Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
přestavba skříně - help me - Klikni zde pro originální téma
AHM4D
čau, s tím odtahem ti z vlastní zkušenosti doporučím ufíčko, na 4kilo mám 355 m3/hod zregulovaný na 2/5 výkonu, a v kombinaci s aluflexem (sono by byla luxus;)) absolutně tichoučký..zas je to ale docela investice..

na ofuk lampy by možná stačil 12v 12cm vetráček, ale nevím, je to jen moje domněnka, patřilo by to zkusit..nebo tam dát to euro??

na přítahy bych se vyprd, ale zase v závislosti na odtahovým venťáku;)

ať se ti daří a je to podle tvejch představ, budu sledovat;)
Syst3m_t3r0r
hu.ya jako redukci mas na mysli asi regulátor, ten se dá sehnat a poskládat za 2kila max. sice klasika triakový ale funguje. pokud chceš dobrej odtah, tak klečka má šikovnou ulitku 200m3 by mohlo na to stačit, za 2jku myslim. jinak do bazaru nakukni a sleduj, podle me vychytáš dobrej ufík nebo cosi podobneho.
Calzone
Hu-Ya:
nevím jak moc rychlou výměnu vzduhu ti to udělá, ale být tebou, tak rozhodně nekupuju Professora, protože ten by ti tam asi moc vlhkosti neudělal. Já ho zkoušel s mojim TD250 a nedostal jsem z toho víc než 40 % vlhosti (a to tam mám sakra tlakový ztráty + pacháč). S SPS tam 60 - 70 udělám.
Akorát ta SPSka je dost velká, je lepší to dát mimo box.
lyft
Hu-YA: já mám SPS 818 a jsem s ní spokojenej.Mám odtah pachac 250+ UFO 275(jede mi na poloviční výkon) a vlhkost mám nad 60%.Nádoba s vodou mi vydrží něco přes 12 hodin na plný výkon.
Na toho PROFESORA tu dost lidí nadávalo,že má malou nádobu na vodu a moc vlhkosti neudělá.
Ať to svití a pěkně roste.
lyft
já mám na regulaci ufa stmívač.Podle prodavače v elekktru se dá použít i stmívač,kteý prej pracuje na stejném principu jako regulátor(buď reguluje napětí nebo nějakou sinosojdu) a stál mě 350kč.
Já mam skříň v takovym malym kumbálku kde mám teď přes zimu otevřenou mikroventilačku nebo ventilačku(podle venkovní teploty). teplota v místnocti15-17stupňů a ve skřini mám 20-25stupňů(skříň v200,š100,h55 světlo 250w a vzduchotechnika viz. můj předešlej příspěvek)To ufo co mám já(ruck275) se dá už regul. od výrobce.Fáze má dva otvory v čokoládě(50% nebo100% výkonu)
Ono
2Hu-Ya:
Ten klipsový ventilátor väčšinou majú groweri uchytený na nejakej lište alebo rebríčku, na ktorej ho postupne posúvajú podľa potreby.:)
lyft
Cau,ten stmívač mám zatím tak 14dní.Ptal jsem se ve dvou elertrech a všude mi říkali,že mezi stmívačem a regulátorem není skoro rozdíl.Akorát se to prej nesmí regulovat víc pod půlku výkonu,nebo se spálej uhlíky.Nebo si kup to ufo,kde se to dá na 50% regulovat v zapojení do čokolády.
Na plnej kotel je to ufo celkem slyšet,ale na půlku výkonu se to dá.Pachač je v pohodě,zatím to cítit není.
tng
Čau. Tak já dokončuju podobnou skříň (170*90*60). Mám tam UFO 275m3 a k tomu GIB 250W. Nekoupil jsem si jeste pacháč, ale když to UFO zapnu tak na plný koule dělá docela kravál. Potřeboval jsem tichej odtah tak zkusím ten regulátor a uvidí se. Jinak kdyz tam dám ten pacháč nebude to tižší ?
lyft
tng:pokud nemáš ufo pevně spojený se skříní(nejlépe ho zavěsit na pavouky,pevnej kaloun nebo ho dát do nádoby s min.vatou) tak není moc slyšet.Je slyšet hlavně ten vzduch,co proudí v potrubí.Pacháč na hlučnost ufa nemá moc vliv,ale rozhodně si ho pořiď.Pěstu zdar.
lyft
stmívač
tng
lytf: díky za tip něco vyzkouším. Každopádně ho mám teď připevněný v prostoru na řetězu. Sice to neni ono ale zkusim sehnat neco jiného. Je něco co by jsi mi poradil na ten tok vzduchu? Potrubí jsem dělal co nejkratší kvůli ztrátám výkonu UFA. Jinak jsi spokojenej s tim stmívačem? Memůžu s tím to ufo nějak poškodit když to dám omylem na těch 300W ?
lyft
tng:takhle to mám zavěšený já,to stínítko (neni vidět) by mělo být naopak(rovnoběžně s kratší stranou skříně).Na tok vzduchu mám sonoflex.Těch 300w je maximální zatížení toho stmívače ,což ufo nemá(moje ufo Ruck 275 má myslím 70w).
pjsky
hoj, tak nejak podobne to mam taky, pokud sezenes leteckou gumu [maji ji v domacich potrebach napr v praze, v zitne ulici u zastavky tramvaje] tak zavesit na ni. skvele to utlumi vibrace. s regulaci bacha, poradi uspesnosti je frekvencni menic, triakova regulace - to ostatni. cenove to jde taky tak. Pri regulaci otacek dochazi k brumum a to je dost hluk :( lepsi je nejake 12V/24V reseni, ted me napadlo koupit a pouzit nejaky ventilator z auta - z topeni.
K slaku, to je dobrej napad!!!
auu.. ze me to netrklo driv...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma