Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Baldrickův vychytralý plán (400w) - Klikni zde pro originální téma
Baldrick
Zdravím, tak sem rozjel svůj nevímkolikátý grow a konečně sem se odhodlal po letech zkoumání Groweru taky něčím přispět,takže doufám že mi pujdou přikládat fotky:).
Posádku tvoří řezy 8x Northern Lights#5xHaze (Sensi seeds) umístěné v samozavlažovacích truhlících Fantasie 80cm v nichž je obsažen substrát složený z perlitu, kokosu a vermikompostu v poměru plus minus 3:3:3.Jsou krmeny dobrůtkami od Plagronu :shots: + postřiky Phytamin a Cropmax.Jak si už asi věčina všimla tak na ně pálí čtyřkilo, o odtah se stará ufonek 225m3.Teplota je paradní přes den 24 v noci 17 vlhkost na kolem 60% té napomáhá jak zvlhčovačka kterou má snad každý, tak i potravinářská fólie která je natažena pod stínidlem a zároveň nad rostlinstvem :einstein:. No jestli chcete něco vědět tak se ptejte.
Baldrick
Takže tady ještě nějake archivní foto z 5 dnu růstu, holky dostávaly kořenový stimulátor jak v postřiku tak i v zálivce s ph 5,8 a po 9 dnech byly přepnuty na květ.
Baldrick
A pokračujeme fotkama ze 4 dne květu :rasta: ,vlhkost a teplota zůstávají stejné, poprvé a asi naposledy dostaly kytizz v zálivce Alga grow, ph 5,8 ec 0,8.Jak se tak dívám tak sem neuvedl rozměry skříně,takže napravuju. Výška190 cm,šířka 100 cm a hloubka 90 cm.
já sem moc zvědavej. sám si chci udělat pokus vypěstit sativku durbana pod 250. držim palce, vypadá to dobře
káčko 4 u
Baldrick
čuste,pokračujeme 8.den květu.Kytí se vydávají na cestu do nebe takže doufám že to moc nepřestřelí , budu je držet co nejníž ale i tak počítám s tím že to cosi povyroste :).
Baldrick
díky všem za karmy a vaši podporu a tady ještě nějaké detaily větvení a porovnání stonku s kolínkem, kterému už odrostl a rozhodl se jej shodit.
Baldrick
Zdravím, dnes se stavil kamarád s foťákem :rasta: takže tu máme nějaké čerstvé foto ze dvanáctého dne květu:afro: .
Kytičky nasadili svižné tempo růstu :vampire: a musím se jen modlit ať to nepřestřelí, samozřejmě se snažím mít lampu co nejníž tak jako teplotu, ta se pohybuje kolem 26 stupnů přes den, v noci kolem 18.
Vlhkost stále kolem 60%, zanedlouho ji začnu snižovat odstraněním fólie a nasazením ventilátoru na ofuk , později dám ještě na přítah UFOna 160m3.:einstein:
Holky dostaly poprvé Alga Bloom(květ) v nižší koncentraci ec 1,0,zalívám tak jednou za dva dny, holkám chutná a to je dobře:whip: .Jinak postrik stále Phytamin ,Cropmax a sem tam i trochu Alga Bloomu.Doufám že brzo dorazí Top Aktivátor ať můžu začít tak od dvacátého dne přikrmovat ale co, času dost :rasta:.
Tak zatím a pjestu zdar!:rasta:
Baldrick
Zdravím, tak sme se posunuly v čase zase o kousek blíž k vytoužené sklizni :pimp: ,a máme tu další várku fotek.
Kytky už začínají paličkovatět a přestaly růst jak zběsilé za což sem opravdu moc rád:love: ,co se výšky týče ta je nyní kolem 70cm.Snažím se vyplňovat plochu ohýbáním kyti za pomocí kolínek a na jednu nezbednou větev sem musel použít provázek:whip:.Jinak stříhám čepele větších listů ať nestíní dolním větvím ale i tak čtyřkoule cosi prosvítí.
Co se zálivky týče tak se EC zvedlo na 1,3 a ph 6,0.Zítra snad dorazí mocný Top Aktivátor tak začnu pomalu přikrmovat.Jinak postřiky stále phytamin(každý večer) + cropmax(jednou týdně).Už sem odstranil fólii co měla napomáhat držet vlhkost a pomalu budu instalovat UFOna na přítah ať může jít vlhkost dolů.
Keep GROWING. :rasta:
MiVenKu
Zdravíme,
máš to moooooc pěkné!!! Těšíme se na další pokračování tvého vychytralého plánu... :frog:
Jsme zvědaví na porovnání s našima nlh!
ať se daří!!! :jumper:
Baldrick
Zdarec pěstitelé,máme tu další fotozz z vychytralého plánu,tak podle plánu sem začal od dvacátého dnu servírovat Top Aktivátor v menší dávce EC 1,3 a ph stále 6.Holky každý den cvičí se svým oblíbeným cvičebním nástrojem(kolínka):whip: , díky nimž se dá jungle pěkně držet v požadovaných mezích.Masivní příbytek klacků už se celkem zastavil a klacky se nám začínají pěkně obalovat, mňam mňam:devil: .Včera dostaly holky už plnou dávku top aktivátoru EC 1,5 ph 6,zalívám co dva dny jednou Alga Bloom+Top Aktivátor potom jen Vermesfluid a stále dokola:shots: .Jinak každý večer vydatný phytaminový déšť který dnes vystřídaly cropmaxové přeháňky.Jinak už to začíná celkem vonět,taková nasládlá vůně no sem zvědav:baseball: .
Majte sa čus
Baldrick
Jóóó:crazy: ,musím se pochlubit dnes sem přišel k ozmozce jak slepý k houslím.Kámoš mi visel nějaké kačky a jemu se válela doma ani nevěděl na co to pořádně je:smash: .Teď to ještě nějak zapojit.:teef:
Zdar:bandit:
Baldrick
Čus lidi,je tu třicátýtřetí den květu a s ním i nějaké to fotozz..........
Baldrick
Zdravím everybody, po menší odmlce:pimp:.Takže kytičkám se daří a začínají se pěkně osypávat pryskyřicí :bounce: ,jen ty palice by mohly být větší ale co, ještě mají před sebou něco kolem měsíce a měli by se pěkně ke konci nafouknout.Jinak tam sou dvě phena, jak jde vidět na fotkách jedno vyloženě sativoidní a druhé bych řekl že bude to pravé,je to vlastně finální kolo o to která z dvou matek zůstane v matkárně:starwars: .
Co se výživy týká tak dostávají každý druhý den cca 1,5L, jednou Vermesfluid ,podruhé Alga Bloom(větší množství)+Top Aktivátor GS(menší množství) a potřetí zase Algu Bloom (menší množství)+Aktivátor GS(větší množství) a dokola, EC je 1,7 a Ph 6,1.Na případné dotazy rád odpovím.
No to je pro dnešek vše,keep growing,ZDAR!
:rasta:
Baldrick
Zdarec lidi,čas se krátí, sklizeň se blíží a vychytralý plán se naplňuje:leaf: .Za čtrnáct dní pujde pod kosu první pheno,druhé bude asi tak s týdením odstupem následovat.Takže teď něco málo k výživě:shots: ,EC sem pomalu zvedal až k 1,9 a nyní pomalu snižuji včera už dostaly EC 1,3.Ph se dostalo až na 6,5 a od teď pujde pomalu taky dolů.Jinak kytičky stále papají Algu Bloom +green sen. a vermesfluid ,posledních sedm dní bude podáván Final solution...........................:driver:
Baldrick
Čus groweři, dnes se podíváme na zoubek rychlejšímu phenu :o.Podle plánu už měli být setnuty ale žádný plán není tak vychytralý jak se jeví :biglaugh: ,takže sem místo sedmi dnů s Finalem naordinoval čtrnáct ,protože se mi stále nezdálo být hotovo.Dnes dostanou destilku a jdou na dva dny do tmy a potom už jen :rip:.Do tmy je dávám do špajzu ,při oškubávání listů sem si trochu pohrál a vytvořil palicopád :slizoun: (viz. foto). Kulička kterou vidíte na posledním fotu způsobila že sem tento příspěvek psal půl hodiny:sun: .Dobrou chuť:rasta: .
se divim ze ti to nevyvalilo ty dvere a co ta jednicka jak to s ní vypada
siemens
Zdar chlapaku pekne ti to vyrostlo prosimte chtel bych se te zeptat jak si bys spokojenej stim cropmaxem ??? Díííííííííííííky k+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma