Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
:::vertical AERO, 250w::: - Klikni zde pro originální téma
Kwjetoň
háj ól bójz end gérlz :satan: :girldevil

čas se s dobou sešel a přinesl nějaké změny do našich životů... :D
pro náš koníček asi i změnu nejzávažnější a to změnu místa pobytu (kolej->privát) což se významnou měrou podepsalo na vzniku tohoto threadu.. ;) to sou kecy :D

no takže k samotný podstatě věci:

lampa:
250 metla HPI-T
250 soda SON-T
chtěl jsem metlu nechat na celej růst + dva tejdny na květu, bohužel začala zlobit (dost dlouho jí trvá než naskočí, mezitim jen poblikává což jí na životnosti nepřidá) no uvidíme co s tim pude udělat..
minule mi to ve vertikalu dost vyjelo, rád bych to utlumil tim MH, ale přiejhoršim to bude jako dycky.. :D

systém:
jak už je zvykem, jedná se o hoummejd aerošku, tentokrát velmi velmi jednoduchá věc, kýbl od primalexu, čerpadlo MICRA, rotační tryska od gardeny, kořenová zóna vytvořena z podmisky prům. 35 cm, výška koř. zóny cca 12 cm (snad bude stačit), je vystlaná netkanou textilií (pokus)
všimněte si koleček z folie kolem každého stonku, jejich účel je eliminace průsaku světla do koř. zóny jehož následek je nepěkné hnědnutí kořenů, popř. růst řas v roztoku..

prostor:
cca 60x60x150, pletivo bude do výšky max 70 cm, průměr pletiva volím víc než minule, kolem 40 čísel, takže místa pro palice bude vskutku dostatek :D

genetika:
6x Sweet Killer (Super Sweet Cindy :starwars: Kill Bill) od guerilly..

hnojky:
růst A+B od Bíkazu, Alg-A-Mic na postřik od BioBizzu (podobný jako Phytamin, jen tolik nesmrdí, podobá se spíš Green Sensation konzistencí i barvou :)) na květ + kvěťák taky od Bíkazu..

vodu tady nemam nicmoc, EC čistý je asi 0,45; pH přes 7
EC metr nemam, od minula se někam zašantročil, tak kdybyste někdo měl fční EC metr navíc tak PM plís ;) :teef:

to bude pro začátek asi všechno, následuje pár fotek..

1. kořeny 4/18 detail

2. kořeny 4/18

3. odtah ven (místo skla jsem nacpal polystyren)

4. čerpadlo s tryskou

5. kýbl

6. kytky 2/18

takže timto považuji grow nr. buchvíkolik za zahájený... :beer: :girl: :shots: :sun:

dotazy, připomínky, nápady, všeho s mírou, konstruktivně.. ;)

zatim Q
:afro:
Kwjetoň
+ jedna aktuální fotka vršku
+ tryska v chodu
Mr. Figaro
wow ... pěkně profesionální práce ... to bude hodně zajímavý ... jen se bojim o to místo po kořeny ... Ta výška čerpadla se nedá nastavit ?
Jo a ten SWK je fakt žrádlo :D ... je to v půlce květu a už je totálně(když říkám totálně, myslím tím totálně :D ) orosenej pryskyřicí ...
Kwjetoň
hele výška trysky se nastavit dá teoreticky, ale prakticky to neni potřeba :) když si vychytáš správnou polohu tak s tim u pak hejbat nemusíš..
jinak kdy byla fakt nouze o místo pro kořeny tak i ta podmiska se dá dát níž (je to zavěšený na drátech) ale šlo by to na úkor rezervoáru.. takže kdyžtak nějakej kompromis.. :einstein: :D
Kwjetoň
no snad to bude ok..
já v tomdle ohledu moc zkušeností nemam tak snad to zas vyjde... :D

edit: jakou plíseň máš na mysli? kořenovou x listovou?
kořenovou jsem ještě neměl a s listovou už jsem si teda užil svý... ale mam v záloze ještě jeden odtah takže imho cajk.. ;) :D
Kwjetoň
ahoj tak po příjezdu na byt jsem byl docela překvapenej, kytky v růstu celkem hezky pokročily, je na nich znát blahodárnej vliv metalhalidu.. :slizoun: barvu maj trochu světlejší, je to kuli blbýmu pH (vylezlo na 6,4) a malýmu EC - záměrně jsem kytkám moc nenaložil, ale vypadaj že snesou víc tak je dneska pořádně nakrmim.. :popcorn: :chef: :D

jinak první fotka je detail jednoho listu, myslim si, že to je listová plíseň (kuli vlhkosti jsem dost dlouho nechával na kytkách mikroteňáky a asi jsem to trochu přehnal :rolleyes: ) ale nerozšiřuje se to takže snad v pohodě.. :) co vy na to?

btw. na kytkách je dost znát, že nejsou stejně starý, ty vysoký kytky jsou řezaný o tejden dřív, mno, naházel jsem je napřeskáčku, ale kořeny maj víceméně stejný tak snad se to srovná po přenutí..

tak další aktualizace za pár dní, snad to do tý doby nepochcípá.. :D
brenda walsh
Ahoj panacku:)
Take bych se obavala maleho mista pro koreny, no nakonec budes asi casto muset menit roztok..
Jinak moc pekne to mas, vypada to jednoduse a efektivne, to na kvetu pouzivas soucasne metlu a sodik? a proc misto toho treba nedat jednu Osramku Plantastar ktera ma velky podil modreho spektra?
Jinak to na tom listu jestli je do rezave barvy tak je opravdu z vlhkosti, ale neni to nic hrozneho, jestli jsi ty mikrotenaky dal pryc, tak to bude v poho. Me se to deje, kdyz jede zvlhcovacka, tak na ktere listy to jde primo, ty to maji...
To EC zdrojovy vody je opravdu sileny, nepremejslel jsi o RO? Neprodava se jen ta silene draha od Growshopaka, lze poridit za velmi rozumnou cenu...
A pH checkujes? jak ti v te aerosce kolisa?:D

hehe
Kwjetoň
ahoj brendo.. :D
tebe jsem, pravda, nikdy moc nemusel (rači Kelly :D) ale dík za nějaký připomínky.. :)

místa pro kořeny bude málo, ale voni se s tim holky nějak srovnaj..
roztoku tam naleju max. 2O litrů, takže dolejvat budu častějc, ale aspoň budou mít pořád čerstvý papání, minule mi to v rezervoáru hnilo až hanba.. :teef:

na růst používám metlu (teda dost jsem to teď střídal - metlu za sodík, protože jsem měl problémy s naskakováním MH, dneska ráno jsem zkrátil šňůru od předřadníku z 50 cm asi na 30 a ejhle, najednou naskakuje celkem bez problémů, takže ji tam nechám na zbytek růstu + prvních 14 dní květu, do doby než přestanou kytky valit do vejšky a začnou házet pupeny ;) - jde mi o to, aby vzdálenosti mezi patrama byly co nejmenší a výnos tim pádem co největší :drools: :D samozřejmě na květ soda.. Osramku zatim nechám na pultech.. uvidíme do budoucna..
to samý s osmózou - EC 0,45 neni nic moc, ale mohlo by bejt i hůř, každopádně o ní už dlouho přemejšlim a hned jak najdu nějaký 3 přebytečný papíry, tak do ni pudu (koukal jsem na docela solidní ceny :))
ale je toho ještě spousta co musim na skříni vychytat (hlavně ventilaci) takže to má ještě čas..

ad plíseň - už je věcí minulosti, kytky krásně valej, zelenaj se, bohužel mam foťák kterýmu moc nerozumim tak se budu snažit postnout fota co nejdřív, protože každej den je hrozně znát, teď už kytky zas vypadaj úplně jinak.. .punk:

měřiče - pH měřim průběžně kapkama, snažim se upravovat lehce pod 6, díky malýmu objemu to docela leze nahoru ale mam s tim denní kontakt, takže ani neva..
EC metr mi přijde v pátek (svuj jsem někde zašantročil :rolleyes: ) takže hned budu vědět na čem jsem..
zatim tam maj 1ml A+B /litr vody což je podle tabulek spodní doporučená hranice dávkování.. což by mohlo bejt EC tak kolem jedný.. a nevypadaj že by měly málo.. :D

takže v dohledný době foto a jedeem.. :D
:afro:
Nakaši..robí vsrog , má okolo pletivo o čo to prichytí ..ináč aj ja som to obalil volakedy výsrižkamy z karimatky , ale aj tak to nedržalo ..ale to bol bush....
Kwjetoň
jo tendle karimatkovej způsob uchycení se dá použít jen u systémů, který kytkám poskytujou nějakou oporu (jako třeba vertikal s pletivem)
u bushe to neudrží váhu kytek, který se pak propadávaj do kýble.. to řikám z vlastní zkušenosti :D
teď jsem koukal v hydroponicu prodávaj takový malý hydro/aero košíčky (do AeroFlo systému) a jeden stojí 6,- :D kdybych to byl věděl tak je koupim a nepankuju to zbytečně, ale u vertikalu je to stejně jedno, tak snad příště :teef: :punk:


edit: tak teď jsem měřil pH - 6,5 takže to leze dost no je tam jen asi 5 l roztoku.. :rolleyes: du to upravit..
Kwjetoň
ahoj tak tady jsou slibovaný fotky..

1. kytka koleno 2 - tahám je do stran aby se to tam vešlo..

2. kytka koleno 1 - maj docela zdravou barvu :) :frog:

3. kořeny

4. kytky

5. celek - je vidět že se rozdíly mezi jednotlivýma kytkama docela vyrovnaly..

Q
Kwjetoň
tak včera dorazil EC metr (support from indicky-konopi :bravo: dík moc, odměna tě nemine)
měřil jsem, měřil a naměřil jsem hodnotu EC 1,07 což by mělo bejt tak akorát, jen tak pro informaci.. ;)

EC čistý vody je přesně 0,45 takže zatim nemaj moc žrádýlka, ale snad jim nic nechybí a stejně chci jít na max. EC kolem 1,6-1,8 takže to snad bude v rychtyku.. :D

zatim Q
:afro:
Kwjetoň
hi folks :david: :D

tak máme po svátcích a je čas zkontrolovat, co nám nadělil nejen ježíšek, ale i naše kytičky.. :love: :teef:

doma jsem se modlil, aby to kytky přežily (nikdy nevíš co se může stát :angel: ) ale když jsem přijel na byt a otevřel skříň, spadla mi brada :eek: :D
no vyrostlo to krapet víc, než jsem potřeboval, nejvyšší kytka má 30 cm :rolleyes: takže rovnou dneska přepínám na květ, ale stejně už je pozdě, nevěřim tomu že to metla dostatečně utlumí, když za 6 dní způsobila tohle :frog:

no každopádně jedna z mnoha výhod vertical scrogu je ta, že se s pomocí mříže daj dobře zkrotit i dost přerostlý kytky..
stačí je vytrénovat do spirály kolem pletiva, chce si s tim hodně pohrát ale ve výsledku to neni taková tragédie.. :)
takže jdu zkonstruovat pletivovej válec kolem kýblu, už teď je mi jasný, že průměr bude muset bejt co největší, aby se tam kytky vešly.. na druhou stranu čim víc větví v dosahu lampy, tim líp, žejo :D a vzhledem k tomu, že efektivní dosah 250ky je kolem půl metru, tak by teoreticky mělo jít udělat v-scrog o průměru klidně 80 čísel.. mohlo by to vypadat zajímavě.. :punk:

hodnoty: pH jsem minule míchal menší, ale skoro nevylezlo, takže nicmoc, kolem 5,2 ale kytky nevypadaj, že by jim to nějak vadilo.. :) každopádně upravim..
EC - minule 1,07, teď 0,76 -> trochu jim přiložim, jsou nějaký nenažraný :D

fotky:

1. celek


2. zvrchu


3. kořáň :whip: :D


4. kořenová zóna


5. největší kytka


6. přívod vzduchování



další info až bude čas :D
zatim Q
Kwjetoň
tak pletivo bychom měli ... :D

docela jsem bojoval s tim jak to uchytit a hlavně jak tomu dát kónickej tvar (nahoře má pletivo průměr cca 40 cm) ale nakonec se podařilo..
po naohejbání už ty kytky nevypadaj tak přerostle :einstein: :)
myslim že nakonec byla ta doba růstu tak akorát..
teda uvidíme ještě jak to vyjede během příštích 14 dní.. :whip:


1. před tréninkem


2. po tréninku


3. pletivo zvrchu


4. pletivo celek


5. kytí.. :leaf:


Q
Kwjetoň
ahoj a tady ještě pár aktuálních fotek vytrénovaných kytek... :baseball:


EC 1,5
pH 5,8
Kwjetoň
takže kytky jsou 6 dní na květu, začínám se bát, že něco není v rychtyku, protože v týhle fázi už by měly bejt tak v půlce pletiva.. :(
uvidíme jak dlouho to ještě poroste, každopádně tam dneska dávám sodík, kterej by to měl trochu popohnat.. :whip: :teef:

tady jsou nějaký fotky..

EC 1,4 - šlo dolu - ty SWKáčka jsou docela nenasytný :chef:
pH 6,0 - docela drží..

další info soon..

:afro:
Kwjetoň
a tady ještě jedno foto se sodíkem..

keep growing... :baby: :einstein: :punk: :D
Scott
Ahoj kwetoňi vypadá to velice hezky :) .. Mám par otazek :D
Jakou máš teplotu rostoku ?
Teplotu v boxu a vlhkost ?
Diky za odpověd .
Mej se Scott :einstein:
Kwjetoň
teplota roztoku podle teploty v boxu, maximálně 22-23 °C

v boxu podle teploty v místnosti a intenzitě odtahu (1 nebo 2 větráky)
kolem 28-30°C den - teď s tim sodíkem to pude malinko dolu protože míň hřeje než MH..
a asi 20 °C noc..

vlhkost neměřim, mam tam analogovej vlhkoměr ale není zkalibrovanej tak buchvíjak funguje, každopádně ukazuje tam něco kolem 60% což by mělo bejt ok..

takže asi tak..
Q
Kwjetoň
tak a máme tu nějaké další aktualizace.. :bravo: :aplaus: :zzz: :D

kytky jsou 10 dní na květu, prvních 7 dní co tam byla metla to skoro nerostlo, teď za těch pár dní to trochu povyjelo, ale furt to není ono.. bojim se že už to nedoroste.. :baby: :) ale něco z toho snad bude a to se počítá.. :D

joa taky moc nepijou, na začátku květu jsem jim namíchal tak 15 litrů papání a ještě tam tak 5 litrů maj.. :eek: možná proto tak málo rostou.. :rolleyes: žeby málo místa pro kořeny? jinak kořínky jsou krásně bílý, zdravý, je to vidět i z fotek.. :whip: :D důsledek minimálního průniku světla do kořenový zóny... vypadá to líp, než ty rezavý chumáče v minulym kýbli.. :D

sedmej klon co je v kokosu u kýble už začal kvíst, je nějakej rychlejší než kytky v ajru.. no uvidíme jestli z něj bude aspoň na špeka :D kdyžtak postnu fotky toho chcípáka.. :injured:

pH a EC snad drží, hodnoty dodám..

další info soon..
Q
cau koreny mas pjekne ale coto tam mas za igelit bo co???
Kwjetoň
aeroman: no to je ta netkaná textilie, dal jsem na kořeny ještě jednu vrstvu, aby měly po čem růst.. ;)

btw. dnešní EC 1,25 a pH 5,9 - takže hodnoty držej celkem ideálně, akorát to ECčko trochu klesá, ale ne nějak dramaticky, takže namíchaná koncetrace (2ml/l A+B) je přibližně tak akorát..

dneska je trochu přikrmim.. :chef:

to je zatím vše, další info sůn.. :sun:
Kwjetoň
tak..
co se dá dělat, čas neúprosně plyne a tak tady máme další aktualizaci... :teef:

kytky za posledních pár dní konečně trochu vyjely, zezačátku byly zaseklý asi kvuli metalu, kterej neni uplně ideální na proces nakvítání.. :faq:

kytky jsou díky tomu trochu zabržděný, ale už začínaj nahazovat paldy, oproti normálu jsou pozadu tak o 5 dní..uvidíme jak to pokvete..

EC 1,6
pH 5,8

zejtra koupim PK, jsem zvědavej na rozdíl oproti samotnýmu kvěťáku..

další info sůn :sun:
Kwjetoň
ahoj tak jen malý info, dneska proběhla malá údržba, prostorovej trénink, čištění CT (docela šajn s tim čistym sklem :D) a samozřejmě taky krmení divoký zvěře.. :frog:

pH 5,6
EC 1,76 (trochu jsem jim nakotlil tak uvidíme jak se s tim srovnaj.. i na EC 1,5 jim furt šlo trochu dolu tak třeba tohle bude ideální.. :))
tj.:
2 ml/l A+B
2ml/l Bloom Stimul
0,5 ml/l PK 13-14
vše od ATAMI (nemůžu si pomoct ale oproti AHčkům mi B'Cuzz krásně voní, hlavně bloom stimul je úplně božskej.. :angel: :love: :D)
celkem cca 20 litrů papání, konečně začly trochu sát, tak doufejme, že zásek byl fakt jen kvůli tý metle první tejden, ikdyž je to divný :rolleyes:

výška kytek cca 45 cm..

nonic the show must go on... :punk:
Erixon
V hlíně je celkem normální že kytka vyroste do takovejch rozměrů, kolik má místa na kořeny (u outdooru to je vidět ještě víc). Maj ještě kam růst, nebo je ten kýbl plnej? Roztoku se tam asi taky vejde míň než když tam kořeny nebyly.
Kromě toho větší průměr pletiva ->větší plocha -> delší růst

To skrácení kabelu vyřešilo problém se strartováním emháčka? Jestli jo tak bych asi skusil natahat novou elektriku, páč mě jede 250w na GIB předřadíku (mh i hps) bez problémů, ikdyž je na kabelu dlouhým cca 2m (4x2,5mm2 na výbojku a tepelnou pojistku + stínění na ukostření stínítka což ty nepotřebuješ)
btw plantstary atp se dělaj od čtyrkila vejš, i to co dělá gib v 250w provedení je klasickej sodík.

Jakou výhodu má tvoje uchycení kytek v karimace oproti košíčkům jako v bubleru? Musí se to na začátku párkrát zalejt vrchem, ale kytky pak držej líp.

Bez pk13/14 by jim imho brzo začali fialůovět stonky.

Nic jinýho mě po přečtení theardu nenapadá, asi fšechno vyřešený
Kwjetoň
ahoj erixone.. :einstein:
no, myslim že místo pro kořeny tam ještě maj, ne moc, ale jde spíš o plochu než o výšku a v tom je asi problém celý kořenový zóny.. příště buď víc prostoru (do šířky) anebo textilii do více pater nad sebou=větší plocha pro kořeny.. :punk: už se pracuje na pokusnym systému.. ;)

kabel od předřadníku v výbojce má teď asi 30 cm (minimum :D) noa metla díky tomu zas začala naskakovat rychlejc, ikdyž taky ne stoprocentně.. po sklizni každopádně tendle balast vyměnim za nějakej novej, lepší (min. od GIBu nebo rači ELT) ikdyž soda na tom startuje hned (abyne s 30 číslama kabelu :D)

hele uchycení do karimatky nemá výhodu asi žádnou, snad jen tu že k tomu nepotřebuješ košíčky :D každopádně se s tim blbě manipuluje a hlavně to v pozdější fázi propadává dolu, takže další kola už jen v aeroponickejch květináčkách za 6,- v hydroponicu.. :punk: zrovna jem jich 10 koupil.. budu to řešit tak, že řízek v RW kostce dám do tohodle košíčku (prům. cca 5cm) a kolem naskládám co nejmenší kousky hydrotonu, kvůli upevnění tý kostky.. noa než to pude do final systému, tak to prdnu na tejden do propagátoru (kýbl s vodou a ultrazvukovou membránou - musí jet na 15/15 on/off) takže když pak klony přijdou do systému tak už budou mít kořeny jak prase a nebude potřeba žádný zalejvání.. ;)

ad pk: no tydle kytky maj fialový stonky daný asi geneticky, protože je měly už od začátku jako řezy a nebylo to ani pHčkem ani ničim jinym co vim, teď jak povyrostly že se ta fialová barva začla prokládat zelenou. ale fialka je tam furt znát.. :)
Kwjetoň
nový fotky, kytky konečně začaly kvíst, tak posílám nějaký ukázky poupátek... :baby:

jinak za posledních pár dní se dost hezky rozjely, už jsou skoro u konce pletiva.. :eek: :D maj teďko kolem 50 čísel což je skoro ideální vejška, takže se zase potvrdilo, že čim víc člověk jančí na začátku, že blbě přepnul, tim líp to potom naroste .. :einstein:

jinak pHčko docela drží - 5,6
ECčko konečně neklesá!!! :teef: 1,75

další info soon..

:afro:
Kwjetoň
čau bando tak zatim všechno v pohodě, kytky valej přesně podle letovýho plánu.. :help: :D

EC stouplo z těch 1,7 až skoro ke 2, takže jsem naordinoval na den čistou vodu a zejtra zas namíchám nějakou dietní stravu.. :chef:

pH 5,9

vejška se doufám ustálila na nějakejch 56-8 číslech, což je hodnota který jsem původně chtěll dosáhnout :D takže mam buď štěstí nebo už možná pomalu chytám ten správnej grouwerskej "fýling" :D

další info soon..
Q
:sun:
Kwjetoň
ahoj bando
tady posílám nějaké nové fotky z mojí zahrádky :D
kytky jsou v plnym rozpuku, papkaj EC kolem 1,6; pH 5,8

co dodat..?

kdyby nějaký dotazy, tak pište pište ať se to tu hejbe :D

další info soon..
:sun:
Kwjetoň
sam ňů fotozz.. :cvak:

je to tam celkem nahusto, bojim bojim plísně.. ale snad to bude fklidu.. :)

včera jsem docela zhurta ošmikal spodky, sice trochu pozdě ale nikdy nemam to srdce je orvat :D no už je to za mnou :D

tak zas někdy... ;)

Q

edit: jupííí, třetí stránkaa :girl: :beer: :shots: :bravo: :punk: :crazy:
Kwjetoň
blik cvak

už aby byl konec :)

nemám co do huby.. :drools:

ps: na karmu serte ;) :flick: :D todle je jen pro potěchu oka.. :cox: a jako dokumentace..

:banana:
Kwjetoň
time grows on..

:baby: :punk: :einstein:

byly o čistý vodě asi tři dny, během kterejch stouplo EC vody z 0,45 na 1,8 :eek: :help:
novej roztok:
AB 1ml/l
PK 1ml/l
Bloom 1,5 ml/l
EC 1,3

:guitarist
guerilla
Přestaň to vošahávat! Kdo se má porád koukat na ty splihlé blizny:D

EDIT:

To v tom nehraje roli. Vezmi si to tak, že kdybys byl uzavřen v boxu a navíc šikanován pletivem, a ke všemu tomu ještě to, že tě někdo furt zkouší, jestli jsi už přibral, tak by tě to asi stresovalo, né?:smash: :biglaugh:
Kwjetoň
cywe jsou moje kytky nebo tvoje? :D jako jednou jsem je koupil tak si s nima můžu dělat co chci ne? :flick: :leaf: :D
Kwjetoň
tak už jsem naplánoval zbytek květu, bude probíhat následovně:
do 50/12 hnojky
potom ripen na tejden +-
pak voda na pár dní

a kosa :death: kolem 65. dne

asi pořídim mikroskop na sledování pryskyřice, mam jeden pučenej na chvíli (děkuji slečně :flower: ) a vypadá to na dobrou investici.. za 550,- z NT nebo growmanie to není zas tak hroznej výdaj.. nebo spolubydla přiveze plastovej dětskej mikráč, údajně je v pohodě.. :goldcup: no uvidíme..
cix
Lupa nestačí? :eek:
guerilla
Tak jsem to zkontroloval a není to tak hrozné:teef: Ovocně to voní přes celý pokoj:drools: a krásně to sype (mikroskop je fajn věc, tak blízko jsem trichomy na živo ještě neviděl:D). Dokonce zvažuju, že se vrhnu taktéž na vertikální šikanu:whip: Časem:baby:

Qwjetáku, při tom ovocném mraku se ani nedivím, že je vošmatáváš:frog:, ale nevošmataný jsou prostě nej:punk:
cix
qwěté? můžeš prosím zhodnotit zkušenosti s tímhle vertikálem a Tvými předchozími growy?? Jak píše querilla, že se vrhne na vertikal - proč??? no próóóč?? nó? :)
Kwjetoň
protože je tam hoodně paliček a jsou hooodně ocukrovaný :D všechny v ideální vzdálenosti od lampy, ikdyž si myslim, že ještě pár čísel by snesly, takže příště bude průměr pletiva ne 30 (jako minule), ani 40, ale 50 čísel.. ;) ať je toho dost.. :leaf:

btw. lupa nestačí, leda nějaká hajtek čupr :cox: todle je takový minimum ;)
Kwjetoň
takže včera proběhla řádná konzultace s mými osobními poradci :shots: :bandit: :guitarist :dance: :satan: a byla mi schválena harvest-schedule, takže mam radost a teď už se jen těšim až to všechno bude za mnou.. :frog:

dneska jsem namíchal velmi dietní stravu, čímž zahajuji pre-flushing :teef: jinými slovy roztok s EC 0,9:
A+B 0,5 ml/l
PK 1ml/l
bloom stimul 2ml/l
namíchal jsem jen 8 litrů, bude potřeba roztok často měnit za čerstvej kvůli stoupajícímu ECčku..

+ pár fotek paliček (cukru je moře + ještě počítám s nárůstem hmoty za poslední 3 tejdny.. :popcorn: ) a celek..

keep on grůwin'
ukas koreny ...
co atami dobre na aero ? taky je mame objednane
Kwjetoň
ajromen:
hehe kořeny vypadaj furt stejně, už nerostou, akorát sajou.. :drools:

bíkaz se mi docela osvědčil, rozhodně poměr cena/výkon je u něj lepší než třeba u AH..
do aera v pohodě, určitě doporučuju enzymy (atazym), ale to určitě máte pořešený.. a EC s RO kolem 1,0.. ;) taky víte :D btw. jak jste s osmózou spokojený? myslíš že se ta investice vyplatí? taky jsem uvěžoval o její koupi (75 GPH za 3000,-) mam EC zdroj. vody 0,45.. no uvidíme do budoucna asi žejo..
Kwjetoň
tak zas je za náma pár dní, holky byly den jenom o vodě a kvěťáku 2,5 ml/l, dneska jsem přidal 1ml/l PKčka.. ještě 3 dny a nastoupí Mr. Ripen.. :freddy:

na první fotce je vidět, že průměr pletiva 42 čísel je pořád málo, paličky se zas začínaj přismahávat, sice ne tak brutálně jako minule ale stejně to o něčem vypovídá..

na příští kolo na to půjdu asi z druhý strany a udělám koš s průměrem 70 cm :eek: :punk: chci otestovat kde je hranice efektivního dosvitu pro 250 watt HPS, aby se mohl stanovit ideální průměr pletiva na tuhle lampu..

další info soon :sun:
Kwjetoň
ahoj tak tady máme 53. den květu a pomalu se blíží finále... :hanged:
od soboty jsou kytky na ripenu (4ml/l - EC 1,5) a v pátek nasadim už jen čistou vodu..

kyne to, cukruje to, smrdí to, tak doufám že to bude i dobře chutnat.. :leaf: :winner: ale o tom až po sklizni v závěrečnym smokereportu.. :whisperer

otrhal jsem už skoro veškerý listí vně koše, v palicích je ho dost :rolleyes: ale co se dá dělat, ventilace nebyla uplně košér.. :whip: na Kwjetáka :whip: :D no poladíme to..

bez listí je dobře vidět rozvětvení a vedení hlavního stonku.. ;)
+ ještě pro srovnání o kolik kytky vyjely po přenutí (fotka z 1/12 :)) docela to v tom kýblokošíku nakonec vybujelo.. :punk:

zatim Q
Kwjetoň
tak včera proběhla částečná sklizeň, už jsem to prostě nemoh vydžet a pokosil něco toho konopí, žeano.. :death: jinak zbytek marijány ještě doklepává ve skříni, ale už jenom ve tmě... nechám je do středy se ještě vyblbnout a pak pudou taky.. :vampire: no mercy.. :shooter: :baseball:

přikládám fotku asi největší otrimovaný pálky, no výnosově todle kolo nebude lámat rekordy, ale na brčko bude a myslim že to vypadá na dobrej kouř.. :bandit:

Q
guerilla
Zdar borče, tak jak se kosilo? Fotky z popravy by byly?:death:
Svahadji
už se kosilo??
Mr. Figaro
pokračování ? :) ... :drools:
Kwjetoň
tak nakonec cca 150 gramů lahodně vonící, libově chutnající energetický skéro čudky :D:D:D :frog: jsem spokojenej.. ale věřim že by se z toho v ideálnm případě dalo vytáhnout mnohem víc.. :whip:
no příště budeme chytřejší, už se to chystá.. :bandit:
zatim Q
cix
tyve, dyk to je krásný né? :wink:

Tak ať to příště výjde. Věřím Tvým nápadům a vylepšením ;)
Zdarec,tak pošli najaký fotky ze sklizně vem si příklad z kolegy šestikoulaře...
btw.jak moc se to připalovalo?
Kwjetoň
ok fotky hodim
připalovalo? trochu jo, ne tolik jako minule, ale chtělo to ještě zvětšit průměr pletiva a víc místa pro kořeny, no nakonec to není tak špatný jak jsem se bál..
ale nevidim v tom žádnej progres, sice je pravda, že zkoušim pořád nový systémy, nicméně teď už se chci trochu usadit :) a pořádně poladit todle hydro, co mam rozdělaný..
joa taky další kolo přijde malej upgrade na 4kilo.. :sun: myslim, že už je čas.. :D
no jsem zvědavej, teď už jen poskládat další skříň nějak dokupy a rozjet další dlabanec.. :chef:

Q
Kwjetoň
tak tady je fotka usušenýho materiálu.. paličky jsou trochu menší, ale hezky ocukrovaný a hlavně naprosto úžasně voněj.. :eek: :drools: super sweet cindy se v SWK nezapře.. presně to, co jsem od tohodle kola požadoval.. :D takže z mojí strany spokojenost, týhle sklizni dávám tak 7 z 10..

todle téma zavírám, kdyžtak PM ;)

zatim Q


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma