Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
White Russian..250W.. - Klikni zde pro originální téma
Scott
Zdravim všechny growery i growerky :)
5xWR ohledne boxu hliny hnojiv apod se všechno dozvite tady http://grower.cz/forum/showthread.p...1582#post631582 !
At to tady nemusi vypisovat :-)
Takže už k pestu rostlinky jsou už v 7.dnu květu
Hnojeno 2x .. a to 4ml Alga Bloom na 1 litr vody !
Kytky od přepnuti zatim ješte moc neporostly !
Spiš jenom trochu zhoustly :)
Teplota se pohybuje
Den 25-27°C
Noc 20-22°C
Vlhkost to nevim protože zaitm nemám vlhkoměr ale doufám že je dobra !Až budou paličky tak to budu sledovat tu vlhkost vice aby nahodou nebyla plisen ale myslim že to bude dobre :-) musim pořidit vlhkoměr !
To je asi všechno dotazy a ruzne vylepšeni pište :) diky moc

Img
jaming
Cau, mas to pekne. Rastlinky maju hustu farbu. Ako dlho si ich mal na raste, ako su vysoke? Nech sa dari.
Scott
Ahoj a diky všem za Karmy :)
jaming :
Průměrná vyška rostlin je 30 cm !
Doba rustu byla 30 dnů 18/6 za tři dny porostli o 6 cm :- Ješte se ale doufám vytáhnou ..
Už se pomalu tvoři paličky .
Zatim se mejte s ješte jedno Diky :)
Scotťák :einstein:
Santha
Sympatická volba modelu! Celkově ty tvoje WR vypadaj dosti k světu,
ať to boptná!! K+ zaslouženě
grosancho
Solidni prace :) mas stejnej klipsnak jako ja a sem s nim spokojenej ,, at to roste, K+
Scott
Ahojte
kluci diky moc :)
No doufám že to pujde dobře :-) WR jsem ješte neměl :)
mějte se
Dalši foto asi tak v patek nebo v sobotu :) co řikate :D
Scott
Zdravim
Takže už je to 14 dnu na 12/12 ..
Kytky od minuleho tydne nerostou :) už se zastavili a začinaji kvest .
Hnojim už 5,5ml Bloom na 1l H2O ..
Zalevám je jednou za dva dny už sajou vice každä dostane tak litr hnojiva ! to je asi všechno kdyžtak dopišu pozdeji !
Teplota je pořad stejna vlbhkoměr nemám :D musel jsem koupit Royal Mix a folii :)
Tady jsou nejake fotky ! Scott
sk-at-er
cau, vypadá to hezky ale s tim vyššim dávkovánim bloomu podle mě lepšího výsledku nedosáhneš-spíš bych jim dopřál k tomu ještě GreenSensation nebo TopMax!
Scott
citace:
Původní příspěvek od sk-at-er
cau, vypadá to hezky ale s tim vyššim dávkovánim bloomu podle mě lepšího výsledku nedosáhneš-spíš bych jim dopřál k tomu ještě GreenSensation nebo TopMax!



Ahoj skater :
Diky no ja chci jet s tim bloomem maximalne do 7 ml na litr vody a pak klesat a pak flushing ! No na green sensation nejsou penize misto toho si koupim podle mě duležitejši veci ! jelikož ted chci selektovat HashBerry od Mandaly tak nebudu investovat do GS ale do budoucna bych to zkusit chtěl !!A nebo na konec kvetu bychb si koupil Final Solution no uvidime jak to bude třeba se tomu neco stane a pujde to do prde.. no zatim musim zaklepat že to jde dobře :) alespon myslim lidi mi tu moc nepišou no :( tak jsem celkem zklamany nekde koukam na thready a samy přizpěvky a tady nikdo no :D ale jsem rad i za ty přizpěvky co tady jsou :) ale co nadelame třeba se to zpravi :) ... Ale poděkuju všem kteři mi dali Karmu :) a taky že mám druhy čtvereček :) To je asi vše mejte se hezky a štastne a vesele vanoce a prožiti svatku :)
Scott :einstein:


:rasta: :rasta:
Scott
Zdravim
Takže dneska jsem je trošku prostřihal a udelal trošku pořadek v mistnosti :D Jinak fotky budou zase v Pátek !
Rostliny už jdou pomalu dost citit :) ale tak nevadi to otevřu okno a fučim to všechno ven :) ... Jinak je hnojim ob dva dny jeden den voda a potom hnojim a potom zase voda apod !!
To je asi všechno ..
Nikdo nemáš žadne dodatky nebo neco podobneho ? :D celkem se tady nudim chlapi :)
Scott :einstein:
Scott
Zdravim všechny :)
Takže jsem tady s pravidelným updatem fotek :D
Hnojim to 6,5 ml na litr H2O už to asi zvyšovat nebudu no možna že to dam ješte do tech 7 ml na litr ale to asi už nepomuže ..
Možna že koupim Final Solution jak jsem psal , no ale uvidime !
Jinak paličky se už pomalu zvetšujou a rostou, trošku je to už pocukrovane ale jenom malinko a jak to přejedu prstama tak už to de pěkne citit :) .. No uvidime jak se to bude dale vyvijet a nafukovat doufám že pořadne no :D
Nevim co bych tady ktomu tak moc psal jen že jsem je prostřihal ti jsem ale psal taky vyše :D a nektere byli trošku nakloněny tak jsem je srovnal provazkem ..
Jinak tady jsou fotky :) co myslite vypada to dobre :D zatim je to ješte male ale moje :) a to je hlavni ...
Mej te se dobře ... :einstein:

































:wink:
Kwjetoň
ahoj no vypadá ti to hezky, myslim že se máš na co těšit, každopádně ten Final Solution bych ti určitě doporučil, je to rozhodně dobrá investice, kzerou poznáš hlavně na kompaktnosti a chutnosti výslednýho materiálu.. ;)
zatim a ať to kvete..
Q
Scott
Ahoj Kwetoňi
Diky moc :)
Takže určite FS koupim :) ale ješte mám takovy dva tydny čas .. Diky za radu skušenyho :)
Uvidime jak to nakonec dopadne .. mej se dobře a ješte jednou diky !
Scott :einstein:
Scott
Zdravim komunitu
Takže jsme tady s pravidelny updatem fotek .
Kytky už pomalu žloutnou nevim čim .. možna vychylením PH
Jinak hnojim kolem 6ml Bloomu na Litr H2O ... už vyše nepojedu .
Nevim co bych tak k tomu moc psal .. Paličky zaitm nejsou moc velke spiš menši .. nevim jestli se ješte nafouknout snad :D doufám :D .. Ale koukal jsem na growy s White Russianu a paličky tak nebyli pdo 250 nijak velike ale taky za¨leži určite na dannem phenu ..
Jinak teplota je kolem
26-27°C Den
19-20°C Noc
Vlhkost nevim :D pořad nemám vlhkoměr ... flakám to :D
Jinak večer dodám ješte fotku po zhasnutí lampy at vidite barvu neni to nijak žlute ale je to svetlejši no uvidite večer zatim se mějte a všem diky za Kačka :)
Tady jsou fotky :einstein:

Takže už asi vim čim to je to žloutnutí .. A poradil mi člen .I.
jelikož ja jsem při začatku kvetu uplne vysadil hnojicí složku Grow
a pral jsem tomu jenom Bloom .. Takže ted jsem namichal rostoh 6ml Bloom a 3ml Gro na litr Vody a zalil jsem to :) takže doufám že to bude tim ! Diky moc


A tady jsou nejake slibene fotky se zhasnutou lampou ... :) no je to trošku svetly doufám že se to zpravi :whip: poslední dvě fotky !
Scott
Tak jsem přemejšlel a asi na konec kvetu misto Final Solution ..Koupím Ripen . No kytky jsou pořad svetly až žluty :D složna grow tomu moc nepomohla ale při zalivce ji přidávám stále . Fotky budou zase v patek jako vždy :) na paličkach semtam najdu už oranžovou až nahnědlou bliznu :leaf:
tak se tu mejte dobře :starwars:


:shooter:
Scott
Zdravim komunitu :afro:
Takže už to je v 35 dni květu .
Hnojívo 5ml / litr H2O trošku jsem ubral . + zatim stále přidávam složku Grow a to 3ml na litr ..
Teplota se pohybuje skoro stejne možna se trošičku zvedla protože jsme zapojil i vedlejši box s MH ale otevřu trošku vice okno a teplota je stejná . Takže fpohodě . Kytky už tak žluty nejsou jenom nektere listy zustali ale to je jedno .. Nafotil jsem nejaké fotky + nějake makra . + přirovnáni k papirkum :) paličky nejsou velke ale trošku se už zvetšily . Zatim 35 den takže by se mohli ješte +- do 25 dnu nafouknout . No uvidime jak to pujde ale deset dní před kosou jim budu michat Ripena ! Tak uvidime jak to stim pujde :D ješte jsem ho nepoužíval tak nevím . Necháme se překvapit . Jinak nevim co byhc moc psal nikdo mi sem nepiše .Jinak jsem musel dokoupit složku Bloom protože mi došla . Ale na přišti grow jsem chtel zkusit Bcuzz ale ješte nevím .
Měj te se dobře a kdyby neco tak určite pište :) budu rád za každy komentář . A take všem díky za ocenění . zase někdy :einstein:
Scott
Svaha : Diky ! Proč třeti thread? to ne ale nechtel jsem to mit předtim v Indoor pěstováni a dal jsem to do galerky .
Měj se
punkve2
Ahoj!mohl by si mi prosim tě vysvětlit jaký smysl má snižování koncentrace hnojiv v zálivce?přijde mi nelogické když palice rostou a dávkování se snižuje.good luck. punkve 2
Scott
Ahoj punkve napsal jsem ti PM na tvou odpověď !
Jinak chci poděkovat ža nějake dotazy :)
Měj te se
Scott
Zdravim : takže paličky trošk uzhoustly a jsou celkem tvrde :drools: a vetvičky se pomalu ohybaji ! ale Opiraji se o stěny boxu takže neni třeba zatim nic přivazovat ! kytky nevytahuju takže ok :) fotky přidám zitra zatim se mějte a diky :einstein:
Scott
Zdravím komunitu
Takže už jsme v 42 dnu květu :) celkem hodne se osypali pliskyřicí . Paličky jsme už dost ohybaji ! vetvičky nejsou tak pevne bohužel jsem to nevychytal ! Jinak složku Grow jsem už vynechal ! Fotky jsou převažne s celku je tam jedna fotky paličky ale nektere fotky jsou foceny za svitu lampy , a jine za tmy takže kvalita fotek je nižši ! zitra dodám nějake makro fotky !
A přibližne v 48 dnu kvetu začnu přidavat do zalivky Ripen bez hnojiva ! Kopil jsem si vlhkoměr s teploměrem i teplotni sondou na meřeni venkovnih teplot ! takže to mužu mit na dva boxy ale jenom teplotu ! takže teplota je v noci 22.5 °C a vlhkost je 47% !
Mohla by byt nižši ale neni to strašné !Jinak vune palic je veline hojná a tahne se skoro po cele chodbě jak otevřu mistnost na nějakou chvili :D To je asi všechno tady jsou nějake fotky :leaf:
pancus
moc narherny kyti mužu se zeptat co je ten ripen stim skušenost nemam zdar a at kvete
Scott
Pancus : Ahoj tady máš co je ripen ! skopirováno od eshop klecka
GH Ripen výrazně urychluje dozrávání rostlin a zvyšuje obsah aktivních látek v rostlinách. Ripen dává rostlině silné signály, že už se blíží konec jejího života a ona tak ve snaze se reprodukovat před zánikem reaguje zrychlením květu a fruktifikace. Obsahuje vše co rostlina potřebuje pro zakončení svého reprodukčního cyklu. Ripen obsahuje velmi pečlivě odměřenou směsici minerálních solí a tampónů, jež je dílem oddělení výzkumu General Hydroponic. Ripen vede rostlinu ke zvýšení obranyschopnosti a následně k posílení svých aktivních prvků. Poskytuje rostlině všechny minerály, které jsou pro ni v této poslední fázi nezbytné. V případě nahromadění dusičnanů nebo oligo-prvků v rostlině napomáhá metabolizovat tyto prvky, čímž také zlepšuje chuť a vůni sklizně. měj se a at se daři i tobe :rasta:
Kwjetoň
ripen se dává na konec květu před flushingem (pročištěním)
obsahuje některý prvky (hlavně síru) který kytce signalizujou že se blíží její konec..

takže pomáhá dozrávání, kynutí a cukrování palic...

edit : kua jsem pomalej.. no co mazat to nebudu.. :D
Scott
Zdravim takže jsem tady se slibenyma makrama :D fotky jsou předevšim s přednich palic v zadu se to špatně foti a dostava se ta mtaky blbě !
Tady jsou nejake fotky nektere jsou už hezky pocukrovane ! No posudte sami s fotek :) měj te se
Pampalini
Cagos Scotte
pod dvepadinou fakt nadhera
barva listu perfekto a orosenost tez na jednicku,tady neni co dodat
az uznas za vhodny nalej tam ten ripen a pak pruplah no a to ti vyjde tak na tech 14 az 18 dnu a to je akorat do tech 65 az 70 dnu kvetu coz je v cajku
Chci videt jestli ten Ripen slape jak pisou holomci,tak delam mensi hokus pokus na dvou kytkach ktery my stejne v mim stanu prekazi tak uvidime.
drzim palce
Scott
Pampalini Zdravim
Diky ! No taky jsem dost zvědavý jak bude učinkovat ripen :)
Ale na dalši grow zkusim koupit ten Green Sensation jak jsi mi předtim psal ! A uvidime no :) zatim jsem stim spokojeny ale štve mě že stonky neudrží vahu paliček ! Hold jsou slabé no :( přište to musi byt dobre ! Zatim se měj a ješte diky :einstein:
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od Scott
Pampalini Zdravim
Diky ! No taky jsem dost zvědavý jak bude učinkovat ripen :)
Ale na dalši grow zkusim koupit ten Green Sensation jak jsi mi předtim psal ! A uvidime no :) zatim jsem stim spokojeny ale štve mě že stonky neudrží vahu paliček ! Hold jsou slabé no :( přište to musi byt dobre ! Zatim se měj a ješte diky :einstein:


Z tema stonkama si nedelej starosti to je to nejmensi co by te ted melo trapit
Holky vypadaj k sezrani tak si je uzij
grosancho
pokud neudrzi nic se nedeje , podepri bambusy nebo jinou tycii :D koupis v growshopu za par kacek
Scott
Ahoj takže jsem to dneska trošku podvazal provazkama ! Hlavne ty co byli nejvice ohle ! Diky mejte se
Scott
Zdravim : Takže včera 46 den 12/12 jsem namíchal zalivku Ripenu !
A to 4ml/ litr H2O .. Takže uvidime mějte se
Scott
Zdravim Komunitu
Takže je to už 49 den 12/12 :)
Jak jsem psal od 46 dne přidavam Ripen do zalivky !
Paličky se trochu vice zase obsypali , i zvetšily no uvidíme snad ješte naboptnaji více ! Jinak zalivam Ripenem ob dva dny s čistou vodou bez dalšich hnojiv jenom čistě Ripen ! Paličky jsem podvazal to jsem taky psal :D no jsou tady nějae fotky na celkový pohled do Boxu + makra a přirovnani se zapikem :) Grower to přehodil :eek: chtěl jsem makra až ke konci ! no ale to je jedno

Tady to je : :drools:
Co říkate ? Foto č.7 :heart:




















































































































:wink:
grosancho
Vidim ze ti to pada,,, nejlip udelas kdyz si koupis opernou sit na okurky nebo rajcata,, stoji 79kacek a koupis v kazdem kvetinarstvi ;)
Scott
grosancho : Ahoj ja už jsme to přivazal provazkama takže už je to ok :) jinak diky
Scott
Zdravim : Tak se vás chci jen tak zeptat do kolikatýho dne na periodu 12/12 nechat ? Thanks you
grosancho
Scotte to musis vedet sam, koukni na zbarveni pestiku, zakaleni THC...
Scott
Grow: Ja vím nekvetu poprvé !! Jen chci vedet co si otom myslí ostatní !
grosancho
ja si myslim ze bys mel zacit flushovat... pokud si teda jeste nezacal... pouzivas Ripen - spokojenost? Používám ho taky a myslím si, že FS je jen reklamou jak vylákat z groweru prasule... pro mě tedy Ripen jako stvořený...
Scott
Gros : No taky se mi Ripen líbi , FS jsem osobně ješte neměl takže nemužu posoudit , ale Ripen hned po prvních dvou davkách se mi paličkÿ vice obsypali plyskyřicí ... Jinak dneska je to 6 den co použivám Ripen na zalivku ! Maj sa
Scott
Zdravím Komunitu
Takže jsem tady opět s dalšíma fotkama , včera jsem fotky nestihl uploadnout protože teď mám toho dost tzv : nestíhám :D
Jinak bych chtěl řict že perflowers na paličkách pomalu celkove hnědne, pocukrované jsou hezky po lehkem zmáčkutí jde vidět že jsou a budou ve finalnem konci tvrdé :heart: a lepkavé . Zatím jsem velice spokojený a zatim po dobu pěstu jsem nemel žadne vetši nebo menši problém . Ale pořad jde něco vychytávat , třeba stonky jsou slabě a neurží váhu palic . No nevim co bych tak už moc napsal, hnojm pouze Ripenem s H2O !
Tady jsou nějake fotky :)
Majte sa
Scott :afro:
Scott
Zdravim
Mám tady pár fotek jak rusky vypadaji ve tmě !
Kvalita je špatná ! Je to foceno přece jenom po tmě, ale i muj foťak taky už neni nejmladší !

59.Night Photos
Scott
Zdravím Liďi
Takže asi po 14 dnech používáni Ripenu na zalivku , jsme se rozhodl že začnu už flushovat čistou vodou ! od Středy nedavám Ripen a už jenom čistou vodu ! Uvažuju že to bud uprolévat asi tak 7-10 dnů a potom 2 dny tmy a sekneme to ! Co si otom myslíte !
Jinak chci řict že jsme s Ripenem spokojeny a jde poznat že zapracoval palice se docela nafoukly a jsou i překvapívě velice tvrdé !
Vetšina perflowers je skoro dozrána ! A taky jsem dneska musel zase něco podvázat , protože se zase palice klimbaly a byli jak na gumě ! Tak jsem je podvazal ! A zitra přidám zase fotky , tak se mějte a všem chci poděkovat za Kačka ,a za všehno kolem :) Tak zitra :D

Scott
Scott
Rage : Díky moc , Začnu od menši wataže časek přijde taky na 600W ale to až pozdeji ! Jinak vynos usušený zvážím , pujčím si váhu takže sem napišu vynos ! Ale na ot je ješte nejakou chvili čas ! Diky moc mej se , Když si všechno zpočítaš 2x250 co mám + ventilatory + řizkarna apod tak je to taky kolem 600W .
:einstein:
grosancho
jen ti chci rict ze pod kazdou lampou musis mit vychytanou techniku, to že se ti daří pod 250tkou neznamená že budeš mít g/w u 6kila,, ale drzim ti palecky :) a jak divam na ty tvoje slecinky tak K+
Scott
grosancho : Nikde jsem nepsal že se mí daří , a taky jsem nepsal že budu mit g/w !! A taky jsem neřikal že budu mit 600 kilo zitra a že budu mit pod ním g/w .. Ja jdu nato pomalu !! Neboj :D díky za kačko .
Jsem ten Scott :winner:
Scott
Zravím Komunitu
Tak jsem taky s pravidelným updatem fotek :) prvni tady přidám fotky na celkový pohled a potom s přirovnaním se zapalovačem !
Je to klasicky zapim žadna zmenšenína jak jsem tady nekde četl :D Ohledně flushingu a zalivky , je to napsano nad tímto přizpěvkem !

Foto
Scott
A tady jsou makro fotky pro všechny kteři tady do tohoto threadu zavítají :) Muj foťák neni už nejmladši ale nějake fotky nafotím :) alespon pro potěšení !! Tak co si otom myslíte , Ješte teď mám ulepený prsty jak jsem nato tšoku sahal :einstein:

Makra

Nejvíce se mi líbí fotky č:1,5,6,7,8 :love:
ale i ostatní jsou taky hezký :)
Santha
Scotte, máš to super-extra-fantaistiq! Moc pěkný grow, jestli materiál bude sebeméně dobrý tak jak vypadá, myslím že nebude pochyb o kvalitce ;)
BTW: pryskyřici máš krásně zakalenou do mléčna, proč už nekosíš?
preferuješ uzemňováky? ,)
Scott
Santa :Myslel jsem že t obudu flushovat asi tak 7-10 dnu no , ale klidne to seknu třeba v pondeli nebo v utery !! Jako dalši tyden !
Flushing bych rozhodně nepodceňoval, já sem flushoval asi 10 dní s FS a ještě potom vodu a stejně tam hnojivo bylo cejtit ...

Ale jinak fakt très parfait!!!:rasta:
Scott
Tak vidíš :D jak říka bobek nepodcenit .. Ja budu flushovat čistou vodou , ale je i u ripenu psáno , jestli se nepletu že zlepšuje i chu%t celkového produktu ! Takže jestli budu flushovat tak tyden tak to bude ok si myslim :D Díky
Scott
Zdravim : Takže sklizet budu asi v sobotu nebo v neděli !! Barva trichomu je mlečná až hněda , takže by to mělo byt idelaní ! Palice jsou pěkne hutné a pevné ! Zitra přidám fotky :starwars:
:einstein:
Scott
Zdravim Komunitu
Takže jak jsme včera psal že přidám fotky tak je tady už dávám !
Už 9 den prolejvám jenom čistou vodou ! A dneska je proleju naposledy ! A zitra nebo v nedeli pujdou asi pod nuž ! Ale asi zitra :D co myslite ? :) Nevim co bych ktomu tak moc psal !
Takže tady jsou fotky .. prvni jsou fotky s celkového pohledu !
Jo a taky kytky jsou už docela svetly ood flushingu , kdyžtak vyfotim večer at to jde videt !

Takže prvni pohled do boxu a potom tu mám par fotek s palicema :love:
Tak se mějte a jestli to seknu zítra tak určitě něco nafotím a přidám sem ! :leaf:
Scott
Makros Palicos Scoťťos
Scott
Zdravím Rodinko
Takže jsem dneska holky seknul :)
Delal jsem to asi tak 2-3 hodiny tzv docela fuška ! Ale stal oto zato , ješte ted citim vuni palic :D Jinak bych chtel řict že po usušení zvažim a napišu sem vynos ! Takže bych chtel zahajit takovou menši typovačku jestli máte zajem ! S vyhercem se nejak dohodnem o nejake odměnně ( dneska neni zadarmo nic :D )

Při střihani palic jse mi na prstech udelal pekny čaras takže jsem si nakonec uplacal peknout kulicku asi 10 mm ! A taky bych chtel řict že zbytkove listky apod pujdou na test Buble Bagu pro který si jedu zitra ale to až budou listký suché !! Díky moc
Zatim se mějte : jdu na kuličku :rasta:
193g
180,26565687456823464257875656666666 gé ;) (+/- 100 g :frog: )

Moc pěkný, K+ :beer::einstein:
Vofce
Hele šikula čeče tipuju 210g .... jen se chci zeptat ty žluté okraje listů ... nevíš čim to je .... ? málo živin při flushingu nebo si to tam měl ještě když si hnojil?
Scott
citace:
Původní příspěvek od Vofce
Hele šikula čeče tipuju 210g .... jen se chci zeptat ty žluté okraje listů ... nevíš čim to je .... ? málo živin při flushingu nebo si to tam měl ještě když si hnojil?


Bylo to špatným PH ! Všem díky za typy !
jurek5
177......preju 277:)
grosancho
202,454548975 G ani o G miin :D
pancus
jo 198 g ale přeji vic
HooBr
200 g
Dejwik
250g
Hy3nA
175g ale dozajista ti přeju viic
tomas2pet
Moc hezké na 250ku. 190g.
189gééé..:D
replay
ja by som si typol 246g
LoGiT
176 g... ale snad bude vice ! :)
MESK
171g typuji, pekne pokourenicko, snad by stalo za to udelat nejaky buble hashish 8>]
Svahadji
187
Nepro
224g :)
PARANOIK
170g
175 :rasta:
kishman666
jj v poho indoorek white rusian je i wizualně v poho takže za to letí kačena
muj tip 202,5 ghetta
Coliseum
178 geee .. jinac pekna pracicka
Machoman
Pěkná práce! Tipuju 161g a at chutná;)
guerilla
185g
cix
222g
Lucifer
202g
LoGiT
186G:chef:
P0mpO
201g
Scott
Takže dneškem chci řict že soutěž o typování celkového vynosu bude ukončena do konce dnešního dne !! A zítra vám dodám celkový výnos , ostříhám paličky od vetviček a pošlu vám i nějaký fotky !! Jinak chci poděkovat všem za karmy a za typy !! A ješte abych nezapomněl zitra bude i smoke report :rasta:



mikel
215g moc pěkné
k+ letí
Scott
Zdravím váš Všechny
Takže jsem tady s konečným výsledkem meho snažení !
Po pěti dnech sušení , je to už suche !! Paličky drži pohromadě při mačknuti , nebudu to sušit na prach aby se nerozpadlo !! Je to ostřiháno od vetviček a v té misce to zustane ješte asi tak 2-3 dny a pak to uschovám !

Hmotnost 5xWR
122 G Celkem
Na kytku 24,4 G !
0,48G/W
+ asi 5G co jsem :rasta:
Není to mnoho na dvěpade je to podprůměrné ! Ale je to muj první grow pod 250 takže si nestežuju, ale zase je to kvalitní a jsem stim spokojený !!

Smoke Report
Ten bych napsal docela stručně !
Po prvním doušku jsem nic necítil žadne škrabání nic , ani to nekopalo ! Chuť je velice jemná a učinek přiházi tak po 5 minutách ! Učinek je pomalu naruzstajicí od nic necítěni až po jemné vibrováni v dolních končetinách ! Neni to zastak energeticke spiše takové uzemňujici ! Ale když se začnete smát tak to nejde přestat :D !

Ješte musim uvest nějaký vysledek ktery je tak nejblíže !! Takže ten co typl je vyherce :D ! Ale žadny takový typ jsem tady myslím neviděl :D !! Taky jsem čekal trošku více ! Ale palice se se po usušeni velice splaskly :D :( !!

Zatím :banned:
Santha
nezoufej nad kvantitou! hlavní, že to je _kvalitní domácí produkt_
;)

najz smoking :girl: :rasta: :girl:
Scott
Santha : Ahoj je to pravda kvalita je nejduležitějši alespon pro mně , a jak pišeš tak i pr otebe ! Nekdo je spokojeny s kvantitou ale naco hodne hula když je to jak technika :D !

Jinak chci poděkovat všem za typy ! Ale jak jsem si to četl tak jsem žádný takový typ neviděl ! A takže nemužu vyhlásit žadného výherce !

A taky bych chtěl poděkovat všem kteři sem přispěli svým přizpěvkem a taky těm kteří mi dali karmu :) Nechte se překvapit :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma