Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Otrava olovem v MJ obsaženém - Klikni zde pro originální téma
jestedman
l
Ski
Ano ano...nic nenahradi MJ od proverenych malopestitelu ;)
dokktor
citace:
Původní příspěvek od jestedman
Původ je zřejmě u velkovýrobců, kteří používají olovo, vedle mastku, pisku, skla, cukru a tekutého plastu :eek:, ke zvýšení váhy materiálu.

počkej, to je jako fakt? to už ta demence tolik pokročila? ale zas....money money money :punk:
faqer
Ale nemusi to byt iba kvoli zvysovaniu vahy. Moze to byt sposobene obsahom tazkych kovov v pode, pripadne v hnojivach. Cize aj neskuseny malopestitel sa moze otravit vlastnou MJ. :mad:

EDIT: opravte ma ak sa mylim
jestedman
Asi nikdo nepěstuje u rušné silnice, kde je vysoký výskyt olova. ve volné přírodě je obsah olova v půdě nízký. Jedná se skutečně jen o MJ od velkovýrobců.
Mr. Figaro
No tak s tim olovem to je pěkej hnus, nemám slov, jak si tohle někdo může dovolit? Ano, pak už můžete říct, že hulení zabíjí.

+trošinku OT.
Nedávno jsem se dozvěděl, že se už dokonce dnes upravuje hulení vodou v rozprašovači, taky kvůli zvýšení váhy. Když si pak případně chcete koupit pytel, řeknou vám, že je to nedosušený, ale o,2G dělá jen voda. No hnus. Ještě že takovýhle vojeby nemusim řešit :smoker: .
Mr.MEN
Tak to je dost husty, ještě že jsem si nikdy nic nekupoval:)...
outdoorista
Bohužel je to tak,tyto případy otravy těžkými kovy(nejen olovem) jsou celkem časté,hlavně v Severní Americe,kam se dováží marihuana hlavně z Mexika a sem tam i z Jamajky,místní velkopěstitalé pěstují marihuanu venku a postříkávají to pesticidy a různými postřiky které těžké kovy obsahují,protože jim to ožírají hlodavci a jiná havět,bohužel zřejmě neznají flushing,nebo správné pročištění marihuany od těchto kovů,proto se také mnoho mladých Američanů otrávilo "marihuanou" v jistém smyslu vlastně těmi kovy a chemikáliemi,takto vznikají ty fámy jak je hrozně marihuana škodlivá a to většinou ze strany USA.Těžké kovy jsou karcinogení a tvoří u lidí při častém užití demenci(olovo,hliník,aj...):(,takže to není marihuana co gumuje mozek ale kovy.Naštěstí v ČR není tolik velkopěstitelů jako jinde a většinou seženete marihuanu z malopěstiteských přebytků,která je kvalitnější a i chutnější,většinou když jsem viděl či hulil marihuanu z velkopěstíren,tak nebyla tak kvalitní,chutná,silná a neměla takovou kamenou strukturu palic,jako od malopěstitelů,kteří tomu dávají více lásky a kvalitnějších hnojiv a rozumí tomu o mnoho více než ledajací velkopěstitelé viz. případ z minulého roku,kdy bylo 5000 rostlin na Slovenku pěstovaných ve skladu poze asi 3 lidmi,kde se produkce sušiny pohybovala kolem 50kg za týden,takže raději hulte jen to co si vypěstíte,nebo co vypěstí vaši známý,dealer vám za kvalitu ručit nemůže,tomu jde jen o prodej;):rolleyes:
Takže velkopěstitelé:flick:
Takže čistá marihuana je čistá mysl:)
To řikám pořád, že domácí jaternice jsou nejlepší ;) :) Jen pro zajímavost čistě statisticky by mne zajímalo jak velká část konzumentů -třeba v USA- pálí velkopěstitelský modely.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma