Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Jack Herer by 23 - Klikni zde pro originální téma
dvojka-trojka
Čau,
tak jsem se po dlouhý době rozhodl nafotit a napsat další thread, protože se mi zatím fakt celkem líbí a doufám, že tomu tak bude i na konci při sklizni:).
Pro tento grow jsem zvolil hlínu (Plagron) a je to v místnosti, do který je zasazená "skříň" o rozměrech 75x90x180-220 (můžu popřípadě hýbat s tím dnem, což doufám nebudu muset). Růst jsem začal s 200W nurtur (modrá) a nechal jsem je růst 12 dní. Teď už jsou 3. den na květu, na což jsem použil 400W sodík v cooltubě. Na odtah mám 355m3 UFO s regulátorem, přes který se teda teď chladí i výbojka, ale jen čekám na mafl, a pak cooltuba bude mít samostatnej okruh, protože takhle tam nedám pacháč a už celkem smrděj. Na to chlazení mám pak nějakej 160m3 venťák, kterej mám strčenej do flexa a v pohodě to tím chladím na cca 27 stupňů, takhle mi teď jede UFO na půlku a je tam kolem 28, což je taky v pohodě. Na ofuk je tam nějakej 2. rychlostní klipsňák, kterej ještě jeden dokoupím, protože jsem s ním moc spokojenej. Je tam ještě jeden akt. přítah v podobě PC větráku, kterej tam pere čistej vzduch z vedlejší místnosti. Jinak na růstu jsem svítil 24/0 a dostali 2x kořeňák a jednou Start up (Plagron). O vlhkost se stará/ala zvlhčovačka Profesor něco, která je teda úplně na pi*u, protože je MOC malá, ale teď už jí skoro nepoužívám (kytky si tam samy udělaj kolem těch 50%), takže se to dalo, akorát se furt musí doplňovat voda:(. Na květ mám zatím hnojiva od GH, ale chystám se (dnes) koupit buď B´cuzz, nebo HESI, ještě nevím. Protože mám doma děsně tvrdou vodu používám ještě kys. dusičnou/fosforečnou. Jako doplňky mám ještě booster od GH, Phytamin, Enzymes+ a na konec Ripen. V plánu je ještě PK 13/14 od B´cuzzu, jestli si to teda pamatuju dobře:).
Skříň je samo polepená fólií z G shopu a po několika pokusech jsem zjistil, že je lepší tam dát tu lampu, tak jak je to na fotkách, protože takhle to 4kilo v pohodě osvítí i ty boční, zatímco, když jsem jí měl otočenou o 90 stupňů, tak ty krajní byly o dost chudší, menší a ne tak prorostlý palice, takže takhle je to ok:). Akorát tam takhle nedám pacháč, takže až bude UFO jen jako odtah bude po problému:D.
Tak to je zatím všechno, všechny dotazy, kritiky atd. jsou vítaný, takže všem rád odpovím na případné dotazy.
A vlastně jsem zapomněl na to nejdůležitější, a to, že je to 6x Jack Herer
Přidám pár fotek pro představu a zatím se mějte a smějte:rasta:

Ať to kvete :D...........

23

edit: ještě jsem zapomněl napsat, že kytky měly při přepnutí kolem 30cm, ale mám dost prostoru na výšku, takže i když to nějak moc přeroste mám kam zvedat lampu.....A omluvte kvalitu fotek, je to mobilem, takže žádná krása:(......
peppe
Zdar chlape, moc se mi to libi.. mam doma taky Jacka a musim uznat, ze si jsou podobni..
Budu te sledovat i dal ;) Jinak hodne stesti..
Pejpr1cz
Hmmm pěkný kytíí Jacka sem už párkrát hulil a je to hukot tak good luck ať ti to pak chutná
dvojka-trojka
Čau všichni,
jelikož jsem měl pár korun navíc rozhodl jsem se pro návštěvu G shopu na Smíchově a nakoupil si tam nějaký věci co jsem ještě potřeboval a hlavně chci tentokrát zkusit nějaký nový hnojiva a nakonec to vyhrály HESI hnojiva. Líbí se mi na nich, že je to jen jedna složka na květ + jsem si k tomu koupil nějakej fosfor s draslíkem, kterej se tam má dávat cca od 3. týdne co jsou kyti na 12/12. Pan prodavač mi radil ať si nekupuju PK 13/14, protože prej už ta hnojka (bloom) obsahuje dost P i K, a proto je tamto lepší, neboť to obsahuje i nějaký další dobroty:shots:, což se mi zdálo lepší, tak jsem PK 13/14 vynechal a koupil toto, tak uvidíme:).
K tomu jsem pořídil ještě enzymy od AH, s kterejma mám dobré zkušenosti a alespoň v tomhle shopu byly absolutně nejlepší co se týče poměr množství/cena. Jinak musím říct, že tam maj fakt velkej výběr hnojiv - HESI, METROP, B´cuzz, AH, GH a Plagron, takže výběr byl opravdu velikej, a když jsem se ptal, jestli si myslí (prodavač), že např. ty enzymy jsou o tolik lepší třeba od Plagronu (cena byla o DOST vyšší), tak sám říkal, že ne, že to je spíš tou značkou, ale účinek bude prý stejnej, což si myslím taky a já jsem s doplňkama (ne s hnojkama!!!!!!) od AH celkem spokojenej, teda alespoň s kořeňákem a enzymama. Je fakt, že např. Ripen mi příjde lepší, než Final Solution - příjde mi to pak lepší na chuť:rolleyes: a taky booster mám radši od GH, protože je HODNĚ koncentrovanej, dává se po kapkách a imho je to vidět i na finálním produktu:leaf:. Je fakt, že nejradši bych Green Sensation, ale ta cena je šílená:eek:, takže možná někdy příště. Mno myslím, že holky maj co potřebujou a vrátěj mi to za 2 měsíce:crazy:.
Taky jsem pořídil metr toho flexa proti hluku, protože přeci jen je ta 355m3 UFO dost síla, když jede na víc jak půlku je slyšet průchod vzduchu, což už snad bude minulost a konečně budu mít pořádně pořešenou tu ventilaci, která byla trochu slyšet a to byl jedinej problém, kvůli případnému odhalení roomu. Taky mám ještě jeden ten dvourychlostní 15cm klipsňák na ofuk, protože jeden mi přišel málo, kór když pak už je kytek plná skříň jeden prostě nestačí.
Koupil jsem taky ty samonavíjecí držáky na lampu kvůli pohodlnosti, protože ty řetězy už mě sra*y.
A nakonec jsem koupil pár těch pipetek na hnojiva/doplňky, protože jsem v nich měl dost bordel a myslím, že kvůli tomu se mi zkazil loni Phytamin a zrovna to velký balení, takže jsem byl pěkně nasranej, tak teď už to mám pěkně všechno popsaný, takže to snad už bude navždy OK:).
Takže to je zatím všechno, zítra zas dám nějaký nový fotky holek, protože je budu stejně všechny vyndavat kvůli úpravám na roomu:sun:, tak je blejsknu pěkně jednotlivě a na nějakym lepším místě.
Zatím se mějte a ať to roste/kvete:rasta:

23
dvojka-trojka
Čau všichni,
tak tu je 9. den květu a zatím jsem (až na to, že to trochu přerostlo, ale né zas moc) celkem spokojenej. Jedu normálně jungle + používám kolínka, ale stejně se to táhne jaxvině, takže ve finále jsem spokojenej s tím, jak dorostly spodky a bude toho víc:D. Už se samo dělaj paldy, takže už se na to i líp dívá a i podle listů (barva) jim nic nechybí, jen by neškodil ještě jeden ofuk, ale to už se řeší. Dnes poprvé dostanou HESI, tak jsem zvědavej, jak pokvetou:leaf:.
Teplota: noc - cca 20 st., den do 29st.
Ph vody: cca 6,2
Vlhkost: cca 60%
Nějaký fotky tu mám, takže tady jsou:D.........

Zatím a mějte se rádi:love::rasta:

23
dvojka-trojka
Čau,

sice jsem trochu teď OT, ale mám takovou radost, že se podělím:p:. Mám ho:bravo:. Nakonec jsem musel koupit novej, ale naprostá spokojenost, oproti Vapiru one a Vapirmaticu Magic (nebo jak to je), který jsem měl před tím je o 100% lepší, takže Volcano rulezzzzzzzzz:bravo:

23
mikel
čus
pěkná skřínka...Jackové vypadají dobře
K+ a udělěj smoke report ...taky jsem měl tento rok JH a trochu mě to zklamalo stavem- typická zmaštěnost,zajmavé je dát si možná na spaní...a taky chutí..taková obyčejná čudka,každopádně nechutná moc dobře...
je to jistě kvalitní genetika,co má hodně zastánců , ale pro mě zaostává např. za WW,SS,AK48...asi taq
hola no volkano je mazec take ho s dethem mame asi tri mesice a je to opravdu vynalez
co se tice chuti tak ja co jsem kouril jacka v NL tak vzdy chut dobra ovocna a hlavne silnej sativovej high premejslim o nem nebo jacku flashovi toje take pecka good luck...
Modhelkasi
Zdar
Jak je to s těma herrerama, koukal jsem, že jsou to jedny z nejdražších semen , je podle toho i výsledná kvalitá kouření ? :)
Modhelkasi
no podle me zalezi jake pheno zrovna chytnes na strankach sensi seeds pisou ze muzes mit vic sativove nebo indikove kytky
kvalita bude asi dobra ale za ty prachy se daj koupit kvalitnejsi genetiky
zalezi na tobe co preferujes
guerilla
tak co, jak to pokračuje:D;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma