Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Mirage happy end - Klikni zde pro originální téma
Schle
Dovolte abych se podělil o velmi příjemnou příhodu která mne potkala v sobotu. přibližně před týdnem jsem s hrůzou a děsem zjistil že mi dochází zásoby trávy a že mi zbývá tak na dva tři příjemné večery. Nasazeno na tento rok mám ale vzhledem k tomu že pěstím výhradně venku je sklizeň po čertech daleko. Proto se ve mně rozhostil smutek a splín, ze zásady nekupuji a přátelé vlastnící nejsou. V sobotu jsem po dlouhé době navštívil své rodiče, po formalitách jsem se šel podívat na dvorek jak prosperuje bambus a nevím proč jsem nahlédl do skleníku ve kterém v tomto čase není nic kromě hlíny připravené na sezónu. Jaké bylo moje překvapení, ve skleníku se tetelilo přibližně 100 velmi vitálních rostlinek. Loni jsem ve skleníku nic nesadil (stěhování a jiné nedůležité záležitosti) takže to musí být výtrus z předloňska což je skvostné neb se jedná o zdařilý model pracovně nazvaný „Mirage-kolmý start“. Jenže ta už není, takže zase čekat. Otec dělal něco na půdě a já jsem sním potřeboval něco probrat, po vyřízení potřebného se mě otec zeptal co s tím má dělat. Po mých chvilkových rozpacích o čem teď mluví, kývl hlavou do tmy půdy a pravil, s tou Marjánou. Vánoce v dubnu, já hlava děravá zapomněl na půdě dvě komplet kytky před dvěma lety kdy jsem se i s rodinkou od rodičů stěhoval a teď v nouzi nejvyšší se ke mně milostivě přiklonily všechny božstva světa. Ještě ten večer jsem vzorek netrpělivě degustoval, s myšlenkou dám si jen trošku mám ještě nějaké povinnosti, jsem umístnil špetičku va začátek cigárka, po jednom jediném prdíku jsem opravdu kolmo odstartoval a bylo po povinnostech. Toť vše.
Celá tato prekérní situace se šťastným koncem mě donutila přehodnotit můj vztah k indoor pěstění, které jsem donedávna odmítal, a v mozku vzklíčila nutnost si tu podivnou skříňku taky opatřit, zjistil jsem že to však pro mne má několik háčků jako je například výrazivo kterému nerozumím ani za mák. Obracím se tedy na ty z vás kteří rozumí a znají, s prosbou o vytvoření „Malého příručního slovníku IndoorGrowera“ zejména anglické výrazy mi dělají potíže byť logicky si je dokážu přiřadit. Anglicky umím asi jako čínsky, i když vím co je wok, jin, jang, čchi… :-)
Schle
P.S. slovník jsem hledal

[Edited by Schle on 08-04-2002 at 02:38 PM]
Aloo
Nezoufej, je tady skutečně všechno. Musíš se akorát mrknou a číst....něco do toho vložit......a pak jen kurevsky dlouho čekat...

Zdar a happy start

Aloo
Bryant
A co zkusit tohle???

Zakladni informace v pdf formatu..taky z toho budu vychazet..


http://indoor.aktualne.cz/
Schle
To Bryant
Tanky very much ji-jang fór tú
Bryant
hlavne se me libi zacatek tohoto threadu...a ta prihodka je taky dobre zmastena :D


Jen si to uzij...
Al-Ban
Jo, ten příběh je fakt dobrej. K+ za něj! Je to sice krátký, ale tak jsem se do toho zakousnul, sžil se s tebou co asi podnikneš a když to vyústilo v takový krásný happyend, tak jsem zajásal :bounce:. To musí být úplně suprovej pocit, když už jsi smířen s delší abstinencí a najednou takovej dárek :D. Fakt si mě dostal.
Schle
Pánové děkuji,
nepsal jsem to kvuli "K+", ale pro přemíru radosti kterou jsem chtěl alespoň částečně předat i vám, bohužel podělit se o nalezený produkt je obtížnější proto alespoň takto. Ještě jednou vřelé díky, za to že tu jste a i za ty K+
Schle


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma