Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Soutěže

 
Soutěž o nejlepší příspěvek do FAQ - Klikni zde pro originální téma
carlos
Zahájili jsme spolupráci s německým Growshopem Head & Nature. Sami jsme ověřili, že jejich služby jsou nadstandardně kvalitní a spolehlivé i přesto (nebo možná proto) že se jedná o zahraniční společnost. Nenarazili jsme na žádné potíže s dodáním. Velice bohatý sortiment naleznete na adrese www.head-nature.com.

Díky podpoře od Head & Nature bych rád vyhlásil soutěž o zboží v hodnotě 75 EUR pro toho, kdo připraví nejlepší příspěvek do FAQ (archívu často kladených otázek). Nejlépe když si každý zúčastněný vybere téma, kterému nejlépe rozumí. Spojíme tak příjemné s užitečným a doplníme v některých bodech trošku zastaralý FAQ. Druhé a třetí místo v soutěži bude odměněno kupónem na 25 EUR.

Soutěžní FAQ příspěvky můžete přihlašovat až do 31.12. V prvním novoročním týdnu připravíme anketu - o vítězích tedy rozhodnou členové hlasováním.

Hodně štěstí všem!
Erixon
Bude se aktualizovat .pdf faq nebo ten online? Foto ano/ne?

Některý časti fakt doplnit potřebujou.
carlos
Fotografie nejsou nutností, rozhodující je kvalita textu (i když populárnější u členů budou polopatické fotografické seriály ;) ).
PDF verze se čerpá z online FAQu. Během ledna určitě PDF verzi aktualizujeme na základě čerstvého online FAQ.

Ještě poznámka: určitě se najdou tací, co budou chtít jako soutěžní příspěvek přihlásit svůj thread (např. s nějakým návodem). Uznávají se samozrejmě jen ty thready, které začnou po datu této soutěže.
jurek5
Tak ja se taky prihlasuju....asi budu soutezit hlavne s radoslavem,ktery jak vidim sice neni novacek,ale o to vic pro me vyzva......tak tedy muj soutezni prispevek je tento: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=32574

peace
Tayem de Tox
Lidi, ČTĚTE!!§


Jurku5:
citace:
Původní příspěvek od carlos
Ještě poznámka: určitě se najdou tací, co budou chtít jako soutěžní příspěvek přihlásit svůj thread (např. s nějakým návodem). Uznávají se samozrejmě jen ty thready, které začnou po datu této soutěže.
jurek5
Tayem de Tox:sorry toho sem si nevsim,ale jak rika krychle radoslavuv je taky starsi....navic neni novy clen.....samo nic proti radovi,ale jestli bude soutezit jeho mel by soutezit i muj.....a myslim ze ten muj je komplexnejsi co se tyce zpracovani materialu po sklizni coz i vice odpovida tematu :faq: pro ktere je soutez urcena.........peace :)
Chlapy tady se nehádejte je to uplně jedno je to pro nováčky soutěž tak ať soutěží oni a carlos si sám zvolí porotu né a ti zvolí první tři místa a tak to bude !!! ,ne? A až bude soutěž pro nás stálé členy soutež bude soutěž tak se nám taky nebudou plést do soutěže!! že ne? Mě to pěstování baví jak to den co den sleduji a vidím jak to roste a co se vyvíjí atd škůdci ........ díky grower mě pomohl, poradil, poučil, zasmál je to prostě super stránka! Čau te Šťastný nový rok 2008
jurek5
no tak z tehle souteze je celkem fiasco.....vsichni krome me jsou stali clenove a muj clanek je starsi nez soutez......fakt debilni pravidla....coz takhle udelat soutez o nejlepsi clanek pro doplneni faq bez ohledu na tyto dve nesmyslna kriteria??
brenda walsh
Soutěž je pro nové i stálé členy - nevím, na základě čeho jste si vsugerovali, že je omezena jen na nové členy. Zkuste si podrobně přečíst zadání.

Přihlašujte, přihlašujte, stále ještě máte čas do zítřejší půlnoci... :)
Ski
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=33100 Urcite tam zapadne :) Bezpecnost na prvnim miste!!! ;)
Zdravim....tak sice to neni este dokoncene ale vse je na dobry ceste...stale se pracuje na tom.

...Jak dopěstovat v přírode pro začinejíci growery...
Warl0ck
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=26121

Tady se da mnohe vybrat pro doplneni nekterych casti hydroponie... Mimo soutez
jurek5
no pry to na silvestra koncilo.....
Ski
Tak jak to vypada? Nezpozdilo se to NEJAK?....nezapomel na nas nekdo? :(...jsem s tim souteznim tematem stravil odpoledne....

:micro: :( :( :(...Tak kdepak to vazne?!
Ski
hm sice to bude doublepost..ale co...psal jsem Carlosovi...nic...nechapu...:?:...
carlos
V soutěži zvítězil Ski s threadem o Bezpečnosti na internetu: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=33100


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma