Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Síň Slávy

Stránky: 1 [2] 
Pampalinuv 3 Grow mostly Sativa 12/12 from seeds - Klikni zde pro originální téma
Method
No skoda ze nedosla do zasluzeneho konca ale myslim ze to bude aj tak celkom fajnotka.Inak krasa...nech odpociva v pokoji...... :)
Pampalini
Takhle vypadala na zacatku kvetu ,nez jsem ji zprasil
Pampalini
He he tak dnes jsem jse tak trochu znovu narodil
O tom co dnes zaziju jse mi ani vesnu nezdalo uf

Takove klasicke rano, v posteli az do jedenacti,ale tohle rano bylo trochu jine.Neco kolem desate mne vzbudil velice necekany zvonek u dveri,automaticky jsem vyskocil zpostele sklidil veskere naradicko ze stolu a strcil pod postel a jeste v trenkach bezel ke dverim z domenkou ,ze je to postak ze zasilkou.
Po otevreni dveri jsem malem dostal infarkt a urcite na mne musely videt ,ze tady neco nehraje ,ma snaha o normalni usmev z pozdravem Good morning Sir ,znela asi takhle Ggrgbvergwjgfbhhepfujbrekekeke
Tolikrat jsem si v duchu rikaval ,ze nejdulezitejsi je zustat v klidu ,ale ono to nak neslo,mno abych se dostal k veci ve dverich stal Policajt ve znackovem obleku, z vysilackou v ruce a za nim staly dalsi dva fizlove v klasickych uniformach ,no jak vystrizene z filmu.
Z usmevem na tvari jse mne zeptal jestli muzou dal ,ma odpoved byla yehhfdccbhsabrekeke
Normalne ma vzduchotechnika moc nehuci ,ale v tuhle chvili mnel muj fen snad milion decibelu slysel jsem ho snad vsude
Vesli do obyvaku a omluvily jse mi za vzbuzeni a ja na to noprobldwdhdwbrekekek
v ty chvily my bylo jasny ,ze jse musim dat dohromady jinak mne odvezou tak akorat do blazince.
Nahle jsem zabrekotal would you like cup of tea Sir,ve Scotsku je to normalni zdvorilost ,nastesti nechtely.
Ve chvili ,kdy my rekl ,ze prisli ohledne jedne spolecnosti figurujici v Madarsku a ,ze mne potrebuji jako svedka ,jsem se pomalu zacal vracet zpatky na zem a byl jsem schopen normalni komunikace.
Zeptaly jse mne jestli jsem ochoten snima zajet na stanici a sepsat protokol a ma odpoved znela jo jasny na stanici tedka hnedka jo jedem ,podte ,podte , ani nevite jak jsem byl rad kdyz jsme vylezli z baraku a ja zamknul dvere a z usmevem skocil do policejniho auta haha

Na Policejni stanici
Vysetrovatel : Znate tuto firmu X se sidlem v Madarsku ?

Pampalini : jo znam ,neco jsem od nich kupoval a jak to vlastne vite ?
( ono zbozi jsem schvalne neplatil kartou kvuli zpatecni stope,zduvodu tajnosti)

Vysetrovatel: Ze prej Interpol zmrazil te firme 11 bankovnich uctu v Madarsku a zjistuje spousty dalsich v jinych EU statech ,ze prej maj borci roztahanej kseft po cele evrope, no a interpol mne vycmuchal pres bankovni prevod hajzlove udavacsky. Kvuli takove prkotine otravujou vsechny zakazniky te povedene firmicky pod nazvem X
Vysvetlil mi ,ze jim nejde o to co jsem koupil,ze chtej dostat ty borce co tomu sefujou a se mnou potrebujou sepsat podrobnej report a poslat to zpatky na Interpol, no proste hodne otazek na stejny prd
Tak jsme to tam sesmulily podepsaly a po hodince jsem vypadl a pesky odesel domu jelikoz bydlim hned za rohem hehe(pod svicnem biva tma)

Po navratu domu jsem roztahnul zavesy a otevrel okna a zacal uklizet z minuleho veceru a co to nevidim na stole je sklenice plna matrose a ja ani fizlove si toho nevsimly, ja pri tom rychlouklidu. kdyz klepaly na dvere jsem sice uklidil papirky nuzky cigara,ale to nejdulezitejsi jsem zapomnel primo u prostred stolu hehe
Diky zavesum na noc bylo v obyvaku celkem sero ,takze nikdo nic nevidel uf

Na pm z otazkou o jakou zasilku se jednalo NEREAGUJI
Scott
Ahoj Pamaline
Tak to jsi měl sakra kliku :) máš štěstí ! Hlavně že je všechno ok ! Je třeba dávat bacha nikdy nevíš kdo ti zaklepe na vrátka :D Měj se dobře a přište sklenku pod stůl ! Doufám že ale žadne přište nebude třeba :) !!
saiklon
ty vole, ani se ti nedivim ze si nebyl schopen normalniho slowa! no husty nejhustejsi.. asi bych se slozil, ale to by pak bylo jasne ze asi neco nehraje :D neuveritelny..

Tezka pohoda zes to neposral, clovek si musi davat bacha vsude, toje jasna vec.. s tou sklenici taky husty. dulezity asi fakt je zustat aspon trosku vklidu a s chladnou hlavou.. ta ventilacka --- > peklo:)

cus a pestu zdar s.
Method
Fuuu...tak toto ked som docital som mal dost.....keby som bol na tvojom mieste tak neviem neviem...stalo sa mi daco podobne ale ja som mal doma prave skoseny out a bolo toho asi za osobne auto a zrazu klop-klop-pozrem cez kukatko a tam dve pandle.Taky stres je brutalny...nastastie sli za fotrom a ja som stihol vsetko napchat do perinaca takze v poho.....Ale vykryl si to Excelentne!!
Respect................
Caf
outdoorista
Zdarek Pampalini,
ke mě přijít benga tak bych ze sebe nevydal ani hlásku:rolleyes:,ale že jim nebyl divnej ten hluk ze vzduchotechniky,nebo ten smrad z kytek,občas tomu ani pacháč nepomáhá,ale hold měl jsi štěstí,byla by škoda,kdyby tě vyhmátli,hlavně kdyby viděli tu spoustu ne zrovna malejch keříků,tak bys měl výslechy dva......no jo,hlavně když se něco podobnýho stane,tak udržet si chladnou hlavu a nebejt nervní,jinak jste nahraný;)
apfel
Já si myslim,že při tomhle koníčku je základ neotvírat dveře nikomu neznámýmu. Tim se vyvaruju těmhle nervovym zážitkům,který by mě mohly položit. Když budou poldové něco potřebovat (jako dopraváci),napíšou dopis,no a když pudou na jisto,nebudou zvonit! :)
zmar Pampalinos.ty voel ty máš kurva kliku chlape..:Djak se říká víc štěstí než rozumu..myslim,že by si měl tudle lapálii pořádně oslavit pár hutnýma brkama a nějakou lahvinou,páč to je jako kdyby ses podruhý narodil:D
Pampalini
Dik
Jak pise Apfel jsem vul ,ze jsem vubec ty dvere oteviral,myslel jsem si ,ze je to postak ,jelikoz na neco cekam.
Outdooristo kytky mam v prvnim patre,takze to zas tak hrozny neni a pro nezasvecene ucho to muze byt cokoliv,treba pracka ci ventilace v kuchyni ,ktera stejne rve 5xtolik co muj odtah a pres den je to o dost lepsi nez v noci,ale toho huciveho zvuku se nezbavim to proste nejde.
AKcko zas tolik nesmrdi jak se o nem rika a zdobrou ventilaci a filtrem se to da.
Po celym baraku v kazde el. zasuvce mame takove ty vonafky,ted jedem jablka ze skorici ,jak na vanoce hehe

A ted k veci AK 47 je zkosena a ususena stejne tak jako ta nejvetsi SSH
AKcko zkoseno v 75 dni dnes dosuseno a zacina curing cista vaha 6ti kytek 150 g nejmensi 20g a nejvetsi 35g na kytku

jeden Super Silver Haze zkosen v 77 dni
Cista vaha jedne SSH 60 g presne ,totalne rozslapala kalacha hehe
SSH smrdi jak stare zrezivele zelezo s nakym silnym lepidlem pfujtajbl to je ,ale hnusnej smrad,budu muset poridit volcano ,at se to da hulit

posledni foto AK47
czest stalo se mi tez neco podobnyho ale bylo asi cca 20 hodin vecer kdyz jsem otevrel dvere a vydel stat na chodbe dva policajty :eek: ty vole tak se mi tak rozbusilo srdce jak nikdy oooooooo na stesti se chtely zeptat jen na sousedy . Takove šoky, to je fakt na infarkt !
Ono
Ahoj Pampalini.:) To AK-47 vyzerá super:leaf: a popis vône SSH znie tiež zaujímavo.:teef: Teším sa na smokereport.:)
cau pampaliny mno uprimne jsem neveril ze ssh rozslape kalacha a mam radost ze tomu tak je :winner:
outdoorista
krása......ganjopádně k+ ti letí,jako sušina to vypadá krásně,doufám že bude smokereport:smoker::)
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od deth.
cau pampaliny mno uprimne jsem neveril ze ssh rozslape kalacha a mam radost ze tomu tak je :winner:

Je to skoda pac jeste potrebovala min. dva az tri tydny.
Slo to sni skopce uz od 45 dne kvetu a to je u SSH velice dulezita faze kvetu,jelikoz se zacne nafukovat neco kolem 40 az 50 dne
Za ideanich podminek da jednou tolik he he

Hazim fotky dvou SSH v 88 dnu kvetu podle trichomu to bude jeste par tydnu
Pampalini
Jack Herer v 88 dnu je na tom stejne jak SSH jeste potrebuje par tydnu navic
Scott
Ahoj Pampalini
Ikdyž tomu chybělo jak jsi říkal , ale zpravil jsi to všechno dobře :) a dotahl do zdarneho konce ! Tak ted jenom popřeju dobre pokouřeni :rasta:
čaus.ty voel ten Jack to je šišunda jak prase...a to eště ani nedojel do konce..no tak to sem zvědav jak bude vypadat konečné fázi teda.:D
Pampalini
Diky sklizni Kalacha je vic mista pro SSH co jsem tam pridaval pozdeji tahle mrcha je v 65 dnu kvetu ,ty ostatni o mesic dyl, 95 dni kvetu

quido JH uz jen dozrava
cajovnik
tak jakej je update u tebe ve stanu?
mas to tam celou vecnost:D
kalach ho rozstrilel ze nejni schopnej vubec niceho :p:
pripocteme li SSH ktera dorazila rozstrel z kalacha totalnim granatem..... vyjde nam ze pampaliny ted bude nakej ten tejden nezvestnej :o :sun:
Pampalini
Pampalini sem , pampalini tam uf
Kalach je dobrej , ale znas to ,kdyz mas sklenici vedle postele ,v obyvaku, jednu v kuchyni a dalsi zachranarskou na zachode tak to rychle omrzi
SSH potrebovala daleko vic dni ,jde to ,ale jeste to neni ono ,tech dalsich 9 ssh se stale opeka,dnes je to 105 dni kvetu a uz to pomalu vypada ,ze se blizi konec ,jeste tak dva tydny a zhasinam
Pampalini
Dnes jsem seknul posledni Shark Shock sativa pheno
Pampalini
A tez jednu SSH
Pampalini
Jo a jeden Jack sel taky dolu
Vofce
No čeče ...tak myslím že po shlednutí těchto kytek zustávají ruměnce ná tvářích přítomných dam.... jsou takové ..... no ...jak bych to ... Sexy!! Myslim že by se líbily mojí slečně :D

..asi ti pošlu karmu kápo ;)

...jen mě trochu zaráží těch 106 dní květu to je strašně strašně ne? jako jasně čet sem to celkem celý a vim že mají ty modely dispozice na dlouhý květ ale toto ? nebude to turbo dunivka ?
WAMParjan
čau pampalíny ja bych mněl takoví dotaz...
jak velké jsou ty květináče??v nich cocos?? kolik máš celkem těch kytek??hnojky??
citace:
Původní příspěvek od Vofce

...jen mě trochu zaráží těch 106 dní květu to je strašně strašně ne? jako jasně čet sem to celkem celý a vim že mají ty modely dispozice na dlouhý květ ale toto ? nebude to turbo dunivka ?
si precti naky info o super silver HAZE treba o par stranek drive ve stejnem threadu.. ;)
pampaliny gratulace a koukej dodat foto manikurovanych seslych krasavcu a radnej smokereport :sun: ne ze o tobe ted par mesicu neuslysime ...doufam ze nebudu muset nahodit thread nezvestny pampaliny aneb odstrelen jackem kalachem ci superstribrnou mlhovinou??+anketa :mutant: :D :D :punk:
Pampalini
Vofce uz se skoro vse susi na pude tohle je par vyjimek ,kterym se vubec nechce dozrat, jinak u ssh je to celkem normalka

WAMParjan jenom 26 kytek, priste jich tam nacpu o neco vic tak 30,35
jedu cistej kokos s Bcuzzem A+B.grow.bloom stimulator
GS a PKcko a obcas nakej ten enzym
kvetinac 3,5 litru bohate staci

Deth momentalne mam dost volneho casu tak neco sesmolim
dik Vsem
Pampalini
Konecne tma
posledni kousky jsem sklidil zhruba ve stodvacatem dni kvetu a ted se valej na pude.
Az se k tomu dokopu,trochu to rezepisi,ted na to nemam silu.
Ono
Ahoj. Akože fakt čumím.:eek:

Dotaz: nebojíš sa presušenia na povale, či momentálne u vás nehrozí silné slnko?
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od Ono
Ahoj. Akože fakt čumím.:eek:

Dotaz: nebojíš sa presušenia na povale, či momentálne u vás nehrozí silné slnko?

Na pude je 14 az 18 stupnu a vlhkost kolem 50 % ,coz je ideal.
V lete by to neslo
outdoorista
Zdar Pampalini:rasta:
.....mno musim uznat že si odvedl fakt pěknou práci:punk:......na mostly sativy pro mě až neuvěřitelné šišule,téměř nelistnaté,nafouklé,vonavé a pryskyřicí obsypané.....ganjopádně ti přeju chutný a zmaštující dny:smoker:.....jsem zvědav jaký bude výnos a co bude dle tebe asi nejkvalitnější nebo nejchutnější,těšim se na smokereport......k+ ti letí.....páč je samozřejmostí;):)
rastafan
ty krávo...
to si děláš prdel :-)))
tož takový brutální palice,to je radost pohledět!
budeš s tim hrát baseball nebo to hulit? :-)))))
fakt dost dobrý,a s těma švestkama opravdu brutal,četl jsem to jednim dechem
zduř a kuřřř ! K+
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od outdoorista
Zdar Pampalini:rasta:
.....mno musim uznat že si odvedl fakt pěknou práci:punk:......na mostly sativy pro mě až neuvěřitelné šišule,téměř nelistnaté,nafouklé,vonavé a pryskyřicí obsypané.....ganjopádně ti přeju chutný a zmaštující dny:smoker:.....jsem zvědav jaký bude výnos a co bude dle tebe asi nejkvalitnější nebo nejchutnější,těšim se na smokereport......k+ ti letí.....páč je samozřejmostí;):)

Sativa da vic jak indika, kdyz vis jak na to
rekl bych,ze ssh by se na zahradce libilo vic nez pod lampou
az se k tomu dokopu, trochu se rozepisi

Rastafan peknej zadek;)
Ono
citace:
Původní příspěvek od Pampalini

Sativa da vic jak indika, kdyz vis jak na to

Stačí si prečítať tvoj thread, ale predsa len máš nejaké typy/vychytávky?:)

citace:

rekl bych,ze ssh by se na zahradce libilo vic nez pod lampou
az se k tomu dokopu, trochu se rozepisi

Máš cit.;) Kdesi na internete som videl fotku veľkého skleníka plnú SSHaze-ovcov, až som sa čudoval (kvôli možnosti plesne), ale z nášho podnebia tá fotka asi nebola.:teef:
skewlers
ale tvoje budy nevypadaj vubec spatne
vubec nechapu tve (nevim jestli zkusenosti) snazeni tisnit haze v takovejch kvetinaccich.

skewl
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od skewlers
ale tvoje budy nevypadaj vubec spatne
vubec nechapu tve (nevim jestli zkusenosti) snazeni tisnit haze v takovejch kvetinaccich.

skewl

Prave proto ,ze je to haze,tak pouzivam mensi kvetinace,abych ji udrzel na uzde.
Takhle vypada sativa kdyz ji nechas frcet hehe
mas uz nake foto sucheho produktu?
Pampalini
Jo uz, jsem neco nafotil
Zacinam se ctyrmi rozdilnymi phenotipy Super Silver Haze.
Rozdil je v chuti,high,vuni a vzhledu.
Pisi skromne info ,zadne romany ode mne necekejte,koho zajima vic detailu a bude mic cestu kolem at se zastavi na test

1. SSH pheno A
Zduvodu velice zajimave skankove/korenene vune a chuti bych si tipnul ,ze tohle bude to skanerove pheno.
Ze vsech tech 4 mi sedi nejvic ,jak v high tak v chuti
Pampalini
Super Silver Haze

Pheno B
O tomhle phenu si myslim,ze tihne vic k Northenlights, high celkem dobry, chutove ujde
Pampalini
Super Silver Haze

Pheno C (smradoch)
Uz jsem mnel nos skoro vsude ,ale takovej nechutnej smrad jsem jeste necnichal hehe
Jak uz jsem tady nekde psal voni i chutna jak stare,rezave zelezo s prichuti lepidla
Tohle jedine pheno nehulim jelikoz ,mi nechutna ,pockam az na Vaporizer, ten to snad vyresi
Pampalini
Super Silver Haze

Pheno D
Chutna a voni jak klasicka venkovni travka ,pripomina mi to ma mladsi leta i high bych prirovnal k venkovce, takova pohodicka
Pampalini
Jack Herer
pheno A

Pampalini
Shark Shock
Pampalini
AK 47
Pampalini
citace:
Původní příspěvek od Claune
hezký, ale nechápu proč to dusíš 120 dní...si mohl za tu dobu mít už skoro dvě sklizně....

Mnel jsem 26 kytek a postupne jsem je sklizel asi od 70 dne,tech 120 dni tam bylo jen par opozdencu.
Hulim skoro sam, takze dve sklizne do roka bohate staci,kdybych to jel komercne ,jo to by byla jina,ale takhle bohate staci me zelvi tempo
Zijem na ostrove z deseti tisici obyvatelstva,uz jsem si zvyknul na pomalejsi chod zivota a reknu ti to je fakt klidecek hehe
Jestli chces prijed na dovcu ,tady by jsis odpocinul
Pampalini
Vsechny 4 pohromade
Pampalini
JH,SS,SSH,Kalach
Hned jak jsem vylezl z postele,odloupl jsem od kazdeho modelu kus palicky,rozdrtil a naladoval vapik a potom.......prask,jak v jinem svete,husi kuze na zadech brr,snazim se zvednout ze zeme ,ups nohy si delaji co chtej.
Prvnich par kroku chuze pripominam ozraleho chrobaka,pote zapinam mptrojku,chuzi si srovnavam do rytmu uf ,neco tak energetickeho jsem jeste nemel , Pampalini sem Pampalini tam hehe

Druhy den ..............absolutne nechapu jak jsem mohl byt tak slepej,poctive cadim ,kde a jak se da ,ale takhle suprove high jsem jeste nikdy nebyl,tak intenzivni stav jsem mnel naposled z kolacku hehe
jak rikas suprove high je i pro me jasnou volbou a super silver haze je opravdu nadmodel vyrovna se ji jen kali mist o ktere si myslim ze to bude nakej podobnej kriz haze bo chutna naprosto stejne jak SSH
Pampalini
Zdarek
Kali Mist f2 ma jiz zajistenou rezervaci ve stanu.
Cajovnik ma od Vas naky semena, hned jak se my dostanou do ruky tak jdou pod lampu

Ssh je jeden zmala modelu kterej beru sebou zpatky do Thajska,tam kam Haze patri.
U vas na jihu je to v klidu kort z tak vychytanym balkonem,tam se sativam dari.
no ja se sice vracim do cech ale ssh co mame ztech semen od tebe tak jedna zraje opravdu rychle kolem 60 dnu a ucinek ma stejne sylnej jak druha co zraje 80 no skusim na jare v cechach na venek poradnej lan protoze SSH neni nikdy dost a jine semena si uz nekoupim mozna tak max cocoa kush od dj shorta ostatni semena co se me dostala do rukou tak nedosahovaly kvalit nakupni ceny
Pampalini
Dik za zajem
Zazehavam pristi tyden
citace:
Dik za zajem
Zazehavam pristi tyden
no tak to se teda dosti tesim jaka bude genetika tentokrat mohu li predbihat? :smoker:
at se dari lovce :D
Pampalini
Uf Pampalini sem Pampalini tam
Tak to tu zavreme par fotkama s podzimniho lovu.
Dik Vsem za zastavku
Slavny Lovec Pampalini

PS: recepty na divokeho zajice prosim do pm dik

to Host nic zvlastniho, jedu klasiku
Pampalini
Souseduv 18 mesicni Jestrab

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma