Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Skřín z kartonu od oblalu tiskarny xD - Klikni zde pro originální téma
skerr
Cauky prave si vyrabim skrinku z kartonovyho obalu z tiskarny:)Az to budu mit tak sem poslu nake to foto:DMno a zajimalo by me co na to rikaji groweri jsem celkem amater tak by me zajimalo co na to rikate??Jediny ceho se bojim je aby to nechitlo nebo neco tak.....
pejsek
Nejsem tady dlouho ale kdyz se tak divam ceho jsou lidi schopni... nechapu jak muzes dat Vybojku do kartonove krabice. Pocitam ale ze tam budes mit nejakou usporku... Je to skoro jako bys postavil krb z preklizky.
skerr
Mno davam tam zarivku ja teprve zacinam...A staci mi jen neco skromneho na zacatek lepsi nez bez krabice ne??
Torm
Ty jsi fakt HUSTEJ...prolejzam takle fora a pokazdy kdyz vydim tvůj nick:skerr tak se dobre pobawim:)...a kde jsou ty foto???docela mne to zajima...muzes to pak dat na nakej link s ftipkama:) mej se....
skerr
Dnes v 16:29 PM - Tak jo zejtra sem hodim foto xD
Dnes v 16:45 PM - Tak tady to je je to nedostaveny!!Nema to jeste ani ventilaci(To stinidlo co je na ty bedne pride taky dovnitr!!!

.... a konečně tenhle třetí příspěvek s fotkou, do kterého jsem to spojila - je nejnovější (o celou jednu sekundu oproti předchozímu). Skerre, tak psát umíš, myslíš, že bys zvládl i používat edit/delete? Vzpomeň si, jak Tě maminka učila utírat si zadek - fakt to není o moc složitější ;). Jedule

...
JAHmaican
Hele, to stínidlo, to si vzal mámě formu na bábovku, ne?? :D
( Teda moje máma přesně takovouhle má, tak že bych taky trošku potunil... :sun: )
skerr
Nee to sem vzal hadovi!!Stim sem svitil hadovi ale ted potrebuje svetlo kytka
Calzone
Neřikej, že teďka had nemá světlo vůbec, to by byl teda chudák. Sám jsem hady chvoval a vím, že se rádi vyhřívají.
zajimavy... p.s. at ti to nezhori :D
skerr
Diky:) Jj do budoucna taky planuju neco zbouchnout z preklizky...Ale zatim tuto musi stacit...Myslite ze budu mit aspon nakej vynos kdyz budu svitit 20w zarivkou do normal.obimky???Budu svitit asi 12hod denne...Melo by to vykvets za 2,5mesice tak sem zvedavej jak to dopadne :DZejtra du koupit zarivku(ps:had ted bouzel zadny svetlo nema:(ale neco mu sezenu

Mno doufam ze 20-30watowa zarivka to nezapalí:)
rastafan
čau,to máš z finanční nouze nebo co???
hele vyprdni se na karton to je na .....
sežeň si aspoň malou skříňku z dřevotřísky,to zas neni takovej problém ne?
vod toho bych se bál na pár hodin vzdálit,neblbni a dej si víc záležet...
zduř a kuřřř !
karton ne plisen pozar atd.....proč chces svitit 12hodin?faq!!
darkous
ja mam uz pul roku polystyren a dobry !:) je to lehky slozit unese to neco a je bilej a pokud to chces za malo tak 100x100x5 cm polystyren koupis levne a mas to :)
skerr
Polystiren??!!!Co to se taky da:D Ja ted si ukutim drevjenou tutu mam jen prechodne:) Zejtra zacnu stloukat...NEbo se juknu na chate po nejaky skrini...12hodi denne?Mno uz sem to zved asi na 14hod denne sviceni..
indianzmoravy
No vy jste dobrý blázni :D krabice, polystiren :D To se nebojíte že vyhoříte ? Přeci jen ty výbojky topí jak blázen nebo to máte nějak zajištěný proti požáru ??
skerr
Ja tam hodil 3usporky 2warmwhtite jedna ma 20w,,A pak tam mam jeste jednu coolwhite 30w....:) Takze horet by nemelo:D
Kaspars
skerr : když už do tohosvího žaláře dáš kytku tak si ve FAQ přečti co všechno ji musíš zajistit. 14 hod světla je na začátek málo, takže 18 a basta!
Z čeho to vlastně budeš pěstovat ? doufám že z řezu...páč ze semínka ti nic za 2,5 měsíce nedokvete (semínko = měsíc růstové fáze)
Nečetl jsem ani zmínku o ventilaci ... neobejdeš se bez ní...
Hnojit budeš čím ?
skerr
Ne pestim ze semena :DVentilace??Mno pasivní díry:)Hnojení to jeste nevim zatim neresim..
skerr
Cau groweri chtel bych se zeptat na kolik vyjde celkove nejakej sodik kolem 80w-150w celkove se vsim co knemu potrebuju abych ho rozsvitil...Pac premejslim jestli by nebylo lepsi prejit z usporek na sodik nebo nejakou tu vybojku! Jo a jeste k tomu hnojeni je mozno pouzit dusíkaté vápno???Nasel sem ho ve sklepe a pise se tam ze ej to pro vyzivu rostlin ale nepisou tam na jake x_D
indianzmoravy
Koukni do Bazaru teď se tam prodává komplet sodík 150w za 500Kč, + 300 stínidlo Hobby malé, kabely a čokoláda cca 100Kč... Takže do litru se vejdeš :)
skerr
Vzdyt pisu ze du stavet skrin a ze potrebuju do ni sodík!!!A to hnojivo da se to stim hnojit??Je to dusíkaté vápno
AHM4D
skerr=antifaq editor:D
ne vážně, s tou hnojkou ti neporadím, ale řek bych že ti to bude zvedat ph..být tebou jestli máš omezenej rozpočet (aspoň jsem to tak pochopil když čtu co chceš kutit), koupim wuxal na růst, stojí do kila, pak nějaký větráky na 12 v a 70 sodík..co máš za semena a kde hodláš mít box?
pane boze to jsem tu jeste nevydel nejdrive bys mel trochu postudovat.......je tu toho az moc si myslim na nauceni..
a sodik je vybojka a vybojka je sodik dusikaze vapno na to se vyprdni kup si v zahradnictvi neco a chces davat jak osodik do kartonu jo ?a s pasivnima dirama ?tak uz bys mel informovat maminku ze do tydne vyhorite :)cestz !
skerr
Nauc se cist aero1!Pisu ze budu kutit uz ze dreva a budu to mit v pokoji a semena mam noname :)
hod se do klidu - rid se kasparsovymi radami a mozna si i neco zahulis - a cervena karma? na tu ser, trosku motivace prece musi byt ;)
skerr
mw cervena karma vubec nesere :D
Calzone
skerr:
nejde o barvu karmy, ale spíš o to, že pokud b jsi dostal ještě nejaké K-, tak ti to může zablokovat účet. Ale třeba tě nesere ani to.
skerr
T woe to neni mozny kamosovy vyrostla za 3a pul tejdnu horni paluce a to svitil dvema 18watovima trubicema 12hod denne..Ale za to mu uz ejdna chcipla zezloutly a uschly nejdriv spodní lysty a pak dead cela :D..
skerr
Ja zadny rezi ale nemam nebo sem mel ale ten sem vyhodil:(Sem udelal kravinu...JA se dozvedel ze to de zasadit az kdyz to bylo v kosi az zase budu zastrihavat tak rez zasadim..A tu bednu mno spis po baraku hledam nakou vhodnou skrinku z ktery by se to dalo skutit..Ale nejspis to kopnu zase do pokoje na zem a nad to dam 3usporky to by mohlo zezacatku stacit
JAHmaican
Ty voe, tak nejdřív bednu z kartónu, pak sodík a skříň a teď zase úsporky někde v rohu na zemi. :smash:
400w
skerr: tohle nechápu...sice skříň teprv dělám, jsem začátečník v indooru, ale tohle je fakt špatný promiň jestli sem tě urazil, ale svítit 12hodin od začátku to bych neudělal, stejně jako pěstovat se sodíkovkou v papírový krabici, ve FAQu toho je dost, taky sem díky němu o něco chytřejší...zkus si to pročíst, určitě se to bude hodit...a netrap ty kytičky tak...:)a na to že dáš kytku na kvetení hned co začne růst kašli...k ničemu... nemyslíš?

jungle brother: otázka co se opravdu hodí;) nevim proč to tu je...:rocket:
Calzone
jungle brother:
Skerr je sice úplně strašná lama, ale oceňuji alespoň jeho snaho pěstovat. Pokud někomu neradí, nebo sprostě nenadává, tak je to v pohodě. Věřím, že čas to může zpravit... Nebo až věk? :)

Edit:
tak s těma nadávkama jsem to zakřikl.
skerr
400w:ty retarde!!!Umis cxist???Ty mi nadavej ze si neco neprectu!!!!CTi!!DEGEN pisu ze sodik dam do skrine kterou si delam!!Pisu to asi po padesaty!!!Nauc se cist.......Jo a to ze je budu mit pod usporkama na zemi je doscasna vec nez udelam tu skrin!!!

Tvrdils, že si dáš pohov - červená karma Ti nevadí, takže pevně věřím, že by Ti mělo stačit, že Ti chybí ke smazání kousíček (čili poslední varování :( ). Jedule
skerr
Nadavky??Vzdyt Neumi cist jako ostatni kteri si nic neprectou a smejou se...A uz nepiste to co nesouvisi s tematem napr o hadovy kterimu sem sebral svetlo jenom na jeden den!!
400w
skerr: sorry...nechtěl sem nadávat...přečetl sem to celý, jen to hlava asi nesrovnala tak se omlouvám...ok?
skerr
Ok:)
skerr
Zdravim posilam sem fotky mejch rasinek::Takze ta první fotka je moje nejvetsi kyytka je vytahla pac ze zacatku rustu nemela svetlo!Je uz i zastrihla tak ji rostou dve vetvicky:)A ty dva mrnouscí ty sem nedavno zasadil...






Jo a světlo:58w zarivkova trubice osram:)+30w usporka 6400k :flamer:
skerr
Juchu dneska my prisla zarivka coolwhite tak sem ji hnet namontoval:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma