Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
S.a.g.e 400w - Klikni zde pro originální téma
cannabi88
Zdravím!
Přicházim se svým prvním indorem a rozhodl jsem se že se sváma o něj rozdělim!

Takže setup je takový: Skříň o rozměrech š x h x v 120x80x180
Sluníčko dělá 400w sodíkovka od Osramu
Osazenstvo 8xSage
Hnojka Hesi Coco
Substrát cocopress+agroperlit




Holky byly na růstu 14dní poté přepnuto a teď jsou na květu 10dní! Řekl bych že se jim daří celkem fajn hnojku míchám v 10l kýblu a o vlhkost se stará Profesor Z14!
Zatím posílám fotky ze 7dne růstu druhá 7dní na to při přepnutí a třetí je celkový pohled na 4dnu květu!
Upload bude zhruba po týdnu aby byl vidět nějaký rozdíl!


Nejdřív bych chtěl poděkovat uživateli Rappa za poskytnutí cenných informací a klonstva! Dík pyčo!!! :D

Tak teď snad jen ať to roste(kvete)!

ZDAR Cannabi
darkous
Velice pěkný setup jen si asi opravdu přepl brzo.
Jinak, jak vysoko máš lampu od vrcholků? Zdá se mi že to máš moc vysoko, ale fotka může klamat :P
cannabi88
Zdarec pánové! S tím přepnutím s váma moc souhlasit nemůžu, i když věřim že máte spoustu skušeností s indorem! Sage je mostly sativa takže asi proto jsem přepínal tak brzo jinak jsem přepnul na 20číslech a nerad bych aby to nějak zvlčilo a já do toho musel brutálně zasahovat nůžkama! No necháme se překvapit jak to bude vypadat?!

to darkous: přesně ti to neřeknu jak vysoko mám lampu, ale víc jak 50cm od vrcholku nebude!
Jinak doplnim že o ofuk se stará ta černá jebka, co vidíte, odtah je řešen zatim ufonem 560m3 + nějaký PC jebka větráky, ale brzy bude odtah menším ufíkem. Nevíte někdo odkaz na nějakou stavebnici regulátoru otáček vč. krabičky se zástrčkou a potenciometrem? Co se týče přepnutí - možná to bylo trochu brzo, ale ono je to těžký někdy odhadnout, já vždycky přepl spíš pozdě a potom sem se nestačil divit, viz. můj PP v podpisu. Takže canabimu88 a jeho vypečený partičce patří pozdrav a karma, jen chci podotknout, že s těmahle tipama se jednou uchlastám - už teď sem poloviční blázen z toho všeho. :mutant: :D:afro: :beer:
cannabi88
Takže přidávám fotky z dnešního dne!
Výška lampy změřena a od vrcholků kytí je 50cm! Zítra ji dám níž skusim 10cm dolů a vypnu Profesora! Jinak vzdušná vlhkost se pohybuje od 45 do 60% a teplota když svítí tak 24°C a v noci 19°C
Vietcong-player
Zdarec pánové...
vypadá to suprově...už se těšim
Hunter37
čus, kde jsi sehnal řezy?
Moje
cannabi88:pochystaný to máš luxusně,pěkně čisto,zeleno:) jen mě zaráží barva řapíků od listu(fialová--->nic dobrýho) ale třeba to je odrůdou,nevim S.A.G.E sem nepěstil ......ganjapádně K+ :punk:


Hunter37:voééé, čti :baseball: :whip: :baseball:
cannabi88
Zdavim!

moje: kytky vypadaj takhle už od začátku takže si myslim že to bude odrůdou, protože holkám se daří skvěle :)

Jinak jsem vypnul tu zvlhčovačku jak jsem psal takže vlhkost je kolem 30-40% teplota se nemění, zvýšil jsem zálivku z 1dcl na 2dcl!
Holky začínaj pěkně mohutnět a jsou krásně zelený- takže se těšte na fotoreport!


Jediný problém který nastal je že občas nechce nastartovat výbojka skoušim s tím různé pokusy a myslim si že jsou na vině spínačky, takže provedem výměnu a uvidíme!

ještě chci poděkovat za káčka díky všem zatim cuzz
některý spínače se trochu opozdí občas. jestli je to v rámci do dvou minut tak bych to neřešil
cannabi88
Omlouvám se všem mým příznivcům za spoždění s uploadem, ale řešil jsem nějaký problém a výbojkou takže nebyl čas fotit! Vše napravím již brzy to tu bude těšte se zatim pěstuzdar!
cannabi88
Zdravím vás!
Takže přicházím s aktualizací! Kyti jsou 22den na květu, akorát že byli 3dny bez světla :( Jak už jsem psal byli problémy s výbojkou nejdřív startovala tak do 10min. jenže v sobotu ráno se nenastartovala vůbec :( po vyskoušení nového startéru jsme zjistili že to bude asi výbojka! Takže jsme si dočasně půjčili metalhalogenku a zítra tam už zase pojede sodík!

Jinak teplotu držíme na 25°C za světla a za tmy je to kolem 19°C vlhkost je kolem 40% zálivka byla bez hnojky jen odstátá voda zítra se bude míchat nová zálivka! Tolik zatim vše víc snad napoví foto!

Mějte se zdar Cannabi!
leosag
Čau všichni
Vypadá to krásně možná jsi tu výšku přece jen odhadl,tak prosím tu výšku potom s aktualizuj k+
rastafan
dost dobrý na první pokus !

chci se tě zeptat co je to za folii a kolik koštuje a kde se dá sehnat?
dík,máš to fakt super!
jo a jak fouká ten černej ďábel co tam máš na ofuk?
káčko tě nemine,zatim čus
cannabi88
Zdravím!

to rastafan: tu folii jsem koupil v growshopu původně jsem jí nechtěl protože za běžnej metr si koštujou něco kolem 250Kč, ale nakonec mě ten týpek ukecal ať si jí vemu že je lepší že to líp prosvítí až dolů atd. no myslím že jsem chybu neudělal :) Jinak ten černej Ďábel fučí jako blázen zatím ho mám puštěnej na dvojku z možných tří rychlostí a dost oceňuju jeho tichý chod, takže za tu tisícovku stojí!

to leosag: kytí maj něco kolem 50cm spíš o něco míň přesně to uvedu v dalším reportu!

Všem dík za K

mějte se a smějte se :) cannabi !
Vietcong-player
já už vidim ty kartáče... :-):frog:
cannabi88
Zdravím ve spolek přihazuji nějaká fota jak to jede! :) Holkám se lebedí ve skříňce fajnově pěkně to začíná bobtnat a smrdět! Teplota se nijak nemění vlhkost je přes den kolem 20% ale v noci dosauje až 50% doufám že to nijak nevadí?

pěstu zdar cannabi!
cannabi88
Tak zas nějaký fota :D skoušel jsem zachitit pro představu jak to vypadá s papírkama, zapalovačem a pak tam je taky moje ruka!

Asi týden přidáváme do hnojky PK začínáme podle návodu postupně budeme přidávat, holky jsou zdravý (zelený) paličky se nalejvaj a cukrujou bude se na co těšit :)

Nějaký názory, kritika nebudou???
Konůpek
Chtěl bych se zeptat kdy jsi je přepnul a kolik měli na výšku v době přepnutí?Jinak fakt nice kytiz K+
Zdar
osypává se ti to pěkně.
Máš to takový porovnaný,uhlazený.
Myslím,že ta vlkost bude OK taky mi to v noci takto leze nahóru,no já podlívám těsně před zhasnutím.

držím palec.
čuss
cannabi88
Zdravím!
Tak včera byly holky u kadeřníka dostalo se jim pěkné peče co se týká zastřihnutí přebytečných lístků! Jede to solidně, k jídlu po dva dny dostali čistou odstátou vodu bez hnojky a teď to do nich zase začneme pořádně prát! :)
K jídlu dostávaj 50ml Hesi bloom+5ml hesi PK+2kapky super vit řekl bych že jim to docela chutná :)
Teplota se nemění! Vlhkost přes den 20% a v noci 40% větráky hučej 24hodin denně!

to konůpek: Přepínal jsem když byly 14dní na růstu měli 20cm teď maj 50cm! Příště bych je nechal asi až na 30cm a pak bych přepnul, i když on člověk nikdy neví jak to potom ještě vyletí? I přes to všechno jsem s tou výškou spokojenej aspoň to nijak nevlčí a mám to pod kontrolou!

Všem moc díky za káčka a názory! Za pár dní sem hodim dalši fotoz!

zdar Cannabi
cannabi88
Zdravím Vás!

Přidávám slíbená fota! Všechno vypadá dobře holky dostávaj víc zalivky už jsou velký a dost toho sežerou!
Jen mě zaráži že na paličkách začíná být hodně hnědejch chloupku! Vždyť maj ještě dost času tak čím to může být?
Lampu mám 45cm od vrcholků takže spalený mi to nepříjde asi to bude odrůdou co myslíte?

zdar cannabi!
hary
tohle není SAGE:shots:

TOHLE JE SAGE http://grower.cz/home/potw.php?acti...&photoid=169304
Jo, vlastně my jsme tady na groweru zapomněli, že jedinej člověk, kterej má originál s.a.g.e. je hary. Tohle je originál s.a.g.e., ovšem neni od člověka z groweru. Je to kvalitní genetika, takže no stres.
hary
věřím že je to originál ale loser nenarážel jsem na originál ale jen na srovnání ani jsem nechtěl ukazovat jak ten můj je lepší jen mě zarazil ten rozdíl:love:
citace:
Původní příspěvek od hary
věřím že je to originál ale loser nenarážel jsem na originál ale jen na srovnání ani jsem nechtěl ukazovat jak ten můj je lepší jen mě zarazil ten rozdíl:love:


Jasný, já mám tenhle s.a.g.e. taky poprvé, jsem dohodnutej s canabim, že sem pak mrsknu fotky toho samýho s.a.g.e., který jedeme s jiným kámošem v rw rohožích a pod šestikulkou. Možná to nebude tak výnosový pheno, ale věřim, že kvalita bude hodně dobrá, pže je od člověka, od kterýho sem nikdy nic špatnýho nedostal. Takže když počkáte, než mi moje máti vrátí můj smradlavej foťák, tak sem do placu hodim nějaký photazz. Navíc co vim, tak to moje ufíčko maj pánové stále vypnutý, pže neni regulace a o odtah se staraj pouze pc větráky, tak to taky neni úplně ideal.
cannabi88
.....
zdravim cannabi:Djak to vypadá?nemůžu se dočkat dalšího fotoreportu.:):rasta:
cannabi88
Zdravim všechny growery a growerky jsem tu zpět s poslední serií fotek :) Pak už postnu jen foto očištěného materiálu připraveného k sušení! No a nakonec samozřejmě váha suchého a smokereport. Holky se maj fajn moc života jim už nezbývá a tak posledních pár dní dostávaj poloviční dávku hnojiva, zítra začnu prolívat vodou pak tma a KOSA! No posuďte sami jak to vypadá..... zdar Cannabi!
Neson
Nazdárek cannabi88, na stránkách THSEEDS píšou u S.A.G.E. toto:
Flowering Time: 70 -77 days ..... což znamená, že by Ti mělo teoreticky ještě zbývat 14-21 dní do konce a Ty píšeš, že už bude kosa. Sklízíš tedy záměrně předčasně, nebo už jsou opravdu hotový???? Jinak je docela zajímavý, že foto SAGE co je na stránkách seedbanky je téměř identický s fotografií, co Ti sem dal hary, takže musím uznat, že tvoje "holky" opravdu vypadají (stavbou) trochu "jinak" než referenční foto originálu ...
cannabi88
zdar nesone: teoreticky by mi měl nějakej čas ještě zbývat prakticky to vypadá že už budou co nevidět hotový, tak proto sem psal že bude KOSA!
Jinak k tý genetice si myslim že už se vyjadřovat nemusim, protože to za mě už udělal Rappa viz příspěvek č.27
Vietcong-player
můj typ... 173g
nemohl jsem se dočkat... zdálo se mi tohle číslo :-)
Hunter37
typuji tak 185g...fakt nádhernej grow...
leosag
SAGE- k tomu není fakt co dodat je to síla myslím,že má 17-2O%thc
kráása typovat gramáž si netroufnu ale těším se na smoke report
at se ti daří min.stejně jako doposud čau
apfel
Na první grow slušnej úspěch. Ale příště bych přepínal na květ později,vzhledem tohle feno na mostly sativa nevypadá.. Ale kvalitka to určo bude! :)
cannabi88
Díky za chválu a káčka!
Nechal sem se tim trošku unést a proto postuju dnešní fotečky :D


hary
musím se omluvit za prvotní a unáhlenou kritiku jako bych nevěděl že sage ukáže svou krásu až v závěru svého života jinak musím říci že ani já nevůastním pheno které vyžaduje 77dní květu a bylo by podobné mostly stivě ale toto pheno je zase upně něco jiného jinak bych těch 65dní alespon dodržel jinak krása posíllám K+
cannabi88
hary nejsi jediný kdo si myslel že to není SAGE. Sám jsem překvapen stavbou těchto rostlin,ale zaroveň jsem nikdy nepochyboval o tom že je to něco jinýho než sage-> už se těšim na finále a na smokereport...... protože jsem ještě s tímto modelem neměl čest!

jo nakonec jsme se rozhodli nechat je žít do středy takže tzn. že půjdou dolů na nějakým 64dnu!
Tak jsem tady se slibovanejma forkama stejnýho S.A.G.E., jsou asi necelej týden starý, máme přepnutý o trochu dýl, takže jsme i trochu pozadu než kolega... Ani nevim, kolikátej den je to přepnutý, kdo si to má kurva pamatovat. :D Tohle je v rw rohožích, 2x denně ruční zálivka, B'CUZZ, měří se akorát EC (možná, moc kámošovi nevěřim, i když má k dispozici truncheon), 600W, Ufák 570m3/h atp... Sem zvědavej na smoke report, pže rozdíly asi budou... Cannabi88 jede pod čtyřkulkou na Hesi a v kokosu, my zase pod šestikulkou v rw na B'CUZZ. Pak nalouduju lepší fotky, tyhle jsou na pikaču, páč svítí lampa že jo... :afro:
cannabi88
zdar growers!
U jedné květiny se vyskytl problém podle předpokladů to vypadalo na přelití tudíš byly chycený kořeny,takže už šla ven!
Na fotkách názorná ukázka přelití... pak kořenový systém....chycené kořeny no a nakonec už si lebedí na provázku :D
Tady přihodim nějaký makra mýho s.a.g.e., až bude tma, tak nafotim ještě líp. Jinak kytizz jsou totožný jako má cannabi88, jsem zvědavej jak dopadne chuť, zda bude nějaký rozdíl mezi B'CUZZ vs HESI. Jinak stavbou to jsou štoudve neboli doutníky, tvrdý jako moje péro, výnos tipuju lehce nad průměr. Nemají ani moc listů, tak při závěrečným trimování nebudu možná ani tolik nadávat :D
aenema
citace:
Původní příspěvek od cannabi88

Jen mě zaráži že na paličkách začíná být hodně hnědejch chloupku! Vždyť maj ještě dost času tak čím to může být?
máš tam příliš nízkou vlhkost
Ono
2aenema:
Prečo tá nízka vlhkosť spôsoboje tento jav? S týmto som sa ešte nestretol.
cannabi88
to: aenema! vlhkost???? už si viděl někoho aby zvedal vlhkost v květu aby mu pomaleji zrálo kvítí??? to je pěkná hloupost a jestli to takhle děláš tak si koleduješ akorát tak o plíseň.
hmm
ty chloupky nemusí být tmavější skrze nízkou vlhkost ale může to tak být....

To:cannabi88
kytky potřebují i v konečné fázi květu cca 35% vlhkosti.Je dost časté,že vlkost v kixni při zapnutém slunku klesne na pěknou nulu,což je dost naPikaču.Proto i já jsem do 40tého dne květu mírně přivlhčoval prostor,abych se dostal na pro mě akorátních 30% ve dne.
Samozřejmě je to záležitost více faktorů,ale když vemu v potaz,že kolem mě to tak dělají všichni a jedou si v poho .....

nicméně ti kytka nepokvete pomaleji :D:D no,to je piczare
aenema
citace:
Původní příspěvek od cannabi88
to: aenema! vlhkost???? už si viděl někoho aby zvedal vlhkost v květu aby mu pomaleji zrálo kvítí??? to je pěkná hloupost a jestli to takhle děláš tak si koleduješ akorát tak o plíseň.
hele kámo ptal ses na to proč ti to dřív dozrálo no a já ti na to odpovídám. svoje rady si nacpi třeba do o.v. asi to bude pro tebe nová informace ale stejně jako na růst i na květ je doporučena vlhkost a ty píšeš že máš vlhkost 20% což je málo. netvrdim že je to jediná možná příčina ale tady je to dost pravděpodobný
saiklon
souhlas s aenema a SIMOR. taky sem ted ke konci kvetu mel vlhkost okolo 22 % a muzu potvrdit ze to neni dobry, palice byly hodne seschly a listiky se normalne lamaly, takze vlhkost ke konci kvetu minimalne 30% spis o neco vic, myslim ze 40% nemuze nicemu uskodit :)
cannabi88
to aenema: hlavně že si začal radit tak brzo dík! asi ti budu muset poslat K+ protože poslat radu po14dnech to chce Kačko.....
:D :D :D

Jinak jsem v tom příspěvku psal že to asi nejspíš bude odrůdou a bylo! Protože žádná známka spálení se neobjevila a vlhkost sem si držel furt stejně takže to ani jinak dělat nebudu!
cannabi88
Takže jak už nám napovídá nadpis......je tu sklizeň :)
aenema
citace:
Původní příspěvek od cannabi88
to aenema: hlavně že si začal radit tak brzo dík! asi ti budu muset poslat K+ protože poslat radu po14dnech to chce Kačko.....
:D :D :D

Jinak jsem v tom příspěvku psal že to asi nejspíš bude odrůdou a bylo! Protože žádná známka spálení se neobjevila a vlhkost sem si držel furt stejně takže to ani jinak dělat nebudu!
přesto že reaguješ jako adolescent, dáš si na to příště majzla
Vietcong-player
Tak co zvážíš to nebo už nic není... :-)
cannabi88
Tak jsem tu se smoke reportem!

Takže odrůda S.A.G.E. mě velice překvapila svým výnosem i sílou stavu!
Řekl bych že je to model mnoha tváří protože když se chci skouřit do pohody skouřim se tam, když chci nějakej větší high tak dám high je to takový multi...spíš hodně směšnej, pohodovej modýlek :D
Chuť příjemná jemně skunková trošku je to škrábal! Vůně suché rostliny dosti připomíná vůni citrusů taková ta hodně svěží čerstvá vůně známe že? :D

Jinak co týká výnosu tak tam bylo + - 200g-> nebyla možnost zvážit přesně viz. první sklizená apod....

Závěrem tohoto threadu chci všem poděkovat za své názory pozornost věnovanou tomuto pěstu a hlavně za Káčka!!! Díky!
Jinak já se vrátim zpět a se mnou příjde i má skříň :D
Vietcong-player
moc moc hezky první grow...k+
multi :-)
Přihazuju taky něco ze sklízečky... Takže S.a.g.e., stejná genetika. Doba květu - vůbec netušim, kdo si to má pamatovat - cca 65 dní předpokládám asi :cool:
Neson
Rappa - můžeš prosím doplnit dobu květu??? Díky.
LoGiT
Neson: stačí kouknout o příspěvek výše:)
asi 65 dní ;)
LoGiT
citace:
Původní příspěvek od Rappa

Logit: Když se koukneš na příspěvek, tak zjistíš, že sem ho upravoval o den později, jako reakci na nesonův dotaz. Brzo smažu.


OK omlouvám se, moje chyba...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma