Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Nemohou byt lepsi zpravy! - Klikni zde pro originální téma
Maggie
jééé, teďs mi to vzal z klávesnice, taky jsem to sem chtěla dát..:-)))))
Avitas
Jen houšť a větší kapky :)

Od pana Klause možná dobrý předvolební tah, ale v této situaci účel světí prostředky. A JXD ať je jaký chce, dokáže dát věci publicitu a to je zkrátka nutný začátek.

No už to vypadá zase o něco nadějněji !

Tim
Sem se zase tak motal po netu a hle co sem nasel...
http://www.lidovky.cz/clanekserial2...631_serial2_spo

a tady to je cele...teadda doufaam ze se zlobit na me nebudou:) a vy taky ne;)



31. srpna 2001 - O přestávce jednání vlády jsem byl požádán o názor na lehké drogy. Na rozdíl od většiny poslanců se nerad vyjadřuji k věcem, o kterých nic nevím. Po žádal jsem proto Standu Grosse o jednu marihuanovou cigaretu, tzv. jointa, a právě před chvílí jsem si ji, pod dohledem MUDr. Kotíka, nitroplicně aplikoval.

Aktuální pocity - nijak libé, cítím škrábání v krku. Změny vědomí či halucinace - žádné. Ovšem není vyloučeno, že šlo o tzv. "seno", tedy nefunkční zboží, které Standa někde vyšťáral. Ať tak, či onak, nepovažuji lehké drogy za osudově nebezpečné pro naši společnost - a už proto jsem zastáncem prevence. Stát však zvolil represe, jejichž... ano, representanti... často velmi repre... používají jeden jediný prostředek - basu, kam se snaží zavřít hubu... pardon - zavřít každého, kdo třeba jen... no, vlastně každého.

A dle mého mdlého úsoudku by možná bylo lepší každému jen vyhubovat, že trávu pěstuje. Anebo jí. (Ne za to, že ji jí! Jí, trávě - že mu roste!) Nebo vyhubovat mu a ji mu vyhubit. Nebo rovnou jeho, co? Ne, vážně: Česko přece přese všecko vždycky bylo, je a bude země alkoholová! Tvrdá, vinná, ale hlavně pivní. A my nedovolíme nějakým kriminálníkům bořit tradiční národní obraz zarudlých mužů-reků, smělých samců, za hurónského řevu bojovně zdvihajících půllitry, aby se pak vraceli domů po špičkách svých pomočených sportovních bot v hrůze ze svých žen a z matek! To by byl zmatek! Obraz je to sice pod vobraz, ale tak to tady prostě je a tak to máme rádi a rádi se tomu i zasmějeme při televizní estrádě: "Přijde chlap našrot z hospody domů, za zády schovává fidorku, a povídá ženě - Podívej, kotě, co jsem ti přines`!

Jenže v tom se mu zvedne žaludek!!!" Ať žije humor nový, humor z Novy"! Jeď, Petře! Buhehehé! Promiňte, pane předsedo, už mlčím, jistě... ale když už jsme zapředli - vrrr, vrrr, jako kočky - hovor, tak uznej, Miloši, sám, mňau, že co se pití týče, tady klid, žádný gumový tyče, naopak orosený billboardy a před večerníčkem pěkně v telce ŠLI JSME NA PIVO dopekelce a na represe serepes. Jen ať se všichni pěkně zduní - hlavně ať se to zdaní! Tak naň ubalte i trávu!

Pardon - tak daň uvalte i na trávu, ne? Jako je "vodné a stočné", zaveďte z trávy tzv. "ztravné" a "pohodné", sražte "vtipné" a ze štěstí "šťastné"... bobky z voleb? Či jste líni? Ano, jistě! V případě pití jde přece o národní identitu - tu ide o identitu, súdruhovia! O tu titu, tutti, tůty tůt! Sorry, že ti ruším zasedání, Miloši, vždyť ty, milý E. T., jsi tý identity reprezentant - "Šolim nameZ! Šolim nameZ!" - C o chcete? Aha, vy jste stráž? Já že vyvádím? Vy vyvádíte - mě - a o to mi vadí - vy!... Co si se mnou chcete počít? Dítě? Dobře, přiznávám, v zájmu zájmu o věc jsem se asi zkouřil a rušil trochu víc než třeba Lobkowitz, nic víc, ric-pic... Ano, to je můj vůz - velký vůz, že?... ne!

Budu řídit, mám auto i munitu, takže dejte už ty vaše nemyté tlapinky pryč! Vážně, nebojte se, mám to pod kontrolou, jen jsem si šluknul výběžku, v pohodě... Koukejte: nastartuju... a jedém! Ahój, strážci bezvládné vlády!... dvojka - a za tři - a už je tam stovka, hleďme, zebra, a na magistrále, z čeledi vězňovitých, buhehé - dopr...! Ženská! Co tam lez... NÉ!!!................ panebože

Tomas Hanak
ve sloupku pro Lidove Noviny



[Edited by Tim on 11-04-2002 at 05:28 PM]
Šebík
Ty jo, ten musel bejt fakt dobře vyčazenej, když todle psal...:frog:
To Standovo seno asi nebude vod babičky :) Každopádně K+....Parádička :bounce:
malasorte
Ta otázka na Klause zněla asi takhle : Pořád se naší legislativou snažíme přiblížit Evropské unii, ale současnou reformou drog. zákona se EU spíš vzdalujeme. Můžete se k tomu vyjádřit. Klaus hbitě předal mikrofon Bémovi, ten několik minut mluvil o tom, jak projel spoustu kongresů, týkajících se spol. postavení drog atd. a že EU vůbec netrvá na unifikaci zákonů jednotlivých zemí. Klaus se později vyjádřil v tom smyslu, že v Praze nechce 2. Amstr. Po asi 15 minutách následoval dotaz, jak se Klaus staví k otázce legalizace, a on na to, že on nepatří mezi ty zastánce liberálního přístupu. Udělejte si obrázek sami....

P.S.:Pokud tohle bylo na tom videu, tak sorry, ale tohle si z toho úterka pamatuju (viděl jsem to naživo)
kjegel
Co se tyce legalizece tak Klaus opravdu neni v ODS tim pravym liberalem. Ale nastesti je v teto strane dost jinejch lidi, co teto problematice venujou (Bem, Pejril, Zverina,..). Myslim, ze se musi tlacit na pilu, a proto je mozna dobre, ze ten zakon schvalili i s timhle paskvilem. Aspon se o tom tedka dost mluvi a je videt, ze to musi poslance zajimat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma