severa. Člověku se chce až sprostě nadávat když vidí co tenhle člověk v tomhle státě všechno dokázal. Ale rozhodně sprostě nadávat nebudu neb bych se snížil na inteligenční hladinu pana poslace Severy a to bych se potom nemohl ani vklidu najíst aniž bych se u toho nepobryndal a nepokakal.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma