Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
koumak grow_220W Nlite red - Klikni zde pro originální téma
DrNi
...zdravim...přeji všem krásný vyhulený den

todle je první koumak grow

Skříň: š86 v120 h32 - skříň je vlastně jen část staré bývací stěny akorát je vytuněna dvěma otvory pro přítah a odtah, vnitřek vylepen diamantovou fólií

Ventilace: jako odtah je použit ventilátor SUNON DP 200 A fouká docela dobře, kolik přesně to fakt nevim(časem přibude Home Made pachovej filtr), čekám eště na ventilátor na ofuk

Osvětlení: Nejprve Home Made 2xÚsporka 24W... Poté vypújčená 150W sodík a po 14-ti dnech konečně stálé světlo 220W Nlite red

Osazenstvo: řezy 2xG13 2xOB 2xSS 1xJH 1xDD

Hnojky: růst - nic jen postřik supervitem květ - zatím mám připraven Alga Bloom 1l od plagronu

Substrát: hlína grow mix plagron

...prcci jsou v 3,2l květináčích

...tak to je asi prozatím vše, hodně zdaru a plné plíce přeje koumak...
DrNi
..G13 jsem ufik, dost brutalne..
DrNi
.
Lukyn
cus, vypadá to pěkně rozjeté.. chci se zeptat ta g13 to je čistá nebo je to kříženec a popřípadě s čím? dobrá kombinace odrůd..
DrNi
citace:
Původní příspěvek od Lukyn
cus, vypadá to pěkně rozjeté.. chci se zeptat ta g13 to je čistá nebo je to kříženec a popřípadě s čím? dobrá kombinace odrůd..

..G13 je krizenec, bohuzel uz si nepamatuji s cim:eek:
Svahadji
S1 ne?
DrNi
citace:
Původní příspěvek od Svahadji
S1 ne?

..asi, ja fakt nevim..

..jinak kyti maj den uz jen 14h a zejtra, mozna pozejtri bude prepnuto na 12/12:baseball:

..tod zatim vse, slunce v dusi, kour v plicich preje koumak hi hi:punk:
grosancho
Mi se to líbí, pěkně rozjeté... Pod těma Nlite se kytky krásně větví a netahaj se do výšky ;) at to roste, K+
DrNi
...fotky si zase naskákaly jak chtěly, jinak kyti krásně jedou. Budu je muset ale trochu rozsadit. Na prostředku je toho moc. Na spodních fotkách je budoucí pachový filtr. Použil sem na něj alu mřížku z tuningového tahokovu. cena za dvě mřížky (250mm x 1000 mm) cca 350Kč, filtr do digestoře cca 80Kč a aktivní uhlí (150Kč/kg). Bohužel sem měl málo uhlí tak nenapíšu jak funguje. Snad příště.
DrNi
Už to moc voňelo, tak sem konečně doplnil pacháč, a ihned nainstaloval. Jinak kytičkám se daří a začínají kvést. Taky už dostaly první dávku Algabloomu 4ml/1L.
cajovnik
pic,
jak se ti ten pachovej fitr zatim osvecil? je neco citit?
DrNi
Úplně v pohodě. Ze skříně neni cejtit vubec nic. Poradil si i s kouřem z brka.
DrNi
..
guerilla
Pěkný bambulky, pěkný:teef:

Mohl bys prosím udělat detailnější popis toho pachového filtru + třeba nějaké ilustračí fotografie/obrázky k tomu? Čili v podstatě návod?:biglaugh:

A ještě jestli bys mohl popsat osazenstvo pro lepší představu co je co?:)

Díky.
g.
Cau cau máš to dobrý chlape a ty větráky máš s growshopu nebo s nejakého obchodu popřípadě z obi atd??A zaštipoval jsi metodou FIM nebo jsi je nechal růst jen na jednu mohutnou palici??
DrNi
Čus a díky, ten venťas u pacháče je z www.Klecka.cz a na ofuk mam zatim starej fén. Ale tž mam objednanej venťas s klipsnou od Greenhomu. Jinak jsem to zašťipoval Fimem, nebo sem se o to aspoň pokoušel. Někde to docela vyšlo :)
DrNi
Zdravim všechny Smokery. Tady jsou nové fotečky, tentokrát už s popiskem.

1. JH
2. SS
3. OB
4. SS
5. OB
6. DD
7. G13

,,Návod" na ten pacháč tu bude zítra.
DrNi
Zdravim, tak sem zase tady. Kyti zase o neco povyrostly, ale nasťehovaly se mi tam nejspíš sviňušky. Listy maj bílý tečky a zespodu jsou nejspíš vajíčka a sem tam už něco i leze. Nevíte někdo jak se jich šetrně zbavit?
guerilla
Predátory - nejlepší řešení -, dále Biool-em (řepkový olej - na chuti to znát není, ale může dojít k udušení - listy jsou "ucpány" masnotou, takže neprobíhá fotosyntéza), Neudosan (osobní zkušenost nemám, ale není to tak mastné, takže by to mělo být lepší jak BIOOL). Potom už chemikálie jako OMITE 30W, Svilustop atd..

Co ten pacháč?:rejp::D
DrNi
+ ještě pár foteček a návod pro na ten pacháč.: Z hliníkové mřížky jsem si připravil 2 obdélníky( délka, šířka) 64x50cm , 40x50cm. obdélníky jsem stočil do válce tak aby měl každý z nich výšku 50cm. dna válců jsem udělal z té samé mřížky (pro větší odsávací plochu) a tyto válce jsem poáhl tkaným ,,filtrem" z digestoře. Fota z příspěvku č. 9. Na dno většího válce jsem nasypal do cca 2 cm aktivní uhlí. po vložení menšího válce jsem vysypal prostor mezi válci uhlím a uzavřel jsem ho opět mřížkou. možná by bylo lepší ho uzavřít něčím bez děr. Tkanina na menším válci je použita jen proto, aby nepropadávali granulky uhlí. Celí filtr je spojován jen ohnutím přečnívajících kousků mřížek a proti případnému rozbalení jsem jej zajistil po obvodu stahovacími páskami. těmi je připevněn i tkaninový filtr. vyčnívající kus menšího válce jsem omotal lepenkou a přidělal jsem k němu odtahovou hadici s venťasem.

Návod mohl být v receptáři, ale tam jsem neměl přístup.
Kdyby něco nebylo jasné, nebo tu něco chybělo, stačí napsat.

poslední foto = new ofuk
DrNi
Aloha hulici, tak uz sem to vsechno sundal. Vyslo mi z toho cca 60 krásnejch gramíků. Muzu jenom doporucit vic modelu v 1 skrini. neni nic lepsiho nez si dat v pondeli Jacka Herera a v utery treba orange bade.:banana: :rasta: :leaf:
Za dyl budou jeste nejaka fota.


Zhul a silu!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma