Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Zkouška semínek pod 150w sodíkovkouu. - Klikni zde pro originální téma
Fikus obecny
Zdárec Groweri,chtěl sem se zeptat.Jesli by bylo možný rozjet semínka pod 150w sodíkovkouuuu???Semínka mám Snow Whiteee.Aby z toho varostli pěkný holkyyyy.:cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
dodo.b
Podla mna v pohodke
BigBrothers
zdarec fikus posli nejake vetsi INFO

CAO
De la Vastierre
Pro naklíčení semínek na ně nemusíš svítit, škoda proudu a výbojky. Stačí je dát někam do tepla.
Fikus obecny
Kdy je mám dát pod tu sodíkovkuuu?????Jak mají být velký ty rostlinkyyyyyy????Tak teda nechám je za oknemm,aby na ně pěkně svítilo sluníčkooooo.
lamater
Ahoj no nevim jestli za oknem je to nejlepší místo, obzvlášť teď v zimě. Co se týče klíčení já osobně jsem nechal klíčit v koupelně na radiátoru, zapnul jsem ho aby byl vlažnej, strčil jsem to do takový tý umělohmotný krabičky, semínka na vlhký vatičky, přikryl další vatičkou. Měl jsem poměrně starý semena 2,4,a 5 roků. no a nevyklíčilo mi pouze jedno a to jsem zjistil, že ani nemohlo, protože bylo totálně suchý. Až ti to naklíčí tak to klidně můžeš šoupnout pod nějakou slabou vatáž. Pokud se ti vyloženě nechce investovat do nlite 24W blue, což se vším všudy výjde tak na 500, tak bych ti doporučil sehnat si nějakou obyčejnou lampičku a nějakou úsporku, 23W se dá sehnat za 100Kč. Pokud se ti nechce investovat tak to zkus za tím oknem na ten úplnej počátek by to asi mohlo stačit, vlastně babča si tak taky za oknem předpěstovává nějakej sajrajt :) do zahrádky. Co se týče toho umístění pod ten sodík. Nechal bych tomu za oknem vytvořit alespoň dvě patra plnohodnotnech lístků, tj. né toho prvního páru co vznikne po naklíčení. Shruba aby to vypadalo jako na přiloženém fotu dřív to podle mě nemá význam. Ty kytičky by měli bejt schopný ten sodík přežít a přežít i menší výkyv pokud člověk něco malinko opomene.
BigBrothers
Ahoj fikusi

semena bych dal pod lampu až budou mít zelený děložní lístky(kulatý). Jinak se ti může stát že vyschnou. Jestli je máš moc vysoký tak je zasaď víc do země a prdni je pod 150W. Udržuj max. vlhkost(postřik, zvlhčovačka) a lampu co nejníž. Jo a čim hnojíš?

CAO
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od BigBrothers
Ahoj fikusi

semena bych dal pod lampu až budou mít zelený děložní lístky(kulatý). Jinak se ti může stát že vyschnou. Jestli je máš moc vysoký tak je zasaď víc do země a prdni je pod 150W. Udržuj max. vlhkost(postřik, zvlhčovačka) a lampu co nejníž. Jo a čim hnojíš?

CAO

Caute, no, osobne by som bol za ten predchadzajuci prispevok. Tie gulate delozne listky narastu hned po vykliceni a na to hned piect 150W HPS??? A co najblizsie??? Hadam Ta nepocuvne a neupecie to hned na zaciatku. 150W pece celkom dost a na vysvetlenie: Osobne si myslim, ze na mlade rastlinky je zbytocne piect vela svetla..na co? Tymi drobnymi listkami asi kolko svetla dokazu spracovat?
Ak aj na ne budes piect "zblizka" davaj bacha na teplotu.
A este som si vsimol, dufam, ze to este nehnojis???Ale vsak si to tu precitaj a budes mat prehlad, ktore rady nepocuvat:sun:
grosancho
seminka se klici ve vlhkem prostredi a temnu,
delozni listek, nebo klidne i pouhy klicek (vlastne klidne i to seminko ale je to skoda svetla) = pod lampu,
a tak dal a tak dal :D
co si na tom chtel vysvetlovat? jinak priste FAQ :)
Fikus obecny
Jasný,jen mě zajmalo jakou máš ty metodu na naklíčení.Peace peace :rasta: :rasta: :rasta: :rasta: :leaf: :leaf:
BuBu
zdar, pridavam sa k lamaterovi,semienka mi najspolahlivejsie vyklicili ked som ich polozil v kelimku na vlazny radiator,povedal by som ze teplota okolo 26-30 stupnov, mozno aj malo viac urychluje klicenie, akurat si musis dat pozor, aby mali semienka neustale vlahu, inak si ich znicis...
IKONE
Ja jsem nechal semena klíčit v kosmetický vatě, mezi dvěma těma tampónama, samozřejmě vlhkýma, který jsem dal do malýho skleněnýho popelníku. Tohle sem přikryl potravinářskou fólií a prdnul na topení. Máš toho tady o tom spoustu :)
skood
cus, nechtel by si mi poslat nejaky tvoje seminko? nejak by sme se dohodlli. diky
mrzout
Ja hodim seminka do vody do kelimku. Za 12h klesaji na dno (dobre seminka), 24h puknou a do 2 dnu davam do hliny. Pokud to trva dele jsou slabsi nebo uplne spatny, obvykle za 3-4 dny mam zasazeny vsechny seminka v hline. Pred naklicenim je namacim v roztoku Racinu. Po nakliceni a zasazeni zalevam Racinem a peroxidem pro lepsi prisun kysliku ke korenum a pro lepsi zakoreneni. Hned jak je presadim do hliny davam je pod lampu. Doporucuju dat nejaky kryt, treba obal od cd (50ks) jako mini sklenik nebo neco podobneho aby to drzelo vlhkost pod tim sodikem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma