Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Čau groweři ... - Klikni zde pro originální téma
Čuzzz,

na grower chodím už pár měsíců, ale teprve dneska sem se dočetl, že bych se měl také někde představit ( předtím jsem prohlížel jen kuřárnu, galerie a indoor sekci ), tak teda jdu na to :)
Jsem studující grower a svůj volný čas trávím s přítelkyní, rád sportuji, rád pokecám při brčku s kámošema nebo běhám okolo kytiiiiz :)
Co se týče mého pěstování, tak zatím nepatřím mezi zkušené pěstitele - mám za sebou jen dvě outdoor sklizně ( i když musím uznat, že mezi tím prvním a druhým byl velice znatelný rozdíl ). Už ale nějakou dobu zařizuji skříň, která se přibližně do 14 dnů rozsvítí, takže se těším na svůj první indoor, o všechny radosti a starosti z pěstu se s Vámi budu samozřejmě dělit :)
Bohužel, jěště nemám osazentvo pro svoji skříň :-( Pravidelně sleduji Bazar zde na groweru, zkoušel jsem i pár lidem psát a nikdy se mě nedočkalo odpovědi, čili sem začal uvažovat nad semínkama. I když seedbanka Eastseeds, kde jsem se koukal na netu na sempra, mě přijde vcelku věrohodná, stejně bych byl radši pro řízek. Kdyby tu byl někdo ochotný mi pomoci, tak ať napíše PM ... po jižní Moravě jsem mobilní, z větších dálek jedině poštou, nebo předem domluvit termín. Velice bych ocenil, kdyby se někdo našel. :)

To by bylo asi tak vše, tak se mějte a přeju co největší, nejchutnější, nevoňavější, nejtvrdší a nejlepkavější pálky :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma