Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
l!ndova ZelenÁ RozkoŠ - Klikni zde pro originální téma
L!NDA
Ahojte groveři jak si to tu procházím a čekuji tak mi to nedalo a založil tento thread, abych se s váma podělil o mé skušenosti popřípadě získal nové.

--------------------------------------SETUP--------------------------------------

PROSTOR: Homebox 100/100/200

SLUNCE: 400W GIB EXTREME

VENTILACE: Celkový odtah boxu zajišťuje UFO 225m3/h , dále vnitřní odtah přímo od výbojky PC 80/80, 2*ofuk, klipsňák ofuk rostlin, old větrák z půdy s překvapivou silou zajišťuje celkovou cirkulaci vzduchu. Přítah pasivní otvory ve spodu boxu.

OSAZENSTVO: 4*Blueberry s orig. semen Dutch Passion
4*Mazar s orig. semen Dutch Passion
4*Purple Haze s orig. semen přímo s Amstru
4*Noname

ŽRÁDLO: Vše od Plagronu (Alga grow,bloom, Phyt-amin, Green sensation a od AH final solution)

MEDIU: Hlína Royalty mix Plagron, 4,5L květníky v době rozpoznaní pohlaví bodou přesaženy do 6,5L

------------------------------------------------------------------------------------
Růst : Na růstu si hověly cca 30dní hnojeny od 2týdne. Každý den postřik Aminem, co druhý den do zálivky, Grow každý 5den . Skoro u všech se podařila FIM a u těch co ne nechany volně růst .
Teplota: max 27°C , min 20°C
Vlchkost: v době růstu 70-90% za pomocí zvlchčovačky později sem musel razantně znížit a odstranit zvlchčovačku díky nemožné existenci v pokoji:-)




foto: 2den květ
L!NDA
další: 1můj favorit Blueberry
2celkový pohled
3bush:-)


jo ještě k fotům teprve se s tím učím tak mě omluvte že někdy to bude spřeházené nebo horší kvalita. Časem se určitě polepším.... L!NDA:-)
L!NDA
Pomalu začínají ukazovat co jsou zač jak pohlaví tak příjemně nasládlá vůně která se rozlízá po celém pokoji . Samec zatim žádný což mě velice potěšilo. Jisté samice sou zatím 4 z 16 a to : 3z4 Purple haze a 1z4 Noname .

Vlchkost: 40%den , 60%noc
Teplota: max 27°C den , 20°C noc
Ph: zálivky 5,7-6,2

Foto: 4*Mazar+hnojky, Jediný Noname z 4 , který vypadá že bude něco dobrého, ostatní vypadají na sprostý venek či co.
L!NDA
Za tmy po Phytaminové lázni :-)

Jo a všem dík moc za K-áčka ani nevíte jak mě to potěší. Hned zas mám chuť jít a udělat další fotozzz :-) Klidně se na cokoliv ptejte, reagujte atd.........s chutí zareaguji vaše L!NDA :jumper:
L!NDA
Ahojte zahradníci :-)
3.den na 12/12 zatim nic moc zajímavého nepřinesl. U většiny kytek zatim pohlaví neznáme. Jediné co mi vrtá hlavou že u pár kytek začaly žloutnou konečky listů (uplně ti špičky).....???? čím to?

A aby to tu nestálo tak tu přihodím pár foteček mojí minulé Rozkoše. Jedná se o řezy BB,SS od Zednikra tím to mu moc děkuji.
Spokojenost maximální aby ne že když mi to hodilo 0,775g/W:-)

Foto: cely box , palička SS
L!NDA
Pro labužníky:-)
Super Skunk 30.den Qvet
Čistě focené s bleskem jinak žádné ůpravy!!! Hold Skunk je Skunk :death: :rasta: :death: mooooc chutný modílek:popcorn:
L!NDA
Čaute všeci. Pohlaví zatím furt nezjištěno u 4*Mazar a 4*Blueberry jinak u zbytku to vypadá na holčičky. Včera poprvé hnojeno Alga Bloom 4ml/l a Aminem klasicky co druhý den. Problémy se zatím žádne nevyskytly což mě těší až na jedinou drobnost že asi u dvou Purple Haze začly žloutnou konečky listů sice nic vážného ale i tak vůbec netuším čím to může být způsobeno živiny mají všechny, světlo sem dal víš, zálivka co druhý den a pořád bez výsledků.


Teplota: 20-27°C
Vlchkost: 40-60%

Foto:
1.- Celkový pohled. Střed sou Mazarky, vzadu Noname, levý bok Blueberrky,pravý bok Haze. Na té pravé straně si můžete všimnout tích žlutých špiček listů s kterýma si nevím rady....???
2.- Pohled ze předu. Dvě Mazárky v čele:-)
L!NDA
a další........

Foto:
1.- Jedna z mých milovaných Mazárek v plné kráse. Doufám že se sní vyklube holka jak víno:angel:
2.- Detail samičícho pohlaví u Purple Haze
Eloren
Zdravím máš to docela povedené =) Vidím, žře všechno šlape pohodově, ale to S tou 70-90% vlhkostí v květu si myslel vážně ? :-O nebojíš se plísně ?. Na květ se doporučuje tak vlkost okolo 40% K+
L!NDA
to Eloren : dík za upozornění sem se spletl to bylo v době růstu. Už sem to opravil dikes :-)
L!NDA
Hurá ted sem skosil takovou noname zmrdku co sem furt přehlížel v rohu boxu . Byl to HERMOUŠ!!!!!!

Foto: Detail-při prvním pohledu sem uviděl samičí blizny a však při důkladném prohlédnutí sem uviděl tvořícíse bobule. Na fotu jde vidět ale sou hodně malé ale sou SMRT HERMÁČŮM:rocket:
L!NDA
Zjištění co mě vůbec nepotěšilo ale stalo se . Jedna z nejhezčích kytek(Blueberry) se vyklubala v prospěchu SAMCŮ. Na druhou stranu můžu být zas maximálně rád že s celkem 16kytek sem měl zatím jen 2samce a jak sem ráno dělal důkladnou prohlídku v 8dnu na květ tak můžu skoro 100% říct že skore tak i zůstane 14:2:bravo: : . Celkové fota a aktualizace tu hodím v 10dnu květu.


Foto: Samec , Detail (při zvětšení jdou krásně vidět samcovy bobule)
L!NDA
Ahojte všeci. Dlouho sem se tu neukázal protože nastala taková věc která mi to docela znechutila. A to tam že asi v 10dnů květu kdy sem měl zatím jen 2 samce což mě tak těšilo a u zbytku hlavně u všech 4. Mazáru(byly ze všech nej!) sem si byl téměř jist že sou to samice ale!! Večer vypadalo vše naprosto v pořádku jak vždy ale ráno mě doslova zamrazilo !! :-( U všech Mazáru, jednoho Haze, a dvou Noname vyrašily přes noc takové nehorázné bobule (samci!!!) že se mi tomu ani nechtělo věřit a hlavně sem vůbec nechápal jak k tomu došlo tak rychle a v době kdy už vše bylo téměř jasné. Fotodokumentaci ani nepřikládám nebo nebyla ani trocha chuti fotit tu zkázu :-( .

Ale co se dá dělat jedu dál s poloprázdným boxem. Konečný stav je takový - 3*Purple haze , 2*Blueberry (oba dva ty horší kousky co už byli takové divné ze semen ale docela se spravily) a 2*Noname (jedna 100%sativa a druhá vypadá asi na náke ské..)
Dneska sem poprvé zkusil zahnojit Green sensation společně s Bloom (dočetl sem se že to prý vůbec není na škodu tak brzo s senzací . Uvidíme jak se jim to bude líbyt:-) . Přesazeno do 6.5L květníku at aspon na tom zbytku sou pořádné pálky.

Teplota: den 26-28°C / noc +- 20°C
Vlchkost: den 30-40% / noc +-60% ( bude mín zařídím )
L!NDA
a další......

foto: 1- Purple Haze ( doufám že když ted mají tolik světla tak ty pálky budou stát za to) 2-detail paličky Haze
L!NDA
čuzz. dneska sem musel trochu pořešit vlchkost v noci je v poho kolem 47% ale přes den jak jede odtah tak ze začátku se drží kolem tých 40% ale ke konci před vypnutím klesne tak moc že už to ani vlchkoměr neměřil to znamená že bylo min jak 10% !!! a to je málo. tak sem znovu nainstaloval SPS-808a a udělal trochu jiný rozvod. Dodělal sem to před chvíly tak nevim jak moc to zvedne teprve to šteluji ale už ted je 30% takže v poho. Jinak paličky se už krásně začínají nafukovat a pomalu se začinají cukernatět:-)
L!NDA
2*noname.......

1-Noname sativa kterou sem musel zlomit protože byla tak o 30cm větší než zbytek. ale i tak se ji daří dobře
2-taky Noname ale fotka je z 16dnu ted už je o cosik víc nafouklá
L!NDA
A jedeme dál 28.den přinesl to co přinesl. Holky se nám začínají pěkně nafukovat a velice nasládlou vůní o sobě taky dávají vědět (především Purple Haze the BEST)

Co 7.den - 1,5ml GS + 8ml BLOOM - vše ředěno společně na 1,5L
Od středy budou dostávat najíst co 6.den a o něco jim zvednu dávky at si zvykají :-)

Teplota - den max 29°C / noc min 20°C
Vlchkost - den kolem 30% / noc kolem 65% (začnu snižovat i v noci)
L!NDA
PURPLE HAZE.............

Foto - 1. jediná nezastřižená ale zato s největšíma paldama
2. FIM+pár kolínek :-)
L!NDA
Haze a Noname u obou vydařený FIM

L!NDA
A jedéééém. Zatím sem nebyl nucen řešit jakýkoliv problém. Jen sleduji jak holky den ode dne sílí a sílí ač pro mě nezvykle pomalu (na 34.den sem byl zvyklí na větší ale to bude tím že sem jel vždy z řezů) Jinak všechny hodnoty pořád při starém.
L!NDA
Blueberry která konečně vypadá k světu (po svojem geneticky chybném startu:-)
L!NDA
Purple. Zářivě bílá ještě ani chloupek hnědý s toho usuzuji že bude aspon ještě jednou tak větší :-)
A hromadné : vzadu 2*Purple Haze, vepředu z leva moooc pěkný Noname, vepředu z prava Blueberry
L!NDA
Ahojte tak konečně je to tady můžu se pochlubit s bluberkou. už ted se na ní těším jak malé dítě. Struktůra jak šutry a vůně se ani popsat nejde protože tak moc voní. A ten vývoj palic nepochopitelný z vrchu vyjeli další dvě růžičky prostě mazec.

Celkový postup zatím bez žádného problému
Teploty a vlchkost v naprostém ideálu

!!PLNÁ VELIKOST THE BEST !!
L!NDA
a další konkrétně pan NOUNEJM taky pěkně překvapil
L!NDA
a další.....
-Ta nej palice PURPLE HAZE

Jo a sry že to tu házím furt jen po jedné fotce. Zatím sem to furt nák nevychytal s upravou velikostí fotek. Musím splašit jiný prográmek na fota at si stím můžu lépe pohrát a dávat více fotek.
čajs:Dou ta Purple haze vypadá libozně..jinak k tomu zmenšování fotek.Zkus Zonerphoto 9..:)mám ho taky a naprosto v pohodě.hlavně práce v něm není nijak složitá.peace a at to kvete.K+:D
L!NDA
Ahojte tak sem šel kolem tak sem si udělal radost. Holky už sou moc pěkné a některé už sou skoro na zabití:death:

Detail BLUEBERRY: šišky vysoce kompaktní tvrdost max. vůně hodně intenzivní a moc nasládlá:love: palice se tvoří formou růžiček které vyjíždějí do všech stran
L!NDA
Nounejm. Ten půjde asi nejdřív, šišky moc tvrdé vůně né tak výrazná čistě citrusová. Co to tak může být za model:confused: to by mě hodně zajímalo. Já osobně bych to přirovnal k nakému Skunku:rasta:
L!NDA
a do třetice PURPLE HAZE. Palice moc pěkné,zdravé,tvrdé,vůně jemně nasládlá citrusová a hodně intenzivní. Struktůra klasické pálky:baseball: To je největší šiška(jak banán) ani jednou nezastřížená, výška cca 70cm:banana:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma