Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Náš třetí GROW - 400W - ML,Afghan,NLxHaze - Klikni zde pro originální téma
MiVenKu
Zdravíme vás groweři.... rozjeli jsme další grow a tentokrát jsme vybaveni novou genetikou od které si hodně slibujeme :) kytky jsme umístili opět do samozavlažovacích truhlíků, ale tentokrát už pouze do jednoho druhu - Flora Siesta - který se nejvíc osvědčil v předchozích dvou "dílech" :P jako substrát jsme použili mix vermikompostu, plagron cocosu a perlitu...rozbil se nám zvlhčovač, tak jsme trochu improvizovali....jinak výbava zůstala stejná jako minule ;)



V pěstírně si hoví:

6 x Maple Leaf Indica

8 x Afghan #1

4 x Northern Light5 X Haze

Tak nám držte palce, pro ukázku nějáké fotky...:D
MiVenKu
Zdravíme všechny příznivce cannabisu! Týden je pryč, rostlinky jsou o sedm dní starší a je to na nich vidět! Rychle se chytly a už pěkně rostou, větví se :frog: . Zatím jsme nehnojili, jen zalíváme vodou s ph přibližně 6 - ph stále měříme kapkama ;) Holky ještě dostávají postřik Pythaminem a Cropmaxem :punk: teplota ve dne +/- 28°C :bandit:
MiVenKu
Zdravíčko pěstitelé konopných krasavic!:leaf:
Holky rostou jak zběsilé, na fotkách vidíte změnu za dva dny (je celkem znatelná :bravo: ). Včera hnojeno Alga Grow, 4ml/l a postříkáno Pythaminem.Teplota klesla na průměrných 26-27°C, jasno s příjemným vánkem. :bandit:
Zatím je to vše, pokochejte se fotečkama...
Pěstu zdar :punk:
MiVenKu
a další krásky... :frog:
MiVenKu
Zdarec konopníci,
tak holky rostou nádherně....dnes jsme se rozhodli, že přepnem na květ!Tak o5 nějaké fotečky.....
MiVenKu
...
Radoslav
Proč tak brzo přepínat? Zastipuješ nebo ne? Skříň máš přeci 2m vysokou, nebo ne? Jinak pěkný.
MiVenKu
citace:
Původní příspěvek od Radoslav
Proč tak brzo přepínat? Zastipuješ nebo ne? Skříň máš přeci 2m vysokou, nebo ne? Jinak pěkný.


Kdyby....podotýkám KDYBY to byl normální pěst, tak bychom nechali květinky narůst ještě min. týden! :sun: Přepnuli jsme dřív, protože chceme sklízet dřív :rasta: a navíc jsme NL5xH přepnuli až teď...takže čekáme festovní nárůst...proto byla taky NL5xH VITALES zaštípnuta...jinak jsme kytičky nezaštípávali, větví se krásně samy :bandit: na té poslední fotce se to nezdá, ale kytky jsou dost poohýbané tak vypadají menší :crazy:
Radoslav
Já osobně přepínám kolem třicátého dnu, proto jsem se ptal proč už přepíná ve čtrnáctém dnu růstu, protože mě to až tak normální nepřjde.

To Scatche: co jsem se díval na tebe, tak taky tak brzo zrovna nepřepínáš
MiVenKu
citace:
Původní příspěvek od Radoslav
Já osobně přepínám kolem třicátého dnu, proto jsem se ptal proč už přepíná ve čtrnáctém dnu růstu, protože mě to až tak normální nepřjde.

To Scatche: co jsem se díval na tebe, tak taky tak brzo zrovna nepřepínáš


Koukni na náš minulý grow...taky jsme přepínali po více než 30 dnech růstu, to kvůli tomu, že kytky nerostly zdaleka tak rychle jako teď. Tím pádem se nám prostor vyplnil mnohem později než tentokrát :frog: Navíc je to jiná genetika :pimp: a stejně čekáme že nám ten NL5xhaze přeroste! :mutant:
MiVenKu
Zdravíčko konopníci,:leaf:
hned ze startu pro vás máme špatnou zprávu(teda spíš pro nás) :grrr: ...Historie se opakuje...3ks Afghanu #1 byli chlapi :david: !No nebudem to nijak rozpitvávat, nikoho za nic vinit, prostě se to stalo...
Takže 3páni jsou pryč a udělali místo pro dámy:girl: , jmenovitě pro NL5xH Vitales. Jelikož rostla jako zběsilá, museli jsme ji pořádně poohýbat a zastřihnout! Uvidíme co nám předvede :punk: !!!
Jinak holkám se vede na výbornou, včera dostaly první květovou žranici(PK13-14, Alga Bloom, Repro Forte).
Přejeme příjemnou podívanou... :beer:
Pro vaši lepší představu jsme přiložili ke kytičkám 0,5lflašku Amundsena:shots:
MiVenKu
...
DrNi
..cus, peknej grow.. ..taky jedu NLxH fakt je dobre ze jsi tu vasu NLxH nenechal rust dyl jak 14dni.. pac mi stacilo 10 dnu rustu(kolem15 az 20cm) po prepnuti leti jak blazen ..s prehledem udelaj 60cm!!!! (..nechat rust 30dni by byl masakr..by te to prerostlo..)

..jen pro zajimavost, jak na tom byla NLxH pred prepnutim???(cm) ve srovnani s ostatnima..

..a jak je na tom NLxH po prepnuti ve srovnani s ostatnima??
MiVenKu
citace:
Původní příspěvek od DrNi
..cus, peknej grow.. ..taky jedu NLxH fakt je dobre ze jsi tu vasu NLxH nenechal rust dyl jak 14dni.. pac mi stacilo 10 dnu rustu(kolem15 az 20cm) po prepnuti leti jak blazen ..s prehledem udelaj 60cm!!!! (..nechat rust 30dni by byl masakr..by te to prerostlo..)

..jen pro zajimavost, jak na tom byla NLxH pred prepnutim???(cm) ve srovnani s ostatnima..

..a jak je na tom NLxH po prepnuti ve srovnani s ostatnima??

Čau, tak všechny kytí narostly tak 2xtolik :frog: !!! NLxH je na tom"zatím"stejně jako ostatní...všechny NLxH jsme několikrát osadili kolenama, tak to prozatím nepřerostly...dosti nás překvapila Maple Leaf Indica...ta jede hustě-byla až ve stínidle...dostala pár kolínek :whip: !!! jinač mají všechny ženy okolo 60cm :love: , až na pár mini holek...ale určitě ještě porostou :crazy: ...foto tentox nebude, není fotomašíne-Mi ho zapomněl... :rejp:
prozatím growec, sorráč za popis...jsme dosti zhruškováni :shots: a :rasta:
MiVenKu
Zdravíme :punk:
Kytičky si vedou líp než jsme čekali :bravo:
Jen jeden problém se vyskytl :help: !!!Na druhé fotce vidíte záškodníky o kterých zatím nic nevíme :grrr: ....Ani nevíme jestli kytičkám nějak škodí...každopádně jejich počet se neustále zvyšuje!!! :busted:
Zatím je zabíjíme stíráním a následným rozmačkáním :baseball:

Neustále musíme ohýbat kytiz, rostou opravdu šíleně!Hlavně NL5xH :leaf:
Krásně se paličatí...jsou silné,zdravé,výška je tak po pas(až některé slabší kousky)

teď....foto prosím :frog:
Radoslav
To jsou mšice. Pravděpodobně se ti tam dostali z nějaké venkovní plodiny. Pokud se množej , jak píšeš, tak na ně zavčas něco kup, protože trvá tak čtrnáct dní po postřiku, než je možná konzumace. Takže stříkat dostatečně s předstihem.
Expiry
Predpokladam,ze zatim nic koupenyho nemas.Nez poridis nejakej postrik,tak ubehne den-dva a msice se svine hrozne rychle mnozi,takze je potreba proti nim co nejdriv zacit nejak bojovat.

Nez poridis postrik:
1.Jak uz jsi psal,je dobry listy otirat hadrem a msice potom rozmackat/vyplachnout hard vodou.Pokus se zbavit kytky co nejvetsiho % brouku,aby se tak rychle nerozmnozovali a nerozlejzali.
2.Pouzij na kytky nez sezenes nejakej postrik vodu s trochou jaru->tyhle emzaci jsou podobny klisteti,kdyz se to tak vezme,je to skoro to samy,akorat msice je mensi a misto sani krve saje z listu/okusuje.Jar vytvori na msicich tenky povlak vody a jaru->nemaji jak dychat a nez voda oschne(chce to alespon tak 1h,brouk toho moc nenadejcha,takze vydzi dlouho),tak by se meli udusit.
MiVenKu
Zdravíme...:rasta:
Předně děkujeme Expirymu a Radoslavovi za rady...
Vzpomněli jsme si, že máme z minulého pěstu BioOL :bravo: ...kytičkám jsme otřeli listy a stonky vodou a naředěným BioOLem...většina škůdců zahynula a ti otrlejší dostali nakonec ještě postřik onou látkou:rocket: ...tak uvidíme co to s nima udělá?!?

:einstein: POZNATEK :einstein:
Při stírání mšic jsme zjistili, že se nejvíce zdržují na místech jako jsou kolena, zbytky uthlých listů atd...prostě místa kde vytéká ona šťávička, která jim tak chutná...svi** jedny...

Zatím pěstu zdar :leaf:
MiVenKu
Zdravíme growery a growerky....

Nejprve k problému s mšicema. Po postřiku se sice znatelně snížil počet mršek, ale nepodařilo se nám je zabít úplně :grrr: ! Aplikujeme ještě stěr listů a stonků a uvidíme...každopádně jich tam je minimum oproti minule :bravo: !!!

K holkám: ohýbáme, ohýbáme, a drátujeme :bounce: ....jedou opravdu nádherně!!!Paličky začínají nabírat na hmotě...a krásně voní

NL5xH je opravdu mazec, jsme zvědaví co holky předvedou, až si tam budou samy skoro měsíc dokvétat :drools: ....

Jinak k nojkám: Alga Bloom, PK 13-14, Green Sensation, Repro Forte...:punk:

nějaké dotazy???:rasta:
MiVenKu
Afghan #1
MiVenKu
Northern Light 5 x Haze
MiVenKu
Zdravíme,
tak konečně se nám podařilo zabít všechny zas**** mšice a to asi takhle:
Po aplikování předešlých dvou postřiků se nám nepodařilo zbavit se mšicí úplně!Proto jsme se nechali inspirovat naším známým :einstein: a dali jsme na jeho rady!!!!
Kytičky dostaly studenou sprchu(pěkně od spodu a pořádným proudem). Poté putovaly na balkón do cca -4°C na 30min. NO A JE PO NICH!!!!:flamer:

P.S.:new fotos today....:rasta:
faqer
Radikalny krok:) Tomu sa uz naozaj da povedat sokova terapia. A kyticko co? vpohode, bez ujmy?
MiVenKu
Zdravíme všechny přátelé zeleného údolí.:punk:

Nejprve k dotazu:
Šoková terapie to pro kytí asi byla, ale ta jediná se osvědčila...no a slečny vypadají, že jim to nijak neublížilo(snad).

Jinak holky se začínají pěkně cukrovat, ale zatím nijak extrémě...jsou zadravé a konečně bez mšicí.....Paličky se krásně nafukují a trvdnou :drools:...

Nevím co dotat, kdyžtak se zeptejte co vás zajímá.

Teď slibované foto....DOPORUČUJI PLNOU VELIKOST:frog:

uuuups: jaxe tak NATO :rocket: dívám, chybička se vloudila:sun:...ty nepopsané fotky jsou NL5xH...sorry, ale výpal feeeeest:rasta:
MiVenKu
Ahoj holky, kluci, zvířata...:jumper:

...to to letí, Maple Leaf a Afghani mají za sebou třetí zálivku Final Solution a blíží se ke konci svého života :bandit: Krásně se cukrují, hlavně ML která má navíc palice tvrdý jak šutry :leaf: O jednu rostlinku ML jsme bohužel přišli - nalomila se při sprchování a už to nějak nerozchodila. Aspoň sme okoštovali a vypadá to fakt dobře :rasta:

Northerl Light x Haze má ještě spoustu času, takže tyhle slečny dostávají pořád stejný dobroty na květ ;) Dělají nám radost, pokud to s nima půjde dál tímhle tempem, máme se na co těšit :frog: a taky se těšíme :punk:

...dost keců, tady jsou fotky...
MiVenKu
...ještě dvě chuťovky a pokus o fotku přes mikroskop
Krakohor
Zdravím. Ty květníky byla chyba, pěstu zdar
MiVenKu
citace:
Původní příspěvek od Krakohor
Zdravím. Ty květníky byla chyba, pěstu zdar


Zdravíme tě, proč si myslíš že samozavlažováky byla chyba?
MiVenKu
Zdravíme všechny příznivce marihuany a přejem vám mnoho životních i pěstitelských úspěchů v novém roce!

Po 47 dnech kvetení jsme se rozhodli sklidit Maple Leaf Indicu a Afghana #1 - z jednotlivých kytek jsme udělali svazky, obalili jsme je novinama a pověsili do pěstírny. K sušení určitě ne-ideální podmínky, ale jinak to nešlo :) Na první fotce vidíte zbytek čarasu, kterýho byl tentokrát pěknej váleček...taky krutě zhuloval :D

Výnos nás nepřekvapil, ale ani nezklamal...dohromady nějákých 185g (95g Maple Leaf a 90 Afghana)...samozřejmě ještě čekáme na NLxH :pimp:
MiVenKu
Suchá ML a nějáký opičky :jumper:
MiVenKu
čéééééést páni a paní Growerovic. :punk:

Tak jsme si chtěli vyzkoušet jaké to je, udělat si vlastní HASH :drools: ...Přes 3komorovou drtičku jsme předrtili cca 5g palic a listí z paliček ML, AF a No Name(venek)...po hodinovém třepání jsme cosi natřepali....pryskyřici šup do celofánu, zabalíme a cinkilinki do vařící vody po dobu 5 min...poté pořádně vyválet :baseball: a prásk s tím do mrazáku na 10min...mno, ale jelikož jsme to dělali poprvé takse to moc nepovedlo!!!ve vodě jsme to nechali moc krátkou dobu...ale tak příště...

No ale jak vidité sami, funguje na výbornou... :rasta:

to je von, mého srdce žampión :bravo:
Zdar chlapi.:Dhele zkoušel sem ten Hash podle vašeho návodu a vůbec mi to nejde.nechápu v čem je chyba..všechno děláme podle vás.:Dnevim přes co to třepete tu pryskyřici...poradíte mi?dík a mír s vámi.:D
MiVenKu
Zdar quido! možná byla chyba v tom, že se ti dostala voda do toho celofánu...musíš ho důkladně utěsnit :D třeba izolepou a pak to ještě obalit do sáčku a znovu zalepit...pak to ponoříš do vařící vody a necháš to zlehka vařit tak 10min? cca... prostě než se to změní do takového plastického stavu... pak to vytáhneš a vyválíš válečkem, na kterej hodně tlačíš.... nakonec to hodíš na 10 min do mrazáku a je to :) přejem hodně úspěchu všem :rasta:
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=24110
MiVenKu
Zdravíme všechny příznivce toho nadherného serveru.

Takže jak už předmět napovídá, se 3mi NL5xH je konec :rocket: ! Bohužel velice smutný konec. Po sklizení Af a ML se nám ve skříni totálně přemnožily ty sviňuchy MŠICE :grrr: , o kterých jsme si bláhově mysleli že je s nimi ámen!! No takže holky dostaly sadu jak sviň, NL5xH v květináči vysály fakt kvalitně :bandit: ...
Ale přes to všechno se květinky nějak udržely a podarovaly nás pěknými paličkami i palicemi :drools: ...Uvidíme jak moc seschnou!
:rasta:
No však se podívejte sami.

Příšte snad bez potvůrek...

Growingu ZDAR :leaf:
Baldrick
Čaues chlapi škoda těch mrdek příště na ně vzít:flamer:.I tak to vypadá ale pěkně,a pokud chcete můžete se stavit pro nové cvičenkyně a rozjet to po čtvrté.Tak pěstu zdar a naschle na skle:rasta:
Gandalf03
Máte to moc pěkný k+ snad příště bez mšic pěstu zdar
MiVenKu
to Baldrick: si piš že se určitě stavíme, i s ochutnávkou!!! :rasta:
Caligula
hm.. hodně pekný Kyťáli ;)
Mužu se zepata jakej byl ten Afgan?Jako treba o proti Euforii (sem si vsiml ze to byl vas 1 pěst tak by me to zajímalo kdybys mel porovnat.. ) A od jaky seed banky ho mate?
Jinak posílam K+
MiVenKu
citace:
Původní příspěvek od Caligula
hm.. hodně pekný Kyťáli ;)
Mužu se zepata jakej byl ten Afgan?Jako treba o proti Euforii (sem si vsiml ze to byl vas 1 pěst tak by me to zajímalo kdybys mel porovnat.. ) A od jaky seed banky ho mate?
Jinak posílam K+


Zdravíme a děkujeme za dotaz.

Takže Afghan oproti Euforii byl takový hodně stone stav. Kdokoliv si ho zahulil, tak ho ohodnotil slovem "odpalovák" :satan:. Chuť: Nic moc :D

Maple Leaf zhuluje hodně zajímavě. Je to silný zhul, takový střídavý!Chvilku záchvaty smíchu, chvilku si připadám fest stone!
Chuť: Opravdu chuťové brčko, je výrazné(javorový sirup).mňamka :leaf:

Jinak už jsme koštovali první ochutnávku z Northern light5xHaze...k té bych řekl, že nám velice vyhovuje...stav je very high - fakt paráda:rasta: !!! Chuť: Zatím bleee, dosušované na topení(popíšeme později). Toť zatím vše...majte se lidé dobří

Nashle na skle:sun:
MiVenKu
Čuus konopníci!

NLxH nám pěkně proschla a mile nás překvapila! Ze tří rostlin jsme nakonec vydolovali pěkných 121g výborného kouření, které vás dokáže na pěknou chvilku poslat do výšin...high je opravdu fajn :rasta:

pokoukejte se sami...navíc přidáváme nějáký makra ještě ze "živé" paličky :bandit:
Alkapone
vypada to opravud hodně luxusně jen ad se daří i nadale :-)
MiVenKu
tady to je :bandit:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma