Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
košíčky na řízky - Klikni zde pro originální téma
miki mental
Právě si dělam bubler a rozhod sem se pro systém nádrže s roztokem ve který sou mírně ponořený košíčky s řízkama a pod nima vzduchovací kamínky. Narazil sem ale na problém. Ty košíky co potřebuju (o průměru i výšce 10 cm ) se prostě nedaj sehnat. Byl sem v obi, kde je maj ale jenom moc velký, hornbachu, všech možnejch květinářstvích, akvaristikách, kde je maj na rostlinky ale jenom moc malý.
Jestli někdo víte, kde je sehnat (teda kromě hollandu a tak), tak to prosim řekněte.
Ja pouzivam kelimky vod jogurtu a do nich pajkou udelam dirky. Je to levny a jednoduchy. Takze ja doporucuju sehnat plastovej kelimek tvejch rozmeru a pak do nej provarit dirky.
miki mental
Dik ale to me taky napadlo. Ja sem ale chtel ty origos.
netopeyr
No koukni se do domácích potřeb....tam si určitě vybereš....yá tam sehnal takový hranatý 12*12*7....a yeden stál asi 12 Kč (to bylo v Kauflandu)....za teyden budou fotqy... ;)

Nebo si yenom vem ňákey kruh, a do něy dey síťovinu (takovou tu na brambory)....a místo košíčků budeš mít pytlíčky ;)
miki mental
to netopeyr :
Hele kámo netušíš kolik sem prolez různejch takovejch obchodů a dycky na mě ty prodavačky čuměj jak na magora. Třeba kámoše jedna postarší prodavačka přesvěčovala aby se vysral na košiky, hodil keramzit do květinace, zalil roztokem a že to roste skvěle (samozřejmě myslela náký muškáty). Takže tedka zkusim kaufland, kde sem teda nikdy nebyla a uvidim.
netopeyr
Nemusíš třeba zrovna do Kauflandu....stačí yakýkoli domácí potřeby....a mezi těma stoyanama na umytý nádobí naydeš i ty sví košíčky...
Bruce
Nejednodušší je upgrade,za dobu co lítáš po krámech si to klidně zbastlíš doma.
miki mental
mno snad máš pravdu, já mám rači trochu určitější info
WiB
Čau miki!

měl jsem stejnej problémek, všude říkali, že mají jenom toto a to jejich, že je určitě lepší. Nakonec jsem skočil do BauNĚCO (v Brně to je naproti Hornbachu) a tam jsem si koupil ty hnědý hydro květináčky, sice nejsou celý dírkovaný, ale když se podíváš dovnitř a dospodu, tak zjistíš, že tam je těch dír dost. Když se mrkneš na Carlosův micro v/scrog, tak tam někde má fotku, kolik mu prorostly kořeny(zjistíš kolik z těch dír využily). To mě celkem přesvědčilo o správnosti nákupu. Jinak sehnat ten typ, co chceš ty je sna nemožný.
miki mental
to Wib : Asi máš pravdu protože sem právě prolez snad všecky malo i velkoobchody s plastem na netu a nic, teda jenom český. Takže sem rezignoval a vyčíhnul si kelímky od 400g hořtice d=10 v=8. Akorát těd musim koupit 10 kilo hořčice a darovat ji na charitu nebo někam protože ty kelímky mám jenom 2.
V létě se snad dostanu do holandu takže si je koupim tam a pořádně do zásoby.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma