Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Na čom vám Zaleží ?Kvalita vs Kvantita - Klikni zde pro originální téma
golgotha
Pestuju z lasky, bavi me to a kdyz mi sviti moje "slunce" a fouka muj "vitr" jsem tim i stastnejsi, mam co delat, mam se o co starat ... je to muj maly svet v utrobach male skrinky nekde, pestovat indoor je jako stat se bohem, ovladate zive ... :D Snazim se o kvalitu, pac vysledek hulim prevazne ja a moji pratele! Jedu pod Envirolite 200W, tudiz o kvantite nelze ani mluvit :D
Pejs ,ll.. G
Sol
kvalita je urcite dulezitejsi, do zhulenosti pak staci mene matrose a tim padem setrite i vase plice nez aby jste hulili jeden spek za druhym nejakeho "sena" a skoro nic vam to nedelalo..

samozrejme jako kazdemu mi de o maximalni kvalitu a maximalni vynos, ale jak rikam je lepsi vypestovat treba par desitek g neceho kvalitniho nez kilo sena z kteryho vas akorat boli hlava
jo idelani je mit kvantitu kvality...ale kdyz si mam vybrat tak radsi min lepsiho nez naopak..a stejne to tady ma vetsina lidi co neprodava ...pokud to fakt neni zivotni nutnost viz Jedule...hlavne ze to roste :wink:
outdoorista
tak snad jde o kvalitu ne?:rolleyes:¨;)
co si raději dáte,1 joint kvalitky,nebo 10 jointů něčeho slabšího,když by obojí mělo stejnej účinek?asi si dáte spíš ten jeden joint kvalitky ne?protože zasírat si plíce více špekama je k hovnu,jasný že nejlepší je,když je toho kvantum,ale musí to být kvalitnější než kvantitativnější,o to jde,proto pěstujeme ne?ne kvůli kilům trávy,ale kvůli síle;):)
rozumíme si:wink::smoker:
Zenga
Mam stejnej nazor jako drakchen.Pestuju venku ty svoje no mame modylky,rad se o kyticky staram,rad se na ne divam a kdyz mi oplati moji peci nejakou tou krasnou palickou,jsem spokojen.Mnohdy toho neni moc-zlodeji zneuzivaji meho optimismu a naivity,ale jsem rad i za to malo co mi zustane.Vsechno je to o zvyku.Jestli je nekdo zvykly kupovat nebo pestovat indoor,tak je jasny,ze nad outem ohrnuje nos a jedno brcko mu nestaci.
PsYcHo84
jde o vsechno :D kvalita kvantita rychlost
J!mmy
Pro mě rozhoduje kvalita... Jedu pod nlite usporkou tak jsem na tu kvalitu zvedavy... pod sodikem to bylo kvalitni, ale doufam ze usporky prekvapi... Jo a s tim outem, proc by mel nejaky indoor grower ohrnovat nos nad kvalitnim venkem Zengu ?

peace
J!mmy
Rage shot66: jo čórky jsou shit, mi vybrali dvakrat sklenik tak jsem tam prestal pestit. Sahnout mi nekdo na indoor tak lamu kosti asi... Myslim ze vetsina lidi zacne s In po spatnych zkusenostech z outu...Neznam totiz nikoho osobne kdo by mel prvni IN a pak zacal venku...

maj se bratia

peace
J!mmy
Rage shot66- to mi řikej, tak to musis byt u Vas ganja guru ! Tak jim to tam poradne ukaz vsem ! Musis udelat nejaky Magic drip meeting pod záštitou nejakeho lokalniho growshopu :D

mej se

peace
mialena
snažim se preferovat obojí kvalitku i kvantitu i když asi tu kvalitku,ale hlavně outík.natural..a starat se o kytí s láskou :leaf:
tak je to spiš beru podle modelu kterym pěstim. Když vi že se jedna o slabši model jdem trošku vic o tu kvantitu :-D
do_0b
No ja radeji qalitu :) .... nebavi me hulit qanta nejakeho "sena" abych se trosku zhulil a odrovnal si plice :) ... radeji si s tim pohraju at to dobre chutna dobre zhuluje a tomi staci ;)
Rákosníček
jednoznačně kvalita

radši pěstuju jednu nádhernou kytky než 10 mizernejch i když by na nich bylo 10x víc hulča....
gantali
Na obou,ale víc na te kvalitě,jak už bylo řečeno,nikomu se nechce hulit,neskuřující,špatně chutnajíci a vypadající seno!:teef:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma