Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Jak casto hnojit krystalonem start - Klikni zde pro originální téma
Bush-style
Ahoj lide pestitele,

chci se zeptat jak casto mam hnojit moje mylovany kyticky hnojivem Krystalon Start.
dadanek
Nazdárek, ze začátku bych se držel návodu - jednou týdně. Obecně platí, že výkonnost kořenů věkem rostliny klesá => začni opatrně a postupně zvyšuj. Loni sem měl ve skleníku kytku, kterou sem ve výšce oko metru a půl hnojil ob den a bylo to OK. Když je přehnojíš začnou žloutnout a padat listy, to si dej voraz a počkej až se vyčistí.
Bush-style
Moc dik za radu,a kdyz zacnou zloutnout listy,a necham to procistit,je 100% sance ze se vzpamatujou?Myslim kdyz je neprehnojim azaz moc!Jenom tak trochu vic!

Predem dik.

Bush-style
dadanek
První začnou většinou žloutnout velký a starý listy. Do nich kytka naakumuluje látky, co jsou jí na škodu. Jednou poškozený listy znovu nezezelenají, buď jim zůstanou žlutý konečky (nejni na škodu), nebo halt upadnou. K čertu s nima. Hlavně je odstraňuj, nebo se jich chytne plíseň a rozšíří se na kytky!
abra007xas
Jo přesně taky hnojim každou neděli. Odměrku do velikýho kýble(10l). A v poho. Míchá někdo kristalon v růstu sněčim jinim?? OBM, Wuxal a tak?? jaké koncentrace????
Bush-style
A co kdyz jsou ty kytky mlady,a maji jenom treba 2 nebo 3 patra,a zezloutne jim listi,to mam dat pryc vsechny listy?To asi ne co,jak potom budou provadet fotosyntezu!Tak se mej.

Dik Bush-style
dadanek
Tak je tam nech, ale jestli ti žloutnou mladý kytky, tak něco děláš blbě. Likviduj hlavně listy, co spadaj na zem.
Prcky nehnoj, počkej až ti odrostou. Jestli žloutnou i tak, použij jinej substrát. Jakou máš teplotu? Nepečeš to? Mladý jsou na to docela náročný - pokojovka ideal.
Bush-style
Ne ono to bude asi tim prehnojenim.Teplotu mam 26,8,hoko tam neni.Ono to bude tim hnojivem.Oni ty listy nezloutnou,oni maji na sobe tykovy cerny fleky.Tak ja budu hnojit ty kytky az vyrostou.


cau Mej se Bush-style


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma