|
1) rodinka SKERA
2) NO-NAME za nedlouho si pujde zaplavat do bílého rumu
Jinak kyti dokvetaji pomalu ale jiste , hnojiva uz nepouzívam zalívam jen vodou s ph cca 6. . Urcite jste si vsimly na 1 fotce levé žloutnoucí kytky ale to by mělo být u blížíciho se konce květu v poho . CO ŘÍKÁTE ? :) |
|
|
|
nazdar :sun:
k těm muškám... jestli to jsou svilušky, a na spodní straně listů jsou takové malé bílé vajíčka nebo už větší kuličky které se hýbou ( a žerou rostlinku !!!!) nebo dokonce se ti na paličkách dělaj pavučiny .....
tak si myslím že ty lepové desky jsou ti na .. 10%
zachytí jen muchy a to né všechny a spousta jich naklade vajíčka..a ty rostou.....
zkus nějaký postřik proti savému hmyzu já mám spruzit z Gšopu a preventivně stříkám co 14 dní a v poho.. a není to chemka :)
jinak koupíš v květinářství spoustu výrobků jako svilustop atd...
ale chce to stříkat preventivně v době růstu.. teď v květu bych chemku nedoporučoval bo to budeš kouřit
hodně štěstí v boji :sun: |
|
|
|
CZEST ! Díky za poučnou správu :) , listy a palicky jsem kontroloval hned jak sem tam ty svine obevil (poridil jsem si asi pred 2 tydny takovou větši lupu pres ni vidis vsechno :) tak jsem to sni dukladne kontroloval), a na stesti ani vajíčka ani pavucinky jsem nenasel musky se pohybovaly jenom v hlíne jak jsem zalival tak vylízaly . A co me mile prekvapilo od vcerejska jsem nezahlid ani jednu musku a to jsem prosmejdil celou skrin pozoroval skoro cely den jestli tam nake svine nelitaji a ani jedna ! DOUFAM ZE SI JEN NEODSKOCILY A NEVRATISE :D |
|
|
|
ZDAR ! Tak dnes třetí den sem opět pečlivě zkontroloval skřín a kyti , a vypadá to že mušky na 100% zmizely :) DOPORUČUJU TY SAMOLEPÍCÍ PROUŽKY JEŠTĚ ŽE JSEM NA NĚ NARAZIL A KOUPIL JE .:bravo: :bravo: :bravo:
1) FOTO jak jsem je použil tak aby byly co nejblíž hlíně a nedotykali se ji ani kyti (pro jistotu ) .
2)Moje nejmenší a nejoblibenější kytí :baby: |
|
|
|
CZEST tak hazím jedny z poslednich fotek 2 kytky uz visí a dalsí 2 jeste necham tak ze 5 dnů dokvétat a FIN :)
1) pohled na poslední 2 kyti
2) Skunk SKLIZENO
3)................
4) Donald :)
5) no-name FIALKA... SKLIZENO
:winner: :winner: :winner: |
|
|
|
............................ |
|
|
|
Tak ukoncuju muj prvni INDOOR a muzu si rict ze jsem spokojen ! V rijnu nastupuju opet na INDOOR Č.2 :)
zatim zvazene 2 x NO-NAME 11 g :(
2 x SKUNK 26, neco g :)
jeste zbiva 1 kyti ktera ma uz 24 tmu tak jdu kosit :D !!!!! Presouvam se na Outdoor
(Váhu jsem mel pujcenou a pry vazi presnosti +/- 2 g tak aspon neco :guitarist |
|
|
|