Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Plagron Royalty Mix - 400W - Klikni zde pro originální téma
Radoslav
Pustil jsem se do pátého growu pod lampou. Vzhledem k tomu, že se zatím docela potácím na spodní hranici výnosnosti (150-180g / grow), tak jsem se rozhodl založit tento tread a nechat si poradit.

Mým dosavadním problémem byla zřejmě hlína. Zatím jsem si pokaždé připravoval substrát sám, ze zahradního a kaktusového substrátu a z perlitu - příliš kyselé a málo výživné. Tentokrát jsou kytky od začátku v substrátu Plagron Royalty Mix.


Nynější sestava:

Skříň: celkem 100(2x50)x100x120cm (šxhxv)

Světlo: 400W GIB Ligting flawour spectrum

Substrát: Plagron Royalty Mix (celkem 150L)

Hnojky: tří složkové hnojivo od AH, Enza forte od Plagronu, Grow/bloom akcelerátor, Phyt-amin na postřik od Plagronu a na poslední týden Final Solution (míchání všeho dle návodu)

Ventilace: 4x přítah vzduchu do skříně PC ventilátorama, 2x (bude 4x) ofuk kytek zezhora PC ventilátorama, pasivní odtah štěrbinou 100x5 cm na vrchu skříně, cool tube - odtah PC vent.

Genetika: 8x White Widow, 2x Durgha Matha - vše od Kozzyho

Teplota: při nynějších nízkých venkovních teplotách 22 st.C


Nyní svítím periodu 24/0. Na fotkách jsou kytky před a po přesazení do velkých květináčů a to patnáct dní po zasazení řízků do hlíny.

To je zatím asi vše, co jsem chtěl říct.
Expiry
Ocividne ti to roste a dokonce mas i slusnou teplotu,ale tvoje koncepce ventilace je abych pravdu rekl dost hrozna :).

1.PC ventilatory jsou na takovej prostor a hlavne wattaz dost malo!!Ocividne se ti to dari uchladit,ale kytkam se podle me poradne nemeni vzduch a taky kdyz zainvestujes do poradnyho ventilatoru,tak budes moct dat svetla nis a zase si o neco zvednes vynos.

2.Kdyz uz tam chces cpat ventilatory z kompu,tak je dej alespon na odtah,aby vetracky saly cerstvej vzduch do skrine prez kytky.

3.Ofuk->newim co mas za vetracky ani jakej maji vykon,ale ja jsem mel na ofuk taky PC ventilatory(2kousky z toho byl jeden nejakej shit) a bylo to dost malo i na muj sud(viz podpis).Kytky jsem mel dost maly a ikdyz ofuk jel naplno,tak nedokazal poradne profouknout vsechny kytky.Cim lepsi bude ofuk,tim lip se ti bude udrzovat vlhkost v pestirne a hlavne zesili stonky a vetve=zvyseni vynosu.

4.Mas nejakou zvlhcovacku,popripade meris nejak vlhkost??
Radoslav
S uchlazením nemám problémi ani v létě. Vzduch ve skříni dle mého pozorování se vymění tak 60x za hodinu. přijde mi zbytečný odsávat když tam ten vzduch spodem vháním a vrchem mi odchází starý vzduch tlačen novým vzduchem ze spodu. Ten ofuk asi zvýším na dva klipsnový ventilátory.

Jinak jsem ještě zapoměl, že mám něco na způsob cool tube domácí výroby, která mi pomocí PC ventilátoru :) odtahuje teplo od výbojky ven ze skříně. Funguje to docela slušně.
Radoslav
Lampu mám 25-30 cm nad vrškama kytek, jen to stínidlo musím do květu vyměnit za něco solidního.
Radoslav
Aby téma nestálo, tak přidávám nějaké makro z minulého pěstu.




Ano a modří už vědí - je to Chronik :)
Radoslav
18 dní růst

Kytičkám se daří velice dobře, až na dvě bílé vdovy na prvních dvou fotkách. Jsou rozvětvený, ta jedna je i docela velká, ale jsou strašně hubený. Nevím čím to může bejt, jestli nesnesli uplně nejlíp to přesazení, ale to se mi nezdá, nebo jestli by to mohlo bejt tím, že mi přestal fungovat větrák na přítah vzduchu právě u těhle dvou kytek? Všechny se pěkně hejbou, jen tyhle dvě postávaj :).

Na dalších fotkách je White Widow a Durgha Matha v různých pozicích před a po zaštípnutí a před a po postřiku Phyt-aminem :). Na konci jsem si vybral dvě krasavice na sólíčka :smoker:

Chtěl bych dát síť na Scrog, ale nevím přesně kdy ji nasadit. Teď jsem zaštíp, tak jestli ji dát už teď, a nebo počkat ještě na další zašípnutí a dávat až při přepnutí na květ? Děkuji za rady.
Radoslav
To co se nevešlo + sólíčka.
Radoslav
21 dní růst

Tak, porouchanej ventilátor je vyměněn, takže na přítah jsou opět funkční všechny čtyři. Poslední kytka, na kterou nezbyl velkej květináč, je taky přesazena, akorát jsem koupil hranatej a vůbec se mi nehodí, ale pro tentokrát to už musí vydržet. Jinak to vypadá docela slušně, bych řek, takže tak do deseti dnů bych ještě jednou zaštíp co se bude dat a nasadil bych onu zmiňovanou síť a přepnul na květ. Toť zatím vše a děkuji za případné připomínky.
Radoslav
Připomínky žádné, takže pokračuji zase já.

24 dní růst

Stále přemýšlím o té síti. Mám kytky tentokrát pěkně rozrostlý a silný, tak nevím, jestli ta síť není zbytečná. Ať hledám, jak hledám, tak scrog většinou používaj od 70-250W, a já mám 400W. PROSÍM PORAĎTE a napište svůj názor a zkušenosti. Předem děkuji.
Radoslav
Teplota 16st.C :(. Zdá se mi, že důsledek nízké teploty je zpomalený růst. Sundal jsem odtah od výbojky, tak doufám, že to neupeču, jinak se zabiju :). Odstraněním odtahu od výbojky posílily na otáčkách ventilátory na přítah, tak snad to bude dobrý.
saiklon
Podle me je tam sitka uplne zbytecna, za 1. tam mas 4kilo kery ti to prosviti uz celkem fest, a za 2. mas prostor jaxvine. Takze to vubec neres.
Zbytecnost!
Jinac pekne kdy hodlas prepinat? mame skoro tsm, ja jedu 6kilo a nechal sem 33 dni rust, ale sou take male jak sou tvoje vysoke?
Radoslav
Vysoké jsou asi od 20 do 30 cm, spíš těch 20. Asi máš pravdu, na síť se vyprdnu. Přepnout bych to chtěl do konce týdne, to bude 30.-33. den růstu. Má to nasazeno spoustu novejch větviček, tak by se to mohlo trochu vytáhnout.
saiklon
ja doufam taky, dneska necham posledni den na rust, poradne jim zatopim, udelam saunu aspon kolem 30C a zejtra, tj 35 den prepinam, mam taky tak kolem tech 23 cm, tak doufam ze dorostou aspon na tech 35 - 40cisel. no uvidime, je to moje prvni kolo taxem take ucim. pestu a kytkam zdar
Radoslav
2Saiklon: V čem to máš, v hlíně? Jakej? Máš někde nějakej tread založenej? Jedeš z řízků nebo ze semen?
saiklon
radoslav:

cuzz jedu z hliny, floria substrat+npk+perlit+plagron wormshumus, ale pristi kolo asi koupim plagron roayaliti mix..
Jedu z rizku, zacatkem jich bylo dvacet, ale pet mi jich zdechlo, takze posadku ted tvori 15x nejspis IP2000. sam ten typ poradne nevedel co to vbec je za gen.. Holky uz jedou na kvet /dneska prvni den/ v sest rozsvecim taxem uz zvedavej jak sou na tom po prvni dlouhy noci :-) jinak nejvetsi mela 27 cm, a zbytek kolem tech 18 - 23 cm. Doufam ze vylozou aspon na tech 35 - 40.. jeste uvidim..

trýd sem ještě nedělal, protože neám foták, ale jak bude tak neake foto hodim..
Radoslav
2saiklon: tak hlavně aby ta genetika byla vpořádku. Jsem zvědavej jak ti to vyjede do vejšky, mně ostatně taky. Dnes jdu zalejvat, tak beru foťák a vyfotím to s metrem. O přepnutí už taky silně uvažuju, no uvidím.
saiklon
radoslav:

hele jak rikam, ja sem nechal 34 dnu rust, kamosi mi rikaj ze se nemam bat ze vyjedou fest.. i kdyz je to podle tvaru listu a celkove hodne indika, takze zas az takovej narust necekam.. ty tvoje holciny vypadaj fakt jak kdyby s tema mejma byli segry.. sem rad ze s nekym muzu takle porovnavat, ale tobe to asi moc nepomuze.. zkusim prez vikend pucit od brachy fotak a vyblesknu taky s metrem.
Radoslav
30 dní růst, přepnuto na květ

Právě před chvilkou nastala první tma. Čili jsem přepnul na květ (12/12). Takže od zítřka začnu počítat dny v květu :).

Na metr jsem zapoměl, ale kytky jsou vysoký 20 cm, 25cm a ty nejlepší maj dobře 30cm.

Teplota na hlíně kolem 18st.C, nic moc :(, ale u vršků je rozhodně přes dvacet.

Napadla mě jedna věc. Vzhledem k tomu, že svítím na růst 24/0, tak by kytkám mohla stačit na květ kratší tma než je 12h, čili by to mělo delší dobu na růst, třeba by to rychlejc dozrálo, nebo ne?

2Saiklon: rád se podívám, když něco vyfotíš.
Radoslav
4 dny květ

Tak jsem dnes vyřešil teplotu. Zavěsil jsem do skříně topítko s termostatem, tak teď už jen vychytat těch 23st. Topítko jsem shodou náhod koupil v Penny Marketu za 199,- Kč :). A dá se použít i jako studenej ofuk. Nyní jsem měl teplotu při světle 15st.C a za tmy 10 a k ránu zřejmě i míň. Wdovy to zas tak nepoznamenalo, ale Durga Mata je na tom nějak blbě, doufám, že to rozchodí. Zítra uvidím víc, dnes jsem přišel už za tmy, tak jsem toho moc neviděl. S nízkou teplotou byla spojená i příliš vysoká vlhkost, listy byly orosený, jako kdybych je právě postříkal.
Radoslav
1. den květ

Tak se mi stalo něco, s čím jsem vůbec nepočítal. Od přepnutí na květ světlo nesvítilo. Sice jsem tam dvakrát byl, ale myslel jsem si, že pozdě. Dnes jsem šel naštěstí včas a zjistil jsem, že situace, je naprosto stejná, a spínačky, které za to mohly, že jsou ve stejné poloze.

Bílé vdově to vůbec nevadilo, možná naopak, trochu víc se zřejmě povytáhla než za světla. Ono to možná nevadilo ani Durga Matě, ale ty jsou zřejmě dost přehnojený - od příště budou dostávat jen vodu.
Radoslav
Tak první den květu měly holky poněkud delší - cca. 28 hodin. To asi není nejlepší, ale co se dá dělat, když ty vym*daný spínačky nešlapou. Druhý spínačky se mi taky nepodařilo rozdejchat, tak jsem vypnul manuálně a zítra ráno manuálně zapnu. Přes den koupím nějaký nový spínačky a snad už nebudou problémy.

Durga Maty se mi vůbec nelíběj, budu je muset prolejt čistou vodou, jen nevím jestli není lepší destilovaná, nebo je to blbost?
Radoslav
2. den květ

Tak druhej den už byl normální 12 hodinovej. Spínačky sem dal nový, akorát se pokusím podívat po nějakým stykači, dle doporučení. Neměl by mi pak vysokej proud při rozsvěcení poškozovat ty spínačky, nebo co?

Durga Maty jsem přemístil pod slunce, protože byly poněkud menší vzadu a ještě stále vydejchávaj to přehnojení, tak aby se měly dobře. U jednej mi dokonce myš ohryzala kolem dokola stonek, ale předpokládám, že to obroste.

Jinak, Bílý Wdovy jsou obrovský a nádherný. Vejška tak 35-40cm.

Teplotu se mi podařilo topítkem vytáhnout na dvacítku, tak doufám, že jim to bude stačit.
Radoslav
5. den květ

Tak jsem dnes zjistil, že mi nějak osychaj vršky a listy na dvou bílejch wdovách? Asi se těch vršků budu muset zbavit.

Lampa nízko není. Snad nízká teplota? Nebo vysoká vlhkost? Taky by to možná mohla bejt plíseň. Stou jsem se ale setkal pouze v pozdější nebo v závěrečné fázi květu a u indooru ještě nikdy. Tak nevím, prosím poraďte.

Durgy se naopak pod sluníčkem pěkně zotavily.
Radoslav
Tak jsem odstranil oschlé části, převážně listy. Nikde se to dál nešíří. Mohlo by to být též vysokou teplotou od topítka. Radši jsem ho přesměroval, aby nefoukalo na kytky a trochu jsem mu ubral.
Jinak je všechno pěkně zdravý. I Durgy jsem dnes už pohnojil, tak uvidíme.
Radoslav
10. den květ

Tak jsem musel udělat kadeřníka :chef:. Bylo to tak zarostlý, že to neprosvítilo na spodní větvičky a ty začly uvadat. Pokud se nevschopěj, tak budou muset jít pryč.

Od topítka je hodně suchej vzduch, což nedělá dobře jedný wdowě. Teď mě napadlo, že to asi začnu ohřejvat z venku, jako že to budu foukat na skříň, ten teplej vzduch. Teď je sice teplota dobrá, ale obávám se mrazů.

Výška je na maximu, už to doufám moc neporoste. Skříň je jinak velice pěkně zaplněná, ani nebyla potřeba ta síť, jak jsem uvažoval. Výška petlahve na fotkách je 35 cm, takže většina kytek je kolem 40 cm, jen durgy jsou lehce menšího vzrůstu.

Wdowy začínaj lehce nakvítat :baby:. Už se těším, jak pojedou palice :leaf:.
saiklon
cuz,
roste ti to moc pekne:-) Ty vrsky sou asi fakt nejspis oschly od toho pritopu. ja se takle tri kytky kreten uplne zabil :-( takze jich zbyva 12. sice sou docela pekny, ale prostor tam mam strasne nevyuzitej. na pristi kolo se chystam rozjet mandala SQ, SDHU, WhSAt. uz mam objednany seeds, ktery necham poradne narust pod 220 nlite bl. a pak je fouknu pod 6k. uz se moc tesim..
Radoslav
2Saiklon: jaký máš rozměry pěstírny?
saiklon
no prozatim jedu primo v mistnost ktera je dlouha tak 3, siroka tak 2.2 a vysoka neco kolem 2 metru. vyvod vzduchu ven. Ale priste to budu resit asi prknama jakoby ji rozdelim, necham to 2m siroky a dylku skratim cca na 1.3m a pretahnu tam folii, jeste uvidim jak to presne poresim. Jedno je jisty, ted mi strasne moc svetla utika zbytecne ven, a mam awinga L takze je dost velkej - navic, a ten rozptyl svetle zbytecne velkej. Tak je to moje poprve tak od toho necekam nic wxtra, ale druhej round se chystam vychytat, a hlavne poradny kvetinace, aspon 11 l. a vyuzit dobre to misto
Radoslav
13. den květ

Tak kytky ještě povyjely tak o 5-10cm do výšky, ale už je vidět, že nebude dlouho trvat a naplno se daj do kvetení. Jedna Durga Mata je na tom velice blbě a to tak, že je celá zvadlá, asi nevydejchává ten ohryzanej stonek od myší. No projistotu dostala jen čistou vodu a společně s ostatními postřik phyt-aminem. Spodní větvičky u bílejch vdov se naopak pěkně vzchopily. Asi po protrhání listů a po zalití.
Radoslav
20. den květ

Tak jedna Durga Mata mi odešla. Podlehla hodně ohlodanému stonku od myši. Všechny ostatní kytky se ještě dost povytáhly, takže už pomalu namám kam zvedat lampu, ale už se začly tvořit paličky, takže to snad přestane růst. A to je asi zatím vše.
toti46
zdravim ta kamarat,rastie rastie,ale neni to ono,take pupavy ti narastu aj pod 250watkou.mal by si tam mat prales!!!Na 400w.chápeš?maš tam moc suchy vzduch,žiarovku maš nízko a take veci.,,na to prideš časom.nech sa Ti darí.zdar
Radoslav
Taky zdravím. Nerozumím slovu "pupavy". Prales tam mám myslím až dost velkej, ale to nebude světlem, ale hlínou. To, že mi v růstové fázi chyběla vlhkost, to vím, však na příště už je připravená zvlhčovačka, to však bude mít za výsledek rychlejší růst a tedy kratší růstovou fázi. Kdyby to bylo ještě hustčí, tak by to rozhodně neprosvítilo. Lampu se snažím mít co nejblíž, ale to je přece jasný, kvůli tomu, aby to mělo co nejvíce světla. Těch 400W sodík se stejně projeví až v květu, růst to dokáže dobře i pod slabšími watážemi. Kdybych tam měl teď např. 250W, tak ty spodní větve, by už byly dávno mrtvý, protože by neměly světlo, už takle jsem musel protrhat listí aby se to prosvítilo. Kytky jsou tak 50cm vysoký a prostor je pokrytej celej. Z jakých zkušeností vycházíš ty? Nic jsem u tebe nenašel.
Syst3m_t3r0r
zdravim radoslave, ta durga máta to nedala podobně jako mi jednou jeden chronik , byl přitom ve stejnych podminkaách jako ostatní , dokonce další kytka v stejnem truhliku jela statečně dál, nevim čim to mohlo byt, asi přesazenim, a pak se asi neuchytly kořeny, nebo je cosi požíralo.

pokud to tu nechceš tak napiš, smažu to. zdar.

edit, tak ted čtu že to byla myš:confused: takže to ztáci smysl.
Radoslav
2 System: ne , to je v pohodě. Mám totiž ještě jednu bílou vdovu a tu taky okousala myš. Je pravda, že podstatně míň, ale kytka nejeví sebemenší známky újmy na zdraví. Tahle durga byla celou dobu trochu menší než ostatní kytky, takže možná dojela i na něco jiného a nebo na kombinaci.
Radoslav
31.den květ

Tak jsem opět udělal radikálnější kadeřnický zásah. Kytičky ještě trochu povytáhly, tak už maj vršky tak 10-15cm od lampy, ale nijak jim to nevadí. Teplota je celkově dost nízká, ale taky se zdá, že to snad nevadí. Přez den mám na hlíně něco kolem 10-11 st.C. U vršků je teplota příjemná, ale neznám přesnou hodnotu. Přes noc nevím kolik tam je , ale tak nějak kolem těch deseti stupnů to udržuje topítko. Jinak se těším na nedcházející fázi, kdy už budou středem zájmu mohutnějící palice.
Eloren
Na to stříhání listů v období květu bacha. Jen se sám sebe okrádáš o výnos. Ale pokud není zbytí :)............ příště musíš jinak rozvrhnout :)
Radoslav
2Eloren: proč bych se okrádal o výnos? Podle mě se rostlyny postupně samy zbavujou velkejch listů od úpatí větví a větviček a navíc jsou mnohem víc prosvícený i spodní části rostlin. Prosím o vysvětlení, abych se příště kdyžtak vyvaroval této "chyby", díky.
Eloren
Tímto prosím o vyjadření nějakého zkušenějšího člena se zkušenostmi v indoorech. Ted si nejsem zcela jistý. Já jel Out a v období květu jsem vždy prostříhl kvuli světlu. Jenže kytka se tímto připravuje o svůj zdroj života. Musí nahrazaovat staré listy novýma a to jí ubíralo hodně šťávy. Toto není jen můj výmysl. Vytkli mi to zkušenější členové.


Edit: Tak jsem se ptal a prej to až tak moc u toho inu nevadí =) Peace
Radoslav
Já si myslím, že záleží jak ji moc oholíš. Snažím se u toho trochu vybírat, nejen kosit. Mladé listy nechávám. Jinak tvorba nových listů v palicích mě přijde automatická bez ohledu na stříhání listů.
Radoslav
52. den květ

Takže po delší odmlce nějaké nové zprávy a foto :).
Bílé wdowy i Durga Mata vypadají vcelku dobře. Bílé wdowy mají o poznání mohutnější květenství nežli Durga, ale Durga mi zbyla jen jedna, takže nemohu soudit. Asi tři vrcholky, které se dostaly příliš blízko k lampě, tak jaksi zakrněli - květináče byly pootočeny a vysoké větve tak odstraněny z přímého dosahu slunce, tak uvidíme.
Jinak, Plagron Royalty Mix si nemůžu vynachválit. Tak krásně mohutný palice jsem na vlastních mixech nikdy neměl.
Radoslav
64. den květ

Tak se mi dnes ty fotky vůbec nepovedly a ta co byla použitelná, tak jsem si ji smazal z foťáku aniž bych si všiml, že jsem ji nedopatřením nepřetáh do počítače. Tak dávám jen jednu pro porovnání. Jinak je to už pěkně dlouho na květu a stále se tomu nechce dozrát, ale to nevadí, aspoň to pěkně bobtná. Má to stále jen zelený chlupy, ale na pár místech se zdá, že to začíná hnědnout, tak asi brzy nasadím final solution.

Včera jsem si mimo jiné přivezl novou rodinku - 5x Skank#1 a 5x Bubble gum. Putovala do nevé skříňky pod 400W Pfilips Master Son T Pia. Musím konstatovat, že Pfilipska vypadá mnohem lím než Gibka. V Gibce mi ten prostředek od začátku hrká, z čehož jsem měl strach především při manipulaci. Philipska je asi trochu vyšší třída, minimálně co se týká zpracování.

Zatím se všichni mějte.

PS: pokusím se pořídit co nejdřív lepší foto.
metalsodik
Doufám , že jsi koupil son t pia PLUS !!!! , bez plus je o hodně horší !!!
Zpracování je neporovatelné, já to tu pořád tvrdím, že Gib je humus po všech směrech, mám obě , tak vím o čem mluvím.
Radoslav
citace:
Původní příspěvek od metalsodik
Doufám , že jsi koupil son t pia PLUS !!!! , bez plus je o hodně horší !!!


Člověče, tak to se musím podívat. Horší je světelnej výkon nebo spektrum nebo po jaké stránce?
Radoslav
Tak je to v pohodě, mám tu "Pia plus".
Přihazuji nějaké foto z mobilu, prozměnu jsem si zapomněl foťák :).
Koukal jsem, že jsem měl trochu víc prostřihávat spodní růst. Mám tam dost větviček na kterejch se tvořej jen mrňavoučký mrdky. Nevite někdo, jestli to mám ještě prostříhat nebo už nechat dojet? Zbejvaj tak 3 týdny do konce. Díky a zatím.
Radoslav
71. den květ

Zdravím včechny.
Tak se mi po dlouhé době podařilo udělat nějaké lepší fotky :).
Doba květu je závratná a stále se to nemá k dozrávání. Právě se to obsypává pryskyřicí, tak už snad brzy :smoker:. Problém vidím v nízké teplotě okolo 10st. C. Přímotop jsem musel nechat vypnutý, protože příliš některé vršky vysušoval. Nízká teplota však nijak víc nevadí, jak se zdá. I větve co byly příliš blízko lampy a nerostly na nich palice se po otočení více méně vzpamatovaly a dokonce na nich i něco bude :).
Zatím se mějte. Určitě dám zprávičku o průběhu dozrávání při tak nízké teplotě.
Radoslav
Takže, abych to tu nějak ukončil. Kvetlo to snad 90 dní, to vše kvůli velice nízké teplotě. Přes den kolem 10 a v noci i kolem 8 st.C. Nakonec to jakštakš dozrálo, ale mohlo se to víc nafouknout nebejt zimy. Celkové množství sušiny bylo 240g. K odrůdám bych řekl to, že bílá vdova je holt klasika a má dobrý výnosy. Za to Durga Mata je mazec. Snad nejnádhernější a nejvoňavější rostlina jakou jsem kdy měl. Pryskyřici má tak velkou, že i pohled okem je jak makro :). Když jsem to hulil, tak ten stav je naprosto zvláštní, víc jakoby tripovej nebo jak to nazvat, prostě né nějakej přihlouplej výtlem, ale tak nějak fxzicky zvláštní. Rozhodně bude mít čestné místo v nové matkárně.

Nazávěr bych dodal, že za tuto "zmrzlou" úrodu vděčím Plagronu Royalty mix. Na vlastních mixech jsem udělal nejvíc asi 180g a teď mám o 60g víc a to to mělo podmínky pěkně nahovno, takže Plagron můžu doporučit.
Já nyní budu opět experimentovat, protože jsem si koupil přírodní hnojiva Bio-Bizz, prý AH jsou sračky, a k těm se hodí substrát Bio-Bizz tzv, All Mix, tak jsem zvědavej, na rozdíl mezi plagronem.

Kdyžtak napište svoji zkušenost s těmito substráty, budu vám vděčný.
niemand007
citace:
Původní příspěvek od Eloren
Na to stříhání listů v období květu bacha. Jen se sám sebe okrádáš o výnos. Ale pokud není zbytí :)............ příště musíš jinak rozvrhnout :)


Když kytku oholíš v době květu od listí, tak vydá spoustu energie na to aby jí ty listy opět dorostly. Tím se ti prodlouží doba květu. Nejblbější na tom je, že ti dorostou takový ty malý lístky v palicích,takže hulčo je pak takový listnatější. Ale myslím si, že to se stasne pouze při radikálnějším očesání. Každopádně je lepší to v květu už neprostříhávat a když, tak jenom sem tam nějakej ten lupen co vyloženě stíní ostatním paldám ;)
Radoslav
Něco na tom asi bude. Taky teď zkouším nezastřihávat. Mám mnohem větší box na výšku, takže se není čeho bát. Rozměry mám 105x110 cm a výška dobře 150cm - prostor pro kytky. Na ploše mám 9 ks - 3x3, a zaplněný je to nádherně i bez zaštipování. U zaštipování mě strašně sraly ty spodní větvičky a vůbec velká rozmělněnost rostlin. No uvidím.
Radoslav
Přihazuji nějaké foto z nynějšího pěstu. Jedná se o Boogle gum a Skank 1 z řízků od Kozzyho. Foceno v 60. dnu květu. Rostliny rostly v Plagronu Royalty mix bez zaštípnutí, hnojeny Biobizem (grow, bloom, top max), osvětleny 400W sodík Philips. Omlouvám se za kvalitu, fotky jsou z mobilu.


1. Celkový pohled

2. Boogle gum

3. Skank #1
Radoslav
Usušený Skunk #1.
Radoslav
Tak jsem si šel uloupnout z paličky na zahulení a v tom si říkám, že by z toho mohly bejt nějaký fotky. Moc jich teda není, musel jsem jít rychle hulit, ale podívejte se v klídku na to málo co vzniklo. Jde opět o skaňoura, jeho stoned je dosti výrazné, ale tak to mám rád.
Radoslav
Skunk #1


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma