Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Enormně Předimenzovaný Prostor - EPP (400W nLite na 0,25 m2) - Klikni zde pro originální téma
Con†ra_B@ND™
Život této rostliny započal poměrně pozdě, až v půli prázdnin.. Dva měsíce strávila na střeše a jelikož venkovní podmínky nejsou už zdaleka ideální, putoval řízek BubbleGumu na začátku řijna do tepla domova.











Nechtěl sem totiž sklízet "žádný" šišky!! A co bych to byl za pěstitele, kdybych ji nedopřál luxusní dovolenou na Hawaii.. Čtyřkilo na tak malém prostoru docela hřeje:flamer:, proto Hawai.. Jiná výbojka nebyla po ruce, ale žvejce to viditelně nevadí.. Naopak sluníčka si užívá dost a dost.. Za těch dvacet dní pod lampou šigle docela slušně nakynuly, už teď sem spokojen a myslím, že účtu za elektriku litovat nebudu:jumper::jumper:













Teď něco k pěstírně: EPP spíchnutý a k použití byl asi za dvě hoďky, takže žádný zázrak, ale pro tyto účely naprosto dostačující. Vyklidil sem roh garáže, kde byl policový systém, zrušil sem dvě spodní police, aby se kytí vešla a na třetí polici je zavěšená lampa a stínidlo, které pokrývá celou pěstební plochu. Vznikl tak prostor 50x50x130.. Přes tuto polici jsem položil polystyren, na kterém leží odtah (SUNON 160m2) a tlumivka se startérem. Desky polystyrenu jsou ještě po obou stranách, z důvodu odrazu světla a izolace.. v garáží je přeci jen zima..
















Přední stěna, je deska vybráknutá z BlackBoxu, potažená ČB fólií, jištěná hřebíkem pro snadný přístup.. Celé je to zepředu zakryté závěsem, kvůli pronikání světla.. Jelikož je to projekt v utajení, umístil sem před room kola od auta. Jsou dost těžký, takže spoléhám na to, že obyvatelé domu nejsou tak zvědavý, aby se s tím tahali. To ovšem netuší, že kola jsou na pojezdu (dřevěná deska, ke které jsou připevněny pojízdné stěhovací lišty), takže nemyslete, že při každém zálévání skládám kola tam a pryč!! pouze s ními popojedu:punk: Ale pššššt!! :D

















Nejdřív byla lampa tak 25-30 od vrcholku, teplota přes 50°C.. Vzuch chladí dva vent. na ofuk, takže tak hrozný to nebylo.. Pak sem jednou zapoměl zalít, kytí zvadla a trochu se spálila.. Přišla o dost listů a ty co přežily jsou docela žlutý.. Takže sem lampu ještě zvedl co to šlo a je to v klidu.





















teplota: 36°C (18°C noc)
vlhkost: 30% (80-90% noc)
pH: 6,2
hnojky: TriPack od GH Europe
saw33
čau 250W by 100% stačila a odpadnul by ti problem s teplotou 36 je moc moc moc.
Pestu zdar.
PS: Ale asi to dojedeš i tak
Con†ra_B@ND™
Jo jo, dvěstěpádlo by určo stačilo, jenže jak říkám, nic než 400watt sem nesehnal.. já myslím, že těch 36°C není taková tragédie.. Horší to bylo s těma 55°C, dokonce jednou sem naměřil 65°C, to bylo venku teplo a lampa moc nízko. Teď je to ok, řekl bych, že těch 36°C ji viditelně neškodí.. Navíc proudění vzduchu je tam solidní, takže to třeba ani tolik nebude.. Tipoval bych to kolem 30°C..
darkous
Pokud neco neudelas s teplotou tak se pripravis o vynos s tim pocitej, COOLTUBE by to mohla vyresit si myslim.
2 darkous: Ale prosim tě jak si na to přišel že se připraví o výnos ? Neřikám že kdyby tam měl 55° ale těch 36° se v pohodě snese . Pokud vím tak se kytká osype pryskyřicí proto aby se chránila před teplem atd. Spíš de o relativní teplotu na povrchu listů ta by měla bejt kolem 30° páč nejlíp probíhá fotosyntéza a vzhledem k tomu že tam 2 klipsňáky mělo by to bejt ready. Zajímaly by mě naký photos makros jak se tváří booblegram teď ?
Mno eště mě napadá 1 věc pokud sou šišky moc blízko světla staválo se mě že palice začaly růst takovejma dlouhejma stonkama lístky bez vroubků vůbec to nebylo prorostlí, dal sem tomu pracovní název: ,, že zhybridovatěj :D " Škoda že nemám photos někde sem to tady viděl stává se to asi právě tim že je moc vysoká teplota tak bacha na to ...
Teorie je to co sem napsal . Praxe by byla taková že kdyby to kytce nějak vadilo měla by spálený vršky nebo tak něco . Takže nechápu co by se mělo lišit ?
Na přání zakladatele threadu smažu .
Con†ra_B@ND™
2 PLANT_MANAGER: Jesli je pravda, že se pryskyřicí chráněj před teplem, tak to se mi nějak nezdá! Ty listy jak popisuješ, (s pracovním názvem "zhybrydovatělý"), tak přesně takový tam mám.. bez vroubků a hodně lesklé, ale právě, že s minimem pryskyřice!! Na pohled nejsou paldy vůbec osypaný (a to půjde za pár dní pod kosu), mnohem víc pryskyřice se nachazí uvnitř palic nebo tam kde teplota a množství světla není tak velké, čilí spodní pálky... Proto se mi nezdá, že by kvůli prřílišnému teplu tvořily pryskyřici.. Taky může být háček, úplně jinde.. No, zítra hodím foto, snad to bude vidět a můžem diskutavat a polemizoval.. MIŘ :rocket:
šiška-skunku
jestli se muzu vmisit tak kytka se produkci pryskyrice brani spis proti vyschnuti nez proti teplotnimu extremu ... ale svym zpusobem to spolu souvisi - ve vetsim teple se odpari z hliny vic vody tim padem kytka min vypije ale nemusi (ale muze) delat vic pryskyrice :)
No právě to sem myslel . Někde tady sem to taky viděl , myslim že tomu řikali přesvícení :confused: ?
Uvidíme co s tim udělá Ripen .
Třeba se teď ochladí a klesne teplota aj v roomu , nebo nech občas větrat .
AŤ TO QWETE :leaf::drools::chef: !
a K+ za pokus :biglaugh:
Con†ra_B@ND™
Bubble Gum ...

55 dní OUTdoor
25 dní INdoor (nasazen RIPEN)


































































































takze i s takovouhle velkou teplototu ti to dobre jde jo ja ted mam vypnute vetrani a mam strach s teplotou ktera stoupa k 34bez paznuteho vetrani ale tak kdyz rikas ze 36zvladaji tak snad to mjim nic neudela jinak mas krasne balony :)kplus
Con†ra_B@ND™
2aero1: jojo, i v takovejch tropech to zvladají, ale úplně dobře jim to určitě nedělá.. nevím jak hodně spolu souvisejí teplota a přesvícení, ale ty listy na paldách jsou opravdový hybrydi z mutánie!! nikdy sem nic takovýho neviděl.. ale asi není se čemu divit, přece je 400Wattovejch, je na tak malý prostor moc.. Palice na vršku nejsou vůbec osypaný, nejspíš to bude tím přesvícením.. Ale zdá se že ripen tomu dělá jen a jen dobře, trocha pryskyřice se přeci jen objevuje.. uvidíme ve finále, jak to bude koštovat :jumper::jumper::jumper:
Con†ra_B@ND™
Další týden za námi.. A o další týden blíž ke smrti mé milované rostliny!! Nemohu ze dočkat až ji zabiju :flamer: :leaf:



Ale abych právdu řekl, už teď je dost trápím :D jelikož EPP nejede přes časováč a já jako osoba jsem velice nedochvilný časovač, dostává BG docela sodu. Jak s posunem periody, tak s její délkou. Jednou totiž, ráno, když sem šel zapnou lampion, tak sem nemusel!! :confused:
Zapoměl sem na noc vypnout a tak dostala holka jedna asi 25 hodin slunce. A taky se na to duhej den tvářila: žlutý seschlý listy a spálený paldy.. No jo, no, chuděra je to!!:frog:





Na sklízení se ale ještě netváří, vypádá, že by stále valila.. Ale já už nechci!! Naprostá většina blizen čistě bílá, ale pomalu se to mění. Za pár dní pokoumu barvu trichom, pod micrem a uvidím.. Když se zadaří udržet peri-joudu, alespoň zhruba:) zkracuji na 10 hodin světla. Ke konci dám 8 hodin a pak na pár dní zhasnu úplně..
ty jo no priskyrice prakticky zadna to je nemile:(o presviceni toho moc nevim takze neporadim
planujes na dalsi kolo vetsi prostor nebo ne?...(zalezi na tom jak bude vysledny material vypadat podle meho)pak bych ten prostor i nechal jestli by byl material lvality hodny :)peace and grow!
Con†ra_B@ND™
2aero1: prostor zvětšovat nebudu, ani by to nešlo a navíc to bylo jen dočasné řešení situace..
Con†ra_B@ND™
Tak je to dvanáct dní, co si BG lebedí na RIPENU.. Jetště tak do 40 IN na ripenu, pak pár dní jen voda a pak na pár dní sucho a tma!!

Taky proběhlo razantnější ostříhání větších listů, aby se i spodky koukly do slunce...


















































































Teplota: 32°C (16°C noc)
Vlhkost: 30-40% (60-70% noc)
pH: 6.2
EC: 2.05




Moje
Čaj
už se mi dlouho nestalo že bych odklikal všechny fotky v přispěvku ale toto je fakt pecka:bravo: Snad se mi dostane kousek na jazýček :p::D
Ta vlhkost v noci by byla mojí noční můrou !!!!

:smash: Běž se o Karmu podělit s více lidmi, než ji opět upravíš tomuto uživateli.:smash:
Con†ra_B@ND™
Tak až dnes poslední zálivka RIPENU.. Ve čtvrtek jsem ji prolil pěti litrama vody, taková menší sprška.. a do dnes jsem nemusel zalívat..
Příští týden už jen voda a v neděli bych už konečně pokosil, jenže vzhledem k tomu, že už si to říkám čtvrtou neděli, kdo ví jak to bude za týden vypadat!! :D

2 Jeho: Na jazýček se ti určitě kousek dostane, ale musíš ho hodně vyplazovat, kamarýde :frog: ! !

Jo, a než mi upravíte karmu, běžte se podělit i s jinými uživateli!! Ne, já bych řekl, že to zas tak nepřeháníte :banned: Mě bude stačit když od vás pod stromečkem (nebo kytkou) uvidím čtvrej čtverec a budu spokojen.. Tak se snažte, já se budu taky..

Ta vlhkost, není mojí noční můrou.. už sem si na ni asi zvyk a kytky taky:D ne vážně, řekl bych že plíseň se neobjeví, to je takovej ten osobní pocit, však víte, ten pěstitelův šestý smysl :sun: :smoker:

..FREE
auroraindika
máš to pěkný,a kdo si myslí že ne tak kecá nebo závydí.........hodně úspěchů do dalších sezon,----šiva stebou ---hipi milda...
Zdar.
Na těch kytkách jde poznat síla pořádnýho světla,pod 250tkou by nebyly tak nakynutý.
Fakt moc pěkný,palice jak z katalogu.
přeji dobrou dlouhou kuřku...
Rhino
Zdarec..
Fotky sou opravdu svkělý. Přesně jak řekl 'Moje'. Odlikal sem snad všechny fotky :sun: Ta 400W je znát... Káčko už snad doleťelo.
Měj se :)
Con†ra_B@ND™
Jo jo, vela dobre to vizerá!! A hlavně mi dělá radost, začla konečně pekně cukřit a závěj bílích blizen, dostává hnědý nádech. Nejdřív se mi to zdálo moc, ale ted už vím že to bude akorát! Nechám ji ještě příští týden, aby byl poměr mezi dny venku a uvnitř stejný, tedy 55 ku 55...

taky se objevily sviluše, ale teď už nic nezmůžou, sviňuše:frog:











































Con†ra_B@ND™
2 dny tmy... a 5 dní bez vody...













edit: aby ta tma nebyla tak nudná a čekání dlouhé :frog:






Con†ra_B@ND™
Měl sem trable s Photoshopem, nějaká chybka v textovým modulu, ale konečně sem se dokopal k aktualizaci. Ještě nějáké info k tomu, jak probíhal minulý týden. Před koncem listopadu to byl 14 dní RIPEN a pak týden jen voda. Minulá neděle (25.11.) poslední zálivka vody, pak už sem nezaléval, ale svítilo se až do středy, takže sem ji nechal vyschnout možná až moc... čtvrtek, pátek tma a v sobotu (1.12.) CUT..

Fotky jsou právě s oné osudové soboty... Za čas přidám i nějaké to macro...















































































Con†ra_B@ND™
Tak ještě nějáká ta fota..

Jinak sušeno to bylo na stejném místě, jako to rostlo, jak je ostatně vidět a to při teplotě nepřekračující 18°C a vzdušné vlhkosti okolo 60%.. (zapnutá ventilace i ofuk na minimum)

Původně sem tady nic takovýho nechtěl rozjíždět, ale myslím že to nebude úplně od věci. Takže můj tip byl někdě okolo 50 gramíků, říkám 62,5 G.

Tipujte, tipujte, ale nezapoměnte na komentáře všeho druhu!! zatial


































































































Svahadji
tipuju 111g :)
Rhino
muj tip : 100g rovnejch...
Jinak sem sledoval od žačátku a fakt se ti to povedlo:leaf:
muj tip 115g :)
Moje
žádná pěna :) 99g
Ray.Wost
115 :whip:

Ale krááása střídá nááádheru...Opravdu špička, radost pohledět.
klaras
108.5g krásný tvar
Celller
138g a mozna jeste vic jako prd:D
Hy3nA
112, fakt lahoda
Klimes
mas to ale pekny salamky,
myslim si, ze to pres 100g ale nebude, tipuju tak 96g
Tayem de Tox
nádhernej květináč jako fakt. 105g tu ještě nikdo netip ;)
113g :frog:
Greenbert
Krasne klobasky! Na spapanie... :) Tipuju takych 128G!
faqer
Tipuju 95, preju vic:)
Scott
125G
Con†ra_B@ND™
Mno, jak tak koukám tipy jsou to zajmavé.. votom žádná!! tak ještě chvíli tipujte, většina je zvážena, už jen vrcholofku a dám vědět jak to dopadlo.. Na fotce, je vidět poměr nebo spíš nepoměr: vlevo 2 kytky z hydra, vpravo BG z hlíny.. Je jasné, že je někde chyba (chyby)..

péesko: dikes za Káčka, dám si je pak do Fáčka:frog:
Jpt
130g........ale preju samozrejme vic...
Mesias
140g :-) Vždyť i tvoje nejmenší pálky jsou velké jako byly moje největší... :-(
JAHmaican
133g a K+
Cuss.
Jemně bych si tipnul 144 g
darkous
123g, jinak velice pekny grow ! k+
Hy3nA
Ahoj, tak jak to dopadlo??
smoke report !!! krasnych 125,5gramiku
Krevety
myslim, že okolo 85g
peri
115,5g
luckyBOB
165.3g..:)

edit_:ajo..zase sem nekde usl..:)
SaMoLeBKa
150g !!
Gotwy
cus, tread se ti dostal zas na prvni stranku tak koukej hodit vysledek at vsichni videj jak sou vedle:D
Moje
až dojdou poslední zbytky hůla tak snad si najde čas opět na grower :D
kawi
to seš pěknej sráč teda,,,,něco vyhlásíš a už se tady neukažeš.........
Con†ra_B@ND™
všem tipujícím se omlouvám, vlastně i těm, které zajímalo, jak to dopadlo, ale nebojte, dopadlo to dobře!! PŘEŽIL JSEM!! Téměř po dvou letech, jsem se z toho kopru probral, tak to můžu dokončit.. Jestli to vůbec někoho ještě zajímá..

takže..

to Gotwy: jo, máš recht!! všichni jste byly uplně mimo a nejvíc já, když sem dal první brko, hlava jak bublina :bounce:

to Moje: taky pravda, už to došlo, pak ještě chvíli travalo, než mi došlo, žo to došlo!! A teď mi došlo, že je čas, jít s pravdou ven.. Kam jen to směřujem..??

to kawi: další fakt, jsem sráč.. Ale sráč, co se ještě ukázal!!

to luckyBOB: ano, jsi vítěz asi nejdelší tipovačky na Groweru, ale za tu karmu to stálo si počkat, ne?? :D snad jsem se nepřehlédnul, ale větší tip sem nezbystřil..

..konečně očekávaná odpověď je čístýho, váženýho, žvejkacího produktu, plus minus pět gé je dvěstě gramů, bajlajvočko :bravo:

Na jednu kytku, to není zas tak špatný, bych řek.. Samozřejmě po takové době, mi to málokdo asi uvěří, abych se přiznal, sám tomu nevěřím, ale bylo to tak!! Ještě jednou mé díky směřuje to PLANT_MANAGER, to z jeho pařníku vykvetla tato kráska!! Všechna čest.. Od té doby se mi nic podobného nepovedlo, něco je před námi, vypadá to podobně, popřemýšlím jestli vás s tím vůbec otravovat, ještě by to dopadlo stejně jako s tímhle threadem.. sem hroznej, upalte mě!! Pěstu ZDAR.. :winner:

P.S. ale v papírku, bych prosil...
Hy3nA
no, tomu říkám rychlost:winner: :winner: :winner: :winner: :winner:
Con†ra_B@ND™
to jo! cuborychlost! časem hodim i nějáký konečný foto, snad o něco dříve.. :D
Hy3nA
a bóóóže..hele už nemusíš vířit vody, všichni se s tim už smířili:Dkdo ví, kdo tu bude za 2 roky.. :D
Con†ra_B@ND™
:D :D :D :D :D SVATÁ PRAVDA :D :D :D :D :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma