Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Mám tu něco ve šranku - Klikni zde pro originální téma
Moltres
Zdravim po delší době v indoor galerii.

Setup: 400W GiB deluxe na 125*125, Royality mix s perlitem.

Hnojení: Plagron A. Growth, A. Bloom, Phytamin, Green senzation a na konec mám připravený final solution.

Zvlhčovačku jsem trochu upravil, bo minule jsem ji měl na úhlopříčku přes kytky a ted jsem to rozvedl mírným samospádem dokola v trubce, aby to nestínilo.

Ze startu jsem neměřil ph, bo jsem měl jen kapky a spolehal na to, že to bude ok, ale po třech týdnech bylo všecko komplet žluté. Koupil jsem si ph metr a zjistil, že ph zdrojové odstáté vody bylo 7,3, takže jsem je tři týdny políval špatnou vodou. Už se holky docela zpravily.

Genetika: Musim hodně vyzdvihnout řezivo od letnaka. Obdržel jsem je v perfeknim stavu a s krasnyma tlustyma kořenama.

Jedná se o: 7* White widow(sensi seeds) - je to sativka, moje nejvyšší má téměř metr!

7* White rhino(greenhouse seeds) - to je zatim můj favorit. Je to typická indika s moc krásnou vůní.

A pak tu mám ještě 2* Hlavův cross sweet mendobog, na ten jsem hodně zvědav:D

Teplota je ve dne 22, v noci 15-17. Vlhkost už neměřim, pojebal se mi vlhkoměr s teploměrem, tak tam mam teď vkusný dřevěný a spolehlivý teploměr za půl sta:D Ph držim na 6,0-6,1


Tak teď nějake fotky.....
Moltres
Tak tohle je foto z dneška, na většině je patrny ještě ten stres, zpusobeny špatnym ph, ale už jsou celkem v poho:)

FOTO:

1. Pohled do šranku
2. vdova palda
3. nosoroh palda
4. nosoroh celý
5. to bude šíška, hehe
6.sweet mendobog
7. sweet mendo palda
8. ........
Svahadji
Moc pěkný! Jen bych podotkl že sensi píše: Mostly-Indica
2 moltres- sensi seeds pisou ze WW je mostly indica..tzn ze tam bude asi krapet sativy a letnak zrovna vyselektoval to pheno ktere ma vetsi sklony po sativovem rodici...nicmene nerekl bych ze to bude zrovna nejlepsi jedinec ze sacku (mamina z pytlicku seminek :D ) naopak WR od arjana me prijemne prekvapil...a ty hlavovi crossy vypadaj taky prekrasne...sensi seeds jsem krapet zklamanej ale snad se z toho neco jeste vytahne...at radne bobtnaj :sun:
Moltres
citace:
Původní příspěvek od deth.
2 moltres- sensi seeds pisou ze WW je mostly indica..tzn ze tam bude asi krapet sativy a letnak zrovna vyselektoval to pheno ktere ma vetsi sklony po sativovem rodici...nicmene nerekl bych ze to bude zrovna nejlepsi jedinec ze sacku (mamina z pytlicku seminek :D ) naopak WR od arjana me prijemne prekvapil...a ty hlavovi crossy vypadaj taky prekrasne...sensi seeds jsem krapet zklamanej ale snad se z toho neco jeste vytahne...at radne bobtnaj :sun:



Přesně takhle jsem to myslel, že vyselektil sativovější phenotyp, jsem na něj zvědavý, květ je typicky sativový, doufám že to pořádně nabobtná a vytvaruje se. So se smellu týče, tak jednoznačně vdova vede, mnohem intenzivnější, než nosorožec, ale nosoroh je zas takový líbezný, jemnoučký, mnam:D
Moltres
Nazdar, omlouvám se, že častěji neaktualizuju, ale odešla mi zrcadlovka, takže momentalně nemám čím fotit. Pujčil jsem si aspoň od kolegy kompakta, ale moc s tim neumim, tak to foto je nic moc.. Co se modelů týče, tak vdova se mi moc nezamlouvá, šišky jsou na můj vkus moc listnaté a začala strašně smrdět:teef: Mě teda vůbec nevoní, ale to je opět otázka vkusu. Možná ještě překvapí chutí nebo výnosem, ale tohle pheno se u sensi seeds moc nepovedlo.

Sweet mendo hraje podzimními barvami i teď v únoru:p: Nevím, jestli je to v genetice nebo to je nízkou teplotou, která se po nainstalování větráků nepohne přes 20°C. Na těchto dvou kytkách jdou asi nevíc poznat následky špatného ph, což je veliká škoda, protože tato odrůda se mi celkem zamlouvá a neuvidím ji v plné palbě..

No a teď můj jednoznačný favorit tohoto kola a tím je Bílý nosoroh od greenhousu. Opravdu povedená indika, podle mě i celkem stabilní, protože mám ve šranku asi tři phena, což mi potvrdil i letnas a jsou si celkem podobná. Krásná ovocná vůně se line kolem pěstírny, protože tam neni pacháč, tak to je dost cítit. Minulé kolo se může se smradem jit zahrabat. Určitě musim koupit v boducnu pach. filtr. No a dost keců a posuďte sami z fotek:


1. pohled do schranku
2. Bílá vdova
3. White rhino :drools:
4. White rhino :leaf:
5. Bílá vdova mega palda
6. Sweet mendobog
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Moltres

A pak tu mám ještě 2* Hlavův cross sweet mendobog, na ten jsem hodně zvědav:D


..nene muj cross , to ma na svedomí Dr.Smokalot , kterej se smazal ....
Moltres
Hehe, jsi to vytáh, tak musim aspoň nějak zakončit tento thread.. Už je to všechno zhuleno.. Musím říct, že nejvic mi chutnala white widow od sensi.. Vypadala jako největší koště, ale jak pořádně uschla, tak byla jako byste ji posypali cukrem.. Mňamka. Na druhem mistě byl sweet mendo, SMOKALOTUV cross. Mimochodem vubec jsem nevěděl, že se smazal. Mam takovy pocit, že jsem ho viděl přispívat někde v bazzaru, ale kdy, to už si to moje vyhulená kebule nepamatuje.. Sweet mendo byl takový zajímavy, kořeněný.. A fakt dobře zmašťoval, asi nejvíc ze všech tří. No a na posledním místě je muj favorit growu, krasná indika white rhino, ktera mě ale hodně zkalmala v sušené podobě.. Pálky sice trvdé jak šutr, ale chuť o ničem.. Ale tak.. zkuřoval no.. Pokud by Vás zajímala gramáž, tak jsem měl rovných 350g sucheho. celekm slušné na 400w, přikládám to velkemu prostoru. šišky byly trochu listnatější, to přikládám tomu, že lampa byla celkem vysoko, abych osvětlil celých 125*125cm.. Foto sucheho bohužel nemam.. Měl jsem foťák v opravně.. Možná najdu nějake fotky těsně před sklizní.. Kdybyste chtěli, tak mi napište a ja to tu hodim. Tak, tento grow je již minulostí. Za 5 dní sklízím v mojem novem roomu a to je drip, 600w a mam tam klony hashberry od mandaly. Vypada to na pořádnou pochoutku! Ale vaham, jestli to sem umístit.. Co vy na to? Ccete to vidět?:D
no jasně že to chceme vidět
hashberry mě zajímá

val to sem :D


čůůs
Scott
Zdravím Molters
No hoď sem ty Hashberry doufám že s HB jenom spokojenost :)
Těším se na fotky . Mej se
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Moltres
Co vy na to? Ccete to vidět?:D


Sol to sem:D
Moltres
Tak Scotte musim uznam, že hashberry zatim nej gen, co jsem jel. Nevim, jestli je to tou wattáží nebo tim dripem. těžko soudit, ale pálky a vůně jedna báseň! To větší pheno je fakt super. Tak že jste tak zvědaví, tak vám to sem teda hodím. Udělám samostatný thread, kde budou fotky od startu až po sklizeň s kompletním infem. Ale to až v den sklizně nebo těsně po. Dík za karmy, co jste mi poslali, potěšily:-) Teď budu celý víkend oslavovat postup do dalšího ročníku na VŠ, protože tento rok jsem to měl vážně nahnuté a o to víc mě to těší, muhehe.. Chlastu, hulu a kundam zdar! Nazdar!
Ono
Ahoj Moltres.:) Mňa by zaujímali aj fotky WW. A nový setup každopádne.:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma