Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
exotic marijuana - Klikni zde pro originální téma
Jachan
Tu pro ukázku pár fotek...

Vrcholek, co se při růstu bez zaštípnutí rozvětvil. Zajímavostí na této rostlině byl dvojitý květ. Výsadba byla brzká díky předpěstování na okně. To asi v dubnu. Kytka se bez problémů ujala a rostla. Při prírodním prodloužení světelné periody a změně hnojiva z krystalonu start na květ tvořila jen jedno břité listi + květy. Po prostříhání a lehkém rozvazu přestala kvést a započal rychlý růst nových větviček. Takže při dodvědu po druhém růstu se nechaly boky keříku ostříhat o měsíc ddřív než samotný střed.

(časem upravím a hodím něco víc.. teĎkdyž už trochu vím jak na to)
a dál? co je třeba na týhle trávě exotickýho? co je to odrůdu, jak dlouho to rostlo, čim jsi hnojil...
prostě se víc rozepiš
Jachan
Jo, :-) vás mate ten zavádějící název "exotic marijuana". To jen aby tam něco bylo, chci sem hodit prostě jen pár fotek co jsem kdy vyfotil a vypěstoval.. Jen si najdu víc času... Tudlenc jsem ho někde zahlíd
Jachan
10.6. 2006











16.6













23.6
Jachan
2.8 2006














31.8
Jachan
srovnání stejných palic v rozdílném čase


16.8 2006









31.8
Jachan
jak ji to tam sluší...


11.8











14.7
Jachan
Totální čorka, den před scizením jsem ještě vtipkoval zda si nemám ustříhnout paličku... kdyby náhodou .. a neustříhl... Tak snad chutnala.
Jachan
.
Jachan
2.8





25.9
Jachan
.
Jachan
..
Jachan
.
fenor
cau Jachan .... a kolik bylo g ??
Jachan
Nevím, popravdě se na to vždycky chci zaměřit, ale něco se odhulí porozdá a nakonci zůstane jen kupa větviček a kořínků.. :-) Ale průměrně co kytka to 150-300g. A to mi kytky pod 150 cm nejdou pokud to není cílený. V sezone 2006 jsem o největší favoritku, pěstovanou na výbormém kompostu, přišel. Odhad byl na rovný 1kg. Totéž místo v roce 2007 znehodnotil hybrid. (foto) Při květu se celý keř osypal pylovými váčky. Znamení o mutaci kyti vysílala už od klíčku, kdy listem nepřipomínala konopí, ale nějakou dýni či okurku. Při růstu se chovala jako již zastřižená. Na prání můžu ještě dofotit jak květy vypadají... materiál vhodný spíš na výrobu hašiše.
outdoorista
no na noname pěkný kousky:),krásně vypadá ta sušina na poslední fotce v příspěvku č.14,co říct,i noname může bejt skvělej hehe:D
přeju tedy pěkný pokouření a k+......:smoker:
Jachan
miris: První rok, ztráty od čorkařů veliký, dokonce jeden den se nesrali ani s nějakým maskováním a na pohodičku pohazovali listy od místa utržení až kamsi směr město. O demenci krást při začátku květu ani nemluvit.. Tak jsem to ráno musel uklízet. Letošek (2007) byl beze strát. Myslím, že je to dáno tím, že podezřelí umřel.. (a pak že voodoo nepomáhá)



outdoorista : Jops, je to mega chlupatej model. Jedna z možných teorií je , že to byla samotná white window. Jenže tak před 30-ti roky. Stálo by za to udělat pokus a zkřížit ji s nějakým cool samcem. Semena se dochovala.
Jachan
Začátek květu, pro představu... květ se moc nezvětšoval ale prorůstal a kameněl.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma