Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
eXecutorův 4th in....150 W - 3x Boogle gum, 1x PP - Klikni zde pro originální téma
executor
Zdravím. Po delší době opět rozjíždím skříň. Byl jsem nucený přesunout pěstírnu do kotelny, takže se v úvodu pěstování vyskytla řada problémů. Nejprve nedostatek vzduchu, jelikož plynovej kotel ho strašně žere a především vysoká teplota. Tento problém jsem odstranil, ovšem kytky se pořád nemohly vzpamatovat. Další problém nastal, že v kotelně teče voda s jiným pH než kdekoliv jinde, což jsem netušil, takže dalších 14 dní života kytek bylo marných. Nyní si myslím, že jsem všechny problémy zahnal a proto zakládám tento thread. Řezy jsem zpočátku měl jako pokusné, ale nyní vypadají celkem k světu, tak mi přijde škoda je vyhazovat, ovšem nevím jak MOC se to podepíše na výnosu. Kytky jsou zhruba 4 týdny staré - z toho 14 dní se spíš zmenšovaly než rostly kvůli výše zmíněným problémůlm. Velký květináč je rozdělen na tři části. Jedu takový neopunkový styl.

Osazenstvo: 2x Boogle gum, 2x Powerplant
Světlo: Philips SON-T 150W
Přítah: aktivní
Odtah: pasivní
Teplota: stabilní 27 stupňů
Skříň: 40 x 50 x 160
Hnojivo: růst - Alga Grow
květ - Alga Bloom


1) asi po týdnu zasazení :(
2) cca 17 dní:(
3) cca 25 den
4) - // -
executor
Tak jsem to poprvé a naposledy v růstu kvůli zohýbání (tak jak to mám rád aby z toho byl kvalitní keř) trošku zastřihl. Kytky se daly naprosto do pořádku a growing může vesele pokračovat.
executor
Zdravím všechny. Mám problém. Přijde mi, že už zhruba týden se kytky zasekly a nechcou růst. Hnojím alespoň 4x týdně a kytky jsou naprosto zdravý, ale nerostou. Nevíte jak je popohnat?
executor
Dnes přepnuto na květ. Menší pozohýbání větví. Hnojivo Alga Bloom. Sám jsem zvědavej jak se tento growing vydaří.
executor
Opět nějaké fotky.....Nevíte o nějakém vhodném prostředku, kterým bych mohl podpořit květ rostlin? Používám Alga Bloom od Plagronu hnojím obden. Kytkám se zatím daří velice dobře.......
executor
Jakou by jste doporučili optimální velikost skříně na son-t 250W? Stávající skříň se mi zdá malá......
executor
Tak po delší pauze sem opět házím pár fotek. Teplota ve skříni klesla na průměrnou teplotu 23 stupňů. Dávku Alga Bloom jsem zvýšil na 8ml/l vody (dop. 4ml/l). BGs se hrozně vytáhly do výšky. Oproti nim velice zaostává ve velikosti PP. Co se dá dělat. Každopadně se už pomalu začíná rysovat, že to zřejmě nebude vůbec marný growing.
executor
Tak jak to hodnotíte?
Scott
Ahoj máš to hezky at se ti daři !!
Se tu ptaš a nikdo ti neodpovida strašny co :D ume je to to samy :D
K+
executor
Jo, už jsem si pomalu začínal myslet, že mi sem po celou dobu tohoto growu nikdo nic nenapíše. Němý thread:)
Celller
Nikdo nic nepise, protoze mas vsechno v poradku, taky nadhera, take premyslim o 150W, budou to pekne tvrdy palice:) at rostou, teda, at kvetou, jak sou prosim te vysoky?
executor
I s těma květináčama odhadem tak 70 cm, ten Powerplant je asi o 20 cm menší, což je docela zajímavé - stejný podmínky:) Jo, taky se mi ty kytky líbí. Na začátku jsem byl vyschýzovanej a pak jak jsem odstranil všechny překážky najednou kytky vstaly z (skoro) mrtvých a vypadají fakt nádherně a žádnej problém od té doby nebyl.
Kwjetoň
ahoj optimální prostor na 250 bych viděl takovejch 60x60 cm, stejně jak se píše ve :faq: ;)

jinak co se týče hnojiv, koukám že leješ víc, než určuje výrobce - jestli nemáš EC metr tak ti doporučuju to moc nepřehánět, dost se to odrazí na výsledný chuti ;) kór jestli nepoužíváš enzymy..
executor
Opět zasílám nějaké fota. Snižuju dávky hnojení. Mám menší problém s listy. Jsou takové suché a mírně tečkované. Nevím čím to je, ale je to snad na všech kytkách a listech.
hopin
Zdravím pekny grow...
Je mozne ze jsou to svilusky, rychle se rozmnozuji a vysavaji tekutinu z listu a tim vznikaji ty tecky a osychani...
Podivej se ze spodni strany listu mozna je najdes..Jsou to strasny mrd*y
Ale nemusi to byt ono to jen, ze sem mel svilusky a melo to takovy priznaky..
peace
executor
Nechápu co to s těmi listy je.....nevíte?
slepecC
executor: podle mě je to buď plíseň nebo to může bejt nějaký škudce, svilušky bych vyloučil, podle mě je to plíseň ale je to jen můj odhad....

jinak kytky se mi dost líbí pěkně ti to roste, tak ať se ti to spraví
executor
to slepecC: to jsi mi teda fakt pomohl:( Mně je jasný, že to bude nějaká plíseň, nedostatek(nadbytek) něčeho nebo nějakej škůdce - co jiného to může být.......Jsem bezradnej. Prostě ať hledám jak hledám, nikde na G nemůžu nic najít:(
executor
tak toto je konec.....zazooomujte
pexeson
citace:
Původní příspěvek od executor
tak toto je konec.....zazooomujte


SVILUŠKY-pavučinka u řapíku+vyžráno kolem žilnatiny listu
peri
mam to same na listech ale jeste sem na rustu a mam tam takovy ty zluty lapace(papiry ana ktery se sviluse prilepi)staci to nebo mam pouzit postrik?Jaky doporucujete?Neco BIOlogickyho?
executor
Čas sklizně PP se blíží, jelikož na následky svilušek to jde pomalu ale jistě na kosu a stav kytíz se spíše jen zhoršuje. Postřik nikotinovým vývarem sice pomohl, ale ne tak jak bych si představoval. V tomto growingu jsem se setkal se širokou škálou problémů a když už mám na tom hledat nějaká pozitiva, tak jsem rád zkušenosti, díky kterým se těmto problémům v příštím kole (snad) vyvaruji a budu se jim snažit předcházet. Takže k problémům: z počátku málo vzduchu, jelikož v kotelně žral vzduch kotel (toto byl nejhorší problém, jelikož jsem nemohl přijít na to, čím to může být, že se kytkám nedaří), poté špatné pH vody v jiné části domu, než všude jinde - to vždy trvalo nějaký čas než jsem vyřešil. Poté se zdálo, že by vše mělo být ok a mé nádherné vyhlídky lepších zítřků na kvalitní pokuř zhatily svilušky. Výnos (i když nevím jaký bude) a fotky celku zde raději nebudu zveřejňovat, jelikož se za tento počin stydím.....
executor
Už je to pár týdnů, co jsem kytky setnul. Po zvážení jsem byl mile překvapený, že toho bylo docela dost, navzdory všem problémům, které mě potkaly. Takže celkem toho bylo 57 g. Příští týden bych chtěl rozjet nový growing, ve kterém snad vše dopadne nejlépe jak půjde a výnos bude vyšší než tentokrát. Jinak BG zkuřuje více než PP - Pro oba modely platí, že chuť je velmi dobrá, nekope to, nájezd pozvolnej po deseti minutách HIGH, který trvá tak 40 minut a následný dozvuk, který trvá několik hodin bez žádných vedlejších účinků či náznaků únavy či bolesti hlavy. Zkrátka pohodový pokouření.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma