Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Rusenie hranic -Shengen - Klikni zde pro originální téma
Jacku
Uz dlhsie pocuvam o schengenskom priestore a s nim spojenym rusenim hranic.Vypada to tak ze od noveho roka sa bude pasovat niekolko krat viac ;) Pre tych ktory netusia o com vravim schengen je dohoda v ktorej sa vravi o zruseni vnutornych hranic statov europy teraz tam patri skoro cela europa okrem nejakych vynimiek (Anglicko,Irsko,Litva a inych).Al pozrel som ze Holandsko-Nemecko-Cesko-Slovensko tam patria cize pekna trasa na vozenie :) VIAC INFO : http://www.bleskovky.sk/cl/7/181307...-vsetko-zmizne-
Mozdik
Samozrejme, že sa bude viac pašovať. Všetko sa bude prevážať, drogy, autá, kurvy, utečenci. Lenže polícia bude číhať v blískosti hraničných prechodov, a ak náhodou dostanú TIP, tak ide razia.

Ale minimálne o 60% viac sa teraz bude pašovať.
Jacku
Niekde som tiez cital ze budes moct prekrocit hranice hoci kde ci uz prejdes cez hranicny prechod alebo cez rieku preplavas.Zase tolko policajtov neni aby mohli strazit vsetko.Podla mna to je riadna vyhoda, sak si zober ze ides autom a vidis ze idu fizli a zastavuju tak staci cez okno pri najhorsom vyhodit :D.A pochybujem ze vsade budu so psami chodit
Caligula
zdarec Groweri,
co si myslite o zruseni hranic a Shengenu?podle novin
zmizi hranice po 700 letech (coz je doba), muzem volne cestovat po Eu a bez kontrol to je super ne? co vy na to?

zdroj-http://zpravy.idnes.cz/cesku-o-pulnoci-zmizi-hranice-po-700-letech-f1c-/domaci.asp?c=A071219_212201_domaci_miz
bonkwodny
to je pravda,zrusia sa akekolvek kontroly a mozes prejst kadial sa ti zachce,to policajti urcine neustrazia a imho ani strazit nebudu.
samozrejme,ak dostanu tip,tak sa bude nieco diat ale toho by som sa zas tak nebal,pac ak budu kontrolovat,tak sa vytvoria kontroly ako o bolo za cias "neschengenu" a budes mat kopu casu na opecenie klobasy a zhulenie vsetkeho,co pri sebe mas :D
Konůpek
Každopádně se zvýší počet silničních kontrol v okolí bývalých hranic,ale co se týče pašování,tak to se zvýší.
nemecky policajti jak videj ted ceskou znacku kdekoliv po nemecku, hned stavej a davaj poradnou sodu. veci nez drive davali na hranicich. lecej si tak mindraky. co si budem namlouvat pro me,ce ja jakejkoliv cech nebo slovak polaka podobne automatycky cernej delnik nebo kurva. jeden z duvodu proc zasadne necestuju.
Bulb
Mad Lion: tak presne tohle ted prozivame u nas s rakusakama...
VKFR
kontroly se zvedly. ja jezdim firemne dodavkou do rak, nem, slo a svk. rakusaci ty nas braly berou a snad i budou brat furt stejne (arogantne) ale nemci sou vpoho od shanghanu mi PROLEZLI DODAVKU DVAKRAT A TO FAKT PORADNE. pokazdy tak 20az30km za carou. ale byl sem tam pokazdy jedinej cech zbytek nemci (poprvy tri a podruhy asi pet aut). myslim ze nemci (policajti) sou v poho. Ale sr... potkas kdekoli na planete :)
acheron
Ako to je teraz s kontrolovanim AUTOBUSOV ? ....kontroluju sa aj autobusy so studentmi ktory idu na vymenny pobyt alebo tak ?nieco by som si od vas chcel priviest :D ...nejaky "suvenir"
mirosk
No od šengenu sa zmenili 2 veci:1. jazdíš si po európe ako američan v kabriolete po nevadskej púšti ako keby sa nič nedialo, veď ste už určite videli taký film... 2. a teraz ťa nemusia prehľadávať policajti klasický ale colná správa, colná správa má o veľa vačšie právomoci (neviem presne aké) ale dá sa povedať, že najväčší frajeri sú teraz oni, sú to mix dopravného, mestského, klasického a colníka. Pred nejakým časom prišla razia na školu, predtým prišli normálny flojdi v civile "agenti" :D a na druhý krát prišiel iba "agent" a ďalších sedem ostrielaných mužíkov ako z westernu s nápisom COLNÁ SPRÁVA, bu bu bu a ešte jeden hlúpy pes. Sranda že úplne všetci vyzerali ako ten pes :D a k tým autobusom: prehľadávajú čo im len napadne, proste keď sa nudia tak prehľadajú aj tri autobusy plných senilných ľudí, nechytajú iba 20- 30 km za hranicamy, môžu ťa zastaviť kde sa im zachce... vitaj v policajnom štáte, musíš byť komunista alebo politik, no najlepšie z každého rožku trošku aby si mohol "robiť zlotu"
:starwars:
FrankyF4F
Davam ti zapravdu mirosk
VKFR
jenom trosku poopravim celnaci nemaj vetsi pravomoc nez policie a to plati vsude jinak ta bezmoc kdyz ti prohledqavaj auto je k nezapomenuti. uz se mi to dvakrat stalo
FrankyF4F
A ked este maju hafana...riadne ti stuhne..uz som zazil, nastastie sa ponahlali,ale havo vedel svoje o obsahu mojho vrecka na nohaviciach:-)
jozef
zlaty celnice.byl klid jen jsem zamaval pasem a pohoda.ted stoji na kazdem rohu a berou to zodpovedne.lustrace pasu ridicaku auta.kontrola obsahu tasek .to se nyni deje.clovek nikdy nevi co zapomel v kapse.je to na hovno
Milos
Pro výrobce drog je to jedno, osobně mám zkušenost s tím, že pokud se někdo vydá touto cestou "snadného výdělku", tak u chemických drog je do dvou let v ČR dopaden, prostě tady u nás nejsou lidi zvyklí na mafiánskej způsob obchodu a moc kecaj i když nemusí (u nás není jako v USA, že se vykoupíš, když práskneš někoho víš nad sebou).
A protože ČES a další elektrárenský společnosti spolupracují s Policií ČR, tak ani velkopěstitelé nejsou na tom lépe, prostě se to zjistí, když z ničeho nic najednou má malej barák odběr jak panelák o deseti patrech (zvlášť stupidní je, když ty větnamci dali statisíce za osvětlení a vůbec další věci a pak se napíchli na černo). V ČR nemá cenu obchodovat s drogama a něco pašovat, když legislativně je lepší vytunelovat něco velkýho, schovat prachy v Lichnštejnsku a pak se jít udat a jít si max. na dva roky sednout (za přiznání a lítost u soudu plus za dobrý chování a protože jsou věznice přeplněný) a to možná když se člověk udá sám a bude spolupracovat, tak vyvázne s podmínkou a tučným kontem.

Rovnou ale každýmu říkám, pašovat a zvlášť drogy nemá cenu, hlavně hustý je to mimo nás, třeba v německu bych nechtěl bejt obžalovanej za pašování drog, to by taky mohlo stát pěknej kus mládí.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma