Jachan |
Všichni snad vědí jak se dělá. A takle to vypadá... Jops jen jak to pak dopadá...
1. Listy a paličky co nestojej za práci s oběrem (pokud nějaká taková je :rasta: )
2. Převáření a čištění směsy (gurmáni proces mrtěkrát opakují:chef:
6x po 5 min varu nové vody)
3. Filtace H2O, výměna za mlíko, cukr, lžíci másla... :einstein:
|
|
|
Jachan |
4. Sen každýho obchodníka.... pořádnej vejvar :whip:
(5 - 6litrů mlíka svářím na litřík a půl)
5. Oddělení pevných částí, též známo jako prcunk :starwars:
6. Ani kapka na zmar :rejp: |
|
|
Jachan |
Tohle je už totálos vymačkános... Prostě odpad.
:shots: 0,4 panáček pro dospělýho chlapa :drools:
Jo, kamarádi taky nevěřili :injured: |
|
|
|
kua hned bych si zase dal mlíčko... :D |
|
|
JAHmaican |
citace: |
Původní příspěvek od Jachan
Všichni snad vědí jak se dělá.
|
:rejp: |
|
|
lysina |
Ja ho teda delam jinak nijdriv to konopi vyvarim v alkoholu a pak to i s tim naleju do mlika..to je teprv dobrota.. |
|
|
|
ty vole si pametam ked som varil mlieko prvy raz asi v 13 kua som to varil bez prevarevia a pol hodku do kopy! fuj jak som sa zgrcal proste chut jak hovno ble :D (mladej a neskusenej)! :D |
|
|
|