Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
V kterych mestech jste zacadili a jaky dojmy jste z nich meli? - Klikni zde pro originální téma
4C3
Takze jak uz tema zni: V kterych mestech (ceskych i zahranicnich) jste zacadili a jaky dojmy jste z nich meli?
Samozrejme se pochlubte i vasim domovskym mestem ;).
4C3
Nevim proc, ale na mesta vzdy nahlizim ze dvou stran - ze stranky typicky mestsky a za druhy ve meste hledam taky nejakej ten kout prirody, takze parky, sady, lesy...
Takze tady jsou moje, ciste subjektivni postrehy (takze jste-li nekdo z tech mest a nelibi se vam moje prupovidky, klidne je ignorujte):

PRAHA - luxus, ale jako zhulenej si clovek musi vybirat tu spravnou ctvrt, zalezi na kazdym cemu kdo dava prednost.... napr. na takovym Vitkove (pro mimoprazsky: ten kopecek s Zizkou na koni nahore ;)) je fakt moc peknej. I horni Zizkov je velice prijemna cast mesta.
A jestli chcete zazit neco jedinecnyho, doporucuju projit dlouhym tunelem prave pod Vitkovem, kterej spojuje dolni Zizkov s Karlinem a sami poznate, ze je spojenim i dvou ruznejch svetu! Ty, co nevedi kde to je, to budou mit asi nejbliz MHD busem z Florence 133/207kou na Tachovsky namesti.
Z prirodnich koutu zatim vede Kunratickej les, protoze ho mam taky nejbliz :).

PODEBRADY - fajn lazensky mesto, kde se snoubi mestska stranka s prirodou, protoze je vsude protkano bohatou siti rozsahlejch parku, treba i souvislej kilometr uprostred mesta. A kdyz si zahulite, muzete bejt v mziku treba Kralem kolonad! ;)
V lete je mozny se osvezit hned ve trech velkejch umele vytvorenejch jezerech.

HRADEC KRALOVE - mam ho moc rad, protoze ac dostatecne velky mesto (100tis.), je naprosto klidny (v noci mozna az trochu mrtvy ;)) - vsude na mnohych pesich zonach pohoda a ani v centru neni tak dopravnim ruchem a smradem zkazeny, jako jsou treba i mnohem mensi mesta. Doporucuju zajit do Jiraskovych sadu juknout se na soutok Labe s Dunaji... ehh, vlastne... Labe s Orlici ;). Luxusni je i slavny Velky namesti! Mile me preqapily dost kratky intervaly MHDcka, ktery jsou vetsinou 5-10min.

PARDUBICE - no... ehm. Urcite spoustu zajimavejchmist ani neznam, ale kde jsem byl, me to zatim az tak moc neoslnilo. Je tam vyborna hlavni trida, tahnouci se od hl. nadrazi pres cely mesto, pak samozrejme malinkaty historicky jadro paradnim zamkem a nadvorim s pavama, ulici s nahonem na mlyn, ale jinak uz toho moc neni. Namesti maji v celym meste tusim dve co za neco stojej... No, ale abych jenom nehanil, krasnou dominantou je Kunka, neboli vehlasna Kuneticka hora :). Na to, ze jde o dost velky mesto me nastvaly i priserne dlouhy intervaly MHDcka (bezne 20minut) :(.

JICIN - pohodovy mesto a ne nadarmo se oznacuje za branu do Ceskyho raje. I v okoli je tam nepreberny mnozstvi zajimavejch mist v prirode, kam se da zajit.
Doporucuju rozhlednout se po sirym kraji z Valdicky brany na namesti!

KOLIN - nektery mesta se chlubej stovkou vezi, Kolin by se mohl pochlubit(?) mozna stovkou tovarnich kominu ;). Proste uz z vlaku je videt, ze je cely mesto dukladne protkany prumyslem. Nicmene i Kolin ma prekvapive pekny mista, jako stary mesto okolo hl.namesti, apod.

TRUTNOV - brana do Krkonos se proste pozna na prvni pohled, uz jen podle Krakonosova namesti :). Pekny mesto, protkany hlavne ve stredu dumyslnou siti malych ulicek s podloubim...

NYMBURK - Je mi lito, ale tady si nedpustim pridavny jmena jako "sedivy", "chladny"...


KARLOVY VARY - uuuzasny! ;) To si takhle vylizt na jednu s vyhlidek, treba ke slavnymu Kamzikovi a spolecne si s nim pekne zacadit - znam malo vhodnejsich mist! ;) Jen kdyz se chce clovek nekam dostat, tak mu to MHDcko, ktery jezdi vetsinou tak 1x za 20min. moc neusnadni...

JIHLAVA - Brana na Vysocinu a do jinych dimenzi ;). Krasny mesto s peknym hl. namestim (Masarykovo) s podzemnima chodbama primo pod nim (Jihlavske katakomby-prohlidky provadi klub Netopyr), ukryvajicima mozna brany do jinejch dimenzi apod. Zvlaste pusobiva je svetelkujici chodba-duvod doposud zadnym odbornikem nevysvetlen! MHDcko s rozumnymi intervaly, akorat ta jizda... z hl.n. na bus terminal s nim trva temer hodinu a jeste s prestupem! ;) No nevim, treba existuje primejsi spoj...

[b]OLOMOUC[b/] - mesto kde jsem stravil skoro 3 roky svyho zivota, fakt krasne je tam, naprosto uzasny genius loci, velke historicke jadro, UNESCO, cinkajici tramvaje, paradicka...
Presto tak akorat velky (100tis.) a s uchazejicim pomerem socialistickych ctvrti... Holomooc je proste jedna z nejlepsich moznosti!

Hmm.. chtel jsem mesta napsat tucne, ale koukam, ze mi to vsechny tagy oreze... skoda :(

[Edited by 4C3 on 15-04-2002 at 01:16 PM]
Bryant
Karma budiz tva za tveho pruvodce po mestech ceskych i zahranicnich :)

Ja si to zkusim zesumirovat, potrebuju totiz kouknout i do mapy, kde vsude jsem byl,anzto si nektere nazvy mest nepamatuju a zkusim pak prispet :D
no musim se zastat prahy, treba takovy zizkov je uplne krasny, jedna z nejhezcich ctvrti prahy
jinak abych neco pridal
CESKY KRUMLOV - uplne nadherny mesto, v noci je zazitek se prochazet v historicky casti ktera ja mooc pekna a nad tim osvetleny hrad, dale spousta krasnych hospudek, proste uzasny
INFECTION
No vida, to je pěkný téma,
Já strašně rád s kámošema poznávám nový český místečka - města a městečka. Stejně jako lidi v nich.

kif, jo českej Krumlov je super, všem doporučuju oslavy růže o prázdninách !!!

Nádhrnej je Tábor v noci v létě - dokonalý na papíra!
malasorte
hele, navstivil jsi v Pardubicich kramek U Merkura? Jednak tam maji desky a techniku pro DJe, druhak papirky, bongy a tusim i nejaky konopny hadry. Obchod se nachazi na Tride Miru ve stejnojmennem obchodaku. (Merkur)
Lionhead
Ohledně Nymburka - město ve kterym bydlym
Vystih si to dobře - to město je strašnej Prdelov...skoro nic se tam nedá dělat
Někdy mi ani nepřipadne že to má 25.000 obyvatel... Prostě takový šedivý město no....
Muf
Tak nejdál to byl Paignton v Anglii.

Byl tam k sehnání jenom hašiš. Byl to takovej speedek, žádný velký přemýšlení. Byl jsem tam s moc príma cizokrajnejma kámošema. Co hulit třeba s Lybijcem, Španělem nebo Moravankou? paráda...

Ale těšil jsem se domu na můj modýlek trávy.
borifield
No me se libi prakticky skoro fsechny mesta kdyz si zakourim :) :) Ale loni kdyz jsem s kamosem procestovaval stopem neky statecky v zapadni evrope,tak se mi obzvlaste libilo v jednom mestecku v rakouskejch alpach , kde jsme uz v noci chteli rozbalit spacaky , ale zastavil nam jeden tunisan a ze nas hodi nekam jinam.ubalil nakej shitek ,pak dalsi a vyhodil nas nekde uprostred hor na autobusovy zastavce totalne na kasi a jeste nam 2 g nechal :) :) no my sme vytuhli na lavicce a rano jsme jeli k dunaji ,kde jsme stopli nakyho hippiesaka kterej nas zase odvez nekam do totalni divociny ,ze je to tam uplne sqely a ze pro nas rano prijede , protoze to je 15 km od nejblizsiho mesta.tam jsme dali ten shitek a naky vinko :) :) .Bohuzel jsem byl ale dyckytotalne naplech tak vam nemuzu rict jak se ty mestecka menujou ,ale jinak vrele doporucuju :) :) :)
Mr.Mates-CrazyHorse
Strašně by mě zajímalo, kdy je přesně v Krumlově ta růže! Jedem totiž s kámošema v srpnu all around Czech Republic mojí krásnou Škoda 120 a v Krumlově chceme stavět.
Nakoupíme nějaký skunky, páč ať je úroda sebevětší, v létě už je z toho všecko pryč (možná pár záštipků), a vyrazíme.
Takže bych byl rád kdybyste mi zde doporučili hezký města, popřípadě nějaký pohodový hospůdky s pohodovejma lidma. Bylo by to od vás milý a pro nás velice užitečný.
Jinak v Praze je dobrý zajít třeba do Riegrových sadů.
Sem z Děčína a tady je nejlepší vylízt na Kvádrberk (Kváďák), tam dát špeka (POZOR-nikdy opačně!!!). Je úžasný sledovat to městečko jako na dlani s těma pidilidičkama a pididomečkama atd.
Pak sou taky krásný Teplice, jakožto lázeňský město.
Dík za informace!
Shadowlady
Máš pravdu. Pocházím ze severu a Teplice jsou skutečně krásné lázeňské město (pomineme-li E 55)
Je tam jeden úžasnej kopec (i část hradu), doufám, že si to ještě pamatuji, jmenuje se Doubravka a jak to popisuješ s tím Děčínem, tak to úplně vidím v těch Teplicích. Akorát cesta zpátky byla poněkud zapeklitější. Nahoru jsme šli čistý a dole jsme se váleli jako prasátka.
A Praha to je klasika. Je krásná už tak jako tak a co potom po jointíku. Jednou jsme vyrazili na Petřín (udělali jsme to obráceně, než radíš) a málem jsme tam ani nedošli. Pořád mi ta rozhledna připadala dál a dál.
Ještě vzpomínám, jaké to bylo v létě u moře. To je zase úplně jiný zážitek. Večer, hvězdy, sedíš na břehu, šplouchá na tebe voda, prostě úžasnej pocit, že nic na světě nemusíš, prostě chceš!
čauky
pan dan
takze...
asi jako vetsina:
PRAHA
Devin, Vitkov, ta skala nad Podolim :), Petrin, ten svah u Proseka... no zkratka vsechny vyvyseny mista s vyhledem na ten milionovej industrial stojej za to. Nebo nad ustim Mrazovky nad Andelem je jedno detsky hriste s fakt vychytanou houpackou. No v Praze je mist dost, jelikoz jsem momentalni rezident tak na nekolik stranek. (to 4C3: mno, ja mam kunratickej les u zadku a hulil jsem v nem cca 3x...)

PRIBRAM
Moje domovsky mestecko na dlani. Jelikoz jsem vysazenej na ty vyhledy tak z jakyhokoli kopce (treba svata hora nebo fetak :) ) se vam naskytne fakt gut vyhled a jelikoz to je 40000 mesto tak mate moznost ho videt CELY, coz je plus, ktery jsem v Praze nenasel

BRNO
pohled na tohle mesto z Petrova (desetikoruna), respektive z nejaky jeho zidky kam moc lidi neleze (aspon ne "konzervativci"), z palacaku nebo z toho hradu co fungoval jako vezeni, kurna jak se jmenuje...eee...jo...spilberk je taky jedna z veci, na ktery nezapomenu, nebo zcela prozaicky v tepelnym vymeniku v areale vojensky akademie :) kde jsme si v posttripoznim stavu ulitavali na stinohre.
V Brne jsou NEJLEPSI mestsky lidi, ktery jsem kdy potkal, kam se hrabem my prazaci...

PARDUBICE
placaty mesto, kde jsem si pripadal jako v sanghaji, tisice cyklistu. Ale budiz. Zlutej pes to spravil :)

JINDRICHUV HRADEC
fakt hezky mesto na 15. poledniku - na nem jsem ve 12 hodin cumel do slunce a kochal se tim, ze TO je ten presnej cas pravyho poledne, posleze trpce zklaman faktem, ze byl letni cas :)
sice trochu moc turistu, ale i tak jsem si od prazskyho ruchu dost oddachnul, btw, uzkokolejka vedouci do rajske prirody me tahne do techto kraju rok co rok

SALZBURG
vzhledem k tomu, ze bylo zatmeni slunce jsem si pohledu na toto mesto moc neuzil :) ale uvadim jej z toho duvodu, ze jinde za hranicema jsem nehulil...
mr.mates - staci jen chvili hledat v te kouzelne veci zvane internet. tady je vysledek: http://www.ckrumlov.cz/cz1250/mesto/soucas/i_kulkal.htm
4C3
2pan_dan:
Ty jsi muj clovek! ;)
Vyhlidky, vyhlidky a k tomu treba stinohra! ;)
Jeste mi muzes rict, jak jsi udelal tucny pismo (kdyz to tagy orezava) a budu uplne stastnej! ;)
K+4U.

2all:
Kdyz uvadite konkretni zajimavosti v tech kterych mestech, muzete pridat i info "kudy kam". Neznalym pomerum by to jiste mnohe ulehcilo. Ve vetsich mestech alespon stanici MHDcka - pro masnaky ;).

[Edited by 4C3 on 08-04-2002 at 09:53 PM]
Bryant
Jen takovy dodatek..co kdyby jsi koukl nahoru na strance pod napisem GROWER.CZ tam jsou Forum rules...

a posledni polozka je Posts: HTML code is OFF. Smilies are ON. vB code is ON. [IMG] code is ON.

no a ted kdyz kliknes na tu zkratku vB tak zjistis jak se sem dava tucne pismo, linkuje obrazek atd.. :wink:


Enjoy it :)
Mr.Mates-CrazyHorse
S tim mořem máš pravdu, když sme jeli svého času se školou do Itálie na sporťák, vezli sme si mnoho domácích výpěstků.
Jednou sme se v noci sebrali, že se pudem vykoupat, k moři to bylo asi půl kiláku a po cestě sme dali špeka. Hupli sme do rozbouřených vln a to bys nevěřila, jak to dokáže rozproudit krev! Usušili sme se, pak sme se vyvalili na pláž, koukali sme do hvězdiček, moře bouřilo...No prostě bájo!
Pak nás to ale přestalo bavit, tak sme se šli houpat na houpačky a klouzat na klouzačky. Neumíš si představit jak nám všechna rozprouděná krev ztuhla, když sme viděli modrej majáček! Naštěstí to byla jenom nějaká soukromá bezpečka, kerá nám řekla, jako že to je privat ať se deme cachtat jinam.
Ach bože, jak já bych se vrátil na střední!
Graetar
Gannja: Olomouc je na hulení nejlepší město - není to taková divočina jako Praha, ale působí tam podobný (i když slabší) genius loci. U mě vede Ponorka, Šenk, svýho času V.I.T.R.I.O.L., Depo už není, co bejvalo (no, ještě stará Nausea - to byla fuck síla), Doga je zase příšerná ratejna-coffeeshop (loni tam rostly kytky přímo na zahrádce, ale někdo je voškubal :)). Ale město nemá chybu - parky, hradby, historický centrum, tajemný uličky, studenti, hospody, underground, okolí (speciálně Svatej Kopeček :D). Jo, a ještě jsme kdysi s medikama z kolejí chodili hulit do Neředína a pak jsme chodili po hřbitově, což byl docela hardcore. Pochopitelně večer za tmy.

Znám dobře Prahu, ale je pravda, že v centru se většinou člověk moc nechytá. Dobrý je zkoumat úzký uličky - já sám po nějakejch těch 20 letech ještě teď objevuju zbrusu nový legrácky na Starým Městě a Malý Straně. Občas se dá natrefit na slušnou haluz: loni jsme si to s kámošem spálený hašíškem hasili po Smíchově směrem do centra. Na takovým malým náměstíčku jsme si na chvíli sedli na obrubník v podloubí a sosali jsme pivo a klábosili. Najednou jsme si povšimli divnýho starýho plakátu na dřevěnejch vratech před námi. Přijdeme blíž, a tam ve francouzštině stálo něco jako: "Z nařízení Jeho Veličenstva, krále ...., dáno v roce 1804". Koukali jsme, co to je, pak jsme ještě meditovali, jestli v tý době nebyl ve Francii Napoleon, ale do dneška nevím, kde se to tam vzalo a co to bylo (bohužel ani nevím, kde to je - už jsem to zapomněl a Smíchov znám dost mizerně). Praha je magický město ;) Prakticky vždycky jsou tam výborný západy slunce - doporučuju sledovat z Vyšehradu nebo u Karlova mostu a Hradčan, včetně komickejch lodí, jak se navzájem vyhejbaj na Vltavě.

Jeden z největších zážitků mám z Londýna: byli jsme tam se známým na deset dní v kempu pod stanem - každý "ráno" okolo dvanáctý jsme vstali, zaplatili kemp, najedli se a vyrazili příměstským vlakem do centra. Za světla jsme chodili po městě (galerie, parky, památky...), večer jsme zkoumali Londýn zevnitř. Asi třetí den (po aklimatizaci :)) jsme měli osondovaný život v centru, tak jsme se vypravili na Leicester Square, kde nás odchytil první černoch, šeptající "hasheeshsh, weed?" Nakonec jsme dvě géčka skunku za 15 liber ukecali na dvanáct. A vyrazili jsme testovat. Sedli jsme na lavičku na Trafalgar Square (!!!), ubalili špeka, zahulili a čekali. Kámoš říká: "Skoro nic jsem tam nedával, je to jenom posolený..." Za pět minut jsme se s velkým zaujetím dívali na barevný světla letadel lítajících z a do Heathrow. Huby od ucha k uchu. Kámoš: "Tak jo, ubalím ještě jednoho." Dvakrát ho přebaloval, a to tím způsobem, že přes zmršenýho johna nabalil další papírek. Dohulili jsme trojpapírkáče a chvilku jsme brouzdali po městě. V Londýně je spousta lidí, i když je fakt, že od Prahy už se to tolik neliší. Ve vlaku cestou zpátky jsme si ulítli na ilustrovaným turistickým průvodci, takže jsme přejeli až do polí za Londýn (lítačky jsme měli do 4. pásma). Celý pobyt v Londýně jsme si pořádně užili, ať už to byly neskutečně oprsklý veverky na louce v Greenwich (chodili od nás - zhulenců asi půl metru blízko), pohledy z Tower Bridge, cesty double-deckerem (nahoře vepředu s nějakejma střelenejma Italkama :wink: ) a divočejší klubík La Scandale. Bylo toho daleko víc, ale už takhle se mi to docela roztáhlo.

No, a já sám bydlím v Kralupech. Okolo Vltavy jsou dobrý lužní lesy, dobrá je Dvořákova stezka do Nelahozevse, jinak ve městě nic není (kromě klubu Ponorka :D).


[Edited by Graetar on 15-04-2002 at 12:37 PM]
4C3
2Graetar:
Krasny rozpravky a dokonce i signatura ;).
Co dodat? K+4U!

[Edited by 4C3 on 13-04-2002 at 01:56 PM]
Ant
Já mam skoro vždy různý pocity z jakýho koliv města protože i gdyž ho znáte bydlíte v něm tak je to něco jinýho gdyž v něm dete zasvětla a úplně něco jinýho než za tmi a skouřenej............ To si pak moje fantazije se mnou hraje úplně nejvíc!! :)
Mr.Mates-CrazyHorse
Neni to sice jako s tim Napoleonem, ale...
Šli sme večer úplně vykouřený z hospody a najednou kámoš:"Poďte se mnou, ukážu vám Gottwalda." Řikal sem si:"Kde se tady veme socha Petra Kotvalda?" Šli sme do takovýho vjezdu za paneláky a vydíme že se tam staví, prostě zeď, eště nevohozená, bez střechy, jenom tak. Deme dovnitř a tam: Tří metrová bronzová socha Klementa Gottwalda a se vztyčenym ukazovákem tam něco promlouval k těm panelákům! No co budu povídat, čuměli sme na něj jako péra asi pět minut, nikdo ani nehlesnul. Pak sme ho pochcali a šli sme pryč.

K tomu Londýnu:
Jel sem tam eště s jednim klukem k tetě na 2 tejdny na návštěvu za turistickými zajímavostmi a poznatky. Prostě užasný město, akorát strašný davy lidí. Dostali mě taky veverky u Greenwich Observatory a v Hide parku. Přenádhernej pohled byl z Tower Bridge a z Greenwiche.
Byl sem jednou na Waterloo (South Bank) a viděl sem tam jezdit nějaký skatery, tak na ně koukám, sedim, pak sem se s nima nějak dal do řeči. Začali balit brko a jesli si dám s nima. Nemohl sem odmítnout. Pak už sem nemluvil, domu sem dorazil asi v deset, protože sem zabloudil ve složitym metro systému a bloudil sem metrem po Londýně.
Krásnej zážitek. Mějte se fajn.
Graetar
Ještě s tím Napoleonem. Tenkrát jsme šli směrem na Malou Stranu. Nejdřív jsme třikrát obešli jeden blok domů a dvakrát jsme se stavovali ve stejný večerce pro bagetu :D To bylo někde u nádraží. Pak jsme ještě chvíli putovali. Buď bych si tipoval, že je to náměstíčko u smíchovskýho stadiónu, nebo spíš až někde na Újezdě :confused:
Graetar
4C3: Dík za karmu, taky jedna letí k tvému prvnímu, potažmo vlastně druhému příspěvku. Výčet měst je fenomenální :) A tenhle thread je taky dobrej nápad.
hh-top
šlo by to i dál, ale je tu málo místa.
Všude to bylo jiný, všude to bylo hezký. Že by to bylo tou trávou?
Zippi
Jednou jsme takhle zrána vyrazily z HK, jeli jsme do
Pece pod Sněžkou a hádejte co následovalo:D
Samotný výstup na Sněžku trval asi 4 hodinky a to s
malou zastávkou na Růžové hoře, kvůli jedné 10 Krakonoše, dobrá byla:)
Když sem dorazil až na vrchol byl to sakra nádherný pocit ,podotýkám bez použití lanovek, které používalo
98procent lidí, které sem viděl.

Zrovna byl podzim ,takže různorodost barev byla nepopsatelná do toho foukal teplí větřík a krásně svítilo slunce, na obloze nebyl ani mráček. Byla to prostě krása
mísící se s dosaženou extází a adrenalinem, kterou dovršila výborná chuť brčka, který sem si pokuřoval na okraji převisu nad Obřím Dolem:sun:.

Akorát cesta na zpátek byla trošku horší, šli jsme úpatím
Obřího Dolu se zapadajícím sluncem. Problém byl v tom,
že jsme nešel, ale spíše se kutálel:D.
Každopádně to stálo za to! Doporučuju:wink:.
LEO
den Haag. Hulíte si v Parku 5 km na 5 km a pokud vám dojde zelí tak si zajdena na kraj parku a prostě si koupíte další.
Dandy
2 Mr.Mates
no je to vlastně pro všechny

Čau,
sem rád, že sem narazil na někoho z Děčína, já osobně jsem z Růžový (jsem tam tak 6-7 rok), je to vesnička kolem Arnoltic, Janova, Labský stráně. Nevim jestli jsi slyšel o Belvederu na Labský, ale je to jedno z nejpohodovějších míst v Děčíně vůbec (i jako turistická atrakce), super výhled na Labe ze skal, horolezci je tam maj pojmenovaný, jelikož to tam znám, tak chodíme i mimo turistický cesty a tam je přístup na super skály a supr výhled až do Německa, nádherně se tam sedí na kameným zátarasu a pod tebou jsou hodně hluboko jen stromy, sem tam projede někdo strašně mrňavej na Labi a nebo slyšíš jak projede dole někde lesem auto do Hřenska. Západy slunce jsou tam neopakovatelný, až budeš chtít udělat na ňáký roští dojem, tak vřele doporučuju. Pak to můžeš stáhnout dolu rovnou do soutěsek do Hřenska a na těch lodičkách co tě tam svezou je to taky pecka. Ted se chystáme nahoru na zámeček (nebíčko) tam jak je zologická až se udělá hezky, už sem tam byl několikrát, ale bez hulení (kyž jsem byl ještě malej týpek :-) ) ale chci se tam někdy navečer na těch lavičkách zhulit a pak to bude taky mela, uvidíš celej Děčín jak na dlani. Na ten Kváďák chodíme střílet. Jo kdybys nevěděl jak na ten Belveder, stačí napsat a supr den je tu.



2 Shadowlady

Teplice jsou taky super, mám, tam braťu, jezdim tam celkem často. Máme tam taky vošéfovaný skvělý místa. Takový o těch v centru psát nebudu, protože každej na ně narazí, když bude courat Teplicema, připomenu na náměstí Joint Boba Marleyho (fontánka, která ve tmě svítí nahoře a teče z toho voda a vypadá to jak zapálenej hustě tlustej joint Boba Mrleyho). Dál dobrý Grafitti přímo obličeje Boba Marleyho na jedný zdi, taky někde kolem centra, já nevim jak se to tam jmenuje, ale ty určitě víš kde to je. Teplice jsou hodně protkaný Bobem Marleyem co sem si tak všímal. Teď ale začnu těma lepšíma, vodárna nad Teplicema (je to vodojem), ale říká se tomu vodárna, určitě ji každopádně vidíš z každýho místa v Teplicích, protože je vidět až z automotodromu v Mostě. Když se k ní nlížíš v noci, tak ti lítá mráz po zádech, protže se to neskutečně zvětšuje a vypadá to jako by tam přistáli mimozemšťani. Je tam taky bezkokurenční výhled a nádherná krajina. Nedávno jsme tam dělali úklid a dali jsme tam cedulku s pytlem na odpadky ať to tam každej udržuje ten pořádek, jen nedopalky od jointu se válej na zemi, protože nikdo po tom jointu neni schopnej to odnýst a je to tak správně, protože se tam jezdí hulit a právě tam je i pomník Boba Marleyho, je to tam pojmenovyný všechno po Bobovi a ani nevim proč, prostě už je to asi tak zažitý. Dál jen tak lehce připomenu Komárku (Komáří výšku), všechno večer, když se všude dole ve městě svítí a ty vidíš tu civilizaci, jo a přes den tam jsou lidi co tam třeba moc nehulej a pak by tě mohli i otravovat, večer se tam právě sjížděj partičky lidí za tím účelem, za kterým tam jezdíme i my a proto se pak hned dorozumíme a jointy vyměníme a všichni zahulíme a skvěle pokecáme :-)))

Praha:

Teď taky tak 4. rok pobejvám v Praze přes tejden a na víkendy jezdim domu (student) a tady stojí mimo jiné za zmínku, Žižkovská věž s horní vyhlídkou (všechno v noci) přes den moc nechodim neboť spim :-)), taky parádička je nahoře nad Muzeem jak je Svobodná Evropa, tak tam nad hlavním nádražím je vidět na tu Svobodnou E (dřív tam byl obří bilboard nevaž se odvaž se), sedneš si na zídku a vidíš tak 20m pod sebou koleje a před tebou nápis nevaž se odvaž se, hustý. Teď už je tam snad něco, že je čas na nový akce nebo co. A pak nahoře na Letný kyvadlo, když sedíš přímo před ním a ono ti vrže za zády docela velký monstrum a ty jseš nad Prahou a víš že ti za zády tiká čas...Je to symbol toho, že ten čas pořád plyne, průser je když se rozbije a přestane se houpat, to už se ten čas zastavil :-))) Dřív taky v noci svítilo, teď sem tam byl nedávno a už nesvítí, škoda, byla to fakt věc, když se šlo v noci letenskym parkem a najednou se vnoci před váma oběvilo kejvající se, vrzající svítící monstrum. No vidim, že už sem se rozkecal celkem dost, tak zase nechám prostor jinejm. Samozřejmě Malá strana a Hrad s Chrámem svatýho Víta nebo jak se jmenuje ten chrám co je uprostřed Hradu o tom už snad ani nemá cenu mluvit.

PS: Na všech tědlech místech jsem byl tak nějak za účelem hulení, takže pokud tam někdo půjde nezhulen, tak to na něj třeba může působit trochu jinak než na mě.
sativa
Praha - zajímavý místo je, jestli jste už někdy hulili v takový tý prolejzačce u McDonald na Černým mostu
Chorvatsko- tam je pěkně všude, hlavně u moře při západu slunce
Praha- jak je vzrušující místo hulit na přechodu pro chodce na hlavní ulici mezi Václavákem a Staromákem?
marc
to sativa > nevim jak tobe, ale me rozhodne nepripada nejhezci misto na huleni v praze prolejzacka v McDonaldu na Cernem Moste :) :-)

Jo, ten prechod je asi nefrekventovanejsi v cechach :)

[Edited by marc on 16-04-2002 at 10:53 PM]
Mr.Mates-CrazyHorse
No jéje,
sem rád, že je tu někdo z okolí!
Belveder sem objevil nedávno a to myslim opravdu nedávno. Akorát jak někdy před měsícem bylo hezky teplíčko, slunilo svítíčko, byl sem s autem ve městě a co s krásnym načatym odpolednem!? "Jedem na Belveder!" :eek: "A proč ne?"
Opravdu úžasný místo! Člověk, když jede podél Labe do Hřenska, tak prostě neví, co je nad nim a je to veliká škoda, že sem to objevil až někdy ve dvaceti! Zahráli sme si tam hekíska, dali sme cígo a pak sme se prostě kochali tou nádherou!

Od Nebíčka je opravdu krásnej, přímo ukázkovej pohled (upoutávky na TV Lyra, reklamy) ne celej Děčín! Bohužel ne Podmokly, ale to asi neni vidět nikde.
Jestli můžu doporučit, až budete u Nebíčka, slezte zadem, jako přes Červeňák, dolu ke šraňkám (želez. přejezd) a hned se dejte zase nahoru a po pár metrech krkolomného výstupu po nejstrmější silnici v Děčíně odbočte doprava. Když pudete pár metrů lesem, tak do razíte na Vlajku. Sou tam lavičky, taky krásnej výhled a krásně se tam kouří a pije vínko. Je to přímo nad tou vlajkou na skále, co je vidět z Tyršovky, nebo z nábřeží.
Pozor, nedělejte takovou blbost, že budete házet cokoliv dolu, protože přímo na protějšim baráku přes Labe je umístěná kamera Městské policie.

Přeju hezký pokoukáníčko a pokocháníčko a už se těšim, až zas někdy vyrazim na Belveder.

Jinak zdravim samozřejmě všechny!:sun:
4C3
CASTELLDEFELS
...byl - se svyma rozlehlyma plazema, dlouhyma pesima zonama, malyma namestima, uzkyma ulicema lemovanyma palmama, a milyma lidma - jedinecnym mistem, kde jsem mohl stravit mesic pracovne-hulicskych prazdnin. Je to utulny primorsky mesto s asi 50tis. lidma, necelych 20km od:

BARCELONA
...byla ve 4hodiny rano pro jednoho zbloudilyho cloveka udajne prej trosku nebezpecna, ale kraaasnaaa! Doporucuju (zahulit a) zhlidnout uzasne pestrobarevny fontany, ktery podle krasny hudby strikaji na namesti plaza Espana kazdej vikend od 21:30 a tusim ze i ve ctvrtek. Rovnez pozdejc vecer doporucuju namesti plaza Cataluna, pro skutecne rychly a levny doplneni stavu hashe ;).
drew
Byli jste někdy v Lidicích? Byl to fakt dost silnej zážitek zahulit takhle zvečera u toho pomníku obětí.
Úplně mi z toho běhal mráz po zádech
Anglan
Hej good tema!! ja si to obcas fucim kde se da. pokud mozno co nejdal od mesta. ve meste me deptaji lidi. vselijak. no ja bydlim v BOHNICICH, a reknu vam klidek je jointik v blazinci kolem odpoledne - nikde ani noha, a klid.
Anyway, takhle dal od Prahy jsem si vychutnal krasny jointi v PECI POD SNEZKOU - jako v raji hi hi. a v TELCI - hhmm ale zase moc lidi. V Irsku u Spidael - zapdni pobrezi, jsem tam jen s holkou sedeli a cumeli zkoureny do more he he. ve vlaku na hajzlu to obcas taky docela rozesmeje. ale co mam asi nejradeji, si proste hodit cundr a vypadnout daleko daleko od vseho a tam u vohniste si v klidu poprdet.
Karbos
Pred Podebradama smerem od HK je taky pekny mistecko. Je to vlastne jedinej kopec v okoli. Jmenuje se oskobrh a kdyz se zajede az nahoru peknej rozhled a pro odvaznejsi i obora s muflony :)
v Trutnove je to dobry v noci u toho suprove osvetlenyho pamatniku (Gablenc) je to u Bojiste kde byvaj festaky (ovsem jen v lete coz ted jaksi neni bohuzel)
Ve Vrchlabi Kaplicka kde se muzete pomodlit s vyhledem na mesto a zapalit svicku jako sichr :o))
Total kapor
Ked sa niekedy dostanete do Bratislavy, najlepsie miesto na prasky je urcite zidovsky cintorin na kozej ulici, fakt bomba. Potom este pamatnik sovietskych vojakov Slavin, je tam nadherny vyhlad.
Dr.Katz
Takže já jsem nejdál hulil v AMSTERODAMU, tam to bylo velice dobré (dali jsme si bílou vdovu) a obešli všechny coffe shopy v okolí. V PRAZE jsem hulil skoro všude včetně Václaváku, Pražského hradu a Karlova mostu. V HRADCI KRÁLOVÉ jsem hulil v baru Hogo Fogo (doporučuji) a pak na leteckém dni (letecký den se konal i v mé hlavě). Na PÁLAVĚ to ale bylo zatím nejlepší. Tam je ta krajina bezkonkurenčně nejkrásnější a takový východ nebo západ slunce nad Pálavou a nad jointem se nedá ničím nahradit. To už jenom snad zahulit v kosmu. To mě taky láká :-) Jinak v OSTRAVĚ snad jenom na STODOLNÍ, jinak se není na co dívat. Howg.
vecino ruidoso
no k tý Barceloně, ja sem tam byl delší dobu a to místo nad tou fontánkou blízko plaza espanya je dobrý místečko na hulení s výhledem na město, ale scházej se tam teplouši. takže si tam nenajdete potřebnej klid. jinak je tam spoustu hodně gut parků včetně třeba labyrintu (to je na celej den) a moc pěknej kopec Tibidabo se menuje, vede tam lanovka. parky tam doporučuju všechny.

to Mr. voslík
jestli myslíš tu Calellu kousek vod Barcy, tak tam to stojí za starou bačkoru. je to turistický městeško, kde 85 % obyvatel sou cizinci a na pláži tě dost brutálnim štylem v noci vokradou (nože atd.)

jináč španělsko mam docela procestovaný a měst kde sem hulil sou mraky. hulení je tam levný, kalení drahý jinak je to podobný jak tady, takže jeďte do španěl!
gogolisko
Tak já jsem si už taky párkrát puknul po různých obcích v celé republice a taky kousku Evropy. U nás doporučuju třeba Brno, v zahraničí hlavně holandská městečka - Eindhoven, Maastricht(kousek od města je pěkný lesejk), Rotterdam, samozřejmě Amstr a taky plno jiných
mariman
to uz si fuckt nepamatuju!!!
nekde v Německu (weimar),Chorvatsku,Slovensku,Skotsku,Anglii,ČR snad všude, kde jsem byl a měl co hulit, když je co hulit,tak je to občas jedno kde jsi nee???!!!
ps:to jsou starosti!!! kdyz nekdo hulí dlouho,tak to asi nespočítá!!! :D
4C3
Rikas, ze "kdyz nekdo huli tak dlouho, tak se to nespocita"? A kdo tu mluvi o pocitani? Rekl bych, ze jsi drobet mimo misu. Nevim jak Ty, ja hulim cca 6let (leckteri odsud mnohem, mnohem dyl) a bylo by - alespon pro me - smutny, kdybych se pri pohledu z5 videl vzdy jen zhulenej u stolu v pivce...
koles
někdy v září jsme byli se školní třídou na moravě, přesněji ve sklípku. to je taková tradice u nás na gymplu, že čtvrťáci - když mají zájem - jedou zakalit na moravu. víno bylo výborný, ale burčák ještě lepší. to, v co se sklípkaření po několika hodinách zvrhlo, nebudu radši komentovat. jenom se vrátim ještě k tomu vínu... už nikdy nebudu pít krabice. to, co jsme tam poznali, je tekutý zlato. nejlepší na tom je, že když ho člověk vykalí tak litřík, je to celkem hukot... ALE ráno mu nic není: nebolí ho hlava a není mu špatně A NAVÍC se cítí jak rybyčka (vlastní zkušenost) :)

takže jsme byli na tý moravě. druhej den po kalbě hned ráno jsme jeli do hustopečí, kde jsem s kámošem dal brko ...normálka, ale pak jsem si všim kostela!!! oni tam mají fakt hustej kostel! je to moderní, vysoká, štíhlá, bílá betonová stavba. koukali jsme na něj z dálky a nebyl čas se jít mrknout blíž ...škoda, celkem mě to uchvátilo!

pak jsme jeli do znojma, kde jsme navštívili hrad nebo zámek (podle toho, co tam vlatně maj) a pak jsme vylezli na svatej kopeček, kde jsme dali další špégo ... z kopečku byl pěknej výhled na mětsto. navíc tam kousek od nás točili nějakou reklamu, byl tam celej tým filmařů. no a my jak jsme tam seděli u kapličky a byli dobře naložení, tak z nás padaly různý poznámky na adresu těch lidí, co to nemohli zaboha natočit: kamera ... klapka ... akce (rejža:"tichóóó!" - a my se začali vždycky tlemit, celkem nahlas, pak už to bylo trapný a tak jsme vypadli)

takže, jestli můžu doporučit, tak se s partičkou (nebo přemluvte třídní) vydejte na moravu do oblasti mikulova a pálavských vrchů. maj tam skvělí víno a krásnou přírodu ...hmm přírodu - a to podnebí!!! tam by se pěstilo: slunce tam má sílu (což se odráří v těch hroznech) :)
Maggie
Nejkrasnejsi zazitek mam ze Sydney z jednoho parku, kde to jednak vypada naprosto uzasne a jednak zdejsi modely jsou opravdu vyvedene a zazitek to byl opravdu uzasny. Jinak se krasne huli po celem Holandsku (ani nema cenu vyjmenovavat vsechna mesta:-)), ale takovy Cesky Brod taky neni k zahozeni. Spis u me zalezi na modelu, pak se mi libi treba otlucena zad, kterou jsem schopna obdivovat cele hodiny :)
Mia
Samozřejmě jsem začala v mém rodném městě Bystřici n. P. Zprvu jsme s kámošema vyrazili na houby, jenomže jsme nic nenalézali, tak jsme prdli špégo, aby se nám lépe hledalo. Kámoš pak sežral (houby) na co přišel (divím se doteď, že to přežil-bůhví co sbíral). A od té doby už nemusíme chodit jen na houby a pukáme pořád - všude, kde se dá. Navštívili jsme i Holland-přesněji městečko Tiel, kde jsme si našli takovej zapadlej kofáček. Zabublali jsme pak pár modýlků a málem jsme nedojeli domů (asi 30km cesty na kole). Ale zvládli jsme to a zvládáme to dál a dál a dál.
Loni jsme jeli se školou do Brna na nějakej veletrh. S dvěma kámošema jsme zapukali a užívali si té atmosféry. Když jsme si šli zapukat po druhé někam bokem do klidu,přiblížila se parta asi 15 plešek a nenápadně se začli vyptávat jestli náhodou nemáme nějaké pití a nebo "travku". Samozřejmě jsme je zklamali a řekli že ne a v tom mě jeden z nich kopl ocelovkou do místa,kde jsem měl krabku se vzorky. My
se hned s kámošema rozutekli a pak se vyděšení asi třičtvrtě hodiny hledali.
Krabička nevydržela ale zachránila mi žebra.
Prostě bezva zážitek.
Slut
2 hruucoon

Naja KLADNO je fajn na pálení , hlewně ty nowý parky a tagy už zmiňowaná hl. třída(mňam)!!!

No a tagy samo prague, je dobrá asi tag celá hlawně ty zapadlí uličky ale centrum je SHIT wšude samej turist!!!
No ale je prawda že nedáwno sme byly w centru a hrály sme si na turisty, já mluwila německy a kamoška anglicky no, tag sme si tagle powídaly, no lidi celkem čuměly co to melem za krawiny ale to nám bylo jedno hlawně že byla sranda!!! hehe

Slut
lauf
jo!
india
Tak snad se mi podaří dát ta města, alespoň z části dohromady. Nejni nad to celý léto procestovat pěkně autíčkem s kvalitní hudbou a stejně kvalitním materiálem.
Začneme asi u mě doma:

Příbram: Velice zajímavé město, existuje stovky míst kde smotnout brčko, mezi své oblíbené řadím Svatou horu, kostelík sv. Prokopa a Orlov odkud je skvělej výhled.

Beroun: To je skoro bez komentáře, tolik krásných kopců se solidníma cestama nahoru, tam najde místečko každej stačí se jen rozhlédnout, třeba jeskyně a nebo kousek dál Karlštejn.

Dobříš: To je celkem nudná oblast co se týká vychytaných míst.Tam se člověk zašije jen někam na výjezdovce čumákem k lesu.

Praha: exklusivní - vyplatí se rozhodně na Dobříši brko vynechat a kousek popo - jed.

Kolín: Kolíne Kolíne, Výborná čajovna! Ovšem pozor na cyklisty stejně tak jako v šedém

Nymburku:

Liberec: Upozorňuju na pochopení systému parkování před požitím, jinak super město - Ještěd a spousta jinejch krásnejch místeček.

Hulice: Smotněte si v Hulicích už pro ten pocit. Mimohodem kousek dál je Kalná.

Jičín: Tady jsme potkali hrozně ochotné občany. Krásné náměstí - skoro jako malované.

České budějovice: Rozbila se mi bota! Město pěkný, ale krize na boty, absolutně hrozný obuvi. Přesunuli jsme se do

Plzně: A tady je to úžasné, až na tramwajový systém.

Víc už popisovat nemohu letim do práce . . . .

Já mám rád města s historickým jádrem a pěknýma hospůdkama....pěkný pokoukání,pak zalezeš polykat a je ti fajn....tj. Telč, Praha, Česká krumlov, Budějovice....je jich moc ale teď se mi z hlavy nějak ;)
fak.gesho
Nejradsi si zahulim v okoli naseho mesta Dvur Kralove, uplne nejradsi na chajde v Trebihosti (to je kousek ode dvora) tam je pohodova krajinka a tma je to nejlepsi, hulil sem i na vice mistech, nejdal to bylo v Los Angeles v Picerii s rastama, byl sem pekne vykidlej a koukal jak motaj metrovy kruhy testa, docela sranda, hralo tm regge atd..., nejjiznejni na Key Westu s mistnima kousek od Hemingwayova domku, pohodicka, teplicko, melky more, proste parada..., Potom jeste na mnoha mistech v Mexiku a hlavne po Evrope, ale vsude dobre doma nejlip...8oD...(ale Recko nebo Maiami taky neni vod cesty...)
tobex
Takze ja sem hodim neco z Evropy:
Metz (Francie) Krasny mesto, s prekrasnym historickym centrem a nadrazim, pro lidi co maj pamatky radi urcite pekna podivana.
NANCY: Je tam takovej uzasnej kopec a cely mesto je v horach, na tom kopci na mestem smer dalnice kde se nachazi cernosska ctvr myslim ze se jmenuje Mulaterie, vymlaceny okna Africky vlajky v oknach, fakt hustota ale cernousci nam tam prodali nejakej hasik a jeden co si myslel ze zijem v komunismu nam dal i zadara :) , Prej pred komousema utek z afriky, ze v tom jejich state kdysi radili... V noci na nase misto na stopa nakyblovala horda cernosek pracovat a nam nikdo nezastavil :( ale tem stetkam taky ne :D
LYON: V tomhle meste jsem byl celkem paf z toho ze tam vecer nosej cajti neprustrelny vesty a samopaly, jinak strasne krasnej zamek nad mestem, nocni utek pred bandou alzircu a tak...


LA JONQUERA (Spanelsko): Prvni Spanelsky mesto, velky parkoviste kamionu, zivot, plno prekupniku s hasem :) meli kvalitni polan, ten hash svoji plasticnosti lakal k utoceni hada ale kdyz se udelal had prskal, kolik v nem bylo oleje, za 40 Euro jsme tam koupily poctivejch 10 gramu, kez by to bylo takhle u nas, ale zase toho nebylo oproti dalsim mistum ve Sp. tolik
ALICANTE: Stary Spanelsky mesto, co tam stoji za podivani jsou stary chodby ve sklalach ktery tam zbyly po cmougrech, nadherby stavby ve skalach.
BENIDORM: Strasnej humus, takovej malej New York, kachlicky a panelaky, ale potkavame bandu cechu a squotujeme tam, na konci plaze Levante u Mc Donalda se da jit do kopce a na kopci konci Benidorm, celkem peknej vyhled na more a panelaky, a opustenej restaurant pergola, kdyz jsme tam byli tak to byl nas squot, ale po nekolika pol. raziich jsme radsi odesli. uprostred mesta je krasnej parcik, idealni na jointy a relax, dalsi pekny misto je vyhlidka na more uprostred mesta, casto jsme tam chodili pro vodu a na spicky
GANDIA: Dalsi stary mesto, oproti Benidormu naprosto nadherny, fsude bylo moc krasnejch parciku, nejvetsi je na konci pasea za mostem, pod mostem u parku jsou garaze a da se pod nim bydlet, plaz je naprosto idealni na kaleni a v dobe fiesty naprosto nejlepsi misto ktery jsem ve spanelsku zazil
SAGUNTO: Mesto nad Valencii pocetna ceska komunita, skvelej squot, jenom pro cechy a slovaky, nadhernej hrad, ze squotu taky peknej vyhled, romanskej amfitheatr, v tomhle meste se mi opravdu moc libilo.

Jiank jsem ve spanelsku pocoudil jeste v mestech: Valencia, Benicarlo, Vianroz, Caspe, Zaragoza, Pamplona, Donostia/San Sebatian, tam byla strasna prca pri demnstracich ETA, jinak je to mesto ktery taky stoji za navstevu. Paxem byl jeste v Burgos, Miranda de Ebro, Vitoria/Gasteiz, Burgos, Madrid, Alganda del Rey, Tarancon, Cuenca, Castellon de la Plana a Bacelona.

Spanelsko je pro poradny zewlovani jak stvoreny, clovek se tam dobre uzivi umenim na ulici, levny vinko a hasik, Spanelum se opravdu nevyplati pestovat, protoze kdyz kupujou hasik ve vetsim, treba zasobu na tyden az dva vyjde je gram na 1 Euro, jinak dyleri na ulici v turistickej mestech jsou nejvetsi ochcavka, chce to kupovat od znamejch nebo kdyz uz na ulici tak od Marokancu a delat ze nemas prachy a koupi treba za euro nebo dve, jinak moc sidej, obcas kdyz videj zchudly invidividium tak z nekoho vypadne i kousek za dara. Typek nam jednou pri fireshow na fieste hodil zmuchlanou petieurovku a jete v ni kus hashe a rikal ze se mu moc to plivani ohne a bonga libej :)
Landrover
Moje mesto je riadne o nicom neda sa tu ani f pohode vykwasit bud otravuje nejaky k .. alebo cumia ludia proste je to take sedive polomesto polodedina,ale nastastie mam tu hrstku pravych kamosov s ktorymi obcas vycestujeme....Minuly rok sme boli zhanat brigadu az vo Francuzskom Bordeaux a tam to bol brutal proste iny zivot ludia atmosfera stalo to za to.ale najlepsie na tom bolo ze sme isli stopom takze sme zazili vselico...:bandit:
Ladin
Přeštice u Plzně: Pohodoví lidi..ganji mraky a za par šušňů...
Havířov:Každej ě natáhne o peníze a když něco donese tak je to xmíchu navíc draho jako prase
cityman
SAN FRANCISCO - skvele mesto, spousta tolerantnich ctvrti a tolerantnich lidi. U vetsiny mladych poulicnich umelcu jsem mel pocit, ze jsou zkoureni (i kdyz u cernochu jsou cervene oci asi bezne co?). Nastesti me nepotkala zadna represe, i kdyz jsou hulil primo v centru mesta ze slukny. Mozna jsem mel stesti, ale muj klid to nijak nenabouravalo. SF je great city...
Ritxie
Londýn - Green line coach station,jsou tam takový pěkný schody na kterejch sme dali brčko a málem neodjeli jak jsme byli mimo..

Dublin - naše speciální místečko bylo v parčíku kterej byl jižně od centra,pujčovali jsme dokonce zapík nějakejm nezletilcům vyhulencům,který potom naháněl policajt...

Lisabon - čtvrť Bairro Alto - s hašišovym brčkem jsem si tam rozhodně nepřipadal jako někdo cizí,hulí se tam o106!

Ritxie
Amsterdam - ráj vyhulenců, obzvlášť potom camp,kterej je kousek od centra,tam to voní jako v kofíku.. Jinak ve městě se hulí všude a furt, to dá rozum! Na rozdíl od jiných měst jsou tam i Kofíky,který sou fakt super,už se těšim až je zavedou i tady..
wOOkie
Brighton (UK) Naprostá haluz, brutál brko, a navíc sem dal poprvé zahulit bráchovi mýho spolužáka, tak sme se brutál vypálili a chekovali sme pláž. Poprvé v životě sem viděl moře a byl sem z toho jak u vytržení a do autobusu sem se vrátil s 20 cm morkýma nohavicema. Ale boty byly naprosto suchý, a to sem se divil až zza ušima :D
Zandvoorl (NL): Skvělý místo. Hulili jsme na obrovské pláži, kde foukal vítr a pár odvážlivců se koupalo v hodně pozvolným moři :)
4C3
JABLONEC NAD NISOU
- centrum mesta je hodne v poho, Horni a Dolni namesti primo vybizi pro round-trip se speqem... Teren mesta je hodne razovitej, coz je idealni k cetnym vyhlidkam...

LIBEREC
- neprosel jsem ho moc dusledne, ale prislo mi, ze je takovej nakej decentralizovanej, ze nema zadny poradny centrum....
kafevar
Soul Rebel: Tam jsem taky letos byl na vodě a přesně na tom místě jsem popukal. Akorát vylézt tam byl docela výkon. Samozřejmě jsme šli (horolezli) přimo lesem, protože po silnici chodí jenom saláti. Pak jsem to brko málem neudejchal. :)

Ale ještě příjemněji se mi hulilo v Krumlově. Krumlov, to je něco jako střed staré Prahy, která má místo okolních sídlišt přírodu. Jezdíme na Vltavu hodnou řádku let a u řeky před hospodou u Hada jsem už vyhulil pěkných pár jointů. Letos jsme tam ale dělali trochu bordel a vzhledem k tomu, že byl všední den asi 1:00AM, tak tam na nás kdosi chrstnul kýbl vody z okna. Ale asi se to malinko minulo účinkem, protože ti, co to zrovna neschytali, tak ještě asi 1/2 hodiny skandovali "opakovat".

Pak jsme se tradičně přesunuli do Bar Baru, který jsme tradičně zase skoro celý vypili (jsme poměrně velká partička). Kámoš tam pak po pár brkách začal instruovat barmanku, jak se má správně míchat vodka se šampaňskym a alpskym rumem (podle hesla co nehoří nepiju). :D Takže na hulení a kalení v Krumlově mám vždy ty nejlepší vzpomínky. (Akorát ta rána ve dvě odpoledne jsou krušná.)
green.city
Tak z těch větších to v ČR byla
PRAHA - něco krásného zkouřit se na Staroměstkém náměstí a pak jít koukat na orloj, ale nevím není tam moc míst kde si zahulit a je nám blbý hulit někde v prostranství takže Praha ne.
BRNO - tam to byla rychlovka hulili sem tam jak se přesedá na ty autobusy student agency už nevím jak se to menuje
OSTRAVA - dlouho sme hledali kde se v Ostravě zčadit, moc se to tam nedá a jednou sme se tam zčadili v nějákým parku kousek od kulturáků.
pak to byly takový ty menší města jako Vizovice, Rožnov p. Radhoštěm, atd... hodně jsem pukal na vesnicích to je parádička a ze zahraničí tak snad jen v Amsterdamu a pak na nějáký benzince v Deutschlandu ale tam jenom hašík.
Gucspeed
u mna to v ostanom case bolo v Magic City - Prague
peace and :smoker:
Ondřej
Lionhead: Souhlasím ohledně nudy a fádnosti Nymburka. Mám tam příbuzný a často tam jezdím, vždycky se divím, jak to že v mém rodném 9.000 městečku je to po večerech živější než právě v Nymburce...divné...

Jinak jsem hulit v X městech. Dobře se hulí v Olomouci, v Broumově (spousta míst plných zeleně, obecná zdejší tolerance ohledně trávy), v Praze - doporučuju Břevnov - je o blízko k Hradčanům, jsou tam skvělý zákoutí kde se dá super zhulit. Dobře se hulí v HK - tam jsem snad hulil už úplně všude, nejradši mám nábřeží u muzea, a zajímavé je to i v Plzni, v Brně, v Klatovech, v Poděbradech, v Pardubicích, atd....Zajímavá zákoutí jsou úplně všude a skoro všude se dají ve zhuleném stavu zažít fantastický věci..:D
Protiva
Včera jsem si dával v pražskym Šervůdu. Po začazení se tam přišli válet 3 bezdomci.

Jinak doporučuju lesíky kolem troje ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma