Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Začátky jsou vždycky těžké - Klikni zde pro originální téma
Sany
Tak teda lidičky abych vám to vybalil na rovinu.Nikdo v tomhle oboru pěstění není lepší než elita maníku z GROWERU je to zkrátka holej zázrak že jsem objevil takovouhle stránku.Ale abych se moc nerozpisoval tak vam vybalím mí moc krotký začátky pěstění a samozřejmě hulení.

Tak abych začal zkraje je toho sakra hafo co jsem prožil nádherný chvíle s rostlinkou kannabis.Taky abych vás varoval je to taky trochu ryskantní utíkat fízlům ze skizně kterou ti parchanti stopovaly nejmíň dva měsíce.Taky je pěkně hnusný když vás chytnou v parku zkouřeny jako .... prasátka tak si dávejte pozor kde hulíte a pěstíte je to velice populární ale benga to moc nerajcuje.

Tak teda moje první skříň.Byla to malinká skříň která mohla mít tak něco kolem metru na víšku a půl metru na šířku.No zkrátka bylo to super.po nakoupení potřebných věciček a naklíčení semínek ( asi 6 dní myslej jsem že je to moc puklí tak jsem to hnedka ráno zasadil do kokosovýho ubstrátu s přepáleným pískemm kterej sem předem doma potajnu upek asi při 200 stupních asi 45 minut.Byla to zkráka hlinečka jak má bejt.semínka sem šupnul do dírky hluboký tak dva cáky a zalil odstátou vodičkou která už v sobe neměla ty sračky.A čekall pod sodíkovou 70W vybojkou jako staroslivej táta.Při vyklíčení prvních lístků jsem se skoro rozbrečel (kecám )).

tak to byla story mí první skříně co vy na to jestli byste neměli nejaký dobrý rady pro veškerý pěstitele tak je hažte kolem mě.

zatím se mějte a piše (hulte)

[Edited by Sany on 14-04-2002 at 12:56 PM]
Mr.Proper
Hážu:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=581
Tam toho dost najdeš. Vlastně všechno.
Sany
Díkec za tvoje parádní rady a lidičky já tohle založil pro vás abyste se nemuseli k všeobecnýmu problému pídit nějak dlouho.

Zatím se mějte a HAŽTE DÁL :smoker:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma