Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
z řízků řízky - Klikni zde pro originální téma
leosag
Zdravím všechny growers
Jelikož chci ušetřit trochu toho času a taky peníze za řízky rozhodl jsem si je udělat sám.Úplně normálním způsobem z rostlinek jsem spodní větvičky ostříhal ,žiletkou zařízl aby byla řezná plocha co největší a namočil do stimulaxu.Takto připravené řízky jsem dal do rokvůlových kostiček zakořenit.Ihned po zakoření jsem je přesadil do hlíny at mají větší kořenový systém a můžou se vyvijet.
info o skřínce V-80cm,Š a Délka je 55cm
svítím na to 70w sodík
je to ve sklepě takže mi navadí,že látka prosvítá
skřínka je ze vnitř natřená bílou barvou BALAKRYL

ted musím čekat zhruba měsíc než je přesadím do 10l kanystrů
máte nějaké tipy jak zastřihnot aby byla kytka pořad nízká a dobře stavěná:cool: :cool: :rasta: :rasta: :rasta: :drools:
leosag
teplota a vlhkost optimální
denně je rosím vodou a občas spruzitem pro jistotu-svilušky jsou svině
zalívám jen vodou nebo vodu s b-cus kořenový stimulátor:bravo: :bravo: :bravo:
hlína je roalty mix za 550peněz(minule mi trochu zbylo):einstein: :einstein: :einstein: :rasta:

:angel: :angel: :angel:
Expiry
Punk's not death!!!
(presne jak pisu->tenhle punk neni Death,protoze ten ma vsechno docela vymazleny a tohle opravdu ma k Deathove pestirne daleko :D)

To ze mas skrin z hadru,kterej bude jsite sat vlhkost,to jeste beru,to zes to zevnitr natrel balakrilem,OK,ale narvat do mokry hadrovy veci vybojku a jeste na to polozit predradnik,tak to je fakt trochu moc,nemyslis?
Nejenom,ze ten hadr asi brzo schnije,ale mokrej hadr bude docela dobre vist elektriku a uzemenej ho asi nemas :D,stejen tak pekne ten hadr bude jiste horet a ten balast(tady spis sedi bastl,protoze to vypada,zes to vythnul nekde z popelnice) hozenej na drevu,to bych taky nevidel jako nejlepsi volbu.Pravda,je to nasroubovany na cemsi kovovym,ale stejne bych to neriskoval(hlavne kdyz vidim ty komponenty lampy),dale pak by asi nebylo marny prekrejt "predradnou techniku" cimkoliv(krome teda plastovy krabicky a nebo kanystru s podpaleovacem),aby na to nekdo nesahnul.Ja teda taky nemam predradnik zatim prekritej(jeste musim zajet pro nehorlavou podlozku),ale mam to aspon za zavrenejma dverma se vsi elektrikou,aby do toho nekdo nehrabnul.Na to sice asi reknes,ze tam urcite nikdo nelozi,ale kdyz ti nekdo vleze do baraku a zabije ho tvoje elektrika,tak u soudu s nejvetsi pravdepodobnosti vyhraje.Namluve o tom,ze vetsina lidi na groweru se snazi mit skrin a pest co nejvic na urovni.

Co nejaka ventilace??O zadne se nezminujes->teplotu mas sice "optimalni",ale kytky potrebujou alespon trochu cerstvyho vzduchu...


Sry za rejp,ale tohle je vazne Hard-Core...:rejp::rejp:
leosag
hard-core?
v něčem máš pravdu je to menší riziko ale když to funguje tak to funguje.kyti je dost pěkný je to dočasné než přesadím(přece ty řízky nevyhodím).
Každý nemusí mít peníze na fajn věci
jinak ventilace je lepší než si myslíš a ten hadr co tam je je uplně suchej rosím kvítí ne hadr a ke skříní mám přístup jen já(funguje mi to tak delší dobu)
komponenty od lampy můžu zakrejt ale přesto dík
uzeměné to je
výbojka je nová jen ty komponenty jsou starý
můžu tam přimontovat i dveře,ale musel bych vychytat ventilaci a to bez dveří nemusím;) ;) ;) :jumper:
muscaria
Pokud uz ses teda takovejdle punkac tak si pod ten predradnik hod aspon cihlu, prave stari tech komponentu ti nezarucuje zadnou bezpecnost a riziko pozaru bych byt Tebou rozhodne nepodcenoval.Co funguje to funguje coz neznamena ze to bude na veky.Sice ti smajlik s brkem skace pulmetru vysoko, ze nemusis vychytat ventilaci, ale v tom pripade prichazis o cast urody. Kazdy nemusi mit penize na fajn veci, ale ono je to taky o napadu.Ja bych nikdy neprisel na ten hadr, to je vazne Hard Core.
muscaria
Nebo spis Hadr Core.

Neber to jako prudu, jen jako moznost jak udelat veci jinak....
Hooligan
Je to vskutku hodně osobitý styl pěstění
leosag
Kluci asi jsem lama
Možná jsem tenhle thread neměl vůbec zakládat (pankáč nejsem)
Řízkům se ale daří v mé hard-core skřínce dobře
czMax
Ahoj, sice vzhledově ani bezpečnostně nic moc, ale kytičkám to asi nevadí :-) Já to mám doma na stole, svítí na to akorát sluníčko a táhne se to do výšky. Asi bych měl zajít koupit nějakou výbojku, jen ale kdyby to tak nežralo.
rastafan
čau panky ;)

hele myslim,že na tebe sou kolegové moc tvrdý,nemáš to nejhorší aspoň co se kytek týče,každej ňák začínal a myslim že sem tady viděl mnohem horší díla
i když ten hadr je fuck hustej,když už tak něco nehořlavýho,neříkej že neseženeš kousek ňáký desky jako dvířka...

držim palce a koukej nebejt línej
leosag
AHOJ
Rastafan:děkuji ti za příznivou zprávu ani nevíš jak mě to potěšilo a i jsi mě trochu odhalil jsem trochu línej
Dám tam místo toho hadru zahradnickou filii
Nějaké dveře bych k tomu našel ale nechci je tam dávat
Řízkům už jsem jednou sejmul celé vrchy a za chvíli budu muset zas roste to šíleně rychle. a já to budu muset zasřihávat ještě měsíc než se uvolní pro holky místo.
no vidíš a to jsi tu folii tam nemohl dát hned?:D
to je ta lenost.:)
ale jak vidím tak holkám to očividně nevadí.:sun:
kluci jsou tvrdí ale ber to jako rady protože mají pravdu:D
pěkný kytky. zkus zaštipovat i ty boční větvičky ať se košatí
Expiry
Ostatni maj pravdu,mel jsem do tebe mozna min sr*t :)...Nejni to tak spatny,jde jenom o to,snazit se delat grow v dabych podminkach co nejlip->myslim si ze fakt nejsi takovej nuzak,abys musel mit dvere z hadru, nemohl poridit treba tu nehorlavou podlozku pod balast k vybojce a treba nejakej ten PC vetrak an odtah,at de holkam aspon trochu meni vzduch....

Sry,sem posledni dobou trochu vycukanej z lidi tady na groweru,co zakladaj thready o tom,jak pestujou doma kytku pod 8w usporkou(kdyby aspon s nejakym dobrym spektrem :( )v kabici od bot a nebo si myslej,ze trava vypada jako kaktus....Oproti temhle pankacum to mas opravdu vymazleny,ale pro me je vzdycky cilem pri pestovani/staveni skrine mit vsechno co mozna nejlepsi.Je to porste muj konicek a tak se nebojim do nej investovat veskery svoje $.
leosag
Expiry: taky je to můj koníček chtěl bych to mít taky vymazlený jako někteří kluci tady.Časem to určite vychytám ještě líp.Prostě je to hard-cord skřínka pojmenoval jsi ji ty a ja už ji jinak ani neřeknu.
Někdy v ní dělám řízky někdy to slouží jako čekárna než přesadím. svůj učel hard-kord skřínka splnůje vic jak na 100% jsem s ní spokojený někdy skřínka může byt hnusná,mě jde ale spíš o to co je uvnitř
leosag
Přidám foto z dneška
Už je to celkem zarostlé roste to šíleně rychle
Ani nevím kde to mám stříhat už jsem tomu uvalil vrchy asi budu muset zase
Jsou to řízky Belladony,SS,BU,a SK-1 bohužel nevím co je co
leosag
Aktuální foto
Uvnitř jsou řízky z BELADONY,SS,SK-1,a BUDHY bohužel nevím co je co.
Daří se jim skvěle jsou krásně vzrostlé a taky to dost zarůstá.
leosag
o cca čtrnáct dní později
Stále jsem zastřihával vrchní výrůstky asi 5krát-rosil vodu se spruzitem a taky jsem to jednou přesadil do trochu většího květníku

myslím že takhle připravené řízky si kamarád kterému je dávám může nejen hned přesadit ale může ihned přepnout
rostlinky jsou vysoké asi 2O cm od hlíny
HARD CORD skřínka posloužila dobře


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma