Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Budou nám měnit okna!A co s Kyti?!? - Klikni zde pro originální téma
Crashik
Jak už našeptává téma,tak nám budou měnit okna.Potíž je v tom,že u nás v paneláku nemám kyti kde dát,max do sklepa,kde je naprosta tma...Mam 4kvetinace s rostoucima a jednu BIIG kvetoucí.A když je dam tak cca. na 4-5dni do sklepa kde je tma tak co se s nima stane? Pak mam ještě teď čerstvě zasazene klony (4x) a ty tam budu muset dát taky,co se s nima stane?!Poraďte pls!!
Mr. Figaro
těžká to situace ... mno asi je nemáš ve skříni co? Myslím, že nejlepší bude je provizorně schovat do nějaký skříně.... nevim jestli jedeš windoor, ale asi jo(když je problém s voknama), tak kup alespoň nějakou spořivku za pár kaček aby na ně alespoň něco svítilo, pověs to nad ně, a myslim, že to máš pořešený.
Crashik
Nee,to je právě ten problém,že je mám v pěstírně nad zářivkou 125W na rust (Pak hodím na květ HPS) ale tu skříň musím na 5 dnu odstavit a když budou 5 dnu ve tmě tak to bude asi pruser co?
Mr. Figaro
proč bys jí měl odstavit? Smrad? Prosvítá? ...
Crashik
Prosvita,je zima je tu snih,bylo by ve skrini sotva 1 stupen,je u okna,kde to musi byt odstavene,elektrika bude odpojena ....
Dadenka
Je to trochu pakec, ale když byli umě, tak 2+1 měli za jeden den hotovej, když nepočitám ňáký dodělávky ohledně zapravení a žaluzek, nebo jim otoč periodu a přisvěcuj jim přeznoc. Jinak co se týče toho prosvěcování tak na tu skříňku přehoď deku, a zároveň nebudou mít takový teplotní šoky.
wasco123
Rychlo vysrubuj v dome aspon dve usporky, aleb ich zbehni kupit. V skrini kde mas veci, vsetko von, zaves to tam, zasviet a vse je vpohode.
zdar taky si myslím že déle jak dva dni jim to trvat nebude ale jestli je to jen trochu možné tak pryč snima nevíš kdo ti vleze do bytu.Dej skrin jinam v bytě a svit v noci.
Crashik
Tak doufám,že z nich nevznikne pak nějaký shit,když jim takhle budu hýbat s periodama :-/
Crashik
A ta velká kvetoucí?Jsem slyšel,že když kvete tak ji tma vadit 2-3dny nebude :)
Cuss
Prekérní situace.
Měl jsem tu něco podobného začátkem léta,banditi přišli kutit s topením a ventilama,zabralo jim to celkem 3 dny.
Veškerá snaha byla pryč,když mi vlezl do kvartýru tak dvacetiletý týpek s dredama,jenom co se zavřely dveře viděl jsem ty jeho vysmátý oči a rohlík pod nosem.
Tak jsme dali hned řeč.To prostě schovat nejde. :D:D:D vidím malou pravděpodobnost,že ti tam nafárá někdo neznalý,takový už snad ani nejsou :D

Každopádně vím co se ti honí hlavou........
Ale jestli píšeš,že ti tam nepojede ani štrum,no tak to za těch 5 dní asi bude hotovo.
Snad se ti to podaří nějak pořešit.
hele me se tohle stalo prave minuly tyden.jedu 400w zadnej pachac.kytky 3tydny do sklizne.menili nam topeni,takze jsem zil ve strachu jestli to nepraskne.vyresil jsem to tak ze vzdy kdyz byli "na navsteve"tak jsem vse vypnul a dostatecne vyvetral+osvezovac vzduchu.nikdo nic nepoznal.myslim ze z toho delas moc velkou vedu.nech skrin normalka bezet.jen to dej nekam kde to bude skryto alespon castecne pred prachem.hodne zdaru
hej chlope myslim taky ze to neni moc velky problem taky bydlim v panelaky minuly rok mi tady delali okna plastove a pohodicka meli to hotove v celem byte 2+1za par hodin tak ztoho neplas a kdyz uz tak bych to hodil klidne do tmy moje kytiny uz zazili plno velkych soku a nestezuju si sice mi to mozna ubere nake ty gramy ale kdyz to nejde jinak tak se musim spokojit:rasta:
Calzone
HH, jak píše MACEKK23, trvá to pár hodin, ne dní. :D
ExI-Model-ExI
Mno nevim hosi nikdy to trva par hodin nekdy par dní :D Ale ja osobne bych to dal nakemu kamosovi nebo bratrancovi,,,NEbo proste nejakeho znameho kterej by te byl ochoten pomoci..
Calzone
V paneláku v jednom bytě to v žádném případě nemůže trvat pár dní. Já osobně jsem okna montoval, tak vím o čem mluvím. ;)
ROBE
Vytrženi starych rámu oken ve 2+1 trvalo ve třech lidech
asi 2-2,5hodinky (včetně rozebráni velkych balkonových oken na
jednotlive křídla) Montáž rámu a oken trvala caa 45min. ( Jeden pokoj.) Druhy den lepili polystyren a dali perlinku,zatahli lepidlem
caa1,5-2hod. pokoj.To je maximum!!!(když se zednikum nechce)
Takže tvoje kytičky těch pár hodin za den (vyměna trvala 3.dny)
VYDRŽI V POHODĚ!!!
Mějse fajn a nestresuj se! Vede to k žaludečním vředum!
Crashik
Takže pánové a dámy! Okna vyměněny...Klony drží,ale nezakořenily + ožraly je sviluše ,teď si rostou dále už v nové pěstírničce...Velká kyti 5dni ve sklepe ve tvme...Vubec puda neproschla,stale vlhka,kytka bez reakce (asi chrape :) ) Urco to pro ni byl sok a ostatni i ta velka jen prestaly rust .... Jo a ty okna nam vymenovali 3dny + 2 dny ukidu = 5dní čistého,až se to vzpamatuje tak vám ukažu foto's :)

Jinak přišly mi nové semínka Papaye od nirvany tak už to rvu klíčit :)
Jpt
A to nemas nakej kumbal kerej by jsi mol zamknout??Nebo treba koupelnu co???Sice uz to asi neni aktualni ale mozna to pomuze dalsim
Crashik
Jpt:Podívej se,jak ten grow box vypada že je to stůl a pak to zkus ohodnotit: http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=632126
Crashik
Jinak lidičky pozor na to...Zednici někdy potřebují vodu takže do koupelny bych to rozhodně nedával.Oni Vám řeknou " Můžeme si nabrat trochu vody?" a co Vy? Že ne? to už je asi v te chvíli určo něco trkne...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma