Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Vypouštědcí ventily u Gro Tanku, rada pleas. - Klikni zde pro originální téma
miroslavdobro
Cau mam stul Gro Tank a není v něm vypousteci ventil.Muzete mi pleas poradit, kde ho koupit, jak ho tam dat, tak aby odtekl všechen zbylej zivnej roztok??? dikec.dival sem se v ruznych growshopech a nikde nic.
No vypousteci ventil NENI bezna soucast NFTcek. Ten si tam musis dobastlit nebo ten roztok vycerpat a vysat treba hadrou. Bo vylit.
No dival jsem se ze mas kdesi jeste jeden chytrej dred o metropech. Hele metropy jsou hnojky, postrikem Phytaminem klidne strikej. To jsou doplnkovy veci + nejaky fytohormony atd v Phytaku. To M. nemaji. No a kdybys pouzil hledani a treba napsal PMko lidem co jeli metropy tak by ti dozajista poradili. Toz zatim
miroslavdobro
Disaster:-) ..... dik za radu.......hledani pouzivam, bohuzel tady nic neni. jinak bych se neptal. ve vsech forech sem dal do vyhledavani metrop a nic moc mi to nenaslo.
miroslavdobro
jeste k tem ventilum, uz sem se dival, ze bych si to ubastlil, ale vsechny jsou reseny tak, ze nevypustim vsechen zivnej roztok. to me docela stve. vysusovat hadrou jak v praveku se mi nechce. chci proste otocit packu a at se to samo vypusti.musi existovat nejaky reseni ne?...gro tank drahej jako prase a takovou zakladni vec nedomysleli :-(
guerilla
nebuď tatar a využívej hlavní hledání http://grower.cz/forum/search.php? Po zadání Metrop ti vyjede http://grower.cz/forum/search.php?...rder=descending a jestli v tom něco není, tak si zahulim (což i tak) :D
Kwjetoň
miroslav: co takle dát dovnitř čerpadlo a roztok vyčerpat? to tě nenapadlo? to je praxe která se běžně používá.. ještě jeden thread v tomhle stylu a začnou lítat TB.. když máš nějakej dotaz tak můžeš využít zeptejte se na cokoliv !!! a ne kvůli tomu zakládat thready jeden za druhym..
proč myslíš že je hledání na G takovej voser? kvůli duplicitám, stokrát opakovanejm..
Infiniti
citace:
Původní příspěvek od miroslavdobro
jeste k tem ventilum, uz sem se dival, ze bych si to ubastlil, ale vsechny jsou reseny tak, ze nevypustim vsechen zivnej roztok. to me docela stve. vysusovat hadrou jak v praveku se mi nechce. chci proste otocit packu a at se to samo vypusti.musi existovat nejaky reseni ne?...gro tank drahej jako prase a takovou zakladni vec nedomysleli :-(


Zhulko lína stejně ho musíš po vypuštění ať už ventilem nebo čerpadlem pěkně vyčistit - naředit peroxid s vodou a pote desinfikace . Je velmí nutnáááá , takže hadr tě nemine jemine. Ať se daří v NFT je to nej.... systém . Mám dva kousky joooooo ametropy jedu taky .
Hele zase tak bych to s tou cistotou v tom NFTcku neprehanel, jasny ze je dulůezita, ale odsad pocad. Troska roztoku co tam zbyde je v poho. Taky sem jel NFTcko. Zase tak nej neni, ale neni to zlej system. Mejte se
Infiniti
to: Disaster - já čistím čistit budu , když už používám reverzní osmotickou jednotku tak čistím , nejsem šuňe .
Syst3m_t3r0r
vlatnil sem grotanky, ted sem si zbastlil multiduct a jednoduše řečeno , zbytek vody v rezevoáru minimalizuješ tim, že čerpadlo das do rohu nádrže a nadrž naklonis tak aby se zbyvajici voda držela v tomto rohu.

timto zpusobem si schopen vycucnout čerpadlem skoro vše, dejme tomu že tak deci - dve tam zustane. Což podle me je absoultne zanedbatelné množství které mužeš např. tim hadrem docucnout. podle me jestli tam zbyde deci a naleju tam 40litrů tak je deci kde? v rici!

pokud děláš pravidelné proplachy, problémů bych se nebál.
miroslavdobro
inifiniti: ses trosku blazen ne?po kazdym meneni roztoku to cistit? a jak to resi lidi co maji gro tan 1x1 m??? to jim jako pak ty kytky litaji, kdyz to tam neni???asi ne kaaaaaamo.zhulenec ses ty a festovni :))))
Infiniti
No když myslíš . Jestli budu mít trošku času přidám foto jak lehce a jednoduše nadzvednu všechny kytky s celou části kde jsou kořeny . Nic složitého . tenhle systém použivali lidé už př.n.l. Ty voe zhulenej. jen si to chce trochu pohrát. Já beru pěstování jako koníček ne jako bussines. Tak nepouživej slova jako zhulka . Ještě něco ty tanky mám dva 424 a 100 tudiž i ten rozměr co tady opisuješ . Měj se a nemyj nic je to TVÁÁÁÁÁÁÁÁÁ volba .
miroslavdobro
ifiniti: tak to newim, ze slovo zhulka ma neco spolecnyho s prodavanim gunji.navic si me tak nazval ty, tak se prober.a uz vubec nevim, kde si dosel k tomu, ze ja gunju prodavam. ses trosku prehnanej typek, nezda se ti?


Myslim si, ze to co napsal Disaster
je uplne v klidu a nebudu to prehanet.
Disaster: Hele zase tak bych to s tou cistotou v tom NFTcku neprehanel, jasny ze je dulůezita, ale odsad pocad. Troska roztoku co tam zbyde je v poho. Taky sem jel NFTcko. Zase tak nej neni, ale neni to zlej system. Mejte se


Cus frájo.....
Infiniti
Nebudem se tady přít . Je to Tvá volba .Tvůj názor . Od toho jsi se tady ptal aby Ti lidi odpověděli . Mám Tě úúúúúúplně v p...í . Chápeš
miroslavdobro
Infiniti : okej :)
citace:
Původní příspěvek od Infiniti
Nebudem se tady přít . Je to Tvá volba .Tvůj názor . Od toho jsi se tady ptal aby Ti lidi odpověděli . Mám Tě úúúúúúplně v p...í . Chápeš


sorry za OT. ale totok se fakt nehodí
tekknou
SIMOR a Disa. maj pravdu!! ,píčujete zbytečně kvůli kktinám,zbytečnej dred pánové.jinak u kompletu NFT od jakživa co pamatuju byl součástí akorát tank,čerpadlo,svrchní kryt popř. krycí deska ,ostatní "píčoviny" jsou takřka zbytečné ,vypustíš to čerpadlem ,nebo hadičkou co nasadíš na trubičku od čerpadla tj. takovej problém:eek:?!
Jinak nft je v celku jednoduchá technologie a stačí mu "správné ph a ec" a jede to takřka samo!!Taková nevýhoda řekl bych je právě ta zmiňovaná manipulace s objemnějšíma Growtankama ,ale jestli se ti to nelíbý ,nejeď NFT:wink:!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma