Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
DarkANg from LBC wanted - Klikni zde pro originální téma
DarkANg
Zdravím growerstvo,
No nový člen, já nejsem zas tak nový. Grower pročítám už asi rok a půl a hodně mi toho dal, nejvíce chuť něco vypěstovat a teoretické zkušenosti. Zaregistroval jsem se až dnes, protože jsem žil nějaký ten rok bez mobilu a jinak jsem sms poslat nechtěl, než z vlastního. Teď jsem ho dostal a jsem tu :beer:.
Hlavní důvod je, že když už chci vysadit, tak bych rád do nějaké zahrádky či skleníku, jelikož ale bydlím ve městě s našima, takové možnosti já sám nemám. Zařídil jsem si něco už v jedné vísce. Ale cesta tam by trvala několik hodin a jízda za kytičkama by mě stála přes stopade.

Proto píšu sem, jestli není někdo v okolí LBC třeba osamělý pěstitel a prostě hledám někoho, komu by nevadilo přizvat mě na svou zahrádku. Samozřejmě věci bych si obstaral sám :afro:,
Vsadím se že takovýhle thread jste tu ještě neměli co, ale tak pořád všichni píší jen duplicitní thready, tak tady je jeden originální.

Nevím jestli to spíš nepatří do bazaru, ale když jsem tak přemýšlel tak napsat thread s názvem K: Nějakého growera s jeho zahrádkou by nebyl moc lichotivý.
No už jsem toho tady napsal dost, jen chci poprosit, že i když je tohle moc troufalé a nemá to tady co dělat, aby jste mi, milý groweři nenadávali a když už tak jen v duchu :david:.

DarkANg
Soul Rebel
Vitej Darku, at se ti tu libi, prizpusobis se komunite... a vubec:)
A hlavne si vymaz jmeno ty vesnicky;)
hmm tak to nevim jestli ti vyjde. ale hodně štěstí, originální to fakt je :)
ps: pořid si lampu ;)
DarkANg
Zdravim,

Tak to vymažu, leč nevím proč, že by se kvůli tomu něco stalo, nevim nevim.
Třeba to vyjde. Skřín nemám kvůli mamce, která se o mě moc bojí. Zná totiž pár lidí co za to seděli, tak jsem jí slíbil že teď indoor nechám být. Nechci jí přidělávat víc starostí, než už sama má.

Pěkné svátky vánoční,
DarkANg
Kalidor
Tak já Tě tu taky vítám člověče. Pevně veřím, že do téhle skvělé party, či komunity zapadneš. Přeju hodně štěstí v pěstu. Snad se Ti poštěstí ta skříň - já sám bych jí chtěl, zatím jí nemám ty jo. Uvidíme časem, třeba oba...:)
Šťastný a veselý svátky DarkAngu!
citace:
Původní příspěvek od DarkANg


Proto píšu sem, jestli není někdo v okolí LBC třeba osamělý pěstitel a prostě hledám někoho, komu by nevadilo přizvat mě na svou zahrádku. Samozřejmě věci bych si obstaral sám :afro:, (ani homosexuál nejsem :david:)
Vsadím se že takovýhle thread jste tu ještě neměli co, ale tak pořád všichni píší jen duplicitní thready, tak tady je jeden originální.



divil by ses,nekde tady je tryd pro osamele pestitele z osamelych končin.
DarkANg
To voidman:
No však jo, já to jen tak zkoušel. Je pravda že českej ráj mě nenapad :D, nejsem velkej cestovatel. Každopádně, tenhle rok to naplánuju tak aby to vyšlo, i když k cestě bych mj nikdy nedal, nepřeceňuj mě :D.

To xerthon:
Díky za radu :D, ale nějak už to zmáknu.

Já jsem to celé spíš bral jako ten úvod do grouwru a tak, bylo mi jasné že nedostanu desítky pm s adresami a pozvánkami na uvítací párty :punk:

Tak pěstu zdar, a ať si ten čas trochu pospíší už...
DarkANg

edit: měním nepřeceňuj na nepodceňuj :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma