Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Euforka- 2x 20W + 15W modra SYLVANIA - Klikni zde pro originální téma
SkeletonX1
Zdravim všechny growery, rozhodl jsme se ze si postavim takovej mensi indoorek a posudte samy jestli se mi to povedlo ;)

Za kvalitu fotek me prosim omluvte zacatky jsou foceny mobilem (nekvalitni fotak), ale uz jsem ke konci sehnal nejakej ten digi-fotak tak to bude o mnoho lepsi.

Svetlo:
-2x obyc cerveny usporky 21W TESLA 1230lm
-1x 15w modra SYLVANIA. Byl problem sehnat modrou, nasel jsem ji v jednom obchode kde ji objednali omylem. Byla dost tucna. Barva 860. 900lm
-celkem nakejch cca 60w
-Stinidlo tez homemade z natrene preklizky zavesene na trech retizkach, pro plynulou regulaci. Nad objimkama E27 jsou obali od plechovky (sprite 10,- :D)
-Ve vegetaci klasika 18/6 a na kvet 12/12

Skrin/bedna:
Special tvrzenej karton (dvouvrstvej) 40*40*60. Vnitrek je potazenej special tvrdym grilovacim ALobalem, prez kterej sem natak potravinarskou folii, aby mi to nezoxidovalo. Vsechno mockrat lepeny, a sroubovany M3ojkama vypodlozenyma plisky z plechovky. Dva vetraky. Nahore vycuc, dole pritah. Jsou seriove zapoojeny aby nemely zbytecne velky otacky. Na dverich je pripevnenej teplomer s vyvedenym cidlem ke kytkam. (prez noc 22, ve dne 30)

Ostatni:
-Substrat na muskaty (nedoporucuju, moc kyselej a samy samci - uz po kolikaty)
-Puvodne smes BB, 2x Euforia, SK. Spusta samcu takze do konce vydreza pouha Euforka. (pristi kolo pojedu jeji rizky v hydru)
-Hnojim Wuxalem. Dycky 2ml na 3dl jednou za 3 dny, ze zacatku jednou za 10dni.
-3krat na kazdale kytce pokus o FIM ale
beznadejne
- jenom slaby naznak
SkeletonX1
kytky ve skrini
SkeletonX1
kytky
SkeletonX1
-Pridano pletivo pro vychovu kytek.
tak pohlavi se konecne ukazalo:( :( 2 kytky jsou samci , tak jsem je par dni na to zlikvidoval
jedina Euforka je 100% samicka
SkeletonX1
blueberry - bohuzel samec - likvidace jista
SkeletonX1
Euforka dnes - 17 den kvetu
- palicky se nam uz pekne vybarvujou, ikdyz palicky, ktery jsou pod modrym svetlem jsou trosku nacervenaly, ale vypada to krasne
SkeletonX1
moc dekuju za K+, jj palicky se krasne formujou jen doufam ze kyti nezastihne nejaka ta choroba, trochu zloutnou spodni listy (1,2) ale podle me to nebude tak vazny
Kabi
Mas to moc pekny...jedu taky neco podobneho a doufam ze bude stejny vysledek jak u tebe..jake mas vetracky na ofuk???.....k+
SkeletonX1
Vetracky: 8 * 8 z PC zdroje
- nektery z listu trosku zloutnou, protoze koreny maji malo mista
kytky meli byt 4 mensi a takhle jak zbyla jen Euforka tak je jedna velka
- pestovani pod usporkami je velmi dobry,sami muzete videt ze kytce se dari velmi dobre
Eloren
Jo jo Paráda :-) an tak málo místa si to vyšpekuloval dobře :) Akorát jednu věc co jsem tu jaxi nemohl najít jsou hnojky .. lil si tam něco ? ..... K+
SkeletonX1
hojim jen Wuxalem a uplne to stazi, kyti po tom roste jak diva ;)

jestli mate nejaky otazky, dotazy, cokoliv co by vas zajimalo tak nevahejte a napiste ;)
SkeletonX1
Tak nastal den ubdate+foto.
Kytka zacinala dost zloutnout a masivni otrhani listu nepomohlo. Musel jsem ji presadit do o neco vetsiho kvetinace.. Pritom jsem zjistil ze je tam par tech musek (svitusek), ale zadne larvy a par mi jich tam lita od zacatku, ale v poho.. no po presazeni se zloutnuti zpomalovalo az (myslim) zastavilo. Otrhal jsem zbytecny vyhonky a minipalicky, ze kterych by nic nebylo. Bohuzel tento tyden dostala kytka dost zabrat, takze se o moc palicky nezvetsiliy ale za to se pekne orosily... Doufam ze nastavajici tyden uz porostou peknym tempem jako tomu bylo driv.....

5. fotku doporucuji zvetsit na max. jde videt krasne oroseni palicek
SkeletonX1
ještě nejaky fotky

2. foto- 9v bateri pro porovnani velikosti palicek:leaf:
SkeletonX1
Zdravim vsechny.
Po 2 tydnech se tu znovu ukazuji s novym foto ubdatem me kyti. Kytka je priblizne ve 39 dni kvetu, palicky vipadaji pevne , a jejich krasne oroseni se mi moc libi ve finale by to melo byt jeste o mnoho lepsi, ale uvidime jak se to bude jeste vyvyjet.
Co je nejhorci: bydlim jeste bohuzel s rodici a matka mi kyti chce sebrat jen co dozraje a venovat ji kolegovy z prace na alshajmra:(:mad: :rocket: , tak se nejpis stane, ze mi ji ten zmrd celou zhuli a ja nic mit nebudu:mad: :mad:
mirosk
Uvažuješ nad obtrhaní listov tesne pred zberom? Ideš skúšať aj nejaké "triky" na zber?
Inak to vyzerá veľmi krásne karma to istí.... :p:
edit: No povedz že toto nemá dostatočné množstvo thc na alzhajmra :D :david:
outdoorista
je to opravdu pěkné na úsporky:),za jak dlouho vidíš sklizeň?možná by to chtělo nějakou silnější hnojku aspon na ztvrdnutí palic,mno budu sledovat,snad se ti povede sem po sklizni hodit i smokereport,pokud ti to ten němec nezhulí:D:D:D
k+ samozřejmostí,protože asi nejlepší úsporkovej grow co jsem na G viděl...
Mesias
Možná bych celkově ostranil ty paličky a listí pod síťkou, vím, že by to bylo radikální, ale koštnul bys záštipky a z mé zkušenosti jednoznačně vychází, že na to na co moc nesvítí poze brzdí to co by mohlo růst. Ale jinak taky chválím, na úsporky opravdu krásné!!!
SkeletonX1
Nj ALE zastrihaval jsem tesne pred prepnutim, takze to mohlo bejt, vetsi, z hnojkama sem to pri kvetu radsi neprehanel (chtel jsem chut a ne mnozstvi). zase mi zloutnou listky... nvm no uz bude asi konec, neni moc mista listy zloutnou... dal jsem se do otrhavani :) palicky otrhavat nebudu radsi si pockam :) tim chci rict, aby jste moznosti usporek nepodcenovali, a v pristim kole, ktery bude hydro rizky ten fam vyvratim uplne... teda doufam :D sice to nejsou palice jak bejk, ale sami vidite jake je oroseni v tak brzke dobe . Na prvni grow a to este k tomu v kartonovy krabaci, s 1dnou jedinou kytkou bych rek ze je to velky uspech, ted uz vim vsechny nedostatky, kterych se vyvaruju priste :) , Sklizen typuju tak maximalne 14 dni a to sem hodne prehnal. este se uvidi, uz me ta kytka mockrap prekvapila :) .
Dekuju fsem za fsechno :)
SkeletonX1
Zravim Groweri
-pripravil jsem si pro vas Vanocni ubdate
Kyti je momentalne v 47. dni kvetu (12/12), a moc ji to slusi samy posudte z fotek (vanocni ozdoby jsem jaksy nemohl najit). Dale jsem se donutil koupit ji neco pod stromecek a to jest: Omnilux UV energy saving lamp 25W. Jeste jsem trochu narezal stonek,aby kytka produkovala celkove vetsi mnozstvi pryskyrice, jelikoz se pomalu blizime ke konci tak chci aby paldy byli co nejvice pocukrovane. :)
-mela ted dva dny svetlo, dnes jsem ukoncil dva dny tmy, ze je ten stedrej vecer tak ji jeste necham rozzsviceno :) ale zejtra rano necham uz jen UV ;) a pak sklizen

1,2. Omnilux UV energy saving lamp 25W
SkeletonX1
a jeste tu pro vas mam detalnejsi zaber na palicky ;) ;) ;) , doporucuji zvetsit
outdoorista
jsem zvědav na výsledek,už ted je to k nakousnutí:wink:
no snad ta lamúa udělá div:)
SkeletonX1
jj v to taky doufam ze bude delat divy:) , UVcko taky pouziju potom pri suseni,aby se nahodou nevyskytla nejaka ta plisen pri tom:)
Rooftop
Tohle naprosto vyvraci to ze pod usporkama nic nevypestis...mooc pekny K+ mas u mne jen skoda ze jsem to ja s tema usporkama nedotah do konce...zadnymu capkovi to nedavej musis prece zjistit jak to chutnalo! aspon si neco vem pro sebe kdyz uz to jinak nepujde :D...fakt mooooc pekny ;)
outdoorista
tak jak to dopadlo,vypadalo to pěkně,tak snad to vyšlo do konce a zůstalo to tobě,trochu aktualizace by neuškodilo :)
SkeletonX1
Zdravim vsecky Growery
- predem se omlouvam o velmi opozdenou aktualizaci , ale byl jsem delsi dobu na horach , tak na to jaksi nebyl cas, a foto jeste dodam ,ale kvalita nebude nic moc jelikoz to bude z mobilu k tomu az nekde splasim notes.
-Kytka byla skosena 25.12.07, a po ususeni cinil vynos 25g, ale uz pulku jsem zhulil , vcesko mi zustalo nic jsem mu nedal.
- palicky po ususeni jsou velmi tvrde a co se tyce chuti- je velmi vyrazna , silna, staci par prdu a hned je to poznat , ucinky maji dlouhe trvani.

EDIT: fotky ze sklizne nebudou cortli mi mobil, kde fotky byli.
Spacy
Cau,prosimte kolik si tom mel teda celkem wataz???
SkeletonX1
Ze zacatku jsem mel: 2x 20W usporky+1x 15W Sylvania = 55W
ve finale (posledni tyden): 2x 20W usporky + 1x 25W UV= 65W
25mokreho ale ne?
slusna prace :)
SkeletonX1
achjoooo 2aero1 tam je co vim napsano !!!!!jasne 25g sucheho !!!!!!!! a tak to ai je!!
M4rt!n
2 SkeletonX1 -> pls jak jsi vylepil tu skřiň tim staniolem (nebo co to je...) ?

ja teď mam skřiń 138*38*48 (vyska*sirka*hloubka*) a nevim jak to tim "vylepit"

Diky, Martin.
SkeletonX1
citace:

Vnitrek je potazenej special tvrdym grilovacim ALobalem, prez kterej sem natahl potravinarskou folii, aby mi to nezoxidovalo. Vsechno mockrat lepeny, a sroubovany M3ojkama vypodlozenyma plisky z plechovky.


;);) (kdyztak PM)
SID
Moc pěkný sám sem se o něco podobnýho před pěti lety pokusil ale přesto,že jsem měl podstatně větší skřín i větší watáž -5 zářivek po 38w to je tuším 190w tak výsledek nebyl ani zdaleka takovej.Určite doporučuju skusit nějaký klony tím se vyhneš samcům což je na tak malým postoru určitě plus,já je poslední tři roky jedu out.Díky k+.
Caligula
hm myslím že to je hodne slusná práce:)
Podle me euforka nikdy nesklame.. :) Jakti vubec chutnala?
Predpokladam ze to byla pecka.. :)
K +
Rastiquez_
Klobouk dolů moc peknej grow nerekl bych ze to na konci bude vypadat tak lahodně.....to byl tvuj prvni grow pod usporkama???nebo jedes pod usporkama casto?
SkeletonX1
Caligula: byla vyborna, trosku cokoladova chut, neskrabala, a co se tyce skuruvosti tak stacil 1-2 prdy a bylo to fakticky znat (dost silny).

Rastiquez_: ano byl to muj prvni grow co jsem jel pod usporkama, usporkam jsem proste veril a nesklamaly.
Caligula
SkletonX1: jasně, euforka te proste dostane do Euforie.. :D moc dobre to znam, tak to sem rad ze nezklama..
Sem celkem zvedavej na ten tvuj pěst co ti tetka jede... A hlavne sem zvedavej na Egypt..
Rastiquez_
Jeste by me zajimalo tvuj nazor na usporky proti sodíku???kdy jak pises ze si veril.....kvuli odberu nebo proc?
SkeletonX1
Caligula:muj druhy pokus asi nejspis zkonci spatne, jelikoz kotinky sli do haje, i RW nejspis to ma nebude mit uz dlouhe trvani.

Rastiquez_:to taky , ale tak vyslo to vcelku levne , zadny problemy stim nebyli, no tak sodik je samozrejme lepsi nez usporky , ale usporky stacili


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma