Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Vánocům chybějí konopné koláčky ve tvaru komety - Klikni zde pro originální téma
drakar
Vánoce jako drogová reklama a totalita
O Vánocích dochází také ve srovnání s ostatními obdobími k obrovskému nárůstu jak reklamy na drogy, tak jejich konzumace a také předávání drog jako vánočního dárku. Společnost navíc naprosto neadekvátně realitě akcentuje výhradně drogy alkoholové, a „dát někomu pod stromeček flašku“ zůstává jednou z nejošoupanějších sociálních frází.
Když se podíváme na suchá čísla, která naši zemi staví na světovou špičku konzumace marihuany, bylo by mnohem nápaditější dávat kolegům pod stromeček pěknou paličku konopí. Ale zvyk je železná košile. Stejně tak v reklamě, překypující sděleními, že bez toho a toho piva, vína či kořalky nebudete in, sexuálně atraktivní, solventní a krásný, bolestně chybí konopná nota. Před Vánocemi jsou reklamní plochy polepeny obrázky lahví lihovin, zatímco chybějící idylické záběry rostlin šlechtěné marihuany by na billboardech zlidštily tváře našich měst.
Když už musíme akceptovat, že dnešní Vánoce prostě jsou drogový svátek, měla by alespoň média přispět k vyrovnanosti a vyváženosti jednotlivých drog v předvánočních komuniké. Proto by vedle vánočních reklam na chlast, doporučení, kterak míchat novoroční koktejly a jak chladit sekt, měly častěji vycházet například recepty na typicky vánoční sladké marihuanové koláčky - space cakes - nebo na vánoční konopné perníčky, které podle staročeského zvyku vykrajujeme do tvaru betlémské komety.
Prevzato z nakejch novin, ale neni to spatny.
Reeve
Média nám necpu konopí z toho důvodu že jim z toho nekoukaj prachy:) ale bylo by zajímavé vidět místo reklamy na fernet reklamu např. na bílou vdovu :D
kdyz to nekdo scvakne, rad zajistilm vse od graf. naprhu pres realizaci az po informacni webky :D

Alkohol ma totiz narozdil od mj pro zadavatele reklamy jednu obrovskou vyhodu. Vydela jim to penize, reklama na ganju by jim dnes vynesla max trestni oznameni..
El_Liberal
praxer: ok domluveno, ty budes delat to co si psal a ja budu tester :D
drakar
Tak si z toho vemte priklad a zitra kazdemu nadelte peknou palicku ganji a na stul si dejte konopne cukrovi at je veselo.:leaf:
TH!
Možná je dobře že je ganja nelegální, aspoň není tak komerční jak spousta jiných věcí..Teď nemám na mysli semínka za 100Euro a tak. I když taky plánuju koupi semen z Hulandu, ale levnějších.
Kdyby trávu zlegalizovali, tak by si na tom zase pár lidí napakovalo kapsu a víc nic. I když zapálit si špeka stejně jako cigaretu v hospodě. Na tom taky něco je.
Ale tak jako bylo by to docela luxusní,představte si,že když by ste šli na vánoce nakupovat,tak koupíte kilo cukru,vejce,kypřící prášek,nějaký to géčko do cukroví,mno a pak v ozdobných dózach by se prodávala tráva jako dárek...:-D nebo miísto stromečku takovou umělohmotnou ganju a nahoře ozdobenou stříbrným listem :-),servíroval by se bramborovej salát s trávou a kaprem,po večei celorodinej špíček a šli by se vybalovat dárky :-) do toho by v televizi běželi HEZKY udělaný reklamy na ganju :-) a následovala by pohádka ve stylu Kdo hulí ten umí :-))) ....jééé,mě asi trochu ujela fantazie :-))))
...ano a všichni by si to šli hodit.

no fuj!
tohle opravdu ale opravdu nechci zažít. Když už něco, tak holandskej model. Ano, může se to kouřit. Ano, pro vlastní potřebu si pěstuj. Ne, nezavřou tě za to. Ne, ani nedostaneš pokutu. Ne, nejsou na to reklamy a ne, nepropaguje se to.
A ani alkohol by se neměl propragovat, rozhodně ne takovým agresivním způspbem jako se to dneska dělá.
tuhle situaci nechci zažít opravdu nechci abych šel po ulici a všude byl pomyslný konopný list a tak...respective dopad na populaci zpopulovanou...kouzlo Vánoc by oslabilo kouzlu Zhuleného ducha :angel:
no jo nadávkama a reptáním o nespravedlnosti nic nevyřešim :shots: kdybyste raději ze svých sklizní udělali každý pro deset lidí konopnou mast na vánoce bylo by to dobrý... :flower:
crackonos
Hehe, asi žijem všichni na špatný planetě. Šišku venku mámě pod stromek se mi zdá jako from the another world. A taková reklama není ani v holandsku, natož že by tohle zavedli i u nás.
Prakticky vzato je reklama pro to, aby udělala někomu reklamu a zatím neexistuje nějakej velkej veřejnej výrobce(ilegal),tak asi pro to no... Ale reklama typu Hulte marihunu, bude vám dobře by se fakt vjímala vedle reklamy na kapra nebo na pomeranče a klementinky na ČT.
detlef
crackonos: Asi to tak bude :) Ale mě třeba osobně by nepřipadala lehká reklama na hulení tak brutální (kdyby bylo hulení legální jako alkohol), když to porovnám s tím co frčí teď v hlavních vysílacích časech - takový ty dementní reklamy na Fernet.

Přijde mi, že třeba malý děcka z toho nemůžou mít rozum! Z toho co v tý reklamě říkaj mi připadá, že nejsem snad ani člověk, když nepiju Fernet.
ThomasK
Ale jo, reklama to zní hezky :) Ale popravdě - dobrej produkt nepotřebuje reklamu že? :-)
Peace and Love
tak lidičky,trochu fantazie do toho :-) je jasný,že v čechách reklama na ganju nikdy nepoběží a ani se nebude nakupovat v supermarketech :-) a taky je jasný,že by to nebylo dobrý páč by jsme pak byli pěkně vyhulenej národ :-D ale pokud do toho hodíte trochu fantazie a změníte všechen ten vánoční komerční kýč ,tak vám z toho vyjde pěkná pohádka :-)))
HorrigEn
tyhle vanoce budou minimalne 4 druhy konopneho cukrovi. neco podstrcim i rodicum tak snad budou vesele vanoce :teef:
Erixon
Občas jde narazit na reklamu na ganju viz. billboardová upoutáva na hogo fogo uhul sraz :) U nás v městečku je grafit "joint na zahřátí" už skoro legendární..

Nicméně když někdo zdokumentuje jak zprznil "pohanský svátky konzumu" tak má k+ za pobavení. Loni mě pobavil pražskej lord hoven s básničkou: štědrej večer nasral hovno nám přichystal, santa je lord hoven, sere všude kolem....
http://www.youtube.com/watch?v=KBYm-6m5joQ
tak na vánoce bude u mě velká pařba plná vánočního cukroví s příchutí ganji :-D
crackonos
white-w>takze nejakej ten blunt s rodicema, date nejaky to cukrovi, zapijete to mlikem a hura pod stromecek?
tak s rodičema na vánoce určo nebudu ,takže to vidim na pár kamarádů,mraky trávy a místo koled celej večer poslech Cypress hill :-D
a když už jsme u těch vánoc,tak by mi zajímalo,který vánoční cukroví si myslíte,že by bylo nejlepší s trávou?
citace:
Původní příspěvek od white-w
a když už jsme u těch vánoc,tak by mi zajímalo,který vánoční cukroví si myslíte,že by bylo nejlepší s trávou?




já jsem pro zhulená vosí hnízda :)
FaLda
Zdar, co myslíte, když udělám trávoráčky a do každýho dám gramec ale skunku, bude to stačit? Každej sní jeden! To je asi málo co?
citace:
Původní příspěvek od FaLda
Zdar, co myslíte, když udělám trávoráčky a do každýho dám gramec ale skunku, bude to stačit? Každej sní jeden! To je asi málo co?

Když zhulíš sám gramec skunku, myslíš že to bude málo? :D
FaLda
citace:
Původní příspěvek od Mirex

Když zhulíš sám gramec skunku, myslíš že to bude málo? :D


Oukej, budu ti věřit:D
Dude
navic pri basteni se ti vstreba mnohem vetsi cast THC nez pri jeho paleni ;)
Zioło
A čo je to ten "trávoráček"? Nikdy som to nepočul...
Dude
bramborak, vošouch, cmunda - připravený na konopnym tuku ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma