Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: 1 [2] 3 
Už je to tady HURÁ... (budouci ministr Liška chce legalizovat mekké drogy.) - Klikni zde pro originální téma
zdarec
no svůj názor na totok jsem už tady párkrát napsal,nicméně si myslím,že legalizace je blbost,na to tady nejsme připraveni.
Dyť tady pořádně nefachá skoro nic.Každý si tady dělá co chce.
Vláda stojí za hovno.Celá republika stojí za hovno.

Jsem pro částečnou dekriminalizaci.
Vidím to takhle:
těch pár kytiček,které si já sám na sfojem vypěstím,mi prostě nikdo nevezme.Doma toho můžu mít kilo sušenýho a každýmu po tom bude putna.
Zbytek ať si řeší jak chtějí
papaja
.....no jo zase na něco nejsme připraveni....
možná ty nejsi připraven, já se na legalizaci cítím být připraven
.........jo a víno budou mít jen vinaři, co?
Hy3nA
Dneska by měl bejt zvolen, když vyhraje..

edit: Klaus jmenoval Lišku, školství má po dvou měsících nového šéfa
citace:
Původní příspěvek od papaja
.....no jo zase na něco nejsme připraveni....
možná ty nejsi připraven, já se na legalizaci cítím být připraven
.........jo a víno budou mít jen vinaři, co?

O tom,kdo je připraven,rozhodujeme MY,strana. :D:D
fórek
neplést si pojmy mezi Legalizací a dekriminalizací je zásadní a propastní rozdíl.

Když jsem napsal nejsme připraveni,nemyslel jsem tím sebe nebo tebe nebo..................
jiris
hmm prekvapuje mne ze je tu tolik pestitelu kteri by ani nechtely si pestovat legalne dyt kdyz pestujete tak potporujete legalizaci konopi v Čr tak jak muzete napsat ze ho nechcete.
a to ze nase republika stoji zahovno to je pravda protoze tu sou dementi
ve vlade.celej svet si mysli ze sme hovna. a lizt do prdele amikum a anglanum a vsem kolem nas se mi teda ani trochu nechce.
a legalizaci bysme mohly aspon rict sme mali ale poslouchat ostatni nebudem.
a co se tyce dekriminizace tak podporovat dekriminizaci muzem vsichni nakoupime ve zverimexu tuny seminek a po vsech polich bych zasel techniku a bylo to lidi by si zvykly a dekriminizace je na svete takze kdokoliv mate techniku ven sni sazejte po ulicich po mestech aspon pro prdel.
PEACE.
faqer
to jiris: No keby by si vsade po poliach nasial techniku, tak asi dost oudoristov naseries. Neviem kto by chcel mat oprcane kyti od techniky. Jedine, ze by si sial feminizovane semena:D
papaja
citace:
Původní příspěvek od SIMOR

O tom,kdo je připraven,rozhodujeme MY,strana. :D:D
fórek
neplést si pojmy mezi Legalizací a dekriminalizací je zásadní a propastní rozdíl.

Když jsem napsal nejsme připraveni,nemyslel jsem tím sebe nebo tebe nebo..................

vím co znamená pojem legalizace a co dekriminalizace

ok dekriminalizace-tedy svobodné pěstování pro vlastní potřebu by byla fajn, ale coffeshop u nás by byl taky super
dá se říci , že rád zakouřím i modýlky od mých kamarádů a občas je i finančně podpořím. Nepřipadám si jako zločinec a ani nepovažuji mé kamarády za zločince. Zatímco ty ano. Protože i v případě dekriminalizace by tyto obchody byli nelegální a já bych se podílel podle tohoto právního modelu na zločinu.Takže navrhuju právně umožnit prodej a nákup konopí.
Ty to třeba nemáš zapotřebí prodávat část své sklizně-mimochodem já taky ne co vypěstím venku to zhulím vevnitř ted nejedu-ale přece jenom elektrika něco stojí, hnojky čas a tak dál....Spojuje nás simore touha po svobodném pěstování, ale narozdíl ad tebe nechci lampaře, co část úrody prodají pro důvody výše uvedené, kriminalizovat.
Státní byrokracie by možnost komerčního pěstování jistě bez problémů zpracovala-prostě systém licencí a danit. Také coffeeshopy by měly licence, vše evidované..mimochodem v holandsku u německých hranic mají už kartičky s čipem na nákup v coffees....
no to už mě trochu straší
Nikdy nezapomenu na hašiš z Afghánistánu v redlight v roce 1992...
jufik
Legalizace a dekriminalizace ... at uz si vyberete jedno z techto dvou slov vzdy budete chcit jedno a to je nebat se delat to co vas bavi , nechci aby mi nekdo kecal do toho ze se nemuzu starat o mo malou popripade hur , za tu malou vyfasnout podminku/pobyt ve vezeni . Podle me uplna legalizace neni dobra je tady plno lidi co jsou "svine " a nebudou se bat to prodat cim dal mladsim lidem (myslim detem) "nedavno sem videl hulit 12-13 lete decka a nepripadalo mi to ze to delaji poprve ... nechci aby mi tady nejaky zasranec prodaval huleni memu decku (jeste zadne nemam :D) . Jsem pro volne pestovani pro vlastni ucely ale jsou urcite meze nad kterymy se musite zamyslet . Spousta lidi pestuje , ma strach z odhaleni , stresujou se, skryvaji se , prodavaji . Jsem pro aby todle mohli delat legalne a nemit strach ... ale ten prodej pro verejnost : prodavat v kofeeshopech ? ano ale od 18 ... jenze je tu otazka kdo z vas zacal hulit v 18 ? tudis se tendle zakon bude opet obchazet jako je to treba u alkoholu a budou negativni ohlasy ... a jelikoz to teprve zacina mam obavy ze pokud projde legalizace brzo skonci ... JSME PRO DEKRIMINALIZCI

nekamunujte me :) je to muj osobni nazor :)
papaja
no jo ale ty děti budou hulit at bude situace jakkákoliv
hulí tady, v usa i v holandsku
jufik
J jasne, ale kdyz uz tedkom nemaji strach , co prijde potom ? Tedkom je nastesti takovych deti malo ale az nebudou mit obavy napr: nemuzu ,vyhodi me ze skoly(nic jineho me tedkom nenapada) ale potom ? nevim proste me to nejak nesedi :)
Caligula
to papaja-

joooo hasis z Afganistanu
cix
Joooo hašiš z Afghanistanu - takovou kuličku jsem ho měl a tak jsem ho podcenil :injured:
Caligula
je zajimavi jak se tady pise, jak by to bylo nej... s tou travou :-), ale nevidel bych to tak jeste ruzove, vsechno chce cas, az odejdou vsechny ty stary struktury z politiky a nastoupi ta mladsi (nase)generace, viz. Liska, tak pak mozna se to uvolni jeste vic, ale to je otazka mnoha let. takze budme radi tam kde sme.mohlo by to bejt i horsi viz nasi brat'a.

jo Afgan, ale co pak kralovskej Nepal.to je model
teaman
Ať už dekriminalizace či legalizace...jedno i druhé bych bral všemi deseti...hlavně ať nemusím mít strach, dělat to jediné, co mě opravdu baví - PĚSTOVAT!!!! Protože takové šoky, které zažívám, když mi pod okny projede policejní auto ( což je mimochodem zcela normální ), mi určitě nebezpečně zkracují život:(...
Ale je třeba podporovat, prosazovat a sjednocovat se.

VŽDYŤ NÁS JSOU UŽ TISÍCE (ne-li víc), KDOŽ PĚSTUJEME MARIHUANU - UŽ TROCHU VELKÁ MENŠINA, no ne...???
cix
bych to zaved jako povinej předmět na škole :teef: v biológii :D víte.. aby měli děti názorný příklad, něco, co všichni znaj :vampire:
_Dr.Skunk_
to bych do ty skoly mozna i chodil kdyby se tam todle probiralo:rasta:
MadEGGA:()
omlouvam se za vetu "nekdy je mi az smutno z hlouposti nekterych" to bylo dosti prehnany..

Ale stejne si myslim ze nazor: "Kdyz pestujete, tak potrebujete legalizaci." Neni uplne spravnej. PRave legalizace udava nove zakony, ktere by se musely dodrzovat. Lepsi je ctit jista "pravidla", nez striktne zakony a to jenom pro moznost legalne se zhulit v nejakym cofee shopu..

Legalizace podporuje obchod a prinos do statnich penezenek. Dekriminalizace podporuje hobby, zvyky a lasku uzivatelu k byline jako takove. Od seminka az po dym..
papaja
6/12/2007
britské listy
Podaná ruka Liškovi: Dekriminalizace marihuany není legalizace
Anna Čurdová
poslankyně za ČSSD
http://www.blisty.cz/2007/12/6/art37668.html

............................
Hezky se nám rozepsala..
DEVIATIO
dohaje,nedocetl jsem to do konce ale on tam ma nekdo i mozek?!? WoW
Dekriminalizujeme pěstování konopí s vyšším obsahem THC pro vlastní potřebu, určeme exaktně „množství účinné látky větší než malé“ u těch drog, odborníky označených za „měkké“ tak, abychom postihovali ty, kteří se budou chtít nelegálně obohacovat na prodeji těchto látek. Kteří je budou vyrábět nelegálně stejně, jako trestáme nelegální palírny alkoholu. Protože zde je hranice mezi prostředím zločinu a realitou všedního dne. Zde je nabídka THC vedle tvrdých drog i závadové prostředí. Zde je pašování ve velkém a zločin. Ten nehledejme na něčí zahrádce mezi pelargóniemi.

Tak ted zase nevim.. Pochopil sem to spravne, ze pokud si budu chtit vypestovat kyticku, tak si budu muset zaplatit kvuli zdaneni?
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od papaja
6/12/2007
britské listy
Podaná ruka Liškovi: Dekriminalizace marihuany není legalizace
Anna Čurdová
poslankyně za ČSSD
http://www.blisty.cz/2007/12/6/art37668.html

............................
Hezky se nám rozepsala..

opravdu výborný článek.
Hyde
MadEGGA:(): Dekriminalizujeme - zcela jistě nechtěné přidání slabiky (alespoň podle ostatního textu v článku)
P. Čurdová tu měla na mysli skutečně velkovýroby, leč sklouzlo to na výrobu jako takovou. Na příkladu palíren lze právě dokázat, jaký přístup je třeba zvolit, obšlehnout jej a zavést do praxe. Stejně jako si kdokoli může za pár tisíc koupit legal kolonu na domácí palírnu a má státem povolený limit tuším 40 l na hlavu a rok(ona vlastní spotřeba) mohl by si tentýž vypěstovat ve státem regulovaném množství i konopí. Žádný prodej. Chceš prodávat? Licenci. Chceš jen prodávat? Dolož dodavatele.
Veškerá potřebná legislativa tu už dávno JE.
Téma lehkých drog je bohužel stále používáno pouze jako nástroj politikaření, ne jako něčeho, co by se MĚLO vyřešit. Jsou statistiky, jsou příklady, vzory, zkušenosti, jen zdravý rozum stále nikde. Pokud se nějaký problém prostě nepřeválcuje množstvím hlasů ve volbách (kolik hulounů chodí k volbám?), nic se nemění. Jestli je uvedený článek srdeční záležitost jeho autorky, a ne jen "stranický úkol", chválabohu za to. Přesto však přece nemůžu ten papír hodit do urny pro tuto stranu - těžko mohu důvěřovat primitivům, co mi nechali zmlátit kluky na zelené louce bandou těžkooděnců a za mý prachy k tomu. Takže - plňme pilně statistiky, přibarvujme, aromatizujme, a až ty kolonky budou hÓdně plné, vsadím flek na hru, že dekriminalizaci si dají do svého volebního programu i lidovci. A ještě budou tvrdit, že vždy říkali, že by se nemělo pěstování rostlin potlačovat, neboť je to Božský záměr, a to oni rádi...

edit: teď si uvědomuju, že 40 L na hlavu a rok je při pětičlenné rodině docela slušná kalba... a jde jen o ten fór, že ty nikdy nesmíš mít toto množství "zrovna teď" (jednorázově, momentálně) překročeno, pokud by na tě někdo upozornil, ale zítra, pozejtří... No není ta politika báječná?

Ať se nám to zelení, a státe, ty nám žehnej. Budem tě mít rádi. Politiky nikdy.
Dobré ráno.
Hyde
Pardon, zapomněl jsem na odpověď na Tvou otázku. "Ne."
Freeloader
zeleny stim moc nemaj podle me co delat,ty sou tam jenom jak se rika pro paradu:)
Freeloader
nevim jestli Liska myslel legalizaci ci dekriminalizaci ale jiste je,ze vo necem jako je dekriminalizace se tady uz uvazuje hodne dlouho a pred rokem to proslo prvnim ctenim ve snemovne (ale druhym ne :( ) a ted by nato prislo tak i tak!Liska to akorat hlasi nahlas a tam,kde je dekriminalizace unas ted,tak stim Liska podle me nema absolutne co delat!!Akorat si natom stavi reklamu!:baby:
Ivaporizeit
to je teda skok v zmyslani a mentalite,klobuk dole,nemate prosim vas viac takyx ministrov,bratia pomozte nam,uz ho ani na hraniciax kontrolovat nebudu lebo sme uz za dva tyzdne obaja v schengene :)veru smutne je to u nas,v ziadnej polit. diskusii nazaznel podobny vyrok,ani ziadna parlamet. strana o tom(dekriminalizacii) vo svojix programox neuvazuje,je to skoda,lebo aj na SK su konzumentmi studaci a teenageri,ich drviva vacsina ganju pravidelne vyhladava,aj v suvislosti s novymi prudmi slov. popul.hudby,mal by som svoje deti prihlasit do ceskyx skol :)je to fajn,uz je najvyssi cas aj pod Tatrami prelomit lady...
DIRIGO
treba z toho neco bude...kdo nic nedela nic neudela;)
alesh: nic by me nepotesilo vic nez kdyby zeleny vodesli z vlady. no, nastesti si uz priste neskrtnou bo lidi z venkova jim nezapomenou zakaz topeni uhlim. v praze zase nesmyslny sikanovani ridicu.

k tematu. me osobne soucasnej stav vyhovuje. travu kourim kdy chci a kde chci. nijak se neomezuju tudiz nemam potrebu neco menit.
Rory
4Mr. Palice: no viš co návrh zákona muže podat ministr, poslanec nebo třeba i TY, rozdíl je akorát to že ten ministr nebo poslanec (ale i vláda, senát, skupina poslanců a president) maji zákonodárnou iniciativu-jen pro upřesnění pojmů
jinak máš pravdu v tom že kdyby to myslel vážně tak to bez problémů mohl navrhnout už v momentě kdy složil slib jako poslanec a místo těch keců že o tom uvažuje se mohlo už hlasovat - po že návrh nepodal znemená (alespon pro mě) že ho ani nepodá, je si dělá "prostor" aby měl z čeho ustoupit až se bude jednat o JEHO korytě
_Dr.Skunk_
Dr. Smokalot mas recht...tahle vlada se k necemu takovyhlemu nedokope driv nez zni odejdou vsechny ty stary hnusny lamy co akorat hrabou pro sebe...az se tam dostane mladsi generace tak mozna se zacne neco dit ale to bude za hodne dlouho...
papaja
myslím, že tu věc berou zelení poctivě-dekriminalizace je jejich cíl a minimálně Standa Penc to myslí upřímně
uvidíme s jakými pozměnovacími návrhy přijdou zelení -ted přichází návrh nového zákona a poslanci budou mít možnost dodat své vlastní nápady
takže počkejme a uvidíme
potom bych soudil
jiris
tak asne ale o to prece nejde ne?
milion1989
už aby to bylo... já bych udělal že držení legální, prodej trestaný tvrději než teď, pěstování na vlastním pozemku legální (ale do určité míry - např 12 kytek max), pěstování mimo legální ovšem pokuď ti to někdo pobere tvůj problém... Ale to je jen moje idea
cix
blbost trestat za prodej!
Obchod v malém je tu již po tisíciletí!!! Lidi prostě prodávat budou a nikdo s tim nic neudělá!

Koukněte, jak se koukáte na milionáře, co už nevědí co by roupama? Jak se díváte na ženskou, která utratí za psa o vánocích 15 litrů (voblečky a jiný píčusoviny)?? Jak se koukáte na lidi, co "peníze, peníze, peníze..." Je to jedno.
Jsou lidi, kteří prodaj klíďo známejm pár géček aby měli na hnojky a apgrejd (resp. známý jim připějou třeba i sami a rádi)
a pak sou lidi, co dýlujou, protože nic jinýho třeba neuměj nebo sou prostě hamťáci po prachách..

takže, když bude prodej nelegální, tak podle mě ti drobní na to zase doplatěj a ti velcí zase vydělaj..

Osobně nejsem proti prodeji, když si chci vypěstovat, vypěstuji si, když na to momentálně není čas, nebo prostředky a nebo prostě chuť, tak proč bych si nějakej ten grámek nemoch koupit? Kua, dyk civilizace je přeci vo tom, že ne fšichni kopou na poli brambori a né fšichni kovaj motyky... Ten dělá to a ten zas tohle. Jelikož je prodej nelegální, tak na tom vydělávaj ti, kteří se nebojí mocné ruky zákona.. Kdyby to bylo legální, tak cena půjde okamžitě dolů, bude to nějakou dobu na každym rohu a pak to budou prodávat stejně jen nadšenci, aby si přividělali na hnojky... STRACH JE MOCNÁ ZBRAŇ!
citace:
Původní příspěvek od cix
Obchod v malém je tu již po tisíciletí!!! Lidi prostě prodávat budou a nikdo s tim nic neudělá!

Koukněte, jak se koukáte na milionáře, co už nevědí co by roupama? Jak se díváte na ženskou, která utratí za psa o vánocích 15 litrů (voblečky a jiný píčusoviny)?? Jak se koukáte na lidi, co "peníze, peníze, peníze..." Je to jedno.
Jsou lidi, kteří prodaj klíďo známejm pár géček aby měli na hnojky a apgrejd (resp. známý jim připějou třeba i sami a rádi)
a pak sou lidi, co dýlujou, protože nic jinýho třeba neuměj nebo sou prostě hamťáci po prachách..

takže, když bude prodej nelegální, tak podle mě ti drobní na to zase doplatěj a ti velcí zase vydělaj..

Osobně nejsem proti prodeji, když si chci vypěstovat, vypěstuji si, když na to momentálně není čas, nebo prostředky a nebo prostě chuť, tak proč bych si nějakej ten grámek nemoch koupit? Kua, dyk civilizace je přeci vo tom, že ne fšichni kopou na poli brambori a né fšichni kovaj motyky... Ten dělá to a ten zas tohle. Jelikož je prodej nelegální, tak na tom vydělávaj ti, kteří se nebojí mocné ruky zákona.. Kdyby to bylo legální, tak cena půjde okamžitě dolů, bude to nějakou dobu na každym rohu a pak to budou prodávat stejně jen nadšenci, aby si přividělali na hnojky... STRACH JE MOCNÁ ZBRAŇ!

ZAJÍMAVEJ NÁZOR ...... :beer:
Rory
tak jako nechápu proč se tu čílíte kuli prodeji, at se prostě MJ zlegalizuje na obchod s MJ se uvalí daně jako třeba na alkohol a cigára a je to... pokud někdo bude "dýlovat" někde na rohu tak zavřít a pokutovat za danovej únik a bude spokojenost, ceny se nezmění o to se daně postarají...
Calzone
Ať to bude tak jako tak, tak daně se musí platit za všechno, takže černý prodej bude trestný čin tak či tak.
Omezovat povolené množství je blbost už jenom kvůli tomu, že to že má někdo "hodně" přeci vůbec neznamená, že to prodává, tudíž nevidím jediný důvod to omezovat. Byli by jsme tam kde jsme teď...
Mělo by to bít stějně jako s čímkoliv jiným, musel by se prokázat prodej, nic víc.

ZeeGun:
o ilegalitě pěstování tabáku jsem ještě neslyšel a slovo legalizace či dekriminalize znamená právě to pěstování legal, tak nevim proč by mělo být ilegal...
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od ZeeGun
Zasr.ná legalizace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legal s.re pes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bude to akorát další nástroj státu jak ždímat prachy z občanů........................................................................

Navíc to fakt bude jak s cigárama tudíž pěstování ilegal nákup legál.....................................................................

vychladni. rozumíš tomu jak koza petrželi :baby:
milion1989
citace:
Původní příspěvek od cix

docela jsem se zamyslel - prodavani v mnozstvy nad 5g trestny (treba)
cix
jasný, ale to zas není tak snadny :p teď 5g a za minutu zas, atd... :D
Furt sou tu ty naše zlatý český ručičky, takže bacha na ně :biglaugh:
konopnak
citace:
Původní příspěvek od ZeeGun

Bude to akorát další nástroj státu jak ždímat prachy z občanů........................................................................

Navíc to fakt bude jak s cigárama tudíž pěstování ilegal nákup legál.....................................................................

Tabák můžeš legálně pěstovat (dokonce nevim ani o nějakym omezení co se množství týče) ale nesmíš prodávat. Což by se mě u bylinek celkem líbilo protože v případě volného prodeje by jak už řekla spousta lidi dostali do problemu protože by se zrodily spousty lidí co by do sebe narvali par gecek a pak delali bordel a vykecavali se ze byli pod vlivem
Roman Dirda
Lidi, nebuďte naOndřeje takoví, třeba ho ani neznáte..

Já jsem se osobně ve věci legalizace velice angažoval před půl rokem když se Zelení dostali do parlamentu. Měl jsem informace o tom, že Ondřej L. hulí. Takže jsem si s ním dal schůzku a asi hodinu jsme probírali možnosti jak udělat něco pro legalizaci/dekriminalizaci.
Je to fajn a příjemnej chlapík, stojím za ním.
Já jsem měl trošku naivní představu - přes něj všem poslancům dodat film Grass, kde je vtipně pojednáno o historii zákazu hulení v USA (potažmo po celém světě). Nepotěšil mě - parlament je plný strejdů, kterým jsou nějací huliči ÚPLNĚ UKRADENÍ.
A navíc se zaměřujou na starý konzervativní voliče, kterých je bohužel hodně (a s přibýváním důchodců jich neubude..:()
Každopádně něco se dělat dá a právě to jsme probírali - nový trestní zákoník, jiné způsoby, přes ministra zdravotnictví (a léčbu nemocí trávou)... Skončilo to tak, že budeme hodně rádi když projde nový trestní zákoník (dekrim. malopěstění). Zůstane sice trestné držení velkého množství a nesmyslné Šíření toxikomanie, ale přece jen lepší než kdyby se přitvrzovalo (což se taky klidně může stát - viz Slovensko a spousta jiných zemí..).
Na konci mi poděkoval za pálku výpěstku..chápete to? poslanec Parlamentu ČR, teď i ministr - je JEDEN Z NÁS ! To je přece nádhera !!

Opravdu mě mrzí že někteří Ondřeje shazujou aniž měli možnost s ním promluvit byť jen pár slov..:(
Jistě, takových jako Ondřej není mnoho..ale proč hned házet všechny do jednoho pytle? Je tak svět lepší když řekneme - politika - špína - hajzlové - na volby kašlu..
Není lepší se opravdu zajímat ? Kdo pro co hlasoval ? Co řekl - a jak to myslel - ne jak to překroutila televize, noviny ?
Politici jsou taky lidi - a mám dobrou zprávu - někteří nejsou špatní:)
lopman
ja bych to nevidel tak cerne, pristi rok si proste vsichni groweri vystavej par kyticek na balkon, nebo pred barak a je po problemu. cesky veznice nejsou staveny na tolik lidi :-D. proste a jednoduse sem momentalne v picy, takze si myslim ze kdyz bude hafo lidi pestovat tak aby to vsichni vedeli tak s tim tenhle stat proste nic neudela. a kdyz u vas nahodou zazvonej policajti tak proste reknete podivejte se po okoli a jestli sem jedinej kdo pestuje plevel tak me klidne zavrete :-)

zkratka jednoduse, kdyz budem zit porad v tomhle zkurvenym systemu tak se nic nezmeni

ted mozna budu mlejt sracky, ale jestli si to uvedomujete tak zijem v tezce kapitalistickym rezimu, "deti" v ruznejch chudejch zemich sveta vyrabej adidasky (vsechny znacky bez omezeni, to jest vsechno co je drahy jak svin), aby nakrmili vsechny ty svine co vyvarej na lidech

uvedomujete si ze zijem, ucime se a pracujem jenom pro ten zasranej system!!!

jenze vsichni sou tak liny a zazrany do toho systemu ze nemuzou zit jinak

P.S.: uvedomujete si ze koupi jakykoliv znacky (zamerne uvadim znacky a ne obleceni ci elektroniky, protoze kdyz jdete do obchodu tak si kupujete znacku a ne vec), podporujete vykoristovani lidi z chudych zemi, kteri makaj jak srouby za par kacek protoze musej aby prezili

nektery zeme sou ucelove ponechavany v chudobe, jenom kuli kapitalismu

mozna sem trosku odbocil z tematu, ale nebyl by to raj na zemi bez tehle sracu co nam diktujou co si myslet a kupovat

nejsem menecenej ze nemam na sobe hadry funstorm, nebo jinou skate znacku, sem jenom proti systemu

proc bych mel pracovat proto abych vsechno utratil za sracky ze zapadu, zni to sice protiamericky, ale kdo chce skoncit jako americani, vzdyt v americe si ani neuserete aby o tom nekdo nevedel a jak je znamo tak zapadni trend se vgelice rychle siri

clovek se nenarodil proto aby pracoval az do umoru tela, nybrz aby zil

sem trosku v pici tak me kdyztak smazte
Calzone
ZeeGun:
negativní karma bez podpisu je fakt docela křivárna, měl by tu funkci tým zrušit!
Freeloader
citace:
uvedomujete si ze zijem, ucime se a pracujem jenom pro ten zasranej system!!!

jenze vsichni sou tak liny a zazrany do toho systemu ze nemuzou zit jinak

Nejsi ty nahodou Sqoter?:)

Too ZeeGun:
citace:

Napsat neco takovi na tomhle foru,kde se rozdavaj cerveny Kcka za spatne zavazanou tkanicku,se divim zes dostal jenom jedno :D
Nejsi prvni ani posledni ale je opravdu ubohost rozdavat K- za vlastni nazory a ses peknej "vančung" ze ses nepodepsal,tudis si nestojis ani za vlastnim nazorem.....Tuhle moznost by tu meli admini zrusit a cerveny by razem ubylo:)
Calzone
Tak nějakej vtipálek jí dal i mě. :/
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od Calzone
Tak nějakej vtipálek jí dal i mě. :/

Svět se zhroutí
Calzone
Tayem de Tox:
prosim tě, nechceš už konečně přestat prudit do lidí? Nevim co jsem ti udělal, ale tvoje neustálé "trefné poznámky" jak to sám nazýváš mě fakt štvou.
Tayem de Tox
Calzone a ještě zapomněls něco ve smyslu:
citace:
Původní příspěvek od Calzone
Čím tvůj hnusný, zcestný a agresivní je pro toto fórum přínosný?
:flick:

Hoši, jenom sem vám chtěl naznačit, že není důležitý, od koho vám přiletěla červená, ALE ZA CO!
Calzone, moc to žereš :D Mimochodem- horujete tady proti anonymní karmě, ale jeden z vás hrdinů se dneska taky zapomněl podepsat, co? :p: Pomni ale, že Modří vědí! ...a když nevědí, tak se dozvědí ;)

F.O.S. :baby:

EDIT: ZeeGun, ty pistolníku :D Počkej, až ji dostaneš ode mě! Tu bys poznal i bez podpisu, ale já se ke svejm k- s chutí hlásím. Na rozdíl...
DEVIATIO
stop talking about your stupid karmas,-) a Tayem,kdyby ti to bylo jedno ta cervena karma jak si psal,tak tu neresis ze ti taky prisla bez podpisu,PEACE bro
;-p
chicht,jsem zvedavej jaka mi prileti...

a aby to nebylo OTcko:

Roman Dirda:nehazime ho do jednoho pytle jen si myslim ze to nemala bejt prvni vec se kterou prijde jako min. skolstvi.je to urcite problem a zasahuje to deti takze se to tyka i jeho ale preci jen to nemela bejt rpvni vec se kterou tam jde.za dalsi:to ze bude min. skolstvi neznamena ze ten zakon rpotlaci,ikdyz tentokrat by jeho podoba mohla bejt nejlepsi co tam za posledni dobu byla.Posledni co ja si pamatuju to bylo na houby a jeste spojene se snizenim trestni odpovednosti na 14let,proto to neproslo[alespon podle medii].

Jo a k tem duchodcum:
diky Nove predevsim,se postoj duchodcu k huleni naprosto meni->
k dobremu !!! [viz posledni jejich reportaze a me osobni zkusenosti s prarodicema]

tak se mejte decka.min hadek o karmach a vic threadu s pestovanim.

DEViANT
2madlion: ja osobne budu volit zeleny a doufam, ze nebudu sam. a to ze nemuzou na venkove topit uhlim je jenom dobre. alspon se venkov priblizi svou urovni bydleni ve meste.. je to jenom dobre. a sikanovani ridicu je blbost. zeleni jsou podle me jedini ztravitelni z nynejsich mocnych politickych stran
DEVIATIO

uhli: oh my got,2krat myslet jednou psat.neni alternativa.

sikanovani: o tom nic nevim...a ani nevim co s tim maj zeleni spolecneho?

mocnych stran-zeleni: :-D Mr.Joker :-D
madEGGA> no to s tim prinosem o netopeni uhlim skus rict tem tisicum lidi co na to nebudou mit.
sikana ridicu> za prve diky temhle vychcanejm smejdum budeme mit v benzinu naky to procento biolihu dikycemuz bude benzin drzsi. {je ovsem zajimavy ze v jizni a stredni americe je biolih levnejsi nez uz tak hodne levnej benzin} bude taky mene kvalitni a rychleji zvodnati.
za dalsi maj zeleny prsty v placenym parkovani v praze a to je zverstvo nejveci. pak me dost serou jejich zmrdsky akce jako den bez aut. co to jako ma bejt? kdo ma pravo mi zakazovat jet do prace autem? technicka i emise mi platej tak at mi kolomamrdi daj pokoj a nevotravujou me nakym hranim na city.
ekologove stejne jako nabozensky pomatenci nemaj v politice co delat.
cix
citace:
Původní příspěvek od MadEGGA:()
2madlion: ja osobne budu volit zeleny a doufam, ze nebudu sam. a to ze nemuzou na venkove topit uhlim je jenom dobre. alspon se venkov priblizi svou urovni bydleni ve meste.. je to jenom dobre. a sikanovani ridicu je blbost. zeleni jsou podle me jedini ztravitelni z nynejsich mocnych politickych stran

Lidi na vesnici ZMRZNOU! Už tak je tam jídlo podstatně dražší, lidi nemaj prachy na nějaký zateplení, aby si mohli pořídit třeba plyn, žijou z ruky do huby a stát se jim za to ještě takhle pomstí. Tvůj názor je směšný! :baseball: Není tam práce, vyžití, zkrátka nic! A co jim všichni řeknou?? "Tak děte do města." Jasně :D jít do města a dřít a dřít a pak dát půlku platu na nájem někomu, kdo má tři byty a ani neví, co je práce!!!
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od cix

Lidi na vesnici ZMRZNOU! Už tak je tam jídlo podstatně dražší, lidi nemaj prachy na nějaký zateplení, aby si mohli pořídit třeba plyn, žijou z ruky do huby a stát se jim za to ještě takhle pomstí. Tvůj názor je směšný! :baseball: Není tam práce, vyžití, zkrátka nic! A co jim všichni řeknou?? "Tak děte do města." Jasně :D jít do města a dřít a dřít a pak dát půlku platu na nájem někomu, kdo má tři byty a ani neví, co je práce!!!

Mně přijdeš smešnej ty. Nevim kde to bereš. Taky žiju na vesnici, plyn tu má cca 80% domácností (vím to,mám přístup na obecák). Jasně, všichni sou nasraný, že stát nedodržel ty sliby o dotacích pro zavedení plynu (ale já se nedivím-sliby od socanů velkou váhu nemaj) a taky jak se furt zdražuje (ale toho je důvod je jinde než ve Strakovce).
Ale že by tady někdo mrznul??? :haha: (argument hodnej demagoga nasRATHa)
Jo A!!! najednou se tu dá v zimě (při inverzi) dejchat! Moc dobře si pamatuju ten šedej hučák z každýho komínu, když všichni topili uhlím vole. Zaplaťchamrať, že je to z valnej většiny pryč už!

EDIT: A dalo by se pokračovat. Že není práce?? Nikdy jí ještě nebylo víc§
Souhlasím s tou tezí o třetině platu na nájem a třech bytech... Ale neřikej, že by ses choval jinak, kdyby ti ty byty řikali pane. Takový prostě sou dneska ceny. Kdo ti brání nadřít pár let a ušušnit ňákej ten stotisíc, vzít si úvěr, koupit byt, pronajímat ho za tržní a tím splalit ten úvěr?
EDIT: vím už o 3 býv. spolužácích z gymplu, kteří toho dosáhli. Sou pět let ze střední a už maj vlastní byty v Praze a v Brně. Tak Cix kde je problém? Jak dlouho seš ze střední ty?
cix
No, tak prostě žiješ jinde na vesnici! u nás jestli má pár lidí plyn.. hodně jich chodí zkrátka na dřevo a zbytek uhlí, a práce tam prostě není a když je, tak za ňákejch usmolenejch 6-8tis.! Člověk se střední si tam ani neškrtne, když nemá štěstí!
Neříkám, uhlí je humus, ale stát prostě markantně zdraží a lidi . .. POSERTESE A ZMRZNĚTĚ! (zmrzlý hovno nesmrdí :guitarist )
A dost, my dva to jen tak nezměníme. A lidi na vesnici holt začnou kácet ty deštný pralesy ve velkym... Stejně je to MONOKULTURA, že?? :baseball: :faq:
Freeloader
Tofi mi uz plyn nejakej ten patek taky mame(par let) ale ze bych to videl nekdy v provozu se rict neda!Fotr byl asi v minulim zivote drevorubec takze na jare kazdej vikend jezdime navilety dolesa:)...a dela to tu kazdej 2.-3.!Jinak prace tu vokolo urcite je a dyz by nahodou nebyla tak ve mestech vokolo urcite je...no jestli mas jenom zakladku tak s vic nez 6-8 pocitat nemuzes vid:)
waterpiper
V době, kdy rapidně narůstá počet mladých lidí stíhaných za drobné pěstování konopí, někteří poslanci požadují jeho dekriminalizaci. Ptejte se 18.12. v 15:00 poslankyně za ČSSD Anny Čurdové, která se postavila na stranu odpůrců trestů za marihuanu.
http://www.lidovky.cz/odpovedi.asp?t=CURDOVA
DEVIATIO
SPLAT: chicht,byli sme nejvetsi producent cukrove trtiny v evrope nez nam to zatrhla EU,btw.jen tak namatkove co si pamatuju ze zakladky...

a k tomu omlejvanymu plynu,nase vesnie ma 60K+ lidi a stejne neni vsude plyn a mesto ho nezavede bo je to moc nakladne a to nase ulice ma tak 20 domacnosti takze si nemyslim ze je to nejak malo ale proste nezavedou,nedaj na to anui korunu a to nase mesto prosperuje ma prachy.

takze ,co s tim?Mozna prae ty zeleny ale nemyslim si to a rozhodne je volit nebudu.HOWK

a je to tady tema o liskovi a ne plynu:-D
cix
achjo, ty volby sou asi prostě a sprostě jen o tom, vybrat to nejmenší zlo, když se nenabízí možnost, vybrat to nejlepší.... :(
chuan
Zdarec sem tu novej tak nemohl by mi někdo říct jak to vypadá s tou legalalizací sice to tady je všechno napsaný,ale sem děsně línej si to přečíst než bych to přečetl to by byly další vánoce.Stejnak si myslím, že je to jedno každej si stejnak bude hulit jak chce a kde chce,ale coffeshop by nebyl špatnej takže at legalizujou.
DEVIATIO
Splat je to mozne ale jsem fakt presvedcen ze to prave byl jak cukr tak repa...

chuan: zadnej kofik zatim neplanuj ze potkas ;-(
Doufám, že náš novej ministr si s tou legalizací pospíší, co? Ale když si to tak vezmeme, tak už to nebude taková sranda... Ale jo, bude to sranda pořád =)
leosag
Mě by bohatě stačilo aby trávu vůbec neřešili,zdá se mi to trošku padlé na hlavu někoho zavřít za to,že si pěstí na zahradě 2kyti mezi vrahy,zloděje,násilníky tuneláře a zkorumpované fízly no prostě je to blbost. legalizace by být nemusela tráva by se mohla pouze tolerovat stačilo by kdyby povolené množství u sebe mohl mít ty 2g a káždému může být prd co mám doma hlavně když onen dotyčný neprodává

za nedlouho by potom byla tráva něco jako tabák ,lidi by neprodávali a našli by se ti co hulí moc a co nehulí vůbec
prostě tu hulení ještě nemá vybudovanou tradici
strana zelených je na marihuanu asi nejtolerantnější
leosag
člověk který normálně chodí do práce platí ty skurv... daně,zdravotní,sociální po práci si zajde na tři piva a dá si k tomu jointa co kdo proti tomu má............
prostě jen mě to dokáže naštvat to,že je to trestné
cix
Johohóóóó a co se nechat hromadně zatknout?? Jako na protest? Prostě na nějaký akci jako je MMM (třebá) tak se lidi seberou a půjdou před ministerstvo vnitra, tam udělají pořádnej kravál a pak si v jeden okamžik všichni navzájem začnou vyměňovat hulení.. :D :D :D :D
soulQuake
jedna z mála věcí, do kterejch bych šel :) , ale jedině kdyby to bylo aspoň pár tisíc lidí najednou ;)
issis
legalizace je pěkná věc, ale zamysleme se, jestli to opravdu chceme!? legalizace znamená například konec temhle diskuzím, veškere informace budou volně dostupné, na pěstírny budou normy a předpisy otazka je jestli bude vubec ješte někdo pěstovat, když se to sem bude vozit v kamionech!!!
mettatron
ja si myslim ze trava nejsou banany .. stavy sou nejruznejsi, podle toho jak se behem pesteni s kytkou zachazi .. nebo aspon sou lidi ktery to rozlisujou .. takze masove, strojove pestovana trava, pesticidy, hnojiva .. no mozna fajn pro nekoho .. ale ne pro druhyho .. podobne jako pro nekoho je dobra nejlevnejsi vodka hlavne kdyz je z toho vymaz .. tak druhej oceni kvalitni domaci slivku .. a rek bych ze mezi hulicema je takovahle rozlisovaci schopnost, prece jen jde o tak trochu dusebni, duchovni zalezitost, u nekoho .. a pro takovy, nejsou ganja malbora alternativou ...

a jinak zeleny, jsou v zasade jedinou aspon trochu rozumnou alternativou ze soucasnejch moznejch ... ods - prumysl, zvysovani produkce mlyka, silnice, dalnice a pod?, cssd - vychova neschopnejch a zavislejch?, kdu rozhodne ne .. tak co . krom vecnyho pristupu ke spouste vecem kde se jiny strany hadaj o nejaky svoje ideologie (ganja je presne tenhle pripad, proste sou vecny a maj za to vsechny moje palce) .. tak je to jedina strana ktera ma ve stite prirodu a jeji ochranu ... to nestaci? me to teda sakra staci .. i kdyz samo sebou, nejsou vubec dokonaly a maj spoustu prostoru na zlepseni a prachy, uplatky, korupce a pod utahnou skoro kazdyho ... je me mlilejsi kdyz budou lehce nepruhledne vybrany organizace na ochranu prirody .. nez nejaka firma na listky na obedy nebo na stavbu dalsich kilometru dalnic .... budu radej kdyz bude korumpovat firma na stavbu a obnovu zeleznicni nakladni dopravy, zaplat za to ze to nekoho vubec napadne a ze by to kurva pica sakra uz taky moh nekdo prosadil a co treba hlukovy normy, kterou strana myslite ze k tomu ma nejbliz?? sem sam komu vadi ten vetsi a vetsi randal vsude kolem?? ..
Dotaz, KDY TO ZACNE PLATIT? jestli to teda projde
SID
Dekriminilizace pěstování pro vlastní potřebu by špatná nebyla člověk by se nemusel bát,že ho nějakej dobrodinec napráší. S legalizací bych to viděl tak,že stát si přirazí spotřební danˇ a tvrdě si bude hlídat aby nedocházelo k danˇovým únikům takže by se legálně pěstovat stejně nemohlo.Jedinej klad by byl v tom, že díleři by přišli o kšeft, oživi by se turisticej ruch a přineslo nějakej peníz do státní kasy a pochopitelně spoustu místa pro korupci našich milejch politiků. Stejně si myslím,že nejlíp chutná to co si sám vypestuju.
Calzone
Mě osobně by stačila dekriminalizace, ale zae když může být legální takový svinstvo jako je alkohol, tabák, nebo automaty, tak by bylo blbé, kdyby zrovna konopí nebylo...
Richi
bodle me je to uplne jedno pac u obycejnyho hulice se nezmeni nic, tim ze tady bude nejaka legalizace nebo co mozna odpadne problem dealovani ale zaplatis dane statu z kazdyho G ..beztak si bodu vsichni pestovat svoje policka dal a nemyslim ze po legalizaci nam lojdi budou franit pole pred podelem
prome se osobne nezmeni ani zbla, neni to tak dlouho co sem si kracel kolem dvou fizlu se spekem v hube a krome trapne poznamky neco tady nevoni si me ani nevsimli .. CR se to neresi uz dlouhjo :D
budu hulit at je to ilegal nebo ne a na party si kolac obstaram taky
takze klidne at to zustane jak to je je mi to olihen.. mozna je to ted este lepsi nez legalni ..aspon mam z vypestku vetsi radost pac si ji nak koupit nemuzu ..vlastne muzu ale to je jedno vite jak to myslim :D
waterpiper
Nevim kam to dat, tak treba sem.
"Teta Bushka možná půjde do vězení"
http://www.blisty.cz/2008/1/29/art38641.html
DEVIATIO
podle sebe soudim tebe ,-p

neprehanej
mettatron
mauta: zkurvenci, blbci, zlodejickove .. sou mezi nama a policii nevyjimaje .. .. policie je na druhou stranu potreba vetsiny a ze sou u policajtu nekteri podivny lidi .. s tim je rek bych tezky neco udelat a nikdo tomu netleska. zajimavejsi by byla spis uvaha jestli je jich tam vic nebo min nez mezi beznou populaci .... a z moji zkusenosti, je to ten druhej pripad.

ten clanek ohledne bushky bych videl trochu na podporu a doufam ze je spis preventivni nez aktualne nutnou ..... :baseball:
cix
Hehé a pak zlitý bengo killne amíka kudlou.... (aktuální novina) Todle není kántrstrájk kucí! :baseball: Tady není druhý kolo! :D A nejde o fragy!
mettatron
mautau .. mozna si mysils ze policije je neco jinyho nez je. bejt policajt je prace. tim ze je nekde zamestnas, lidi nezmenis. zakladem miry debilu, zlodeju, podvodniku je jejich bezna mira v populaci .. proste mezi nama sou takovy lidi .. a policie jednoduse neni vyjimkou. nektery typy prace u policie pritahuje ale za to nemuze policie a je to znama a nebezpecna vec, proto ma kontrolni mechanizmy, to se furt vyviji .... a policajty ktery jsem mel potkal, v nicem nevybocovaly z lidi ktery potkavam jinak, bezne .. sou pod vetsim dohledem, kazdej novinar rad rozmazne zneuzivani penez u policie, uplatky, tvrdy zasahy, nasily .. kdo bude psat o nejaky neferovosti mezi dvema soukromejma firmama, nebo plejtvani v nejaky soukromy firme, o bitce mezi opilcema .. ale co kdyby jden z tech opilcu byl policajt, z toho by uz neco mohlo bejt .. me to prijde zrejmy ?
schurulz
tak sem zvědavej jestli se něco zmnění
megabuh
Nerad vam kazim radost ale ani co se za nehet vleze ze by se to mohlo stat uz tu bylo par pokusu a neproslo to ani prvnim rizenim a kdyz sme v EU tak sce este snizuje kvuli reputaci statu. Taky bych si klido dal to brcko legal ale zakazany ovice mmmmm :-)
mettatron
megabuh .. ja si myslim ze v tomhle je EU pomerne nestrana, nebo spis, neni zastancem honby na carodejnici THC. ono ostatne, ostrovy, spanelsko, dansko, holandsko, svycarsko .. cechy .. v zasade vsechny staty kde je slabsi moc krestanske lobby .. ma k trave pomerne volny a vedome tolerantni postoj. je to zejmena a predevsim krestanska lobby ktera ma za cily boj proti trave. vzniklo to zhruba na pocatku minuleho stoleti. a jde o pomerne presne zdokumentovany historicky process, vzniku tohodle zbloudilyho tazeni. vznilo v usa a krestanstvo v tom bylo vice mene vyuzito .. co sem cet, pomerne verohodnou, knizku od soudce nejvysiho soudu v uk.
Lubosh.
Nový ministr vlády? Jak si na to přišel prosímtě?
clandestino
Křesťanská lobby je hrozná věc... nedávno byl u nás na škole Cyril Svoboda, ten černej bazilišek, no a nadhodil "diskusi" na téma nového zákoníku. Samozřejmě "diskutovali" jen největší zhulky :D No a jako dorazil mě tím, když se zeptal, jestli se marihuana kouří.... A bylo vidět, že jako vtip to fakt nemyslí. Takovýhle lidi o tom rozhodují... Ale vláda už měla ten zákoník schválit, teď musí projít Sněmovnou. Což by neměl být dle mého názoru problém.

EDIT - zelenáček Liška se o novelu zákona nezasloužil nijak, ve vládě ji prosadil ministr spravedlnosti Pospíšil. Ale jestli to projde, tak se sázím, že Zelení si ten úspěch budou vehementně přivlastňovat.
mettatron
clandestino .. ono, at si klidne privlastnujou .. ods je obecne tolerantni, nicmene i tam kde by nemusela .. a jaka jina strana krom zelenejch ma v programu vyraznejsi podporu, lepe receno podporu vecneho pristupu k byline? a jinejm bylinam .. a vsem prirodnim zalezitostem? jsou to jenom zeleni. na soucasny scene, po vtipu unie svobody, unikatni strana. to souvisi i s tim ze ods by u jinych podporu tezko hledala, protoze jejich postoje je v lepsim pripade ambivalentni. tj. snadno ziskatelny. nemaji nazor. tam kde zeleny nazor maji. nazor jasny a tezko koupitelny.
Lubosh.
V Čechách podporuje marihuanu statisíce lidí a dostává se čím dál více mezi starší vrstevníky a až my, náruživý prosazovači a bojovníci za legalizaci dospějem bude skoro nutné marihuanu legalizovat! Tet vláda a zákonodárci mohou používat argumenty typu:,,Je to droga, je to špatné, nebudem podporovat narkotické menšiny!" Ale, troufám si odhadnout, za 5-10 let bude marihuanu užívat tolik lidí, že to bude pro všechny součástí života a to potom bude muset dojít poslancům že to chce velká masa lidí a budou ji muset podpořit! Protože i když špatnou věc chce většina, menšina se musí podřídit! mylsím že postupem času se užívači marihuany dostanou i do vysokých státních pozic a to nám bude jedině přispívat! Nedávno sem četl studii, že konzumace marihuany v čechách předběhla jak, Anglii, Německo tak i Holandsko s Belgií, nevím, zda to je věrohodný argument, ale i mém okolí se hodně lidí hlásí k tomu, že ČR je nejen srdce Evropy, ale i zelené políčko Evropy
lubosch> asi nemas pravdu. se podivej co vyrostlo z hipiku v americe. a malo jich teda nebylo. dneska sou to konzervativni republikani a vo drogach nemuze bejt ani rec. takle to nefunguje.
Lubosh.
Hnutí hippies bylo založeno proti válce ve vietnamu a drogy pouze užívali a né že je prosazovali! Navíc byli proti státním věcem a proto jejich názor a pohled na svět nebrali v úvah. Navíc užívali opium, LSD, .....a v neposledni řadě marihuanu. Mluví se pouze o marihuaně, ale když to tak řeknu, tráva byla jen slabej odvar! Dřív nebo pozdějc vznese někdo námitku že je zákaz marihuany nefér např. vůči máku! Lze z něj dělat droga stejně jak z marihuany a taky se dá použít na užitečné věci, stejně jak
nojo ale z tech lidi co drogy uzivali, oni hipici, ale pak vyrostli lidi kery meli volebni pravo nebo doknce kandidovali do verenejch funkci. a presto je dnesni amerika z drog uplne histericka.
mettatron
mad .. hele, hnuti hippie bylo, ale zdaleka ne vsichni byli hippie nebo brali drogy .. a uz vubec ne vsichni ktery brali udelali dobrou zkusenost .. to mas jako dneska. clovek ktery si to umi trval a pozitivne poskladat je spis vyjimkou nez pravidlem. obvykle po nejaky dobe seznamovani prichazi vystrizliveni a mnohdy odvrzeni .. jako odnaucenej kurak. mnohdy nejvetis bijec proti koureni.

USA .. sou hystericky zejmena z duvodu blitkovaty krestanskosti .. tam kdyby prezident nemluvil o bohu, je vyrizenej, chapes? tam ma cirkem a buh a bible mnohem vetsi vahu nez si tu bezne uvedomujem .. v hotelych najdes vedle postele, v supliku, bibly! .. krestani, cirkev je hlavnim zdrojem boje proti satanovi-drogram .. s vecnym pristupem, k tomu totiz proste neni duvod. oni sou verici a cirkev s nima manipuluje. lehce. nenapadne. ale ve spouste veci. podle svych vlastnich hodnot a presvedceni .. je naprosto symptomaticky, jak se cirkev chovala k prirodnim narodum, nebo trebas jen ty hony na carodejnice v evrope .. to je totalni sracka.

ostatne, dilo satana je cokoliv co te odvadi od spravne cesty .. drogy a cokoli dalsiho .. do te jejich, cesty. je to naprosto logicky. a naprosto tragicky kdyz takovy uskriply lunetici dostanou primou moc rozhodovat o lidech a jejich zivotech.
mett> jen narazim na fakt ze v urcity dobe v USA fetovalo celkem slusny procento lidi a stejne se ot pozitivne neprojevili kdyz dorostli do produktivniho veku. a proto si myslim ze to bude podobny i u nas. hodne lidi kousri travu ale az vyrostou obratej a pude to dal jako driv. ale to uvidime casem.
mettatron
no vsak jo. trava neni pro kazdyho a este min lidi si to umi posklada, bud odpadne nebo je to vykopne .. podstatna cast lidi ma negativni zkusenost nebo pro ne nezajimavou zkusenost. prirozene. ale obvykle byva tolerantnenjsi a neda se obalamutit nejaky tydytem ktery nevi o cem mluvi. coz v pripade poblaznejch krestanku byva .. o to jak to bude dal u nas, neni v tuhle chvili zvlast duvod k obavam....je fajn ze cesi maj na mnoho svuj rozum a krestansky a jiny nabozensky fanaticky blabolice posilaj uz s dlouhou tradici do prdele.
cix
metriks: do třiceti, pak últrum!
mettatron
cix .. :D :D .. fajnova glosa a jaks to vlastne myslel? :D .. metriks do triceti, jako ze ve triceti lidi prokoukavaj? nejaka souvislosti se saturnem? nebo hulenim? :D ..
Lubosh.
Každopádně by jsme se měli zůčastnit milon marihuana marchu a tuto věc vyditelně podpořit, přinejmeším pochodom skrz Prahu!!!
Hyde
...no, dyk my tam ale každej rok všickni bejváme, příteli.... :bravo:
Ale jestli má Grower pro letošek novýho guide to a place :megafon::david: , tak si tentokrát určitě přivstanu...

edit: a propo - pro návrat k tématu - nevíte někdo, jak Liška válí v současné době? Já někam zamr... ovladač a manželka je nefunkční...
mettatron
no liska mozna bude podavat rezignaci kdyz se do vlady vrati cunek ... mozna. podle toho jak to posoudi :D ..
Stoned_r41d3r
Jak se vede Liskovi?
No premysli, zda jet na olympiadu...Zeleni rikaj, ze porusovani lidskejch prav v cine pro ne neni problem ho tam nepustit...
... taaaaaaaaaaaakze kdy... Kdy ze nastane to hura, uz je to tady :eek::confused:
mettatron
dokud budou ve vlade kdu - csl, tak tezko .. pro zeleny to je jedna z mnoha veci a nejak zasadni .. hadam. zatimco pro kdu - csl to je zasadni vec .. oni verej. a kdyz v neco veris, tak hovno vis ale ses ochotnej pro svoji viru i umirt. jestli pevne veris a trebas budes i svatej .. a bla blaaa .. kazdopadne nediskutovatelny, iracionalni stanovisko. jako vsechno od boha zhury... jinak taky, z vatikanu od dedecka drive nebo pozdej postizeneho parkinzonem, pripadne kde cim daslim. kterej je z tradicne minimalne sto let za realitou ... to vis, studium bible a vyznam prehistorickejch textu pro pasaky koz a ovci .. je v soucasny dobe mene a mene srozumitelny, i kdyz zijez v celibatu ... tezko jim to mit za zle :D .. snad jen hloupe a blbe.
Hyde
citace:
Původní příspěvek od mettatron
zatimco pro kdu - csl to je zasadni vec .. oni verej. a kdyz v neco veris, tak hovno vis ale ses ochotnej pro svoji viru i umirt.

met: dnes jsi byl pro mne múzou a inspirací...V prime-time publicistice bývají různé reportáže.Tak jsem si dovolil už dopředu připravit jednu pro tebe. Švenk kamery nechám na fantazii přihlížejících:

"Zatímco na Letné doznívaly za všeobecného veselí poslední dozvuky jamboree hudby, desetitisíce účastníků letošní demonstrace za legalizaci konopí MMM se pokojně a s tradičním úsměvem ve tvářích v hloučcích navraceli do svých sladkým, opojným kouřem prosycených pub-ů zpět k debatám o svobodě jednotlivce, v ten samý okamžik, v samém srdci Prahy na Staroměstském náměstí u pomníku Jana Husa, za účasti kardinála Vlka, reportérů týdeníku Despekt, několika přenosových vozů TV Nova a 2-3přihlížejících dobrovolných zdravotníků, zvedá ministr financí Kalousek nad hlavu otevřený dvacetilitrový kanystr a i přes ohlušující potlesk křídel právě vzlétnuvších holubů lze snadno odezírat z jeho úst krátký, leč všeobjasňující proslov: -Za svou víru a přesvědčení hodlám zde jako živá pochodeň -a navíc jsem další v pořadí, zemřít! Slyšte, toto jsou má slova: Jasným plamenem této pochodně ať jsou spáleny ty desetitisíce bezvěrců, a vás Dvanáct, co na mne koukáte, nechť je Osvíceno. Amen.-
... a nezvykle neobratným způsobem se polévajíc...pardon, on si to snad nejdřív nalil do očí..!! začíná něco hledat po kapsách...a s děsem v očích klade přítomným onu otázku:
-Pardon, je zde nějaký kuřák...?-
V tu chvíli již na místo dorážejí první účastníci v pletených čepicích a protože sami vědí nejlíp, že když není oheň, je problém,...snaží se alespoň nabídnout pomocnou ruku... -Shit! Oheň sice nemáme, ale tajdle kámoš ještě hoří! .. a už letí spásonosný vajgl vzduchem,.. a dopadá na promáčenou sutanu kanovníka. Místo vyšlehnuvších plamenů se do ohlušujícího ticha ozve jen tiché - ..tssssš... a - nic!

Ministr (vlastně nyní již Mistr) si srdceryvně trhá kolárek až se mu odírá kůže na krku: -Bože! Proč jsi mne opustil...?! Že Ty jsi mi ten nekřesťansky drahý benzín přeměnil ve svěcenou vodu...?-

A vtom se do letního šera opět začali slétat ze široka daleka místní holubi, jako na znamení nastoleného všeobjímajícího klidu a míru...protože jak už všichni víme - pouze dobří holubi se vracejí!

H.
jozef
jak o tom mluvil pavel nemec ,tak .tak ze.... liska,dle me je to snaha stahnout na sebe volice o nic jineho nejde .az bude ve vlade tak rekne ze mu to drogovi experti a cela EU nedoporucuji.a ta amerika co vladne svetu,te lezime tez v zaludku.i kvuli jinejm vecem.tak ze zmeny budou minimalni.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma