Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Kytky v komine - Klikni zde pro originální téma
cajovnik
Zdarvim vsechny zahradnikya zahradnice,

Rad bych se s Vama podelil o mem pesteni.na groweru sem brouzdal par mesicu, nez sem se dokopal zaregistrovat, i tak to nebylo snadny, pac ziju uz par let v UK a nebylo jednoduche poslat sms na registraci, ale hej povedlo se.

S indoor nemam moc skusenosti, pac vzdy sem preferoval venku pesteni, ale protoze v UK sou nepredpovydatelny leta, tak sem se zorhod za podpory par pretel, postavit pestirnu doma.
Misto se mi naskytlo pri pretavbe nasi kuchine (viz foto)a to v komine,pac kominy v UK muzou dosahovat velkych rozmeru, tak jako napad to dat do komina se mi zamlouval. Odtah i s filtrem pachu sem instaloval do komina, aby to nikoho nerusilo.
Svetlo mam v cool tube , 400w Philips, vysazeno v R/W drip, hnojky-bio nova

Vse mam na doporuceni mych pratel, pac sem stim nemel zadne skusenosti.Budu vam tu prezentovat prubeh meho druheho pesteni (ten prvni nestal za nic). Uvitam jake kolif komentare k memu pristimu zdokonaleni indoor vypestku.

Pri zakladani tohoto treadu mam kytky na 36 dnu v rustu, zasazeno mam 4 x Northen lights a 4x white widow. White widow sem zasadil o 14 dni pozdeji, kvuli strate semen v poste.ted odstupem casu vidim jakou sem udelal zasadni chybu pri vysadku 4 widow.14 dni je velka casova prodleva k pridani kytek do bedny, kde uz jedou jiny. Mam to tam ted moc napechovany :-( .skoda. z chyb se clovek uci a pristi sazba bude jen o 4 kytkach, aby meli moje kocicky dost mista na palicky.
Velikost skrine je v 160, s 90, h 50
jufik
Zajimave umisteni :) i kamuflaz to velke kvitko pred kominem je proste mazec :) skus dat ty male prdoliky vyse aby meli vice svetla , jinak k+ za umisteni
cajovnik
4 dny po prepnuti 12/12
cajovnik
to jufik
to musi maskovat kvuli navstevam
jufik
mno tjn :) jen az se budou ptat na ty pruduchy dole ? :)
cajovnik
11 dni na 12/12
cajovnik
tak to mam vychytany, proste jim reknu ze je to spizirna hehe
cajovnik
22 dni na kvetu
jufik
xD a oni na to dej nam neco z ni :D sice trochu OT ale slysel sem ze v UK (doufam ze je to united kindom) huli snad kazdy , horsi nez u nas . muzes to potvrdit vyvratit ?
cajovnik
pridavam nejaky makro
cajovnik
to jufik.
je pravdou ze se tady huli dost. a stale me prekvapuje kolik tu kouri lidi jako je genarace nasich rodicu, holt sou 20-30 let nekde jinde, je to ulet
Mesias
Nazdar Čajovníku! :-) Je vidět, že jsi chvíli na groweru brouzdal než si začal mlžit, protože tvůj start tady na Groweru je celkem podařený, skříňku máš nádhernou dokonce i vhodně zabudovanou do interieru... Přeji hodně zelené kytky a hodně pocukrované palice! :-D
cajovnik
33 den na kvetu
jak je videt na prvni fotce, tak sem musel W.Widow odklonit na stranu aby byli videt NLka.sou 14 po zadu, tak uvidime jestli to trochu dozenou az sklidim NLka
cajovnik
snad se na me nikdo nebude zlobit, kdyz pripojim par fotek z Walesu k mori, kam jezdim na motorce a moc si to tam uzivam, jen je skoda ze teploty tady sou nic moc, takze s koupanim je to bida.
cajovnik
zdarvim vsechny,
tak dnes rano, kdyz sem doplnoval roztok pro kytky, tak sem nechtic sputil cerpadlo a nez sem si toho stacil vsimnout tak se mi odtokovej kybl preplnil a mam vsude vody na podlaze ufff, a taky mi to vysalo vsechen nove namichane roztok.
tak jen doufam ze kytky prezijou tolik zivin najednou, dostali asi tak 6 litru roztoku. premyslimj estli by nebylo dobry udelat pruplach jen cistou a Ph upravenou vodou.
muzete mi nekdo poradit? muze se kytkam neco stat pri takovym problemu? dik za odpovedi
Caligula
Ahoj Čajovniku, jedna velka vyhoda RWéčka je ze proste to co nechce propusti, je to jako houba, takze by kytky nemli mit problem,,, proste ten roztok jen protekl, kytky se nabumbali tolik kolik chteli a pak na to srali... V tomhletom bych problem nevidel :)
cajovnik
pripojuji dalsi fota mame 36 den na kvetu
teplota 24 C pod kytkama, 31 C u lampy a hlhkost se pohyhuje mezi 35- 45 %
vse vypada zdrave a bez problemu.
cajovnik
zdarec vsem- se mi zda ze jedna z NL uz ma jen par dni pred sebou (viz foto).pestiky zacaly pekne hnednou, rekl bych tak 40%,asi to bude tim ze je uplne v rohu a nejde na ni az sas tak svetla, tak se chudinka snazi dozrat co nejrychleji.
Kdy dyste doporucovaly zacit flashing? budu ji muset odpojit od auto. zalevani a zacit ji prolivat upvavenou vodou rucne,, nu coz, mam casu dost. mame svatky, tak smele do toho.
jinak dekuji za vase K , tez budu rad za jaky kolif komentar dik.
cajovnik
tak vas vschny zdarvim,
jinak po vcerejsi nehode se zda byt vse v poradku a vse jede jak ma,
muj odvlhcovac jede na plne obratky, aby mi udrzel vlhkost okolo 40%,
pac Anglie je pomerne vhla zeme, tak pro zajimavost, ten odvhcovac nastrada zhruba 3 litry vody za 3-4 dny.odvhcovac mi stoji kousek pred skrini a zda se ze plni svoji ulohu, bez nej mam ve skrini okolo 60% vlhka.
dale delam expepiment s malim el. ohrivackem kterej sem postavil opet pred skrin a mam ho zapnuten jen na noc na casovim spinaci. casovac se spina jednou za 1,5 hod., aby i v noci mohly mit kvetinky trochu teplicka, pac v noci mame v dome celkem kladu a teplota ve skrini se pohybuje okolo 18 C. tak snad to pomuze ke zdarnemu dozrati palic.
prihazuji i par makro foto + odvlhcovac.
TAK VESELY VANOCE , a at se vam vsem dari
Caligula
Hm, tak 18 stupnu pres noc je podle me ideál.. ja mam s teplotou tetka v zime taky dost problemy ale snazi mse to udrzet na 16 stupnema, jelikoz moje nabušená učitelnka na Botaniku mi říkala ze jak mile mají kytky min jak 15 stupnu tak zastavuji svoje metabolicke procesy a zastavuji vsechno dokud se jim teplota zase nezvýší.. A jelikoz kytky jedou i pres noc tak by byla skoda promarnit 12 hodin tím ze budou stuhlí kvuli zimě a budou rust jen v dobe svitu...
Takze jak tak čtu tak se snazis kytkam udrzet vsechno v nejlepsich hodnotách... Myslím že budeš mít peknou urodičku ;) Těším se na tipovandu...
Krásný svátky
cajovnik
foto uno..pred strihanim
foto dos..pred strihanim
po shlidnuti nejmenciho NLka co vypada pomalu na sklizen, sem dneska nadelil ostrihani nejvecich listu a od zitra je pripravena na flushing upravenou ph vodou.
pred strihanim bylo vapo a upne sem se do to strihani zazral, krasne voni a lepi, no uplne k nakousnuti mnam....




foto uno..pred strihanim


foto dos..pred strihanim









foto tres..kocycky mnau










foto cuatro..po strihani








foto seis..po strihani










foto siete + ocho..zbytek kytek










:jumper:
r-man
Doporucuju nechat to flushovat tak 10 dni a nakonec to na 2-3 dny zavrit do uplne tmy, krasne se to osype. V te tme ale bacha na vlhkost, je potreba co nejnizsi, at to nezacne plesnivet!
cajovnik
flushing sem se chystal delat okolo 10 dnu jak pises, ale s tou tmou to bude horsi, pac je mam vysazeny v grodan rohozi a v jedne mam 3 kytky, takze to tezko oddelim. asi to budu muset seknout jednoho rana nez se rosviti svetlo. mas jinej napad?
cajovnik
zdarvim ve spolek,
POTREBOVAL BYCH PORADIT, jak je mozny ze kytky co mam dal od svetla sou vic ocukrovany, nez ty co sou primo pod svetlem???
mohlo by to bejt svetlem blizko kytek? nebo velkym teplem od svetla?
dik za radu.

pripojuji par fotek White Widow, vypadaji moc pekne, na to ze sou 14 dni po zadu o proti NL, taky se mi zda ze se snazi ovladnou celej prostos ve skrini a sou mnohem mohutnejsi a osypanejsi, no radost pohledet.
cajovnik
hoj hoj Groweri,
tak nevim jestli sem tu otazku v predeslim odkazu polozil spatne, ale nedostal sem ani jednu odpoved.:rejp:
nevadi, zda se ze, ma domenka bude spravna, kytku blizko svetlu nemaji tolik pryskyrice jako ostatni kvuli velkemu teplu od svetla.problem vyresen, vcera sem sklidil nejmensi NL, ktera byla v rohu ve stinu, a tim se mi vytvorilo misto na lepsi usporadani kytek, a hlavne sem nektery mohl posunou dale od svetla, coz kytky uvitaly.
takze prihazuji par fotecek a prubezne budu info. o sklizeni zbylich
kyticek.


foto 1+2 sklizana v pomeru z 50 pence kralovskych











foto 3+4 ..................NL

















foto 5 - makro white widow
je zajimavi ze pouhym okem sem hnedy pestiky vubec nevidel
czest mas to husty tez bych chtel mit jednou takove kyti supr
cajovnik
1.1.2008 byla dalsi kyticka odpojena od autozalejsytemu, a uz ji jenom prolejvan upravenou ph vodou s vitrasolem od bio novy prvni 4 dny a pak uz jen vodou.
teplotu se snazim udrzovat kolem 27`C a vhlkost je kolem 40%, jinak vsechny kytky vypadaj zdrave.
ph je 5.8-6.0, ec nemerim pac nemam ec meter, casem dokoupim.
otazka pro vsechny GROWERY, kytka kterou zrovna flushuju vypada jako by zacala znovu rust ci co, z vrsku palic zacali vyrazet nove odrustky, je to normalni?
Moje
citace:
Původní příspěvek od cajovnik
otazka pro vsechny GROWERY, kytka kterou zrovna flushuju vypada jako by zacala znovu rust ci co, z vrsku palic zacali vyrazet nove odrustky, je to normalni?dekuji za vase odpovedi



myslim že kdo hledá ten najde :wink: ÁÁÁno je to celkem normální
Pampalini
To zas cumim jak puk
ani jsem nevedel ,ze je tu krajan s tak hezky vychytanym kominem
na ty vyrustky se vyprdni to nic neni mne to Chronic delal tez zadnej problem
Myslim ,ze tva teorie o vice pocukrovanych kytek dal od svetla je spravna.
Ja jsem tez prvni dva growy cpal lampu co nejbliz ke kytkam priblyzne 30 az 45 cm
No ,ale nekdy min znamena vic
ted ji mam 60 cm od vrcholku a kytky si vubec nestezujou a o pocukrovani ani nemluvim koukni na me Akcka
Vim ,ze vic svetla = vetsi palice, ale on to zas takovy rozdil nebude kort kdyz mas 600watu
Vim,ze to r-man mysli dobre stema dvou dnama ve tme ,ale ja bejt tebou tak to neriskuji z duvodu plisne ,zas takovej velkej rozdil to nebude
drzim palce

Edit: stim pocukrovanim je to jen teorie snad se nekdo ozve kdo to tez zpozoroval
cajovnik
citace:
Původní příspěvek od Pampalini

Myslim ,ze tva teorie o vice pocukrovanych kytek dal od svetla je spravna.
Ja jsem tez prvni dva growy cpal lampu co nejbliz ke kytkam priblyzne 30 az 45 cm
No ,ale nekdy min znamena vic
t


hoj Pampalini
sem rad, ze mi tu teorii nekdo zkomentoval uz sem se bal, ze tady o tom nikdo nic nevi :-)
cajovnik
Dobry den ve spolek,
vcera sem ostrihal ty nejveci palice z NLka, pekne povesil a uz se susi.Zbytek sem nechal ve skrini a jeste chvili pojedou, pac sem zvedavej jestli i ty spodni palicky jeste lepe dozraji pote co sem to pekne prostrihal.Tez se mi naskytla noznost vyndat a poradne prohlidnou kytky i s rohozema venku ,pri te prilezitosti sem si proveril test, ktery sem delal po celou dobu pesteni.Jde o to, ze sem nektery listy vybranym kytkam nestrihal vubec a nebo jen co bylo nutnosti, a tem ostatnim sem listy strihal jak se dalo. :leaf:Tohle je tu na groweru vecne tema , jestli strihat listy nebo ne, tak sem se presvedcil sam. Vysledek mi vzesl ze, se vyplati listy strihat spise min a pokud mozno jen zastrihovat cepele jeli nutno aby nestinily spodnim palickam. Kytky ktery sem strihal min maji o poznani lepsi palice nez ty co sem strihal casteji. Takze se uz tesim na dalsi pesteni , pac mam spouta veci co budu aplikovat priste , abych mel co nej (po vsech strankach) kytky.
Sem moc zvedavej jaky to bude pokurovani, ale uz asi trochu tusim, pac sem testoval tu prvni zklizenou.
Prikladam par fotek, tak kuknete


Foto one- jak to vypadalo pred skracenim











Rest of fotos- velikost k zapalovaci a bananu



































Foto-:leaf:
cajovnik
Fotos-





















VYSATCI










cajovnik
a jeste tu mame par fotek White Widow, vypadaji taky moc hezky a hlavne je mnohem vice ocukrovana o proti NLkum
















































Pampalini
S tim lehkym zastrihavanim s tebou souhlasim
Ty zbytky co jsi vratil do komina ti urco dozrajou nech je tam klidne dyl a davej jim pouze cistou vodu z upravenym PH
Celkove moc hezka barva je videt ,ze jim nic nechybelo
Az dosusis ozvi se ze smoke reportem moc mne zajima WW
Congratulation
Lovu zdar
Pampalini
cajovnik
citace:
Původní příspěvek od Pampalini
Celkove moc hezka barva je videt ,ze jim nic nechybelo
Az dosusis ozvi se ze smoke reportem moc mne zajima WW
Congratulation
Lovu zdar
Pampalini


taky sem tomu dal veskerou svoji lasku, uz i moje lepsi polovicka si stezovala ze se o ne staram vic jak oni :p:
jinak predbeznej smoke report mohu podat, ale je to test jen ze zastipku a z te jedne co sem sklidil nedavno.
takze, to sklizeny NLko, chutna jemne a je mnohem energictejsi o proti zastipkum WW, ty sou spis tak na relax nic moc se ti nechce delat.Takze uz se tesim az uschnou ty ostatni abych je mohl okostovat, pak se jiste podelim o pocitech.
Čaj
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od cajovnik


taky sem tomu dal veskerou svoji lasku, uz i moje lepsi polovicka si stezovala ze se o ne staram vic jak oni :p:
jinak predbeznej smoke report mohu podat, ale je to test jen ze zastipku a z te jedne co sem sklidil nedavno.
takze, to sklizeny NLko, chutna jemne a je mnohem energictejsi o proti zastipkum WW, ty sou spis tak na relax nic moc se ti nechce delat.Takze uz se tesim az uschnou ty ostatni abych je mohl okostovat, pak se jiste podelim o pocitech.
Čaj


S tim jsem se taky pral,nejhorsi byl muj prvni grow to jsem tam byl skoro porad ,ten druhy uz to tak hrozny nebylo a ted tam jdu jen jednou denne kdyz se rozsviti a je to lepsi pac ti prijde ,ze to roste rychleji a i zena uz tolik nebremca
Chtel bych WW na pristi grow,ale prodava ji vic nez jedna seedbanka
tak nevim od jake.:confused:
nechci zadne F2
cajovnik
citace:
Původní příspěvek od Pampalini



Chtel bych WW na pristi grow,ale prodava ji vic nez jedna seedbanka
tak nevim od jake.:confused:
nechci zadne F2


ja kupuji od DP a sem spokojenej, jeste mi jich par zbylo, tak kdybys mel zajem muzem se domluvit. viz foto

Tez mi dnes dosel balicek s feminiseds Super Haze from DP,
to se bude sazet v pristi skrini v komine.
Pampalini
Dik za nabidku
Ale tohle je muj posledni grow in Scotland po Vanocich pristi zimu to tu balime a nevim kdy a kde zas rozsvitim
Jsem velice zvedav na ten Super Haze od DP
cajovnik
Zdarvim vsechny zahradniky (ce),
je tu malej update z me skrinecky, kytky zbavene nejvetsich palic rostou a bobtnaj jak o zavod, ale uz maj jen par dni pred tim nez jim necham zhasnuto na 2 dny a pak sek a maj to za sebou.Listy uz zacinaji menit barvu do zlute, tak uz je nejvyssi cas. Nastacim se divit, jak WW bobtnaji az k prasknuti, radost pohledet. :bravo::bravo:
prikladam par fotek jenom WW, pac ostrihany NLko vypada mizerne.
stale prolevam upravenou PH vodu a to zhruba 10 litru vody pro vsechny kytky kazdy den
teplota 26 'C
vlhkost kolem 40 % s plnym nasazenim odvlhcovacky
:leaf:
:leaf:


to Pampalini-
nemas zac.
























































cajovnik
zdarvim vsechny ve spolek,
je tu maly smokereport NLka, bylo to dostatecne suchy to nacpalt do Volcana a od vcera se neprestal zhavit.Pokoureni je to energicky, neni to zadnej usedavej staf, chut neni nic prevratnyho, ale z vapa to staci.
Vaha suchyho brutu je 101 g a to neni zdaleka vse, jeste mam druhou pulku ve skrini, tak sem zvedavej kolik toho bude do hromady.:D
Caj
Caligula
Hm, jak tak koukam tak ti to pěkně roste:) Hm jasne no WW je spíš přemýšlivá nez energicka taky sem to zpozoroval a NLko je hodne v pohodě;) A taky koukam že sis koupil semena od Dutch Passion, to je proste kvalita za kterou se nebojím dat peníze..
Jinak ty palice jak si psal ze uz ti zacínají v nich rust dalsí lístky, tak to podle me neni zas tak dobry jak ti tady nekdo psal, podle me uz ta palice prezrava.. ale zas zalezi na tom kdy ti z tech palic ty listy začnou vyrustat, nevidel sem ty kytky tak presne nevím, ale co ja sem mel vypozorovaný ze svojí Euforky tak kdyz sem kytku uz polejval a v ty fazi se mi jednou stalo ze mi ty paličky proste zacali odrustat a prorustat to dalšíma listama.. to uz je podle me nanic.. ty paličky po ususení jsou řidčí a ten stav neni tak energickej.. aspon podle me.. :)
Jinak pěstu zdar +)
cajovnik
zdravim vsechny ctenare mych prispevku,
predevcirem sem sklidil zbytek kytek v mem komine, NLko, ktery sem nechal po ustrihniti nej. palic, dozrat, vypada vcelku pekne, ale neni to nic s porovnanim ustihanejch palic, porad lepsi nez dratem do oka.
White Widow, je zajimavejsiho tvaru i vzhledu, voni lepe a je mnohem mohutnejsi nez NL. palice byli pekne nafoukle a tvrde. viz foto.Po pokoseni kytek sem stravil 5 hodin strihani listu, kterych je hromada (jeste se rozhodnu co s nima, pac mam skoro plnou igelitku), ruce sem mel zalepene od priskyrice, jako blazen. Snazil sem se neco sedrit z rukou, ale nebylo toho az zas tolik, aby se to dalo kourit. Vite jak se zbavit lepkavosti na rukou po strihani kytek??Tak ja vam to reknu, staci vam trocha stolniho oleje, jakej kolif, nalejete si trohu na ruku a umejete si tim ruce jako mydlem, veskery lep se rozpusti do oleje a pak si jednoduse umejete ruce mydlem a je to.
Tez sem si vsiml male mutace na jedne vetvi od WW, misto jednoho paru vetvicek z kazdeho kolena, jak byva zvykem, vyrostli 3, coz je docela pozoruhodne. Stalo se vam neco podobneho??







fotas jsou White Widow + makra, sory za kvalitu je to foceny z bleskem za sera.






































cajovnik
tady prikladam fotky mutace, stalo sem vam neco podobnyho??:confused:
cajovnik
tady mam par fotek z me skrinky, pac je po sklizni a az ted je prazdna, tak sem to mohl vyfotit.

foto 1. odtah do komina











2. znacka odtahu








3. vanicka kde sedi R/W rohoze je vyrobena z preklizky jednoduchym zpusobem i kdyz tezko popsatelnym, ale pokusim se, tez foto pomuze. Spad sem vyresil, tak ze sem pod preklizku prilozil zespoda 2 hranolky.prvni hranolky sou prilozene krizem po stranach, a slouzi jako prokladka. ach ta slova. Stred preklizky jsem provrtal sroubem, az k hranolku, a zacal pritahovat az si vytvorim spad jaky mi vyhovuje. Hned vedle sroubu sem uvelal vypust pro vodu, ktera vyteka do kyble na spodku. Vnitrek preklizky sem natrel penetraci ktera nepropousti vodu. ty 2 otvory slouzi k pasivnimu pritahu vzduchu. veskery rohy jsem zasilikonoval. je to 100% vode odolny.
tak doucham ze sem to popsal dost srozumitelne, ufff.






















4. predradnik pro svetlo.








Ono
citace:
Původní příspěvek od cajovnik
tady prikladam fotky mutace, stalo sem vam neco podobnyho??:confused:


Ahoj! Myslím, že je to úplne v pohode, mne takéto roztrojenie spravila Santa Maria a nebol s ňou žiadny problém.:)

Nechcem plašiť, ale na tej druhej fotke akoby som videl samčie puky, ale nie som si istý. Nemáš tam dačo také?:)
cajovnik
citace:
Původní příspěvek od Ono



Nechcem plašiť, ale na tej druhej fotke akoby som videl samčie puky, ale nie som si istý. Nemáš tam dačo také?:)


zdarec,
samec to urcite neni, ta fotka asi trochu klame (ty fotky sou zachycene nekdy 20 den na kvetu). jinak s tim roztrojenim je to akorat na jedne vetvi a ta palice je opravdu mohutna, tak si rikam jestli ta mohutnost neni nejak dana tim roztrojenim.
EricCartman
No četl jsem u mandaly, že do daný jedním chromozomem navíc - prostě genetická mutace,kdyžtak mrkni do mandala faq v sekci odrůdy a šlechtění

Triploidní rostliny jsou u druhu cannabis časté. Obsahují tři páry chromozómů místo dvou.Přibližně 2 % z populace odrůd Mandala seeds vykazuje tento jev. Takže na každých 100 rostlin max. 2 rostliny. Kolem 60 % triploidů se přemění v samce. Ze samic je 20% s vyššími výnosy než je běžné(díky chromozomu navíc)

Tak sem ti to vykopíroval...
cajovnik
citace:
Původní příspěvek od EricCartman
No četl jsem u mandaly, že do daný jedním chromozomem navíc - prostě genetická mutace,kdyžtak mrkni do mandala faq v sekci odrůdy a šlechtění

Triploidní rostliny jsou u druhu cannabis časté. Obsahují tři páry chromozómů místo dvou.Přibližně 2 % z populace odrůd Mandala seeds vykazuje tento jev. Takže na každých 100 rostlin max. 2 rostliny. Kolem 60 % triploidů se přemění v samce. Ze samic je 20% s vyššími výnosy než je běžné(díky chromozomu navíc)

Tak sem ti to vykopíroval...


super, tak to ti dekuji za odpoved, to sem nevedel.
Caj
cajovnik
pic, prikladam 2 fotecky, pro srovnani.
Fotozzz--- zaziva .vs. susina














cajovnik
dnes rano bylo slunecno, coz se mi hodilo k vyfoceni par makro fotek White Widow s mym nuzackym fotakem (si snad poridim lepsi, na tohle foceni), tak se pokochejte




















































:drools:
Caligula
hm pěkný makro fotky.. I sušina se mi líbí :) Fajn doufam ze budu mít moznost to ochutnat co bro? ;)
cajovnik
citace:
Původní příspěvek od Caligula
hm pěkný makro fotky.. I sušina se mi líbí :) Fajn doufam ze budu mít moznost to ochutnat co bro? ;)


no to zalezi jestli to nebude drif vyhuleny, nez se potkame.:D:D
mno na makrofotkach si moc ujizdim, jen skoda ze nemam lepsi fotak.
Caj
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od Caligula
hm pěkný makro fotky.. I sušina se mi líbí :) Fajn doufam ze budu mít moznost to ochutnat co bro? ;)



Sakra ja neco zaspal ci co ?
Nakej Anglickej srazek beze mne ?:baseball:
Caligula
Aha, ja myslel ze te focení moc nebere... Ale tak asi sem se zmílil..
Jinak když zkusíš dát paličku pod lupu a nadl upu dát foták jeste s nastavením MikroFocením tak myslím že nebudes ani potrebovat nejakej Kanón za 20 klacku ;)

Hm, spis čeko-anglickej sraz ;)
cajovnik
citace:
Původní příspěvek od Caligula
Aha, ja myslel ze te focení moc nebere... Ale tak asi sem se zmílil..
Jinak když zkusíš dát paličku pod lupu a nadl upu dát foták jeste s nastavením MikroFocením tak myslím že nebudes ani potrebovat nejakej Kanón za 20 klacku ;)

Hm, spis čeko-anglickej sraz ;)


no ja to s tou lupou zkousel ale moc mi to nefunguje, takze asi bude lepsi napad si poridit lepsi fotak.
cesko-anglickej sraz uz tu byl, ale bylo to vic o chlastani nez o huleni, dokonce posledne majitel hospody nekoho nacapal hulit, a dalsi sraz uz se nekonal :(
cajovnik
taakze, mame sklizeno a ususeno, prihazuji par fotek susiny, a MUZETE SI ZATIPOVAT s Kralovnou, kolik toho bylo celkem, necham to tu par dni a pak vyhlasim viteze a odmena ho mine.:D:D

foto one - White Widow








foto two - White Widow









foto three - Northen Lights








foto four - Northen Lights










foto five - Northen Lights


:p:
Caligula
Hm, zajímavé, asi nejlepsí by bylo to mít vsechno nejak po kupě a u toho treba zapalovač nebo nejaký jiny nejjednodušší porovnání.. ale kdyz se tak na to koukám tka celkově si mylsím že máš tak krásnejch

198 G

ale jak říkám lepsí by blyo to mít třeba vyrovnaný na podlaze.. ale v pohodě;) krásný kuřivo .. !
cajovnik
snad vam pomuze ze je to foceny na tacu o prumeru 33 cm
Tayem de Tox
hmmm..hezké to tu je. tipuju 160g
mrakoplas
pekny, pekny ja bych tipoval 140g
Dubinek
Já bych byl trochu optimističtější: 230 g
Čistá práce ;) tip - 154 g :rasta:

K+ :beer:
grosancho
236g at nezeru :D
MiVenKu
Moooc pěkné...náš tip 207g + - 200let :D
Radovan
182g možná 184:)
Method
Moj tip je 177.....
Libang
222G :)
237,5 g :goldcup:
cajovnik
zdravim vsechny zahradniky (ce),
tak, abychom tento thread uzavrely.
Navazil jsem 245 g sucheho materialu :Da jak tak sleduji, neni snadne odhadnout podle fotek kolik, toho skutecne je.

Radvancan se strefil nejblize, blahopreji.

Diky vsem za sledovani meho pesteni, za komentare a dobre rady, tez za vase K+.

Caj





.
Cafko, cafko.;) :rasta: gratuluji k peknemu vysledku :bravo: :winner:
Aj motyka obcas vystreli.:punk:.muj prvni, ci druhy tip :goldcup:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma