Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
trava a volby - Klikni zde pro originální téma
adict
Cau lidi,
ted se nedavno mluvil s kamosema a tak me napadlo,
kdyby klaus byl pro dekriminalizaci marihuany jestli si myslite ze si tim ziska volice a jestli byste pro nej hlasovali?

Ja teda ne protoze pro me je klaus absolutne nekompetentni osoba v politice a byl by to podle me jen pokus jak ziskat volice. Proslavil se npariklad tim ze na nejaky mezinarodni konferenci uz dost davno tvrdil ze neexistuje globalni oteplovani - to jen pro demonstraci - je to clovek, kterej meni svoje nazory z hodiny na hodinu - na to pozor!!!

Dik za prispevky...
Ant
Jé jasný že některý politici by si timhle gestem chtěli získat voliče ( nebudu tvrdit že by to ode všech byl pouze pokus získat hlasi ale......) Myslim si ovšem že by se to nestalo protože gdyby toto tvrdil tak by možná získal pár voličů z řad huličů ale přišel by o hlasi z jiných řad a proty bych řek že se to asi nestane ale člověk nigdy neví!!!
gizmo
no já myslím, že kdyby si dal někdo do programu dekriminalizaci marihuany, tak se na něj v tu ranu sesype banda důchodců a rodičů proti drogám, komunistů, republikánů a podobná verbeš... v podstatě by se zavděčil asi jenom groweru... ale o to nám de, ne? :-))))
Era
a zatím se na mě nikdo nesesypal.
Jinak nutno říct, že dát si to do programu je politická sebevražda (sice se nesesypou, ale příště už nemusím kandidovat :( )

Doslova bylo řečeno: S legalizací si nic nezačínat - lidi by se nasrali - hlavně na jižní moravě :(

Pejřil tím ztratil volitelné místo.

Klaus názory nemění, on tomu neoteplování fakt věří :D
No, ona zase přichází doba ledová, tak co už :D
Hicks
to Era
Čéče, proč si myslíš, že bysme se na jižní moravě nasrali??? Zatím mě připadá, že na jižní moravě se nejvíc v republice pěstuje outdoor..., lidi to tak nějak respektujou (spíš asi ale fakt ne, zabiju lesníky a trhače co se dotknou našich kytek!!!)
K tématu : Budeme muset počkat ještě pár let (tak 5 - 15), až vychcípaj všichni komouši a do vlády se dostanou lidi, kteří se s marihuanou už v nějaké míře setkali.

Pak se bude určitě novelizovat o sto šest (jointů :-))
hnut
era: hej, borce, ale doba ledova neprichazi ani po letech, ani po hodinach... toz to by mohlo byt tak v pohadce... navic se podivej na posldnich par let, co se s tim pocasim deje... a nejenom u nas - je ti clovece uplne zmagorely. samozrejme to muze byt normalni a chvilkove - zase tak dlouho ho systematicky nesledujeme, abychom o nem mohli vedet dost - ale zda se mi, ze vyhlidky jsou spis nehezke.
a ucast nasich milych zplodin na tom stavu nehezkym je vysoce pravdepodobna... a i kdyby nahodou na tomhle nepracovaly, tak - si myslim - ze kazde neprirozene sviňstvo, ktere posilame do laufu, do vody, do hliny se nam muze jednou nepekne vymstit...
ju, ale vykecavam se - a pritom jsem se chtel zeptat, kde ze to kandidujes... byt to u nas, podival bych se na ten tvuj prgram. a rad. :)
hnut
hicks: neni to tak. az se do vlady dostanou ti, kteří se s marihuanou už v nějaké míře setkali, nemusi se stat vubec nic - podivej se na stryka sama, je z nej bigotni susena treska... a uz se tam do te vlady takovi dostali... haj hou

maestro_007
na Jizni Morave huli kazdy treti :-)

Tady by se nikdo nenasral. Jak Hicks napsal, tady se vali outdoor snad nejvic z cely CR...
Era
Jasně, že se tu hulí, ale taky tu vyhrávají volby komouši a socani. :( S tou Moravou jsem to slyšel od spolustraníků, nemyslím, že je to tak horký ;)
Inu - každý se stýká s jistým typen lidí a ty další typy bývají podcěňovány. Já na ty, co se naserou seru, někteří politici bohužel pro nás ne.

to hunt: Podnebné změny nebudu řešit, nerozumím tomu a si málokdo jo. Svinstvo se nám vymstí, ale jako každý jiný organismus uvažujeme jen v řádu několika málo generací. Co tu bude za 120 let nás sice zajímá, ale předtucha těch "hrůz" stále není dostatečně motivující nás k tomu, abysme investovali prachy a pohodlí do ekologicky příznivějšího chování.

hnut
era:
jo, taky nemyslim na pristi genrace. nejak zvlast. to ze prestanu nakupovat v supermarketech (priklad)... nebo nebudu kupovat cesnek az z ciny, protoze je levnejsi, jabka z novozelandu, protoze jsou vetsi... hm, to chci delat pro svuj dobrej pocit. nikoho nepresvedcuju, ale myslim si, ze potrebuju nicit sviňstvo v sobe. abych se pak vyrovnalval se sviňstvem okolo... nu nic, utikam od thematu :)
adict
S tim ze by to byla az tak sebevrazda bych nesouhlasilo sice to normalni lidsky rozum muze povazovat za sebevrazdu, ale kdyz se podivate na ty zasrany shity co pisou v metru jako posledni super plakat pise: nebudeme obranu naroda povazovat za nacionalismus (omluvte nesrovnalosti, ale podstata je myslim jasna - chtej si ziskat volice mezi skinheadama a nackama?)
maestro_007
hnut: to je ale chyba, ze lidi nemysli na to co bude za 120 let...
Era
2adict
Tak přesné znění je:
Odmítáme označovat hájení národních zájmů jako nacionalismus
Ja to myšleno hlavně vůči EU - aby jsme byli po vstupu PLNOHODNOTNÝMI členy a taky ve ztahu ke snahám Sudetských němců o změnu poválečného uspořádání - chtějí spátky svůj předválečný majetek, ale ten už má dávno jiné české majitele...

Jinak naším národním zájmem může být třeba legalizace :D EU by mohla být proti (proč se asi nezrušil paragraf o držení v množství větším, než malém? Mimo jiné i kvůli evropskému doporučení. Tak proti takovýmto centralistickým směrnicím EU ODS vystupuje...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma