cannabi88 |
686g- možná o 3géčka míň :D |
|
|
kombík |
656g ;) nice work as always |
|
|
apfel |
Tak zkusim 598. Ale teda jedu stejný modely a tohle fakt nechápu. Mám výnos tak o polovinu menší ne-li o víc. Ten fígl bude,jak to tady už někdo psal,v nějakejch magickejch tricích,to je jasný. :) |
|
|
slepecC |
muj odhad je 795gramíků , ale myslím si že to určo půjde přes 800g, jinak hodně pěkný k+ |
|
|
|
Čauves pane MANHUNTT :beer:
Typ: 636...tak tady asi PARKINSN nehrozí :smoker: |
|
|
MANHUNTT |
:eek::eek::eek:...koukám že se to tady pěkně hemží směsicí čísel :einstein: k vzhledem blížícího se výsledku ukončuji typovačku nejpozději ve středu odpoledne.:megafon:večer téhož dne budou výsledky :winner: a vyhlásím vítěze. :goldcup: :shooter: |
|
|
Ono |
602 g
:) Opäť krásne výsledky.:leaf: |
|
|
MANHUNTT |
Naposledy v tomto tredu všechny zdravím :beer: a všem kterým se jakýmkoliv způsobem podílely moc díky :hug:.Vše je sklizeno,usušeno a naváženo :smoker: a velice ale opravdu velice mě výsledek ohromil :eek:a nechtěl sem tomu věřit :popcorn: tak sem to převažoval dvakrát po sobě jestli jsem se neseknul :chef: a neseknul :starwars: :frog:Ani se mi to nechce po předešlých dohadech toto šílené number zveřejňovat :guitarist ,ale co bych pro vás neudělal :teef:,sice to mělo být až zítra ale hotovo to je už dnes :p:.Předem bych chtěl poprosit všechny nevěřící Tomáše :pimp:,aby si odpustily komentáře typu......bylo to určitě mokrý,hodně klacků....atd :mutant:...unavuje mě takové bláboly vůbec číst,na tož na to odpovídat.Také sem chtěl všechny členy požádat aby mi nepsaly PM typu:vyměníš?,prodáš?...atd.Na takové zprávy za prvé nereaguji a za druhé si ihned takového člena ukládám do svého Ignore Listu. :micro:
Tak že to je asi vše a ted konečně k číslům :dance:
2* Jack Herrer -206.4 g
2* Sage -131.9 g
Kill Bill -122.5 g
White Rusia -105 g
Northen Light -63.7 g
G13 ¨BLUE x Black Widow -38.2 g
Balladona -33.2 g
Celkem 700.9g bez spodků.Tomuto číslu se nejvíce přiblížil XyX se svým typem 706g gratulace a jako cenu posílám K+ :winner:
to ovšem ještě není zdaleka konec :guitarist.Tento výsledek je pouze toho nejkvalitnějšího a nejtvrdšího.....:flower:,ještě tady mám 127g spodních pailček,který sou zváženy dohromady :jerk:.Sečteno a protrženo, máme tady neuvěřitelných 827.9g :goldcup::mutant:,tomuto magickému číslu se nejvíce přiblížil:slepecC se svým 795g typnutím :einstein:.Gratulace a taktéž cena za výhru K+
Ještě jednou všem díky :beer:za K+ a příspěvky a budu se těšit brzy u dalšího "POKUSU" :D:wink: |
|
|
kombík |
krasnej vysledek tveho dlouhodobeho snazeni.na leto krasne postarano o :rasta: . nechces hodit foto? treba zas nakej napis....600w byl vostrej :baseball: jinak se ti podarilo dosahnout podobneho vysledku jako s 5ti truhliky na vetsim prostoru.davas zasluhu dobry genetice nebo spis upravenymu zavlazovani....anebo uz jen dlouhobe praxi:einstein::D |
|
|
hary |
neuvěřitelné jsem ohromen halveně tím rozdílem v gramáži jednotlivích modlu halvně ten výnos toho kill billa je neuvěřitelnej no tohle musíme určitě probrat u:beer: je vidět že velkou roli hraje více aspektu nemohu si pomoc ale dal bych ruku do ohně že při stejné sestavě by bya příští čísla dosti odlišná každopádně luxusní grow |
|
|
guerilla |
Jack Herer a Kill Bill:punk::D, jsem pyšný:D:D
Blahopřeji, skvělý výsledek! |
|
|
Vietcong-player |
koulim očima 828 wow
smoke report? hlavně g13
a samozřejmě k+ |
|
|
MANHUNTT |
citace: |
Původní příspěvek od kombík
nechces hodit foto? treba zas nakej napis....600w byl vostrej :baseball: jinak se ti podarilo dosahnout podobneho vysledku jako s 5ti truhliky na vetsim prostoru.davas zasluhu dobry genetice nebo spis upravenymu zavlazovani....anebo uz jen dlouhobe praxi:einstein::D |
foto žádný už asi nebude :baby:,mám to zakonzervovaný ve sklenicích a dané v mrazáku :popcorn:chci ted nějakou dobu smoukovat :rasta: a válet se na gauči,nehledě na to že budu zase malinko upravovat pěstírnu a nebudu mít mnoho času :driver:,k té druhé otázce odpovím následovně:měl sem new výbojku,:flamer: dvojité kapiláry :bath: také pomohly,dobrá genetika :flower: a asi i ty zkušenosti v tom malinko hrály svou roly :freddy:,jak už sem několikrát psal hodně také záleží na dodržování určitých hodnot Ph a Ec a prostříhávat a prostříhávat :winner: |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od hary
neuvěřitelné jsem ohromen halveně tím rozdílem v gramáži jednotlivích modlu halvně ten výnos toho kill billa je neuvěřitelnej no tohle musíme určitě probrat u:beer: je vidět že velkou roli hraje více aspektu nemohu si pomoc ale dal bych ruku do ohně že při stejné sestavě by bya příští čísla dosti odlišná každopádně luxusní grow |
:beer: přesně jak píšeš hraje v tom roli hodně věcí na kterých dost záleží :dance:jinak těšim se až zase posedíme :beer: a pořádně pokecáme.jj a díkes kolego :wink: |
|
|
MANHUNTT |
for guerilla na co si pyšný chlape??.....:teef:..jinak díky
for Vietcong-player tobě taky díkes,smoke report :drools: snad udělám,ale nic nezaručuji :mutant:,ale jinak podobnou G13 sem už měl a je to HC :mutant::death: |
|
|
hary |
guerilla rozjížeděl jak kill billa tak jacka herera herer je přímo jeho kill bill byl můj typ
P.S doufám že nevadí že jsem odpověděl za tebe kolego:) |
|
|
Svahadji |
Ahoj! Pokud jsem se dobře dočetl, tak funkční pěstební prostor máš 1*1,5m? což by teda vycházelo na 552g/m2. Jest tak? Předem dík za info :)
užívej si zajisté suprového kouře :) |
|
|
MANHUNTT |
čus,100cm*160cm :) |
|
|
Vyhulda |
muj typ 686g ale přeju rozhodně víc |
|
|
|
Vyhulda:skoro si se trefil+200g:D
Manhutte já myslim,že by takovejdle grow zasloužil nějakou závěrečnou tečku v podobě fotek výsledného suchého materiálu...myslim,že by si všechny potěšil..:)já sem teda hodně zvedavej na Jacka z tvý továrny..:D |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od Vyhulda
muj typ 686g ale přeju rozhodně víc |
díky,ale příště čti trošku pozorněji :)...... |
|
|
MANHUNTT |
Původní příspěvek od quido
Vyhulda:skoro si se trefil+200g:D
Manhutte já myslim,že by takovejdle grow zasloužil nějakou závěrečnou tečku v podobě fotek výsledného suchého materiálu...myslim,že by si všechny potěšil..:)já sem teda hodně zvedavej na Jacka z tvý továrny..:D |
dneska sem prodal PC,nemám jak poslat foto.Až si pořídim nový PC,tak snad dodatečně fotky dodám..... |
|
|
Ono |
Ahoj MANHUNTT!:) Tak ako to vyzerá? Zaujíma ma, čo hovoríš na Jacka Herrera, čo sa týka účinkov?:leaf: |
|
|
MANHUNTT |
čus,jj ůčinky sou dobré.......ale zarazilo mě že skoro vůbec nevoní :-( |
|
|
Nekor |
Mas To Brutálne Určite K+,mimochodom odkial je ta gen.Kill Bill? |
|
|
|