Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Blossom Hunter.... - Klikni zde pro originální téma
MANHUNTT
Zdravím,mám takovej dotaz na všechny členy GROWERU :einstein:
Stáhnul sem si z netu video s maníkem který stříhal okvětní lístky nějakým přístrojem :baby:.Byla to neuvěřitelná rychlost v poměru s nůžkami kterýma stříhám já a asi skoro každý z vás :D.Po delším hledání sem tento přístroj našel :angel: v tomto obchodu,jmenuje se:Blossom Hunter .Ale co mě totálně dostalo :eek::eek::eek:,tak to je jeho cena :flick:.Za rouru od vysavače chtít skoro 13 hadrů je při nejmenším pěkná zlodějna.:smash:.Proto se vás ptám :help:,jestli s tímto přístrojem nemá někdo z vás nějaké zkušenosti.Zajímalo by mně,jestli by se nedal vyrobit po domácku :busted:.Díky za případné ohlasy...........
Soul Rebel
Cus, ja uz tohle projektuju:cool:
Mam uz vetsinu veci promyslenou, takze za nejakej casek se do toho hodlam pustit.
Neco mam dokonce naprojektovany v Autodesk Inventoru:sun:
Budu si tam davat noze z hoblovky a pohon tomu bude zajistovaj nejaky vetracek, ale jeste nevim, zda z fenu nebo z pocitace - ktery ma vetsi ,,pracovni ucinnost''?
Soul Rebel
Enttee> Z vetracku tam bude jen vrtule, skrz kterou to bude pohanet vzduch, ktery bude natahovat vysavac. Aby to melo vetsi striznou/pracovni silu-ucinnost, tak to vykompenzuju hmotnosti nozu, coz by melo zvysit energii. Jestli me chapes:)
MEDICINEMAN
hehe jo, je to fakt predrazeny, v podstate je to masomlyn s motorem a rucni vysavac in 1

http://shop.growshop.cz/katalog/sez...678db8113ae8e1d
Firestarter
Idealni by bylo, kdyby to byly v growshopu ochotny pujcovat za nejakou uplatu, protoze normalni grower to potrebuje maximalne 5* do roka a to je opravdu zbytecne draha investice, aby to pak lezelo ladem ve skrini.

Cetl jsem drive na overgrow, ze to usetri jen 30% casu oproti normalnimu strihani, takze pro cloveka, kterej nestriha vic jak 2*600W je to stejne nepotrebna vec za ty prachy ...

Klasickej rostlinej olej a poradne naostrene nuzky oblepene textilni izolepou v otvorech na prsty + lekarske rukavice na rukou a neni problem ostrihat cokoliv.
MANHUNTT
100% souhlas že za ty peníze to nemá cenu pořizovat,myslel sem spíše vyrobit.jinak tvůj systém přípravků ke sklizni je hodně podobnej tomu mému:-),jenom nechápu na co máš ten rostlinej olej???..........všem ostatím zatim díky za reakce.A sem zvědav jestli to někdo postaví....
Firestarter
V rostlinym oleji namacim ostri nuzek a oni se vubec nelepi - fakt mega-luxus, zkus vyzkouset.
MANHUNTT
hmmm,vyzkouším díkes......
Hanizek
Firestarter: A nezůstane ten olej na šiškách?
Firestarter
Hanizek: Minimalne - spis vubec, vetsinu toho oleje otres o hranu kelimku, nebo nechas skapat. Vzdyt je to skoro zaklad trimovani, jinak jsou okamzite zasrany nuzky.
Hanizek
Firestarter: Třeba jsem z Marsu, ale v životě jsem o tom neslyšel. Já nůžky vždycky otrocky oškrábu žiletkou a sem tam přebrousím. V každém případě to příští rok určitě vyzkouším a jestli to bude fungovat (a jestli si vzpomenu), tak máš u mě k+.
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od ZeeGun
Zdar viděl sem to na reklamnim videu a myslim že to sfoukne každej doma.
Je to totiž fakt jenom roura od luxu. System je založenej na průřezu na konci hadice zhruba 7cm x 0,5-0,2cm opakuju zhruba.
Na jedný podélný straně je ostrá hrana.
Takže se vcucne jen list kterej se usekne o ostrou hranu a palice je oholená a vcelku+bordel je v sáčku připravenej na likvidaci nebo další využití:D
Stačí jen vychytat tu šířku otvoru aby to nekousalo i palice a máme 12 litrů + x hodin střihání v kapse:D:rasta:

Co se týče pohonu vidim to jednoznačně na vysavač málo co by totiž mělo dostatečnej výkon aby to správně fungovalo..

Tak tenhle princip me vubec nenapadl, ale uz ted je mi jasny, ze to nemuze fungovat. A i kdyz se logicky zamyslis, tak ti musi dojit, ze tuha hadice k vysavaci s dirou a ostrou hranou proste nemuze stat 12 litru;)
MANHUNTT
taky se mi moc nezdá že to bude tak jednoduchý,neříkejte mi že za hadici,pytlík,ostří.....12klacáků
Mašťák
Po přesně dvou letech by to chtělo oživit.
podle mě je to dost dobrá věc, ale chce to vychytat. Roboot už něco podobnýho vymyslel a říká že to funguje. Podle mě nápad dobrej. Jen použít celou vrtačku mi přijde až moc zbytečný. Když nějakej sunnon 12V větrák nebo nějaký pitomý Euro1 dokáže udělat taky docela solidní otáčky.

Tzm podle mýho stačí udělat na na hřídelku od podobnýho větráčku nějaký sekací nástavec s dvěma břity(podle mě stačí) vsunout ho do podobný trubky jako vymyslel roboot a je to.
snuk1
To by se rovnou dala udělat nádoba na kterou dát sunona s mřížkou a aby to foukal do ní.

Př.: uříznout hrdlo petky, připevnit dunona aby foukal do ní a na něj přidělat mřížku z drátu... ten sunon dokáže taky dobře sekat podle mě. A ten na 220 už by myslím dokázal poladit i prsty, tak pozor na to :)
mr.killer
Máte pravdu, je to opravdu strašně předražený… ale ta práce s tím… je to fakt paráda… dneska jsem na tom stříhal a to co bych dělal celej den jsem měl za 3 hodinky :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma