Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Osram 400W eXtreme - Klikni zde pro originální téma
kaliguli
zdavim Všechny growery a příznivce měkkých drog. Po nejakych pokusech pestovani no name semen indoor (coz velmi zklamalo moje ocekavani) jsem se rozhodl pro genetiku

Vybava:

rozmery skrine: 90x130x200cm
slunce: Osram eXtreme output 400W
osazenstvo: 11 kusu G13xS#1 (od clena Groweru)
hnojky: Plagron pyth- amin,start up,alga bloom
N-P-K: 8-5.8-7.2
zemina: Agro pro pokojove rostliny s perlitem
vlhko: zvlhcovacka SPS 808
vetrani: odtah je koupelnovy vetrak 120 m3/h
vedouci do kominu a po skrini jsou jeste
rozmisteny 3 PC vetraky(kazdy80m3/h),
pritah passiv s bio filtrem
postylky: kyble 12L z Baumaxu
topeni: vykuchana susicka na ovoce zapojena pres
termostat

Co se tyce rizku, trosku jsem podcenil vlhkost, mel jsem tam asi 40% a rezy uplne umiraly(uz sem myslel ze mi nic nezbude)tak jsem do skrine dal zvlhcovacku a dopral jim 80%, krasne se zvedly a pekne si jedou

P.S. Foto pridam dodatecne
kaliguli
muzete mi nekdo poradit kdy zacit rezy postrikovat pythaminem a kdy je zacit normalne hnojit? predem dik
Expiry
Zatim to vypada docela obstojne,ale az na par veci :D...Posledni dobou,jak se tady roji cim dal tim vic threadu ve stajlu "20w usporka v krabici od bot" a ani bych se nedivil tomu,kdyby nekdo chtel pestovat pod svickama :punk:,tak mi to neda a musim si vzdycky rejpnout :rejp:.To ale dikybohu neni tvuj pripad!!

Co by to chtelo vychytat:
1.Jak jsi na tom s teplotou??Nejni ten 150m3/h vetrak malo?Vzhledem k tomu,ze tyhle ventilatory stoji asi 350Kc(z Bau-Maxu s vykonem 250m3/h),tak by mozna neblo spatny v pripade potreby poridit o neco silnejsi a tenhle bych klidne zavesil na ofuk.

2.Na Agro-CS se vykasli.Zabehni do Growshopu a kup Atami(B'Cuzz) A+B Soil(baleni 1l A a 1l B stoji 300Kc a vystaci to docela dlouho).Na kvet bys mohl poridit Bionova P-K 13/14 za 100Kc a kytky si budou chrochtat.

3.Newim jak je na tom ted Agro a dalsi firmy vyrabejici hlunu s kvalitou,uz jsme dlouho nic podobnyho nekupoval,takze nemam zdani.Protoze prestalo bej povinny sterilizovani hliny horkou parou,tak to bejva dost casto samej emzak a abych pravdu rekl,tak uz bych si asi do Indooru nekoupil jinou hlinu nez z Growshopu(od 300Kc za 50l).Ta hlina uz je navic namichana se vsim potrebnym,takze nemusis doma nic klohnit.

4.Jestli to mas v nejakejch malejch kvetnikach,jako ze doufam ze ano,tak bych to asi pozdeji presadil do nejake te lepsi hliny.

5.Phyt-amin muzes pouzivat uz od zacatku->jsou to jenom humicidni kyseliny,enzimy+podobny veci:D a pomerne dost maly mnozstvi hnojiva,takze kdyz se budes drzet navodu,tak bys to nemel prepalit.
Hnojit bych zacal v malych davkach(cca 0,5ml/l) tou dvouslozkou od Atami cca 1-2 tydny po zasazeni.Zalezi natom,jak moc si dostal rezy zakoreneny.

4.
kaliguli
Co se tyce, toho vetraku, tak nemam vubec zadnej problem, protoze je zasekany primo do kominu a ten sam o sobe ma odtah docela obstojny teplota okola 22 stupnu.Ted v zime bych spise potreboval dostat teplotu trochu vic nahoru. Ted trochu k hnojkam: uz se poohlizim po jinejch, premejslel jsem ze bych je poridil vsechny od plagronu, ale jeste to musim rozmyslet. Jo a jak si psal s tema kvetnikama, tak jsem je rovnou lupnul do 12L kyblu (doufam ze jsem tim nic nepokazil :confused: ) Jinak dik za cenne rady:jumper: k+
Expiry
To nebylo asi nejlepsi prat to hned do 12l.Sice se o tom dost vedou spory,ale rostli na si v malem kvetniku vytvori lepsi koreny a po presazeni do velkeho ma vetsi tendenci prorust cely substrat,narozdil o d kytky,ktera si ve velkym lebedi uz od zacatku->ta se k zaplnovani kvetinace moc nema.
kaliguli
Na tom asi neco bude, ale uz je asi nema cenu zatezovat presazenim do mensiho kvetniku, ale priste to tak urcite udelam.
kaliguli
Tady pripojuji nejake foto, aby jste si udelali obrazek o me skrini a treba i zkritizovali a poradili co bych mel zlepsit. Hodim sem toho vic, mel jsem vybity baterky rtak sem toho moc nenafotil.

P.S. Fota jsou porizeny v den zasazeni rizku
kaliguli
Tak tady jsou dalsi foto, porizeny 8. den 18/6.
Vlhkost se drzi na 80% a teplota pres "den" 19.5 stupnu. Myslim, ze je to dost malo a tak zitra vyrazim poridit halogenovy zaric. Taky sem si vsiml, ze se para od zvlhcovacky srazi na 1 kytce, myslite ze ji to ublizuje?
kaliguli
Z
kaliguli
Dnes 1. den kvetu, neco mojim kytickam je, asi horcik, ale ani se nebudu ptat co to je, stejne by jste me poslali do FAQu :faq: :)
kaliguli
dalsi foto
kaliguli
Zdravim všechny, dlouho sem se neozval,ale nějak to nešlo. kyti maj dnes 30.den,ale prvních 8 se jim vubec nechtělo začít ronit. ;;Hodně se vytáhky a maj patra dost od sebe,tak sem narychlo zjištoval něco o Scrogu. Snad se poved.výplet provázkem s oky 4x4 cm. Hned první krásku sem zlomil,ale jakoby se nic nestalo vesele si cukří.;; tak to beru jako 22.den květu. Zákivka 1xtýdně algabloom a phytamin. PS:foto dodám co nejrychlejc.
kaliguli
Rage shot66-kyti ted sou jinačí ,ty listy se srovnaly pač sem jim podstrčil hořkou sul.
možná až moc takže sem jim asi lehce zamezil N i P
Bohužel nemám foto ,neji jak. (možná bohudík)
kaliguli
Zdarec, konecne pripojuji foto, dnes je holkam 55 dni kvetu.Takze blizko cile.S holkama byly problemy, zrejme moji vinou.

1: Uz nikdy agro nebo neco podobnyho

2: kolisava teplota

3: holky jsou hodne choulostive
hlavne na zalivku, malo chlastaly
jenom 2 dcl za 3 dny po celou dobu
kvetu


Ale nevadi, jsem spokojen. Neni toho sice mnoho, ale myslim ze to bude kvalitni kour.

Zatim
sk-at-er
jo agro zemina neni zrovna z těch nejlepších ale když to ošetříš, tak v tom můžou bejt taky slušný výsledky!
nebyly ty problémy způsobený spíš špatnym pH zálivky?nebo si ho měřil?něco podobnýho se mi stalo když sem na kytky lil neupravenou vodu rovnou z kohotku...
kaliguli
Zdar,ph sem měřil kapkama ze zveráku, a drželo se okolo 6,1 až 6,5. Málo kdy sem musel upravovat,zdroj byl přímo z nebe díky mírné zimě. takže v tom snad problém nebyl.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma