Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak jste objevili Grower a jak často se na něj vracíte ? - Klikni zde pro originální téma
Avitas
Přemýšlel jsem tuhle nad tím, jak jsem vlastně objevil Grower a jakou drogou se pro mne postupem času stal. Možná by bylo zajímavé vědět, jak jsou na tom ostatní. Nechcete si zavzpomínat :) ?

Já jsem Grower objevil vlastně náhodou, když jsem hledal na českém internetu objektivní info o marihuaně. Grower mi připadal skutečný, pravdivý a zkrátka ze života. Tak jsem se na něj vracel stále častěji a ( stále jenom jako host ) sledoval cvrkot. Dnes se na Grower vracím většinou denně a po takových dvou dnech už mám absťák. Nejdéle jsem Grower opustil asi na deset dní, když se na mně sesypala práce ze všech stran. Další den potom jsem do půlnoci :D projížděl vše co mi "uteklo" a byla to docela sranda.

Pokud tady tohle téma už bylo ( nenašel jsem ) nebo nebudete chtít připojit svůj názor, berte to alespoň jako uznání všem, kteří Grower zbudovali a také těm, kteří do něj přispěli.

:smoker:

Haman
No objevil jsem ho stejně jako Avitas. Ze začátku jsem byl na groweru tak 1-2hodiny denně. Teď tak 4-5hodin týdně. Každopádně jsem na tomhle sajtu závislej víc než na čom jinym.
Walhalla2000
nojo, tak ja se od nej dozvedel od kolegy v praci. a od toho dne tu jsem denne a jelikoz prace muze vzdy pockat, cili mi vetsinou bezi jedno okno s growerem, ktere tak po pul hodce checkuju. No, denne to udela tak tech 5-8 hodin ztravenych...
hh-top
Budiž mu za to dík, už jsem zde zůstal. Jo, a jsem tu skoro pořád. Jen poslední dobou se musím tahat o klávesnici se Stínovou dámou. Čert aby tu rovnoprávnost vzal!

[Edited by hh-top on 10-04-2002 at 12:57 PM]
Mr.Proper
Náhodou, při brouzdání internetem.

Asi při již druhé aplikaci se mi rozjela těžká závislost, kterou ani substituční léčba (v případě že Grower nefungoval) nemohla zdolat.
Ale je to závislost, které se NECHCI ZBAVIT!

A děkuji tímto lidem, kteří Grower založili.
Shadowlady
Ze začátku jsem jen přihlížela a občas jsem i brouzdala, ale definitivně jsem se rozhodla teprve po setkání Growerakcičky "Nad Královskou oborou v Praze. Tam mě většina lidí příjemně zaujala.
Souhlasím s vámi, že je to jako droga, neboť se zoufale těším na každý příspěvek od kohokoli.

Jó a pravý opak jest pravdou, musím se přetahovat s HH a s tou rovnoprávností to není tak úplně fifty fifty!
(zatím)
Muf
Já ho našel přes seznam. Nejdřív jsem pořád zadával "marihuana" atd.,
Vylezlo to až když jsem dal "pěstování".
A po nějaké době... Jsem tu denně!
MR.GRASS
Já sem našel grower už před rokem ale všiml sem si tu jen návodu na řízkování a o žádným diskuznim fóru sem nevěděl až letos sem sem zavítal a hned sem se zaregistroval teď sem tu aspoň 1 hoďku deně.
Al-Ban
Taky náhodně. Párkrát jako host a po zevrubném seznámení se s obsahem jsem uznal za vhodné se zaregistrovat. Ze začátku jsem spíše jen četl a radši se ani moc do diskusí necpal, protože jsem založením spíš introvert, ale teď se mi zdá, že přispívám až nezdravě často, jak jsem dnes již uvedl v jiném threadu :). Nevím přesně, kolik tady strávím denně času, ale je to něco mezi dvěma až čtyřma hodinama. Podle toho kolik se objeví nových příspěvků a jakou mám potřebu cpát sem své bláboly :). Snažím se přečíst téměř vše co se objeví nového, protože kdekoli se může skrývat zajímavá informace či situace. Líbí se mi, že Grower je takovej (teď mě nenapadá přesné přirovnání) no živej. Baví mě i různé "konflikty" co tady vznikají kvůli různým věcem (pěstebním i jiným). Diskuse může vzniknout prakticky z jekékoli maličkosti, někdo se něčeho chytí a už to jede :). Na druhou stranu se mi moc nelíbí občasná nedorozumnění zaviněná psaným slovem. Už se mi několikrát stalo, že jsem musel vysvětlovat, jak jsem co myslel a přitom se mi zdálo, že jsem to napsal docela srozumitelně, ale při tolika členech se není co divit. Co člověk to individualita a každý má trochu jiný smysl pro humor a věci se dají opravdu vyložit různě. Každý koukáme na jiné pořady, každý čteme jinou literaturu a každý používáme jiný slovník a jiné hlášky. Jen doufám, že těch nedorozumnění bude co nejméně.

P.S. Docela jsem se pobavil při představě, jak se hh-top s Shadowlady přetahují o klávesnici a využijí každé volné chvíle a záminky, aby mohli obsadit kompjútr :D
-"hele, běž uspat děti, dneska je řada na tobě." :D
no, ja se dozvedel o groweru na cvicenich ve skole nejakou dobu jsem sem chodil jen jako host a procital fora, ale pak jsem se odvazil zaregistrovat a od ty dobu jsem tu vetsinou kazdej den a ztravim tu casu podle novych pripsevku, ju zavislost co dodat
marc
Posledni dobou co sem se vykaslal na skolu tak 6-8 hodin dennne serfovani na netu, z toho taq 60 % na g. Zobrazit nove prispevky tak v prumeru 10* denne. Snazim se to omezit, docela se to nedari :) Ale tak pred mesicem to bylo jeste o chlup horsi :) :)
nemo
No ja jsem si ho našel na Googlu, protože jsem se chtěl dovědět něco víc o pěstování konopí. Napřed jsem se jen tak koukal a teď jsem tu aspoń tak dvakrát týdně a když se připojím a mám trochu času, tak se vždycky mrknu.
Poslal jsem i pár stránek svým známým, protože mi to co se tady mnohdy řeší připadá tak zajímavé, že by to měli vědět.
Taky mi připadá, že se tu schází zajímavá squadra. Taková dost netypická.
Myslím si, že kdyby měl z netu zmizet, že by to bylo dost škoda. Už i pro ty co mají zájem se něco dovědět o trávě a jejích účincích. Vlastně by si Grower měli prostudovat všichni rodiče. Spíš než co jiného.....
Srooga
O Groweru sem se dozvěděl od kámoše. No, a jelikož sem v tý době začal dělat v inetový kavárně, měl sem to zpečetěný.
Grower nemá chybu!
nemo
hh-tope. Nenadávej na rovnoprávnost a pořiďte si dva komply.
drinker hulič
Okridleny vyrok "Snaze se clovek stane zavislym na pestovani, nez na koureni" se transformuje na "Snaze se clovek stane zavislym na Groweru, nez na pestovani."
;)
Andrews
Aj ja som hľadal nejaké info o tráve a narazil na grower.
Chodil som často ako hosť, potom som sa registroval ale nepíšem zatial žiadne príspevky.
Chodim sem nie príliš šasto tak 2-3x týždenne na 1h.
Čítam hlavne Kurárnu a sú tu super ludia a toto je moj 2. príspevok. Tohto mája ak bude čas medzi maturami niečo možno zasadím. Kamoši už teraz pozerajú čo všetko viem o tráve. No GROWER je GROWER!!!
Uhlobaron
Jsem zde zaregistrovaný už nějaký ten čas a nemusel jsem se na nic ptát,vše je zde přehledně uspořádaný a snadno dostupný.Chci jen touto formou poděkovat těm,kteří na tom mají zásluhu,takže díky a jen tak dál.Mám v paměti větu z obálky prvního čísla:Bojujeme za legalizaci tím,že učíme lidi pěstovat kvalitní konopí.
Přátelé,kamarádi,díky
cross
Nahodou jsem na nej nekde narazil, predtim jsem byl na raozjizdejici se Pandore. (Tezko rict jak skoncila, snad ji ted znova rozjizdej...) Mam net v praci, travim na groweru 95% casu stravenyho na netu. Vynikajici studnice vedomosti. Nez jsem nasel tenhle sajt, myslel jsem si, ze o pestovani neco vim...
pan dan
mno, jak jsem (asi jako mnozi jini) objevil Grower pri hledani informaci o konopi. Chvili jako host, kdyz jsem vsak zjistil, co jsou priblizne zac lidi, co sem chodej, tak jsem se registroval. Nejsem tu dlouho, ale LIBI se mi tu, travim tu cca 1-2 hodiny z pracovni doby :) temer denne.
diagnoza zavislosti: ++
Sargon78
Našiel som ho vo vyhladavači ked som hladal informacie o pestovani.Chodim sem pravidelne asi 1rok a par mesiacov.Najhoršie je keď nefunguje no to som v apsťaku.A napokon nahradi to aspoň owergrow.
Grower robi najlepšich učitelov pestovania.Ale treba ho ešte vylepšiť-sprehladniť.
Dude
Kdybych si jenom vzpoměl, jak sem se sem dostal:confused:,každopádně už je to hodně dávno:), ze začátku jsem taky jenom monitoroval, než jsem se odvážil něco hodit do placu:), teď chodim, kdy to de - skouknout co je novýho...
GROWER je teď pro mě něco jako portál, většinou začínam surfovat tady, teprve potom chodim jinam:), třeba na OG;)
Deu
Jupí, tohle téma je pro mě jako pohled do minulosti a pohled na vykonanou práci, a vaše příspěvky za ní odměnou! A jak jsem našel grower já ? S konopím už koketuju hóodně dlouho, a také jsem byl v situaci, kdy bylo třeba najít nějaké to info. Ani už nevím, kdo z nás dvou našel první Overgrow.com, no jisté je jen to, že jsme hned rozhodli, že tohle prostě musí existovat i v češtině. Slovo dalo slovo, špek dal špeka a odkudsi z dálav podvědomí vyplaval grower.cz. Pak přišla na řadu registrace domény a velký kus práce s grafikou a programováním, za což patří velké uznání Carlosovi.
Grower.cz byl na světě, zbývalo jen dát všem vědět a pozvat je do fóra :smoker: :sun:.
A dnes ? Je tu skvělá komunita s 2500 členy, sejde se tu i 50 lidí najednou. Můj dík patří především vám, bez vás by byl grower jenom slupka, bez obsahu i tváře.
Toto téma je i velkou inspirací do budoucna a vlastně naším velkým závazkem vůči vám, i když to tak možná na první pohled nevypadá, vyvíjíme velké úsilí při tvorbě nového groweru, takového, aby předčil vaše nejdivočejší očekávání a nejtajnější přání :smoker: :sun:. Přátelé, bude líp !
sago
Jsem v praci tak jsem tu.
Ant
Tak o GROWERU sem se dozvěděl tag že sem si ho našel hledal sem podobný stránky ale gdyž sem viděl tuhle ....... Jinak četnost mích návštěv je skoro každej den to musí bejt vijímka abych nenakouk a sem tu vždy tak 1-2 hod!!
Firestarter
Jednou jsem hledal na google, jak se rozpozna samec od samice a jeden odkaz vedl sem. Tak sem tu :frog:
claw
u mna tak isto, cez google i ked uz ani neviem presne kvoli comu
epie
tak ja pres kamose kterej rek koukni sem a uz to bylo a za 3 mesice sem navstivil groweshop a mel doma 400wattovou zatez pro temelin
Pan_Mlha
zaslechl ve vlaku.. a tady jsem zjistil, ze tu najdu opravdu temner vse co potrebuju. Diky Vam vsem co jsou tady sdilny o zkusenosti a napady.
mel jsem pujcenou knizku marihuana,autor tam zminil,ze existuje neco jako hydroponie ale ze sni nema zkusenost.Ja ani nevedel co to muze byt.V hledacce na seznamu jsem tedy zadal ,,hydroponie,,
vyjelo mi par nejakych stranek a logicky se mi zalibily tyhle :-)
jeste ten den jsem dal klicit nonamy a z kuchynske linky jsem odmontoval zarivku(11w) :o)
TalShiar
od kamosa, kterej zacal pestovat v hline...sem zadal v Googlu a zjistil, ze je tu vse, co potrebuju :bandit:

TS :satan: :wink:
UdL
Od té doby, co se tady pohybuju, jsem párkrát sklidil, usušil a vyhulil, takže si to už ani nepamatuju! :D

Ale jinak myslím že přes gůgla! ;)
Rage
Mne to poradi kamos a zato mu moc dakujem vola sa SMOKER :D
Venerable
Shanel sem info co je potreba ke stavbe skrine a jak vlastne na to . Takze me sem zavedl google. A informaci je tu spousta a jsou natolik komplexni ze za cca mesic sklidim svuj prvni indoor.
Rage
jj mas pravdu je to tu super a hlavne CHAT ten je tu najlepsi :D:D:D:D:D
Ke-Guglimugli
C, c, c, on je tu aj chat, že pozdravujem.. :beer:
>>> caramba.cz > jak si vyrobit vaporizer > grower.cz > overgrow.com :)
A poslední dobou asi 80% pracovního času. De facto jsem placenej za to, že se sem vracím.. :crazy:
Až hanba.. :angel:
Schinus
NO pokud si pamatuju tak mi o tom rekla sestrenice:D ale to uz je hodne dlouho :) uteklo to jako voda :smoker: a porad sem tu dene tu hodinku aspon:D
Joe
No mne o groweru rekl kamos tak jsem sem skakl a od te doby sem tu dost casto teda spis asi porad nasi mi kvuli tomu museli poridit nonstop pripojeni k netu (ty ucty za telefon byly fakt husty) :D no a ted sem tu minimalne parkrat denne pokud teda vubec tohle okno zavru a travim tady takovejch decentnich nekolik hodin "zasranej" grower nic jineho uz nestiham :D zrovna pred chvili prisla svigra a kdyz videla kde zase brouzdam tak jen rekla ze me litje :confused:

Ted sem posilam vsechny sve kamose abych nebyl jediny kdo nestiha :D
HALUZAK
Ja som ho objavil vdaka odkazu na nejakej inej stranke o konope a na groweri som každy den.teda skoro kažý den
vrbic
Ja sem sem prisel skrz jednu stranku. A chodim sem poze jednou tydne
X_eXc_X
Dostal jsem se sem nahodou kolem roku 2001, kdyz jsem hledal nejake zajimave zazitky z huleni -* tedy jestli jeste nekdo ma takovy prasteny napady kdyz je zhulenej :) Ale dalsi tri roky mi trvalo, nez jsem se zaregistroval...
.
Rozhodne jsem rad, ze to tu je, uz jen kvuli pesteni :)
KABUTO
Pěstoval jsem už před tim než jsem znal Grower,ale lidi tady a jejich zkušenosti mi pomohli moc a dostali mě asi na správnou cestu v pěstění i v přístupu k MrJ.

Miluju gruving!

Jinak o G jsem se dověděl od kámoše co se sem občas chodil koukat na palice :)
lordWilliam
Mě o Groweru řekl jeden kámoš. Ze začátku jsem tady strávil tak 5-10min, po tý co jsem se stal takovým pseudosprávcem školní počítačový sitě a posléze i vysokoškolákem tak tady strávím skoro 2-4 hoďky každej den.
kdykoliv jsem doma a nejsem u skrine,nebo se nevenuji diteti,psovi,pritelkyni........jsem na techto strankach.A to jak jsem k nim prisel jsem uz popisoval v jinem threadu.
PsYcHo84
Nevim, kdy jsem tu byl poprve, nasel jsem grower, kdyz jsem hledal info "jak vyrobit home made haš"
Pestoval jsem outdoor i predtim, ale kdyz jsem se tu zaregistroval a trochu porozhledl, zjistil jsem, ze o pesteni vim uplne hovno. Od te doby se tady vzdelavam.
Od lonskeho ledna do zari jsem tu skoro vubec nebyl, ale posledni 4 mesice jsem tu skoro furt. Tak 2 hod denne.
Landrover
Ja som grower objavil oz pred 2 rokmi no chodil som len ako host prezeral si galerie a hladal info ktore sa mi momentalne hodilo _no az potom som zistil o com je vlastne grower a ty ludia na nom je to maximalna pohodicka a k veci co ma "nadovsetko":D zaujima.Som rad ze je ked som na nete tak len tu a to je tak 10 hodin do tyzdna ja by bol aj dlhsie no nemam podmienky...No a o tej droge je to tak ze grower je cista zavislost a tesi ma to:satan:
MAIKIE
ja jsem grower nasel na seznamu a ted tu jesm tak 2-3h denne je to zavislost! ale grower rullezz. kdyz prectu vsechny nove prispevky tak jdu na www.overgrow.com
wad
jo no... grower sem oběvil pře pár rokama, měl sem registračku ale ta se mi nějak"stratila". Našel sem ho mám dojem na seznamu, když sem hledal něco o "konopí", to sem začínal hulit a zajímalo mě co ona ta záhadná zelená substance všechno umí a vo co u ní jde :) a teď sem na groweru skoro pořád a neustále zjišťuju nový věci..mám dojem že některý lidi tady by mohly dávat 8hodinový přednášky a stejně by to nestačilo..fakt..moooc informací..na moooc malej mozek :) Peace
wOOkie
Je to fakt paráda, pokecat s lidma o tom co tě nejvíc baví :bandit:
prenda
Tak já sem na grower narazil náhodou ještě v době,kdy sem neměl internet,takže sem navštěvoval stránky jen sporadicky.Pak na civilce byl komp s netem,tak jsem brouzdal cca 8h tejdně po večerech.Pak byla dlouhá pauza s koukáním na grower,nebyl moc důvod,dával jsem si z hulením a pěstením pauzu a pak zase na začátku tohodle roku sem tu tak 5h denně.Otevřený okno groweru mam většinu pracovní doby a jenom aktualizuju témata.
N3oM
na grower sem narazil naprostou nahodou.. jednoho dne se tak koukam do kamosovo podpisu na jednom nejmenovanym foru a vidim: neklikat. tak sem samozrejme klikl a vyhodil se mi odkaz na grower :) od te doby sem tu denne nekolik hodin, growing me silene moc chytil a grower je neco jako jeho svatyne :)
Grower už znám dlouho, byl jsem na něm hodně aktivní asi před rokem, a paxem si dal pauzu, vůbec jsem sem nechodil. Když jsem se vrátil, viděl sem plno nových lidí a uvědomil si, že už to nikdy nebude stejný jako předtim.
groowermann
Grower mi poradil můj kámoš... a moc mu za to děkuju!!! Díky Groweru sem zjistil mnoho novej věcí a informací. Thaks for all
robca
Jak... byl sem docela zhulenej, takže moc nevím. Asi přes google, když sem hledal něco... fakt nevím co, sem mě mohlo odkázat docela hodně věciček. Jen škoda, že nemám net doma, je to tu vážně narvaný informacema. Zupr.
Bido
Na grower sem narazil uplně náhodou, když jsem hledal seedbanky. Zadal sem na vyhledávači seeds a grower se zjevil taky:p: Supr, že tu je díky němu sem se dozvěděl spoustu věcí. Teď, jelikož nemám comp, lezu na něj pokaždý když sem v práci:D To je každý pracovní den. Když sem 14 dnů v práci nebyl, bylo to to první co sem po příchodu udělal.:bravo:
master
Ja sem se sem dostal cirou nahodou pri gugleni. To je peknych par let nazpet.. to byl grower jeste o neco mensi.
Pak sem dlouho fungoval na ircu, pan na cyber.cz a ircu, ted mam chut se na grower zase zacit vracet.
Janísek
pročítala jsem si legalizaci.cz..a tam jsem narazila na tyto stránky. mega nadšení, že něco existuje i u nás a v češtině. Okamžitě jsem jim propadla a hltala informace, které jsem potřebovala a proběhl mi hlavou sen o krásným poli:D:D...a pohodových lidech:-)

nejdříve host a číst, pak registrace..asi jako každej. A jsem tu denně už rok:-))
Děkujiza tenhle server:-))
brambora
ja jsem narazil na grower prez kamose hned jsem zadal www.grower.cz no a sem tu :) a jsem tu skoro 24hodin v kuse ne tak tech 12az 15 hod v kuse a na grower se vracim porad nedovedu si to ted predstavit bejt bez pocitace tim padem bez groweru . Brambor
Ferdinand Bongo
ja som si len tak chatoval na jednej stranke..ked tam ktosi napisal grower.cz - stranka so vsetkymi infoskami o pestovani a huleni... a tak som sa na nu mrkol..a od vtedy uz mrkam kazdy den...
zaregistroval som sa asi po tristvrte roku citania..
Kapka1
Grower jsem našel když jsem hledal informace o konopí a jeho pěstování, velice mě to zaujalo tak jsem hledal a hledal, až jsem našel grower.
Zezačátku jsem nebyl schponej pochopit, že může něco tak velkého existovat, když se jedná o "zakazanou latku" :)
Samozřejmě jsem byl nejdříve jen host, ale pak jsem se zaregistroval, ale moc velkou aktivitu jsem nevykazoval... Asi za půl roku nadešla dobá sázení a odté doby jsem tady denně, tak minimálně hodinu, 2... Když jsem nemocný, jsem tady celej den a hledám, píšu, shromážďuju...
Když přijdu a du ke kompu, první věc co udělám je že jdu na grower :)

Jednou se mi dokonce zdálo, že se grower celej nějak posral nebo ho nekdo zakázal, a sešli se nejduležitejší lidi + ty lidi co jim za neco Growe stál, a všichni jsme plánovali jeho obnovu, všichni byli ochotný se nemalým penízem složit atd... Pěkný :D, myslím že by to tak ale bylo...
Toxikoman
Mne grower ukazal moj braxo a vobec neviem odkial to mal on....heh ,,som sa zaregistroval a hned pozeral rastliny neskorsie som zacal aj prispievat prispevkami...zacal som brat grower ako kazdodennu potrebu zivota :D
Tayem de Tox
V brněnském podzemí zjevil se mi pocestný obchodník s kapucí. Prodal mi pH test a na moje otázky měl jedinou odpověď: grower.cz
Lahvan_FlaskiCZ
je to cca 4,5 léta. byl jsem zde jako host, ale neměl jsem potřebu se nějak vyjadřovat. na ''G'' trávím denně tak 3 hodinky času, čtu, kecám či jen koukám na fotky. bez ''G'' by byl můj život o něco chudší. :bravo:
Jirka P.
Grower jsem nasel pri googleni, uz nevim co presne jsem hledal ale tenkrat jsem docela koukal . . . zaregisroval jsem se asi po pul roce, ale moc sem neprispival, to az pozdeji . . . akorat posledni 4 mesice sem byl odriznuty od internetu a to me dost stvalo. Ted rozjizdim druhy indoor tak to snad napravim :). Grower me naucil poradne pestit, poznal sem spoustu fajn lidi a zabil sem tu hafo casu :D.
sancha
lahvan :love: to bylo dojemný vyznání :D:D
no asi každej kdo pracuje s netem a hulí tak na něj dřív nebo později narazí :D tak mi to přejde asi u každýho pátýho dotazu co zadam na netu tak ve výsledcích je grower.cz ... v práci ho mam taky otevřenej na liště .. přes den teda neni moc čas to pročítat v noci je ho zas až moc :D
Moltres
No, mě ke groweru dovedl mladší brácha:eek:
Od té doby tak 2 hodky denně:D
Taker
jednoduše - přišel mi mejl, že kdosi právě odpověděl k tématu, které sem si údajně před lety předplatil :eek: :)
autogen2
ja som momentalne vkuse doma a tesim sa z rastliniek a fkuse na growery uz 4 den nonstop skoro a citam co sa da inac som ho nasiel pred rokom a pola regol som sa pred 3 dnami alebo 2ma nevim
acheron
dostal som sa sem cez Banner na Biotox.cz , su to uz take 2 roky ... regol som sa az tento rok pred prvim normalnym OUTgrow-ingom
... som tu nonstop... mam operu a stranku mam otvorenu stale, nikdy ju nevypinam a stale cekujem kto co napise takze mam prehald :D
kanjack
objavil som ho zfajceny, a to uz ani nevem ako :D inac som tu kazdy den
ja sem grower objevil na jedne lan party, kdy si jeden znamy (+-40 let v te dobe) cetl nejaky stazeny tready, pak sem dostal net a regnul se, uz to budou 4 roky....diky vsem od kterych sem mel tu moznost neco okopirovat :bravo:
Jack_Herer
Je to už hodně dávno... Před mnoha a mnoha lety, když jsem ještě chodil na základní školu, jeden můj kamarád mi takhle vyprávěl o ganji a také zmínil grower. Protože jsem se bál, že na tu stránku, kde se pěstitelé baví o hulení zapomenu, řekl jsem mu, ať mi její adresu napíše na kus papíru. No a pak jsem si ten papír vzal domů a na internetu jse vyhledal tu stránku...A od té doby jsem návštěvníkem grower.cz. Ale registraci jako Jack_Herer tu mám až od pozdější doby. Dříve jsem se tu registroval jinak, ale pak jsem na to nějak zapomenul, tak jsem teď Jack_Herer :)
brávooo
takle zhulenej tu sedím a říkam tak se kouknem
na náke foto zeleneho zlata,-)) a do vyhledavače sem
pisl foto trávy a našlo mi to galerii gruwru
říkam tho je ale nádhera tak sem zaplatil a sem tet jeden
z vás bratří a sestry
brávooo
takle zhulenej tu sedím a říkam tak se kouknem
na náke foto zeleneho zlata,-)) a do vyhledavače sem
pisl foto trávy a našlo mi to galerii gruwru
říkam tho je ale nádhera tak sem zaplatil reg, poplatek
a sem tet jeden z vás bratří a sestry

peace
TSO
Ja o groweru vim asi 2 roky od kamose, ale v te dobe jsem nehulil a hlavne jsem mel hrozne pomale pripojeni(uz ani nevim jak se to menovalo, ale realna rychlost pri stahovani byla okolo 0,9kb/s a platilo se za kazdou minutu). No a asi pred 2 mesicema jsem si na to vzpomel, zacal hledat a nasel:). Puvodne jsem se ani nechtel registrovat, ale tak nejak se mi zalibila tahle komunita tak jsem neodolal a poslal jsem esej. Jenze moje trpelivost je takova vrtkava tak jsem za 3 dny poslal sms:D. A chodim sem skoro denne, akorat ted o prazkach tu moc nebudu.
Specnaz
Našiel sem to náhodou pri brouzdání netem tak sem neváhal ani chvilku a hodil registračku a su tu vždy ked mám trochu času což je skoro každý den a je to tu fakt super moja úcta k tím ktorý to tu založili
Našel jsem ho na netu.Registroval a jsem velice šťastný.Jelikož G je velice informativní server o pěstování konopí a hlavně super lidičky tu jsou! Aspoň si mám ským pokecat o pěstování.Jelikož v našem městě je to býda. Jsem tu denně.Klidně i 8 se sem vrátím za den!
..řek mi o něm Kámoš...
Eloren
Po půl roce zase zde. Odvezli mi monitor a do teď nedokážu pochopit, proč mi G nejel na notebooku. Každopádně jsem se na G dostal brouzdáním po internetu a hledáním informací ohledně pěstovaní. No a od té doby jsem tu pár stovek hodin ztrávil. =)
rus
Na Grower som chodil dlho ako host. Nasiel som ho pri googleni, ked som hladal stranky o mj. Chodim sem v podstate denne, ale skor ako pasiv, teda hlavne citam co nove. Ale paci sa mi hlavne jedna vec. Ziadne hadky, nikto do nikoho nerype, nikto sa nad inych nepovysuje len preto, ze je na fore dlhsie atd., proste pohoda, co sa o inych forach povedat neda. Proste fajn komunita. A prebera sa tu snad vsetko, vzdy si najdem to svoje. :D
fire.ent
poradil mi to kámoš kterej mě snad poprvý zhulil dal mi 5 semínek a na mojí otázku jak na to řekl...GROWER.CZ....Díky Ó mocný Fíku
comix
od kamosa sa mi dostalo pod ruku filmik I GROW CHRONIC a k tomu par semien....film ma taaaak nadchol ze som chcel dalsie informacie a dostal od toho isteho kamosa aj typ na grower.cz a odvtedy ( co uz je nieco viac ako 2 roky ) sem chodim skoro kazdi den...
Siki
zcela náhodou a vracím se tak 2 X týdně.G dal mému pěst nový směr.
Já jsem na grower poprvé zavítal cca. dva roky před mojí registrací, když mě kámoš posílal fotky extrémních kytek. Po registraci jsem tu byl skoro pořád, poslední dobou ale G navštěvuji míň a míň - o prázdninách brigádničím, takže není čas a také tu přestávám cítit tu přítelskou a pohodovou atmosféru, co dřív. Holt, server se mění se stále větší členskou základnou .... :(
berrea
já sem přišel až letos... ikdyž koukal sem asi o pul roku driv... je mi lito, ze sem tady nezazil tu pratelskou a menepopulacni atmosferu, kterou vsichni popisujou, ale snazim se ji vytvaret :D a k četnosti návštěv... hm... sem magor, skenuju to tady většinou několikrát denně, abstinuju jenom když vážně nemůžu, protože sem někde absolutně v tahu
Dobrý večer Vám všem zde.
grower mám rád a to tak,že jsem zde již potřetí,ne snad z důvodů,že bych raději novou identitu,protože SIMOR jde se mnou pořád.
Jen jsem na něj sem tam zapoměl až se mi registrace vypařila,prostě jsem dvakrát nezareagoval na mail týmu,že bych měl registraci obnovit a bylo to :D
...to jsem to tu navštěvoval spíše ze zvědavosti a obdivoval plody některých satanů,i těch,kteří už zde nejsou...

grower.cz mi doporučil kolega z práce v roce 2003 na podzim si pamatuji jsem zde poprvé proklikal pár fotek,první :D registrace přišla zanedlouho,proč asi ? :D
....tehdá co pamatuju to bylo vždy zadara,no já byl vždy pro nějakou úplatu za dobrou práci.
prostě supr web......

proto mě sere,když tu vidím články a vlákna,které nejsou zrovna bratru vhodné.

zdar přátelé

Romis
Kalidor
tak tož mně táhlo na dvacet a tehdy mne pozval kamoš na špeka snovýho kouzelnýho-animákov :D,, od te doby sem tak magický stav už nezažil ani (byl to první stávek.) Mně se to zalíbilo a dychtil sem po víc informací,, kamoš který mě zhulil mi dal adresu grower.cz no a tak se to stalo :)
freshman
tenkrat když jsem začínal zjištovat o čem to je jsem tak nejak hledal vic info, a objevil jsem tuhle studnu ....jsem spis ctenar, prispevku opravdu neni mnoho od toho r. 2001 :-P
Gr@njero
S Growerem mě seznámil kámoš krátce před mojí 1. sadbou.Našel sem tu cenné a důležité rady jak se starat o kytku atd.Na Grower NEDÁM DOPUSTIT!Viva la Grower
na Grower mě naved kámoš, už ani nevim kdy to bylo (hehe, dá se to zjistit podle data registrace).Nejdřív host, pak registrace no a tady mě máte. Moje pravidelnost je tady asi taková, že občas jsem tady každej den a pak mě tu nikdo třeba půl roku nevidí. Důvodem toho je, že ze dne na den se tady celkem pendrek děje a člověka to omrzí.
Šafi
Zdravím..
na grower jsem narazil při hledání infa pro první grow...to už je let...ze začátku jsem tu byl docela často, ale tak dva roky zpět už sem zajdu jen občas pro nějakou novou inspiraci. Připadá mi že poslední dobou se tu v roční periodě řeší pořád stejný věci, takže když už nepotřebuju vyhledávat info pro aktuální pěst tak sem koukám jen po zajímavostech. Ovšem nemůžu na grower nadávat, do začátku mi dal HODNĚ DOBRÝCH RAD za což mu a jeho členům patří dík...

Šafi
TSO
citace:
Původní příspěvek od TSO
Ja o groweru vim asi 2 roky od kamose, ale v te dobe jsem nehulil a hlavne jsem mel hrozne pomale pripojeni(uz ani nevim jak se to menovalo, ale realna rychlost pri stahovani byla okolo 0,9kb/s a platilo se za kazdou minutu). No a asi pred 2 mesicema jsem si na to vzpomel, zacal hledat a nasel:). Puvodne jsem se ani nechtel registrovat, ale tak nejak se mi zalibila tahle komunita tak jsem neodolal a poslal jsem esej. Jenze moje trpelivost je takova vrtkava tak jsem za 3 dny poslal sms:D. A chodim sem skoro denne, akorat ted o prazkach tu moc nebudu.


Je to tady naky navykovy...uz sem chodim nekolikrat denne(nebo spis pokazdy kdyz sem u pc:teef:)
Scott
Grower.cz jsem našel při brouzdáni po netu , jak jsem hledal neco o konopí a jeho pěstováni , ale to je asi tak 3-4 roky zpátky , ale registroval jsem se teprve nedávno :) ale vzopínam si jak byla ješte registrace free, ted už mám grower jako homepage ..:whip:
ale taky jak říka Ramon jsem na groweru každej den ale někdy to človeka omrzí , ale když to mám jako domovskou tak tady kouknu vždycky :D
Zenga
Ja jsem taky grower objevil nahodou,kdyz jsem na netu hledal neco o pesteni.A kdykoliv jsem na netu,tak se mrknu co je novyho.
PineCone
Já jsem to tu objevil v době, kdy bratr přinesl semínka a já zjistil, že o této magické rostlině nevím skoro nic. Tak jsem hledal, četl různé stránky o trávě, až jsem narazil na Grower a nějak se začetl. Čím dál častěji jsem se sem vracel a nějak se mi to zalíbilo. Poslední dobou jsem zde trávil několik hodin denně, což mě donutilo se konečně zaregistrovat.
hellfire
To už je dávno, hledal sem tenkrát kvalitnější návod na výrobu mlíka a napadlo mě se podívat sem. Trochu jsem tady brouzdal a narazil jsem na thread, který mě v té době uplně pohltil. Šlo o indoor nějakýho člověka co pěstoval v komůrce pod schodama. Já před tím jel jen venek a když sem to viděl, tak sem myšlenku na indoor už nemohl dostat z hlavy. Od tý doby se sem stále vracím. Později jsem se i registroval. Jestli nějaký pamětník ví, o kterém threadu mluvím, tak ať mi prosím pošle link. Dík.
Salatos
ůplnou náhodou když jsem scháněl hnojky a vracím se na grower denně
nero
Kamrád mi tuhle stránku doporučil jelikož vý že sem celkemvyhul mno asem tu každej den tak 2 hoďky a jen tak listuju stránkama growru
google,kazdy den,sa naucim nieco nove cize uzitocne forum :D
o groweri mi povedal kamarat a som na groweri denne,rad sa vzdelavam v tom co ma bavi :D
HERBSMAN
Taky jako většina z Vás/Nás jsem na grower narazil na seznamu kvůli pěstování a info o ganji. Když jsem začal hulit, tak mě Mary zajímala čím dál víc až jsem skončil tady. Jsem tu skoro denně.Když na net, tak na G. Taky ze začátku host a pak jsem se rozhodl pro členství v tak prestižní společnosti jako je tahle.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma