Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Jakej sodik je nejlepsi? - Klikni zde pro originální téma
zoltan1
Zdravim,zajimalo by me jakej sodik je nejlepsi.Mam mistnost tak 1,5x1,5x3m,planuju tak 10 kytek,a myslim ze by mohlo stacit 400W. A po tom co sem videl ceny vybojek se chci zeptat nekoho kdo s tim ma trochu vic zkusenosti nez ja.Tak treba jakej je rozdil mezi: PH SON-T 400W sod;PH SON-T PLUS 400W E40 a PH SON-T AGRO 400W E40.Cenove se to lisi hodne. Diiky
Haman
1/ Na 1,5x1,5m2 je 400W málo. Min. je 600W spíš 800W.
2/ SON-T a SON-T AGRO mají příznivější spektrum pro růst, SON-T PLUS pro květ.
zoltan1
A kterou bys doporucil?,muzu si dovolit kopupit jen jednu :(.
abra007xas
Mám místnost 1,5 x 1,5m T Sun Agro 400W. nezdá se mi málo ale 600W asi větší mazec to určitě. Ale mám tam 1 bubler a okolo 4 kytky. Takže si myslim že 600W dost žere a nevyplatí se to. Pro tak málo. Ale Philps je asi nej. Ostatní kluci maj levné výbojky a to co jim roste se nedá se mnou srovnávat.

AmOc
ohledně těch výbojek tak son t 400W má 48000lm /lumenu/ což je svítivost a má výc červenýho spektra a son t plus už má 54000lm a tež má výc červené oblasti kdežto son t agro je vyrobena přímo pro pěstování pod umělim osvětlením a je tam přidána i modrá složka právě pro růst a já bych si vzal agro a jen tak pro představu jedna zářivková trubyce 36w vydává 1100lm tak si vem ten rozdíl mezi son t a son t plus.
Kdyby to záleželo na mě tak si koupim son t plus nebo agro od všeho jinýho dávám ruce pryč.
Martin
No já mám ve skříni 150 Watt philips SON - T. A myslím, že to roste dost zdatně a to i do šířky i když v tom son téčku nepřevládá zrovna modrá. Jinak na je asi lepší son té plus. Zase nedělejme z toho kvantovou fyziku!
Sunrise
Pokud má někdo tu možnost, nelze než doporučit kombinaci HPS+HQL(t.j. rtuť) pro růstovou fázi. Poměr příkonu cca 2:1 - např. pro velmi malou "osobní:smoker:" pěstírničku (a o to by na Groweru mělo jít především, či ne??) je odzkoušeno 2xHPS100 + 2xHQL50. Samotný sodík dává málo modré - rtuť jí tam ovšem valí celkem obstojně a na osazenstvu:) je to patřičně znát. Po přepnutí na květ pak stačí HQL odpojit - zůstane sodíkové "podzimní sluníčko" a spokojenost vládne na všech stranách;).
Hlava
....jedině 600W sonTplus :smoker: nejlepší složení svělta pro pěstení , podivej see na odkazy v podpisu .

Čau Hlava

PS:i na tu plochu je to akorát :cool:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma