Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Oznámení

 
Grower Party - Klikni zde pro originální téma
carlos
Po čtrnácti dnech bylo uzavřeno přihlašování fotografií a nám se sešla velmi pěkná přehlídka více než osmiset fotografií od tříset fotografů. Především díky tomu, že každý člen byl omezen devíti přihlášenými fotografiemi, kvalita Grower Cupu je vysoká.


V pátek 15.2.2008 od 18:00 se v pražském klubu Matrix uskuteční vyhlášení nejlepších fotografií s projekcí, doprovozené vizuálním mixem Oko3 a DJs všech stylů - výroční Grower Party.


PROGRAM GROWER PARTY

Klub Matrix - 15.2.2008
Koněvova 13, 130 00 Praha 3

Visual Hallucinations by Oko3.org

18:00 – 20:00
kakao jr. / herb junkies / reggae, oldskool
loverman / herb junkies /reggae, hiphop
20:00 – 21:00 Grower.cz visual mix, vyhlášení výsledků Grower Photo Cannabis Cup 07
21:00 – 23:00
groover / speedstop.org / smoke beat, hip hop
dx / speedstop.org / ugly beat mix, dubstep
23:00 – 02:00
ark / nano.cz / drum'n' bass
neoto / nano.cz / drum'n'bass
floatek / nano.cz / drum'n'bass

Prvních třicet příchozích dostane ke vstupu CD s kompletní galerií letošního Grower Cupu.
Tayem de Tox
Paráda Carlos. Už se moc těšíme. Ale co je s webem? Kde je hlasování? Co se kua stalo??? Proč nemáš tolik úcty k členům, abys vyvěsil nějaký vysvětlení místo toho, abys nás tady nechal hodiny nekompetentně špekulovat? :(


EDIT: děkuju. sice mi to krapííítek neštimuje s tím přesměrováváním na jxd blog... ale děkuju za vysvětlení. se zatajeným dechem držím palce!
carlos
Je mi lito, ale web Grower Canna Cupu byl postizen havarii disku. Zatim zjistujeme rozsah skod a verime, ze web budeme moci vratit brzy opet na scenu.

Bohuzel jsem cely den v jednom kole letal po serverovnach, abychom obnovili funkci sluzeb - nebyl cas vas varovat :eek:..
carlos
GPCC07 Flyer

Ke stažení na vaše stránky: http://cannabiscup.grower.cz/gpcc07-2.jpg
cix
cože? doležal heknul grouvr?? :eek:
._.
A jaký že bude vlez?
carlos
K dispozici jsou nyní i tištěné plakáty A3. Pokud chcete plakáty pro své přátele, nebo dokonce pomoci s roznosem do klubů nebo výlepem >> Plakáty jsou k dispozici v prodejně Growland.
carlos
citace:
Původní příspěvek od ._.
A jaký že bude vlez?

50Kč s tím, že prvních 30 platících získá originální CD s kompletními fotografiemi letošního GPCC.
brenda walsh
A jeste dodam, ze samozrejmosti je vstup pro nezne pohlavi zdarma;)
Erixon
brenda walsh: A ty tam budeš? Někde ve vip? Bonzáka brandona nech doma... ;)
pjsky
prijdu ale inkognito ;) s nalepovacim knirem :D...
BTW jak je to s hlasovanim? nejak se mi nedari hlasovat!
Zkouřen
Boľo to takési náročné
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Zkouřen
Boľo to takési náročné


...no to jo skoda ze sem musel tak brzo pryc , hudba byla super , vyhlasovani celkem rychle :D atmosfera v pohode a hlavne spousta modelu :D:D :rasta:
._.
Dopadlo to dle očekávání. Všichni se strašně přehulili a pak tam seděli úplně skoprovaní.Nenašlo se mnoho akčních lidí.Hudba hrála skvělá a organizace ze strany groweru byla dost dobrá. A modely fakt extra šmakózní
snark
neboj - to vyhodnocení včetně slavnostního vyhlášení propásli bych řek i skoro všichni co byli na párty :D:D:D
snark
hlava - defétismus se příště trpět nebude
omni - vod tý doby co sem tě zaregistroval jak se ploužíš s ajskafíčkem tak mi bylo jasný že si ztratil bojeschopnost
.-. - přesně tak - šel sem na desátou pač sem čekal už rozjetou zábavu - lidi tancovat na stolech, vrhat předměty a tak - vypadalo to spíš jako schůze klubu důchodců
organizace ze strany groweru byla takřka pražádná tudíž dobrá - modely krajně nadprůměrné
ale stěžoval bych si na muziku - jednotvárná tucka vosolená tak strašně že člověk musí řvát jak tur aby slyšela aspoň čtvrtka stolu - na to můžu bejt zvědavej někde na čekteku nebo na psíčku - ale ne na párty kam si du pokecat s lidma - řek bych že zdechlá zábava a nedostatek vnějších podnětů padá mimo jiné na vrub i tomu randálu - když spolu lidi nemůžou u stolu mluvit tak se pak kolektiv rozpadá na diskuzní dvojice co si řvou do ucha.
good luck
snark
p.s. btw. jeden z mála mejdanů kde backstage byla zdechlejší než frontstage :D:D:D
Reeve
buď sem to propek nebo vůbec nebylo.. a nebo bylo po tom co sem odešel:D
Zkouřen
sakra mě to taky uteklo... tak vyhrál teda vůbec někdo ? :D:D:D
Stoned_r41d3r
No, nebyl to zlej mejdan... :teef:
No a omni a jeho plan : ,,nebudu nic, jen se budu koukat na lidi, co to nedavaj'' se ukazal byt neprakticky :D

Vizualizace byly zajimavy, ale dojem dost kazila muzika.
Ne ze by byla az tak spatna < :p:> ale byla hodne hodne nahlas, takze 2 lidi sedie blizko sebe museli rvat a ten treti maximalne odezirat.
Chvilemi uz trochu vycerpan, kdy DJ vidice 3 epilepticky se zmitajici lidi pod stagi- chapaje to jako dobrou vec a pridava na volume jsem trpel jako Alexej Petrovič Meresjev.

Brka co tam kolovala byla vyzivna. Postrory myslim taky docela OK, co se organizace tyka- vsem je jasny, ze podobny organizace propukaji v bohapusty vyhul, takze tak :D
Krychle
tezko se trefis do vyhlasovani trvajiciho 30 vterin:D:D
No ono ste o moc neprisili.. :rolleyes: . Ja lutujem ze som si na party nezobral nieco dobre na citanie :o
Muhehehe ja se tam dobre prospal, rozdal spoustu hashe a s nikym novym se v podstate neseznamil, ale peknej vylet do praglu to jako zase byl. Muhehehe
Jinak diky vsem za prespani atd...
Hudba stala za hovno. Byla hlasita moc moc moc, nedalo se bavit a tak sem proste blbe cumel a to dokonce i potom co jsem se probudil. Tudiz absolutni souhlas se Snarkicem.
Soul Rebel
Zajimava akce, jsem rad, ze jsem potkal par novych tvari a zaroven me mrzi, ze jsem jich nepoznal vic, vid Dis:)
bubik
Dis:...ten hasis byl fakt vynikajici...
Syst3m_t3r0r
zdravíčko, tož bylo to tam v klidu. hudba na hovno, tim me nikdo neosloví, ani když to ohulí :D ale to jedno

každopádně diky kwětákovi a sanči za noclehy, ale kua mate tam v noci zimu :D

kua a ani v sobotu nic moc candrbál:(

spustu lidi sem tam nepotkal, ale ty co ano tak mě těšilo;)
přište snad budu mit po sklizni.
snark
disaster - pičo právě sem strávil večer experimentama na plastifikaci - zkoušeli sme v mikrovlnce vod 5 do 50 sekund - válcovat, žmoulat - všechno na piču
asi to budeš muset příště vyrobit přede mnou :D:D:D
jinak nevim
Ty vole vy v te Praze taky nic neumite:-))) Tak ja vam to teda nelkdy mozna ukazu:-)))) Hele a z ceho jste meli ten material?
bylo to náročný :mutant: když sem si poprvé uvědomil v jaký sem prdeli, bylo teprve čtvrt na jedenáct.. spolehlivě si vybavim nové tváře, hůře už však jména :teef: .. přiznávám, že družnej sem moc nebyl.. havana se otvírala už cestou do prahy...

no a díky naší neschopnosti se v sobotu vyprdelit, jsme se seznamovali a stolovali hlavně se sančinejma kocourama a pak sem musel vodtáhnout nalejvat hiphopáky..

hudba v klubu byla určitě hlasitá, ale zas byli sme v klubu ;)... abych se přiznal, čekal jsem něco komornějšího...

tak zas někdy příště, ať už u vás nebo u nás,... třeba na svijanskejch, nebo zas v létě na nějaký rychlovce, nebo třeba na podzim na ganjabraní, jehož tradici (:)) by sme měli u nás obnovit... co plantážníci?

:teef:
NO nikdo se na můj názor neptá ale já říkám.... TRAPAS...TRAPAS...TRAPAS..... + ten vstup no prostě kdo tam byl nevěřím že nebyl zklamán...
Cicmon
Disaster: he, dobre jsme se prospali :cool:, my prisli poctive v 18h:smoker: a od pul jedenacty uz jsem mohl poslouchat jenom snarka :D

Snark: ad plastifikace - zkousel jsi plastifikovat jeste trochu vlhky material? Me se plastelinka povedla vzdy jenom tak, ze jsem ho nenechal uplne proschnout. Z dokonale proschlyho materialu jsem mel vzdy taky tvrdej valec ;)
sancha
hudba nahlas byla pekelně ale jináč dobrý, prostě uhul :) člověk potkal starý známý, snad všechny najednou to se hned tak nezadaří.. a nový vpodstatě vůbec :D škoda toho hlasování ale holt co už naděláš .. můžeš se tak akurát zhulit :teef:
PsYcHo84
hmm asi to nebylo spatne, mrzi me, ze jsem se tam nedostal.. pristi rok..

kde se da zjistit kdo nakonec vyhral?
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
kde se da zjistit kdo nakonec vyhral?


kdo ví??? :teef:
jestedman
byla to pěkná akce, příště na vás dám a neopustim vás, Ta akce potom, kde se vykrucovali 16 letí vykoulovanci, fronta se stála všude a vždy, stála za vydojenou cecku. ranní kempování v autě a odjezd v pět ráno ku ještědu bylo klidnější nebo spíš unavenější.
Souhlasím se vším co tu bylo napsáno, hudba OK, ale nahlas, projekce fakt zajímavá, pro člověka s malou znalostí osazenstva zřejmě trochu komunikační oříšek, zejména po té, co většině osazenstva dělalo problém otevřít hubu :) Naopak pro nás znalé, to bylo krásné, potkat toliko spoluskuřek, děkuju, pumpli ste mi novou obohacenou krev do žil. a zdravím všechny což jsem stihl nově poznat. (PMkem se mi raději připomeňte:) zapoměl jsem nicky)
next time NG outdoor Spring fest

Ps: možná příště jeden stůl pro všechny, takhle se to moc selektovalo, kastovalo a kastrovalo.
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od jestedman
....
Ps: možná příště jeden stůl pro všechny, takhle se to moc selektovalo, kastovalo a kastrovalo.


jjj, marně jsem tam hledal minichat růům.
jojo, akcička good, ale málem sem nedorazil kvůli jednomu pyčusovi, kterej do mě nabořil cestou do práglu. Veliké díky patří Kwjetoňovi, díky kterýmu sem se týhle povedený taškařice zúčastnil. Dorazil sem celkem pozdě, hned narazil na pár důvěrně známejch ksichtů, s dalšíma sem se hnedle seznámil. Nejkurioznější bylo shledání s Pohromákem, kterej vedle mě odpočíval lehce společensky unaven, poté co se probral, tak dostal hned do huby brko a jel dál. Takže zdravim všechny zúčastněné, rád sem vás všechny poznal, after s havanou od sanchy byla cool, číňatáni druhej den taky cool, moc díky silným rukám van bladea, stouna, dis a veškerejm zúčastněnejm při manipulaci s nábytkem, dál bych chtěl speciálně pozdravit ng eskadru a vyřídit, ať se void a mirkoff naučej fotbálek - větší náklep už jste dostat nemohli. Jo a scatche by mohl příště míň chrápat... :D
citace:
Původní příspěvek od Rappa
....dál bych chtěl speciálně pozdravit ng eskadru a vyřídit, ať se void a mirkoff naučej fotbálek - větší náklep už jste dostat nemohli. Jo a scatche by mohl příště míň chrápat... :D


jsem rozhořčen na nejvyšší míru :teef:

vyzívám tě na souboj :shooter:

za střízliva :wink:

p.s. sme si řikali, že z toho budeš v rauši
Hlava
citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
hmm asi to nebylo spatne, mrzi me, ze jsem se tam nedostal.. pristi rok..

kde se da zjistit kdo nakonec vyhral?


jasne tady http://grower.cz/forum/showthread....6368#post656368

:rasta:
The Pooh
Achjo....mrzi me ze sem tam nakonec nejel...:(sem ohodne prisel...
pristi rok jestli to klapne a cannabis cup se bude opakovat tak se tam urcite potkame!!:D

Ps:to vypada..ze ste tam byli skoro vsichni!!???:D
guerilla
Zajímavé vidět tolik známých tváří, které člověk vídával nezávazně na sebe po několik let, na jednom místě:teef:

Příjemná akce, hudba nahlas = hrozný útlum a znepříjemnění komunikace (nebyl to záměr, aby se více hulilo?:D).

Výborná atmosféra, všichni byli dobře naladěni, ale pak to kazila ta hudba, hm:( no a výtuhy po těch všech vzorcích, co tam kolovaly:rasta:

PS: Díky fardovi, omnimu, Zaxovi, Erixonovi .., že si zahráli fočus, jestedmanovi se ještě jednou omlouvám, že jsem ho nepoznal, Disastrovi a skačákovi za tubu a .. pak mám výpadek:D

Snad někdy o5 naviděnou, ale v mnohem příjemnějším ročním období a někde outdoor:sun:
Kwjetoň
citace:
Původní příspěvek od Osvin
NO nikdo se na můj názor neptá ale já říkám.... TRAPAS...TRAPAS...TRAPAS..... + ten vstup no prostě kdo tam byl nevěřím že nebyl zklamán...


ahoj tak já jsem tam teda byl a nevšim jsem si že by lidi byli nějak moc zpruzený :dance: jsem si to parádně užil.. mrtě známých, mrtě jointů a mrtě chlebíčků... :D ideální kombinace.. ;)
a afterpárty se taky povedla eňoňůňo :frog: hehe a postafterparty jakbysmet.. :punk:

těším se na podobnou open-air akcičku - určitě něco vymyslíme a spácháme v dohledný době.. ;)

Q
guerilla
citace:
Původní příspěvek od Kwjetoň


těším se na podobnou open-air akcičku - určitě něco vymyslíme a spácháme v dohledný době.. ;)

Q

Tak to se těším:D
sancha
rappa jo tys potěšil žes dorazil :) a skač nechrápal ne? jo aafterparty s havankou zařídili nortgengští - nechali ji u mě v autě, takže děkujem jim :D
no a mirkoff k- za tu práci to se přece nedělá, kdes to viděl čéče?
:D
Svahadji
Mohl by někdo kompetentní zdělit pro koho tam ta dredatá slečna filmovala? Byla domluvena s organisátory, nebo točila na vlastní pěst? A k jakému účelu? Bude nějaké ofiko video z akce, nebo to bude v reportáži TV Nova???
jestedman
nějaká dredule se mnou dělala chvilku rozhovor a ptala se po tobě. ;) představovala se, ale je jen jednou zmnoha nicků, co jsem tam zaslech
cix
docela schízoidní slečna, nemyslíte? kamera na takovýhle akci? docela se divim, že jí nikdo nevytáchpásku :frog:
Infiniti
....dredule s kamerou na canacapu , tak to mi poser kozy . Zřejmě dcerka od Voříška :teef: :shots::driver:
snark
no o tý dredatý kameramance sme mluvili již před válkou s panem okresním hejtmanem
carlos
Filmovala pro Grower Team a byla samozrejme instruovana ohledne soukromi osazenstva ;), uvidime zda neco sestriha do klipu...

Myslite ze jsme radeji meli vybrat mobilni telefony od vsech prichozich, aby nahodou nekdo neporizoval nepovolenou dokumentaci :)?
cix
2snark: coze?

2carlos: coze?

2all: sidělajpr... sranduné? :frog: :baseball:
Void: prober se woe, prostě umíte brutal hovning, já už měl taky tou dobou naloženo, když jsme hráli, takže toje pindy mě vůbec nerozhoděj. Ode mě dostaneš dycinky nakládačku, páč seš až moc levej a já moc dobrej :pche:.
citace:
Původní příspěvek od Rappa
Void: prober se woe, prostě umíte brutal hovning, já už měl taky tou dobou naloženo, když jsme hráli, takže toje pindy mě vůbec nerozhoděj. Ode mě dostaneš dycinky nakládačku, páč seš až moc levej a já moc dobrej :pche:.


kecy kecy šáša krasty :baby:

sám víš, žes vyhrál poprvý a seš z toho v absolutnim rauši :p:

neměls woe naloženo, ale spíš roztopeno...

příště někde na rouziku... si piš že uvidiš :baseball: ... místní uklizečky ti budou posílat děkovný dopisy, páč takhle vyleštěnou podlahu pod fočusem ještě neviděli
gona
clovek jako keby cital nazory starych dedeckov co si chcu pokecat pri cigaretke na mladu hlucnu generciu:D
gona byls tam? nebyls? asi ne, bo muj primarni cil byl kecat a hulit, ovsem to neslo(kecat, hulit slo) bo ta hudba byla vskutku HLASITA
No co co co, Vsak me uz to ani nezhulovalo:-))) A tys hulil dobrovolne,ja te do niceho nenutil:-)))
Stoned_r41d3r
.... tak kdy ze bude ta letni akce?.... :punk:
Prikladam fotku z GCC :frog:
guerilla
sto pročvich, co:D :david::D
Divoženka
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
.... tak kdy ze bude ta letni akce?.... :punk:
Prikladam fotku z GCC :frog:


to je foto z lonske akce,ze???? vypadas tam takovej spokojenej,,,,opalenej...muheheh
Soul Rebel
Jo Rajda je ten v ty ruzovy kosilce, zjo?:D Ja si to myslel, kdyz jsem ho tam videl:D Mel ale nasranejsi vyraz, jen se mu moc nepovedl na fotku:D
Uff, naštěstí mi tam je vidět jen část ruky a nejsem celej v záběru, ale musim uznat, že ostatním vyhulencům to na tý fotce docela sekne, ale v reálu jsou ještě víc sexy - fotka zkresluje... :flower:
chOdec
Rajdovi to fakt sekne.. tuhle růžovou košilku si bere jen na zvláštní příležitosti.. hrozně mě rajcuje.. :love: :D
Stoned_r41d3r
...a nausnice mi nikdo nepochvali? :D
bubik
...s tim lahvacem - nejni to Snark..?
Stoned_r41d3r
Snark s lahvacem? Ja ti nevim... Spis ten vedle nej po pravy strane, ale nechci provarovat...
guerilla
tady je jedna archivní, kde jsme to se SR a Buddhou trochu přehnali s opalovacím krémem:D Já fotil:D
guerilla
...
Roxy
Guerillo a co to tam máte za kočiky? nějaký nový přírustek na groweru? :goldcup:
Stoned_r41d3r
.... A kdyze bude ten slibovanej open-air vecirek?!?! :)
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od Roxy
Guerillo a co to tam máte za kočiky? nějaký nový přírustek na groweru? :goldcup:

Ja jsem ta v tom oranzovym. Kdo me nekdy potkal, mi to potvrdi:)
sultan0069
Taky jsem tam byl, a až na muziku co byla moc nahlas výborná akce :-) poznal jsem spoustu zkušenejch growerů, který si ale bohužel moc nepamatuju ... :-(

PS jak to vypadá s nějakou letní akcí - open air ??
borda1984
to jsou hrozny fota..jak nejakej sjezd diskantu a samponaku...no fuj
iceCube
:D:D pry trochu jsme to přehnali s opalovacím krémem ROFL! :D take opalene ksichty:D:D
iceCube
citace:
Původní příspěvek od borda1984
to jsou hrozny fota..jak nejakej sjezd diskantu a samponaku...no fuj


tjn :D:D
Kuči
bude jeste nekdy tato podobna akce? celkem by mne to zajimalo
guerilla
Jestli jo, tak už tam nejdu :crazy: :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma