Hunter37 |
Přeji všem Growerům do Nového Roku hodně pěstitelských úspěchů, hodně ubalenejch jointíků a prostě všecho jak má být!!!!!!!
>>>>HUNTER<<<< |
|
|
jufik |
taky se pridavam :) a hlavne preju POLITIKUM at se v Novem roce vzpamatujou a udelaji pro nas neco hodne prospesneho ... |
|
|
|
Vsem preju vesele a pohodove vanocni svatky, a hlavne at tak mate cely dalsi rok a ne jenom par dni. |
|
|
|
nieee..dalšIE ROKY NIeEE..... |
|
|
|
používam žltý 3 vrstevný papier na wc ..chcel som o tom založiť thred , ale nevedel som či vytierať pravou , alebo lavou rukou ..to by bol další thread ..ale tie papiere sa bežne ani nehádžu do wc ..aspoň nie v juž amerike .. |
|
|
HA-de-SH |
taktez vsem krasny svatky a casove neohranicenou pohodu v letech nasledujicich :rasta: |
|
|
Freeloader |
citace: |
používam žltý 3 vrstevný papier na wc ..chcel som o tom založiť thred , ale nevedel som či vytierať pravou , alebo lavou rukou ..to by bol další thread ..ale tie papiere sa bežne ani nehádžu do wc ..aspoň nie v juž amerike .. |
Zeby typ na vanocni balici papir?:teef:
Jinak hodne STESTI ZDRAVY HULENI A PITI........nasledky si uz kazdej musite nest sam:rasta: |
|
|
|
no dobre ....užite si to ...boli asi 3 roky v živote , čo som ich prežil sám ..a bolo to dosť zlé ...fuj ...zlé aj pomyslieť ...takže Štastné a veselé ... |
|
|
Celller |
Taky vsem preju stastne a vesele Vanoce, stastny Novy Rok a hlavne hodne zdravi:) |
|
|
drakar |
hodne zdravi a at se vam dari. |
|
|
Lupus |
pyčo to je zas to pič :D
tak caj vsem!
a pres svatky tuplem :punk: |
|
|
Ganjaholickz |
ty voe jaman ty tvoje pripevky me vzdycky uplne rozhodej ;)
jinak vsem MERRY MERRY (musite to rikat jako lumpy z happy tree friends ;) ) az dnes sem si uvedomil ze uz vlastne v pondeli sou vanoce XD |
|
|
TeCZko |
Vsem vsechno nej, at se dari, at to roste a at to hori :D |
|
|
400w |
Všem Growerům hezký Vánoce, skvělýho Silvestra a Šťastnej novej rok....
NEZAPOMEŇTE: jak na novej rok, tak po celej rok...takže já v 0:00 na silvestra odpálim galactic joint..:) mějte se...užívejte 2008:D |
|
|
outdoorista |
Jo jo,jak už řekl Bob Marley:rasta: |
|
|
strahlen |
Vsetko zhulene do Noveho roku vam zela Strahlen |
|
|
Rhino |
Tak já se připojim :) Všem growerům hodně štěstí do novýho roku, hodně zelenýho matriálu a málo plísní atakdále... šak víme, ne? :wink: |
|
|
Machoman |
Mě tyhle svátky lezou na nervy,všude uspěchání lidí,přeplněny město a každej rok hovno vím co koupit. |
|
|
HorrigEn |
^ mazec :D
veselé vánoce, svátky komerce! :teef:
btw: tady muzete poslat na mail lidem pekne, militantni prani :wink:
http://www.getthemessage.net/ |
|
|
hary |
všem přeji hodně zdraví to je nejduležitější jo a taky žádné oplétačky se zákonem to je taky důležité v našem oboru:) |
|
|
Zedy |
Tak abych nebyl za mrzouta kterej není schopnej popřát pohodový svátky lidem s kterejma sem tady trávil tolik času, tak taky přidávám vám všem svátky plný odpočinku, pohody a spoustu příjemných chvílí. Šťástný a veselý!! |
|
|
Kalidor |
Rád se přidám a popřeju kouzelný Vánoce plný radosti, dobrou sklizeň a taky zupa Novej rok! |
|
|
TouchWood |
mějte se všický famfárově :frog: |
|
|
WAMParjan |
skurvene svatky ...je to shit....nenavidím na nich snad všechno..... |
|
|
luckyBOB |
hlavo ty hovado!!!!!
ja s mojim prazdnym zaludkem ve kterym je jen pul litra cervenyho...uaaa
:mutant:
ps: chtel sem vam poprat pekne svatky...ale po tomhle.pekne zvratky!:chef: |
|
|
Zedy |
Původní příspěvek od Hlava
...nenávidim vánoce , dobrou noc všem ...:flick: klick here for fun :D dumb people ... |
Jako jedna z prvních věcí co sem mohl vidět dneska nejdřív, sem si nejmíň představoval takovej humus, kurva :teef: |
|
|
Reeve |
všem přeji veselé vánoce ,pěstitelské uspěchy a hodně dárků pod stromeček :D |
|
|
HorrigEn |
Za okny venku zima jak krava, zaclony provoni rumik a trava. Vanocni koledy zpivaji andele, sjetej jak hovado uz me nic nesere. Bu Bu BU wanoce jsou tu! |
|
|
Dude |
hlava hehe tim mne uz neprekvapis :p:
prave sem dedeckovi umyl zadek a odpojil cevku z bazanta ;)
prezijte svatky people - zas bude lip :D |
|
|
Zombaj |
nemám v lásce vánoce ale neberu je lidem i kdys mi prijde divny celej rok bejt na sebe hnusny a pak se sedne k večeři a je všecko jak má bejt .... proste hnus kdys se lidi maj radi tak muzou bejt spolu stasny celej rok a darky si davat muzou taky furt ...... treba i drobnosti vzdycky potesej ..... tak pekny svatky a mejte se i za usima a smejte se od ufa k ufu vsechno nej v novim roce a aby se vám splnily ty přání který chcete a spoustu urody do novyho rocku :D |
|
|
Mr. Figaro |
Ucpi kominy, nepusť Santu, použij cement nebo maltu, otevři okno, nasaď si kulíšek, dárky ti přinese jedině Ježíšek.
Krásné Vánoční svátky všem growerům !!! |
|
|
Kwjetoň |
no mě se letos ty vánoce taky dost nehoděj do krámu, ale co se dá dělat, už je to zvyk takže fakof na kov.. :flick: :D
dárky jsem kupoval dneska ráno, nikdy nevim co koupit, ale myslim že dobrou knihou a vínečkem člověk nic nezkazí, takže letos stejně jako dycky.. :punk: :D
no už aby to bylo za náma.. ještě silvestr si odkroutit (ten mam teda rači :D) a zas do starejch kolejí, se učit, se učit, se učit... :) |
|
|
modifi |
Letos snad první vánoce kdy nevim ani jednu věc co dostanu (nic jsem nechtěl, vše co chci si koupim sám a na co nemám, to mi ani nikdo jinej nekoupí).... snad budu překvapenej :)
Každopádně přeji všem "šťastné a veselé" :) |
|
|
jumpp |
..taky nesnášim Vánoce, prostě pro mě je to den na hovno, ale i tak mějte se fajn
.. co si já myslím o vánocích ...
"Pozitivita tak normálně negativních lidí,
je tak sladká jak hořké ovoce,
sklízené po kyselém dešti."
..muj citát pro tento den |
|
|
Kalidor |
tak já Vám rád popřeju ještě jednou. Šťastný a veselý a do novýho roku jen dobrou sklizeň a samou radost z pěstu. |
|
|
|
K Vánocům a na Novej rok vám všem přeju:
>
>
>
>
>
>
>
>AŤ VÁM NIKDY NEUKRADNOU KYTKY !!!!!!! |
|
|
Jirka P. |
nemam rad (komercni) vanoce ale ty letosni jsou opravdu povedene a tak preju vam vsem klidne a pohodove proziti vanocnich svatku, brutalniho silvestra, a stastny rok 2008 . . .
ps hlavo ty jsi ale fekal hned to preposilam dal :D |
|
|
TH! |
tak se taky připojím i když trochu pozdě.tak aspoň vše nej do nového roku a ať se to zelená! |
|
|
Kohy |
Taky přeju fšem krásný svátky a jak uz tady nekdo rikal, kazdej v 0:00 povinně pořádnou larvu :D |
|
|
Kalidor |
zdravím, hezkej novej roček, ať je plnej zeleně. S tou larvou nevim hele, došly mi zásoby- ouuuu :-(..No snad se najde nějaký dobrý kamarád venku, který má to srdce od samé dobroty.
PS: jak řekl KOHY, všichni povinně larvu na půlnoc :-D taxi užijte staff v noci;-) |
|
|
Siki |
vše nej do dalšího roku a hodně úspěchů v následujícím roce. Larva o půlnoci to jistí... |
|
|
|
čau lidi, všechno nej... do novýho roku, ať je dycky lepší než ten starej!!!
nechci nějak nabourávat morálku:), ale jen tak btw od 1. ledna nehulim trávu :biglaugh: ...do teď 1-X krát za den :smash: |
|
|
BloodyBeer |
tak teda jeste jednou
stastne a vesele, at se ubali hodne vanocnich jointu ;) |
|
|
Pohroma |
Prdat mrdel,...... muhehehe |
|
|
Deathsport |
Dneska jsem při cestování viděl v jedné vesnici zajímavý transparent vyvěšený na budově autobusového nádraží: ´Klid celý život a ne jen den v roce´. Docela sem nad tím pak přemýšlel |
|
|
Pflusik |
Dobře se nažrat, příjemně ožrat, dle libosti zasouložit a poslechnout nějaký to klišé z rádia vám přeju. |
|
|
MDe_ |
Tak, konečně si pořádně 24. nacpem pupky salátem a rybou a jako dezertík cukroví a potom všichni se sejdem na jedné malé místnůstce, tak kdyby sme se do té doby nevyděli, tak přeju všem veselé a štastné vánoce :) |
|
|
|
Nevim esi veselé, ale ať už je to za náma :D |
|
|
ralf23 |
Všem growerům prěju úspěsné sklizně v následujícím roce:-) |
|
|
ween |
jedno rychlé blahopřání - přátelé, vše NEJ! do toho nového... |
|
|
|
stastne vanoce a krasny podareni novy rok 2012 vsem |
|
|
|
preji Stastne a Vesele vanoce :) a vse nej do roku 2012 hodne G na W co nejmene parazitu a hlavne luxusni pokourenicko ...... :) |
|
|
Slick-ace |
Šťastné a radostné vánoce.
PF 2012 :D
Merry Crisis and a Happy New Fear |
|
|
growesweden |
Šťastné a veselé kamarádi :) |
|
|
Zedy |
Zahradníci všech krajů, užívejte volna! Přeju vám pohodu s krásnejma lidičkama a ať se vše daří v dobrém světle;) |
|
|
EDA45 |
Dárky,ohleduplnost,přání všeho dobrýho..,najednou je to všude,všichni hodný a myslí jen na druhý..na chvilku,vánoce..To vše je k hovnu a nenávidím to,když je to jen pár dní v roce..Vánoce..,svátky pro pokrytce a hady..,ať už je to pryč |
|
|
alpa |
aaaa nekdo nedostal pod stromecek to co chteeeeel :D " There there " |
|
|
Zedy |
Zdar :sun:
čekal sem jestli to někdo vytáhne, tak vás s tím snad nenaseru :D
Jestli jste přežraný, chlast už vám nechutná, cukroví už leze krkem, tak si to užijte co to de a kousněte to v pohodě!;) |
|
|
|
Původní příspěvek od Zedy
Zdar :sun:
čekal sem jestli to někdo vytáhne, tak vás s tím snad nenaseru :D
Jestli jste přežraný, chlast už vám nechutná, cukroví už leze krkem, tak si to užijte co to de a kousněte to v pohodě!;) |
Už začínám bejt přechlastanej, ale jinak dobrý :D |
|
|
Hopík44 |
Štastné a hlavně veselé!!!
Já už je mám s mladým za sebou a dnes budu žrát, chlastat a hulit:rasta: :rasta: :rasta: |
|
|
Mr.Sordo |
edit:Chlast christmas! |
|
|
Martin666 |
Všem slušným lidem na planetě Zemi přeji krásné prožití Vánočních svátků. |
|
|
yabasta |
Rad se pripojim a vsem vam preji hezke svatky :-) |
|
|
Postman16 |
Není nad vánoční pohodičku :) Všem přeji krásné a zhulené :D |
|
|
Skaff |
Taky přeju všem ostatním..Snad aspoň někdo bude mít svátky šťastné a veselé. |
|
|
zelenáč_tom |
Hezké Vánoce, šťastný nový rok,
na stole ať voní grog.
Dobré pití na připití,
stromeček ať pěkně svítí.
Co nebylo tento rok,
ať se splní napřesrok. |
|
|
carlos |
Štastné a veselé všem Growerům! :bandit: |
|
|
Peter10 |
Pripájam sa aj ja prajem vám veselé Vianoce a Šťastný nový rok! :) |
|
|
High |
Taky popřeju Štastné a veselé a hodně nejen growerských úspěchů v novém roce.
ps.At sklidíte vy a ne čorky nebo bengoši!!! |
|
|
pestitelpompo |
Štastné a zelené Vánoce! |
|
|
TommyGun |
Všechno nej spálenky... |
|
|
alojz61 |
Zahradnicím a zahradníkům v příštím roce zdravé kytky, mohutné a pořádně ulepené palice,
stíhaným prodejcům "květináčů" zbavení obvinění,
politikům prozření,
a všem legalizaci pěstování přeje alojz61 s rodinou :-) |
|
|
yabasta |
Vsem muzum,zenam i jinym formam preji stastny novy rok. Y |
|
|
carlos |
Stastne a Vesele opet po roce! |
|
|
Mard |
Taky přeji vespolek hezké svátky a vše nejlepší do nového roku! |
|
|
PeeKay |
Nechť sváteční materiál předčí očekávání, bohatého kapra a Ježíška bez kostí ;) |
|
|
carlos |
Veselé Vánoce všem Growerům a Growerkám! |
|
|
L1st3r |
Šťastné a veselé svátky vánoční a řádnou nadílku jak pod stromecky tak i na ne ;) |
|
|
Tibeth |
Veselé Vánoce Zahradníci a Zahradnice :wink: |
|
|
Pixxel |
Buďte všichni dobří:) |
|
|
crazyn |
Přátelé , přeji krásné svátky všem , i těm co tu to hejtili celý rok :D |
|
|
Kazo |
Taky se pripojim. Pekne svatky vsem a stastny novy rok |
|
|
Pítr90 |
I já Vám všem přeji krásné Vánoce, bohatého Ježíška a do Nového roku spoustu ( nejen ) pěstitelských úspěchů 😉 |
|
|
kofein76 |
Vsetkym vesele a stastne vianocne sviatky, indooristom nizsie sadzby za kwh a outdooristom pesty bez coriek :jumper: :jumper: |
|
|
crazyben |
Taky vsem preju klidny svatky a to nej do dalsiho roku. |
|
|
fikus37 |
Samota je to nejhorší co může člověka potkat na vánoce. Tak hlavně ať nikdo nekončí sám na ty dnešní svátky. |
|
|
GrowPlace |
Veselé Vánoce 🎄 všem growerům a growerkám, díky za přízeň a všem hlavně to zdravíčko, letos je obzvláště potřeba 🔌🎄 |
|
|
Jamés |
Šťastné a Veselé všem..posílám jeden ze stromečků. |
|
|
|